F1 Vijesti
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
spominjao se bio andrettii prije...
ja sam oÄekivao da Äe recimo kupitit haas, a ne sauber.
ja sam oÄekivao da Äe recimo kupitit haas, a ne sauber.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- pigmalion
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Da. LogiÄnije bi bilo da uzmu Haas, ima dio svoje baze u SAD-u......
Ajd, vidjet' Äemo.
Tj. Sauber je sâm po sebi, dobra kupovina. Vrlo, vrlo uigran tim, ekipa, inženjering.......
Naravno, ja bih radije potpuno novu ekipu u F1, joÅ” bar jednu uz ove postojeÄe ekipe.......
Ajd, vidjet' Äemo.
Tj. Sauber je sâm po sebi, dobra kupovina. Vrlo, vrlo uigran tim, ekipa, inženjering.......
Naravno, ja bih radije potpuno novu ekipu u F1, joÅ” bar jednu uz ove postojeÄe ekipe.......
......ne mogu, ali hoÄu......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- blown diffuser
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Ako maknu mgu-h bit Äe glasniji sigurno.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Pastor
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Mislim da je to jedina "prednost" uklanjanjem mgu-h...
- LH44
- Formula 1
- S nama veÄ: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Jel se ovaj lik sprda? Jednu trku je uzeo kao mjerilo a ignorise cinjenicu da je Perez uspio da bude brzi u kvalama od Maxa i da pobijedi na utrci, Pierre nije bio ni blizu Maxu u onih 11 utrka, nijednom bukvalno mu nije ni prismrdio i sad ovakve izjave
https://twitter.com/ESPNF1/status/1436662985595015174

https://twitter.com/ESPNF1/status/1436662985595015174

- pigmalion
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Neka se Gasly okani Red Bulla, baÅ” kao Ricciardo, Sainz, Vettel,.........
......ne mogu, ali hoÄu......
.....biti po svome,.....

- zekohonda Verified
- Formula 1
joÅ” malo o motorima...
https://www.racefans.net/2021/09/12/f1- ... tment-fee/
https://www.racefans.net/2021/09/12/f1- ... tment-fee/
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- LH44
- Formula 1
Ma bas plitko gleda na cijelu stvar poredeci rezultat jedne utrke i zaboravlja cinjenicu da ga je Max deklasirao na nacin koji nisam vidio u zadnjih 5-6 godina, dok je Perez barem uspio da bude na razini Maxa i u kvalama i u utrkama iako je nekonzistentan i ne moze sastavit 3 dobra vikenda, opet je barem pokazao da moze da prati Maxa, Gasly to nije nijednom pokazao.jenson je napisao/la: 12.09.2021., 11:59 @LH44
I ja mislim da mu je bolje da Ŕuti i vozi, tako bi možda i dobio drugu priliku u Red Bullu.

-
Maxi09
- Karting
- S nama veÄ: 8 god 3 mj
- Navija za: Red Bull
Perez je bio u blizini Maxa u Imoli gdje se samo u kvalama uspio istaknuti, a u utrci bolje da se nije ni pojavio.LH44 je napisao/la: 13.09.2021., 13:21Ma bas plitko gleda na cijelu stvar poredeci rezultat jedne utrke i zaboravlja cinjenicu da ga je Max deklasirao na nacin koji nisam vidio u zadnjih 5-6 godina, dok je Perez barem uspio da bude na razini Maxa i u kvalama i u utrkama iako je nekonzistentan i ne moze sastavit 3 dobra vikenda, opet je barem pokazao da moze da prati Maxa, Gasly to nije nijednom pokazao.jenson je napisao/la: 12.09.2021., 11:59 @LH44
I ja mislim da mu je bolje da Ŕuti i vozi, tako bi možda i dobio drugu priliku u Red Bullu.
SljedeÄa utrka u kojoj je bio kompetentan je Baku gdje je fakat ostvario odliÄan posao i Äuvao leÄa Maxu cijelu utrku na kraju dobivÅ”i utrku zbog puknute gume.
Od svih ostalih vikenda ne pamtim gdje je bio na manje od pola sekunde unutar Maxovog vremena.
Slažem se da Gasly nije niŔta viŔe pokazao. Jedina utrka u kojoj je "parirao" Maxu je bila VN Britanije Ŕto ga je smjestilo odmah iza Maxa na startu sa 3 desetinke zaostatka, ali je u utrci držao sasvim solidan tempo.
Ono Å”to bih rekao da ide na mlin Perezu je upravljivost RB bolida ove sezone u odnosu na 2019 gdje je bolid bio na rubu kontrole kojeg je Max mogao ukrotiti. Volio bih vidjeti Å”to bi Pierre radio s ovogodiÅ”njim bolidom jer definitivno ima odliÄan pace kada bolid ima stabilniji zadnji kraj Å”to možemo i vidjeti u AT.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
MaŔio sam tempu, pa ovo ispod u McLarenovu napisao bio
MiÅ”ljenja sam da bi Red Bull imao puno stabilniju ekipu proÅ”le sezone i ove, da nisu Gasly-a nogirali iz ekipe na pola sezone. Nije se mogao naÄi u tih pola godine s bolidom, ali od Albona nisam oÄekivao niÅ”ta bolje i tako se ispostavilo. Perez je doveden u RB kao stabilan vozaÄ sa 10-godiÅ”njim iskustvom i dosad u RB-u je malo Äime to pokazao.
Gasly je veÄi potencijal od obojice nasljednika i vjerujem da bi u 2020. i 2021. Red Bull s njim imao mnogo jaÄu drugu stranu garaže. Ali bih se složio da su njegove kritike upuÄene prema Perezu nekorektne, jer on s tim polugodiÅ”njim iskustvom u Red Bullu nema pokriÄa za takvo neÅ”to.

MiÅ”ljenja sam da bi Red Bull imao puno stabilniju ekipu proÅ”le sezone i ove, da nisu Gasly-a nogirali iz ekipe na pola sezone. Nije se mogao naÄi u tih pola godine s bolidom, ali od Albona nisam oÄekivao niÅ”ta bolje i tako se ispostavilo. Perez je doveden u RB kao stabilan vozaÄ sa 10-godiÅ”njim iskustvom i dosad u RB-u je malo Äime to pokazao.
Gasly je veÄi potencijal od obojice nasljednika i vjerujem da bi u 2020. i 2021. Red Bull s njim imao mnogo jaÄu drugu stranu garaže. Ali bih se složio da su njegove kritike upuÄene prema Perezu nekorektne, jer on s tim polugodiÅ”njim iskustvom u Red Bullu nema pokriÄa za takvo neÅ”to.
- LH44
- Formula 1
To da je Gasly veci potencijal od Pereza stoji, mladji je i idalje ima puno da nauci, a ima talenat da to sto stekne iskustvom iskoristi, ali trenutno je Perez bolja opcija jer covjek se jednostavno uspio bolje prilagoditi bolidu koji je u Red Bullu specifican i to se vidilo odmah u pocetku sezone kad je Perez upravo to poentirao da se bolidu Red Bulla treba prilagoditi jer nije kao drugi bolidi koje je do tad vozio, dok je Gasly pokusavao da postavlja bolid kako njegovom stilu voznje odgovara, tj. on je bolid prilagodjavao sebi umjesto da se on sam prilagodjava bolidu. Performanse u Alpha Tauriju iako su dobre, opet vozi protiv Tsunode kojem je prva sezona pa onda mu ne pravi nikakav pritisak i nemamo referencu koliko je Gasly zapravo dobar, jos kad uzmemo u obzir ove izjave gdje on poredi sebe i Pereza spram jedne trke, a ne gleda na cinjenicu da je Perezu poslo za rukom da dobije Maxa u kvalama i pobijedi u bolidu u kojem i Max pobjedjuje, onda mozemo zakljuciti da i nije bas pretjerano mnogo sazrio od te 2019.

Nije Perez u Imoli bio brzi u kvalama slucajno nego je odvezao odlican krug + je bio nezadovoljan jer je mogao i bolje, a onda u Bakuu iako je kvale losije odvezao, na utrci je imao tempo na razini Maxa, egal su bili i nije Perez dobio tu trku samo zbog puknuca gume kod Maxa i Hamiltonovog izlijetanja, nego je odvezao utrku na nivou i iskoristio sve sto mu je bilo ponudjeno, mozda me sjecanje ne sluzi, ali ako se ne varam Perez je mogao povesti utrku nakon prvog zaustavljanja da nije imao sporiji box, dakle vozio je izvanredno. To je nesto sto nismo vidjeli od Gaslya cijelih 11 utrka, a Perez je to uradio u bolidu koji je vozio samo na testiranjima i par GP vikenda. To je ta razlika u prilagodbi, niko od Pereza nije ni ocekivao da bude konzistentan, isto kao sto niko ne ocekuje od Sainza ili Ricciarda da budu svaki vikend na nivou timskih kolega, ali barem je potrebno da dokaze da kad se sastavi s bolidom da moze da bude na nivou timskog kolege, sto je Perez uradio i to u prvih 5 utrka, dok Gasly nije uradio za 11 utrka, a Red Bullu je to bitno, a ne cinjenica da je Gasly tad bio neiskusan pa se zato nije prilagodio, a Perez ima 10 godina iza sebe, samo performanse i rezultati ih interesuju, pogotovo jer je Max 2016 digao standarde Red Bulla i pokazao da je se moguce brzo prilagoditi bolidu.Maxi09 je napisao/la: 13.09.2021., 15:19 Perez je bio u blizini Maxa u Imoli gdje se samo u kvalama uspio istaknuti, a u utrci bolje da se nije ni pojavio.
SljedeÄa utrka u kojoj je bio kompetentan je Baku gdje je fakat ostvario odliÄan posao i Äuvao leÄa Maxu cijelu utrku na kraju dobivÅ”i utrku zbog puknute gume.
Od svih ostalih vikenda ne pamtim gdje je bio na manje od pola sekunde unutar Maxovog vremena.
Slažem se da Gasly nije niŔta viŔe pokazao. Jedina utrka u kojoj je "parirao" Maxu je bila VN Britanije Ŕto ga je smjestilo odmah iza Maxa na startu sa 3 desetinke zaostatka, ali je u utrci držao sasvim solidan tempo.
Ono Å”to bih rekao da ide na mlin Perezu je upravljivost RB bolida ove sezone u odnosu na 2019 gdje je bolid bio na rubu kontrole kojeg je Max mogao ukrotiti. Volio bih vidjeti Å”to bi Pierre radio s ovogodiÅ”njim bolidom jer definitivno ima odliÄan pace kada bolid ima stabilniji zadnji kraj Å”to možemo i vidjeti u AT.

-
Ibarac00
- GP3
- S nama veÄ: 7 god 9 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
MiŔljenja sam da je RB Pereza trebao dovesti joŔ prije 2 godine ili Sainza.Vettel-Ferrari je napisao/la: 13.09.2021., 15:31 MaŔio sam tempu, pa ovo ispod u McLarenovu napisao bio![]()
Gasley je dost kur*evit momak, vidim mu to po izjavama, opÄe momak nema Å”iru sliku igre. Kad bi se vratio u RB kad ga ne bi iÅ”lo, a ne bi, opet bi se krenio žalit u javnosti kako ovo kako ono.
Nisam to o Perezu vidio, njegov vrhunac alibija jr bio da je bolid zajdbam i da mu se treba prilagoditi.
Gasley i Albon em sto u Q nisu na razini, u sasvim normalnim utrkama nisu uspili se probiti naprijed dok je Max uredno zavŔavao ispred midfielda 30-40 sec.
Sad druga stvar, da je kojim sluÄajem RB uzeo motor i dijelove Maxu, Max bi se uspio probiti vjerojatno ne dalje od 10 mjesta. RB nikako nije dobro izgledao na stazi i McLaren je ovo dobio na Äisti pace. OpÄe im nije bio potreban ovaj metež svakako bi pobijedili.
Sama utrka mi je bila dosadna, ova dva su se sudarila, Max je htio previÅ”e, Hamilton nije dao mjesta, oba odustala popriliÄno poÅ”teno, sudar je na kraju izgledao spektakularno a bio je poprilicno jednostavan.
McLareni odliÄni, a to sam i pred postavio prije utrke.
Bottas odliÄan.
U Rusiji oÄekujem napetu borbu izmeÄu Mercedesa i RBa. Te možda neki novi kontakt poÅ”to ima pravca do prvog zavoja. Ako Max ne uzme novi motor.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Ja sam smatrao da je RB pogrijeŔio kad su otpustili Gasly, iako sam razumio njihovu odluku. Gasly je stvarno loŔe odvezao taj stint pored Maxa.
Ali kad pogledamo performanse Pereza pored Maxa, imam osjeÄaj da je Gasly bolje vozio od Pereza. Tad je RB bio treÄa ekipa puno viÅ”e je koÅ”tao zaostatak od 0.5 sec. za Maxom nego Å”to je to sluÄaj ove sezone.
A Perez je i pored ovako loŔih rezultata dobio ugovor na pola sezone.
Ali kad pogledamo performanse Pereza pored Maxa, imam osjeÄaj da je Gasly bolje vozio od Pereza. Tad je RB bio treÄa ekipa puno viÅ”e je koÅ”tao zaostatak od 0.5 sec. za Maxom nego Å”to je to sluÄaj ove sezone.
A Perez je i pored ovako loŔih rezultata dobio ugovor na pola sezone.
- zekohonda Verified
- Formula 1
Kontam da je dobio za dogodine zbog iskustva jer stižu novi bolidi.