Odlicna!!
Cestitke svima koji su zavrsili jer uvjeti su bili kaos..
Max je top top. Mislim da od lanjskog monaca vozi najbolje na gridu, cak bolje i od hama i svih ostalih. uz malo srece mogao bi se jos u borbu za naslov ukljuciti iako tesko da ce ham to samo tako dopustiti.
Rbr je odlicno razvio bolid i sa maxom su stvarno u borbi za pobjede. Sljedece godine vidim maxa kao velikog favorita za naslov a ham nece nimalo lak zadatak imati. Pogotovo ako mu umjesto bottasa dodje netko brzi..
Honda i rbr svaka cast!!
Haas je nadam se shvatii da mora otpilit obojicu!
Lord bi takodjer trebao letiti ali je pitanje koga dovesti. Vidimo razliku. Nakon uzasnog starta, 360, krivih guma.. max se ekspresno oporavi i vrati. Lord to ne uspjeva..
Cestitke sebu, vizac dana po meni skupa sa danilom...
Bottas si je upravo izbio mjesto u mercedesu, gotovo sam siguran. Umjesto da smanji zaostatak za 15ak bodova on sjebe sve.
Ham uzasan.. sve je bilo dobro do prvog izljezanja. Nakon toga odron prve klase. Jako lose ali jbg, ipak kada si vozac kao on (a ne kao bottas) takve stvari ti je naskode previse jer si si stvorio zalihe prijasnjim radom i trudom.
Leclerc... Sta reci... Opet greska i to velika. Nek se ispuca kao sto je max prije 3-4 godine i onda nek jednostavno pocne voziti u skladu sa mogucnostima koje nedvojbeno ima za pobjede!!
Drago mi je za strolla. Nakon svih dosadasnjih predstava nije zasluzio postolje zato sto su svi rivali poispadali...
Odlicna utrka. Da je barem vise takvih. Imam osjecaj da je trajala 4h
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk