Racing Bulls
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
max je napravio glupost u monacu kad se zabio u groznog. to je sve što ja pamtim od njegovih grijeha iz 2015.LH44 je napisao/la: 11.07.2023., 15:49Bili su oni tu negdje, ali je Max pravio gluposti i zabijao se u druge za razliku od Sainza, a bodovna razlika je bila tolika jer je Sainz imao 7 odustajanja. Uglavnom nebitno bitna je poenta da se ni dva vozača koji su sad u top ekipama a koji su vozili u Torro Rossu nisu mogli sastavit s bolidom kad su tek došli u F1, onda ne možeš ni od De Vriesa očekivati isto.zekohonda je napisao/la:nemoj tako, 2015. carlos i max su bili tu neđe mada bodovna razlika u korist maxa to ne pokazuje.
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk
kako se nisu sastali s bolidom? dobri su bili, jako dobri.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
https://racingnews365.com/world-famous- ... i-namesake
Hugo Boss u pregovorima s momčadi iz Faenze.
Boss F1 mi, na primjer, na prvu ne zvuči loše. Ili Hugo F1. Ovo AlphaTauri mi nikad nije baš sjelo, pogotovo jer je i Alfa Romeo prisutna na gridu...
Bilo kako bilo, vratite nam Minardi!
Hugo Boss u pregovorima s momčadi iz Faenze.
Boss F1 mi, na primjer, na prvu ne zvuči loše. Ili Hugo F1. Ovo AlphaTauri mi nikad nije baš sjelo, pogotovo jer je i Alfa Romeo prisutna na gridu...
Bilo kako bilo, vratite nam Minardi!

Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- zekohonda Verified
- Formula 1
Znači Hugo boss je taj. Nemam ništa protiv.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ni meni to nikako nije sjelo, baš mi je nekako glupo, pogotovo zbog Alfe. Nadam se da će dogodine biti nešto bolje. Neki spominju da bi moglo biti "Hugo Boss Bulls", ali definitivno bih radije da se suzdrže od ovog "Bulls". Netko se sjetio da bi mogli biti Toro BossoOsella je napisao/la: 02.08.2023., 18:25 Ovo AlphaTauri mi nikad nije baš sjelo, pogotovo jer je i Alfa Romeo prisutna na gridu...

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Osella
- GP3
Slažem se s ovim.croatic f1 je napisao/la: 02.08.2023., 20:30 Neki spominju da bi moglo biti "Hugo Boss Bulls", ali definitivno bih radije da se suzdrže od ovog "Bulls".
Ako već žele nešto vezano uz Bikove u imenu, moram priznat da mi puno bolje zvuči nešto kao Torro Boss. Scuderia Toro Boss... Može proći.

Lasciatemi guidare...
- zekohonda Verified
- Formula 1
ovogodišnji rb kao at (ili kako će se već zvat) dogodine. ne znam kako je ovo moguće s obzirom na pravila.
https://www.gpblog.com/en/news/230041/a ... -2024.html
navodno yuki siguran i za 2024.
https://formu1a.uno/en/f1-news-yuki-tsu ... lphatauri/
https://www.gpblog.com/en/news/230041/a ... -2024.html
navodno yuki siguran i za 2024.
https://formu1a.uno/en/f1-news-yuki-tsu ... lphatauri/
- Unwoken European
- Karting
- S nama već: 2 god 11 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Ako je Hugo Boss možda opet dobijemo crne aute. Nema do John Player Special boje.
- Osella
- GP3
https://formu1a.uno/en/f1-news-alphatau ... -red-bull/
U AlphaTauriju su optimistični za sljedeću sezonu.
U AlphaTauriju su optimistični za sljedeću sezonu.

Lasciatemi guidare...
- Osella
- GP3
https://x.com/formularacers_/status/170 ... 28606?s=20
Očekivano, po meni, bez obzira na dobra izdanja Lawsona. Iako, da se mene pita, volio bih vidjeti kombinaciju Yuki-Lawson iduće sezone. Ne vidim što će momčad dobiti s Ricciardom, a Liam je baš impresionirao prilagodbom na bolid.
Što se tiče Tsunode, ove sezone vozi sasvim konkretno. Osvajao je više puta bodove u lošem bolidu, a da je bilo malo više sreće, bio bi još uspješniji.
Očekivano, po meni, bez obzira na dobra izdanja Lawsona. Iako, da se mene pita, volio bih vidjeti kombinaciju Yuki-Lawson iduće sezone. Ne vidim što će momčad dobiti s Ricciardom, a Liam je baš impresionirao prilagodbom na bolid.
Što se tiče Tsunode, ove sezone vozi sasvim konkretno. Osvajao je više puta bodove u lošem bolidu, a da je bilo malo više sreće, bio bi još uspješniji.
Lasciatemi guidare...
- croatic f1
- F1puls suradnik
Meni bi idealno bilo da Tsunodu prebace u prvu ekipu umjesto Pereza, a u drugoj ekipi da ostave Ricciarda i Lawsona. Tko god se od njih trojice najviše istakne (ako itko), može u prvu ekipu 2025.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Nisam ni ja nešto optimističan oko Yukijevih šansi u Red Bullu, ali tako je kako je - Ricciardova ozljeda je zakomplicirala njegovu situaciju koja je izgledala solidno u tih par utrka, za Lawsona je svakako prerano da ide u RB, a Perez je svoju šansu imao. F1 je brutalna i mjesto u najboljem bolidu treba iznova opravdavati, što Perez definitivno ne radi. Ne vjerujem da bi Yuki bio gori od Pereza, a i da bude, barem RB-u nije problem po kratkom postupku zarotirati vozače.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Bgmi Yuki sa Maxom u ekipi je prebrutalno za njega. Yuki mozda jest prirodni talent i napreduje stalno, ali mentalno se nosit protiv Maxa i biti konzistentan kao Max, ne pravit glupe greske, bas teska partija.
Od Pereza sigurno ne bi bio gori
Od Pereza sigurno ne bi bio gori