Nogometni chat
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
PSG izgubio od Nantesa 2-1.
Di Maria napustio utakmicu i stadion u suzama. Provalili su mu u kuću sa ženom i dvoje djece, a zasad se samo zna da je napad bio 'very violent'. Nadam se da su dobro....Užas
Edit: I Marquinhosovi roditelji su isto bili meta napada, sve tokom utakmice. Nemoš vjerovati...
Navodno su Di Marijini ok, samo su bili taoci tokom pljačke....
Di Maria napustio utakmicu i stadion u suzama. Provalili su mu u kuću sa ženom i dvoje djece, a zasad se samo zna da je napad bio 'very violent'. Nadam se da su dobro....Užas
Edit: I Marquinhosovi roditelji su isto bili meta napada, sve tokom utakmice. Nemoš vjerovati...
Navodno su Di Marijini ok, samo su bili taoci tokom pljačke....
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Pokazat?AlkY je napisao/la: 14.03.2021., 22:37 Ronaldo se izivljava na Crotoneu i Cagliariu , a kad treba u LP se pokazat nema ga.
Čovjek ima LP kao Barcelona kroz cijelu povijest i još je najbolji strijelac LP ikada.
A dobro...

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
@senna66
Ne slazem se ni ja sa opaskom u potpunosti vezano za LP ali dok igras trebas pokazivat sta mozes a ne se obracunavat s kriticarima nakon 3 gola slabasnim ekipama donjeg doma lige..
Bilo bi glupo sporit sta je Ronaldo napravio a opet, ne mozes zabit glavu u pijesak..
Sinoc je treba i crveni pobrat, sudac mu je dao zuti..
Ne igra nitko dobro u toj ekipi, Kikica nije zadovoljan, ne igra ni sam dobro, zato je i nervozan, mislim da odlazi...
Ne slazem se ni ja sa opaskom u potpunosti vezano za LP ali dok igras trebas pokazivat sta mozes a ne se obracunavat s kriticarima nakon 3 gola slabasnim ekipama donjeg doma lige..
Bilo bi glupo sporit sta je Ronaldo napravio a opet, ne mozes zabit glavu u pijesak..
Sinoc je treba i crveni pobrat, sudac mu je dao zuti..
Ne igra nitko dobro u toj ekipi, Kikica nije zadovoljan, ne igra ni sam dobro, zato je i nervozan, mislim da odlazi...
Fino Alla Fine
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Odmah se nade netko tko uzima cijelu povijest nogometa u obzir , a ja se na to nisam referirao niti najmanje.
Nego samo na zadnju duel , obje tekme s Portom.
Inace bi me bolilo briga , ali mi je bio kapetan u Fantasyu pa zato govorim da ga nema kada treba
.
Nikakvu Barcu nisam spominjao , nikakvu kompletnu karijeru Ronalda koja je fantasticna itd itd.
Nego samo na zadnju duel , obje tekme s Portom.
Inace bi me bolilo briga , ali mi je bio kapetan u Fantasyu pa zato govorim da ga nema kada treba

Nikakvu Barcu nisam spominjao , nikakvu kompletnu karijeru Ronalda koja je fantasticna itd itd.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Znas kakvi su navijaci.... Ko ce njima ikad ugodit...senna66 je napisao/la: 15.03.2021., 16:27 Neka onda njega u Real kad navijačima Juventusa ne paše, pošteno su ga ispljuvali ovih dana![]()
U svoji obranu moram rec da sam kao navijac od pocetka bio razocaran sto je dosao..
Nisam ga nikako vidio da fukncionira u nacinu na koji ja Juventus do tada poslovao..
Rado bi njega okrivio sto je Juventus krenuo drugim nacinom ali nekakva politika je u klubu pobjedila, potjerala Marottu, pocelo se nesrazmjerno trosit a rezultate vidimo..
Fino Alla Fine
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Da, šteta. Ja sam mislio da će njegova priča u Juventusu izgledati puno bolje, bez obzira što ne volim Juventus nadao sam se da će tamo uzeti jednu LP. Nije on kriv naravno.
Ne vidim smisao ni za Ronalda ni Juve da nastave suradnju.
Ne vidim smisao ni za Ronalda ni Juve da nastave suradnju.

- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1371141438717767686
Budućnost
Mislio sam da je Paratici veća njuška, izgleda da je ipak Marotta bio.
Ronaldo je u ovim godinama još uvijek doktor za precijenjenog Dybalu i slične...
Vezni red najveći problem Juventusa ove sezone...
Teško da će se vratiti u Real, oni će sigurno ganjati Mbappea ili Haalanda...

Mislio sam da je Paratici veća njuška, izgleda da je ipak Marotta bio.
Ronaldo je u ovim godinama još uvijek doktor za precijenjenog Dybalu i slične...
Vezni red najveći problem Juventusa ove sezone...
Teško da će se vratiti u Real, oni će sigurno ganjati Mbappea ili Haalanda...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Paratici je izgleda dobio tu neku bitku unutar Juventusa, skupa sa Nedvedom i izgleda je mnogo ozbiljniji i sposobniji covjek otisa put Intera...
Male sanse dajem da Ronaldo ostane u Juventusu.. Nadam se da iste sanse za ostanak imaju jos neki...
Male sanse dajem da Ronaldo ostane u Juventusu.. Nadam se da iste sanse za ostanak imaju jos neki...
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Orsic ko DelPiero.... Sad kad ih razbije Dinamo 
Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Igraju kao navijeni