Scuderia Ferrari
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ja se opet ponavljam...ukoliko je Ferrari ponudio pišljivi ugovor na godinu dana, to je uvreda za takvog vozača. Ili ga želiš ili ga ne želiš.
Ne možeš ponuditi ugovor od godine dana (a Leclerc ima do 2024) i očekuješ da će netko sa četiri titule prihvatiti taj ugovor. Mogao si radije onda lijepo zahvaliti i reći, hvala, nego ponuditi tu sramotu od ugovora. Ono...logično da bi Seb posumnjao kako se odnosi unutar ekipe ne bi promjenili. Kako da ne.
Neka rade što žele...ni jedna odluka koja se donijela u Ferrariju zadnjih ne znam koliko godina nije bila dobra niti je nastavila onaj kratki pozitivni trend u 2015 pa onda nešto kasnije u 2017. tako da sumnjam da bi i ova odluka bila dobra s takvom ponudom.
Nebitno što mislite o Vettelu, ali ponuditi takav ugovor 4x prvaku i nekome tko je tu u šestoj godini i koji je opet donio 14 pobjeda (jedino više ima Lauda 15 i Schumacher 72) onda nemamo što pričati. To bi bio sramotan odnos.
Moraš ponuditi MINIMALNO 2 godine, ako si ozbiljan.
Moje jedino pitanje bi bilo, što će biti ako/kada Vettel odbije tu ponudu i ne odluči ostati u Ferrariju? Tko će onda biti odgovoran (već to znam), ako rezultati ne dođu? Ili ako Leclerc ode u krivom smjeru? Zna se da bi Leclerc tada bio sigurni No.1, ali nije ni Sainz tu došao da bude wingman (ako bi on bio taj)...prvo će Binotto stradati pa Camilleri pa će onda i Leclerc i onda opet idemo u krug.
Bit će zanimljivo pratiti medije ukoliko do toga dođe, a bit će još zabavnije kada bi Vettel nešto napravio s McLarenom ili Renaultom...
Ne možeš ponuditi ugovor od godine dana (a Leclerc ima do 2024) i očekuješ da će netko sa četiri titule prihvatiti taj ugovor. Mogao si radije onda lijepo zahvaliti i reći, hvala, nego ponuditi tu sramotu od ugovora. Ono...logično da bi Seb posumnjao kako se odnosi unutar ekipe ne bi promjenili. Kako da ne.
Neka rade što žele...ni jedna odluka koja se donijela u Ferrariju zadnjih ne znam koliko godina nije bila dobra niti je nastavila onaj kratki pozitivni trend u 2015 pa onda nešto kasnije u 2017. tako da sumnjam da bi i ova odluka bila dobra s takvom ponudom.
Nebitno što mislite o Vettelu, ali ponuditi takav ugovor 4x prvaku i nekome tko je tu u šestoj godini i koji je opet donio 14 pobjeda (jedino više ima Lauda 15 i Schumacher 72) onda nemamo što pričati. To bi bio sramotan odnos.
Moraš ponuditi MINIMALNO 2 godine, ako si ozbiljan.
Moje jedino pitanje bi bilo, što će biti ako/kada Vettel odbije tu ponudu i ne odluči ostati u Ferrariju? Tko će onda biti odgovoran (već to znam), ako rezultati ne dođu? Ili ako Leclerc ode u krivom smjeru? Zna se da bi Leclerc tada bio sigurni No.1, ali nije ni Sainz tu došao da bude wingman (ako bi on bio taj)...prvo će Binotto stradati pa Camilleri pa će onda i Leclerc i onda opet idemo u krug.
Bit će zanimljivo pratiti medije ukoliko do toga dođe, a bit će još zabavnije kada bi Vettel nešto napravio s McLarenom ili Renaultom...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Ne vjerujem da je ovo istina, vjerojatno je Turiniju to rekao isti izvor kao kad je procurilo da je Vettel potpisao predugovor s Mercedesom 2018. ili da će Alonso doći u ekipu zvanu "Red Bull-Ferrari" 2016. godine.
Ali ako jest istina - nadam se da će odbiti i da će zaista doći Sainz.
- Ferrari
- Formula 1
Ti stvarno želiš vatre i povećanje prometa na portalu?avetma je napisao/la: 10.05.2020., 16:47 Ne vjerujem da je ovo istina, vjerojatno je Turiniju to rekao isti izvor kao kad je procurilo da je Vettel potpisao predugovor s Mercedesom 2018. ili da će Alonso doći u ekipu zvanu "Red Bull-Ferrari" 2016. godine.

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Sainz u Ferrariju, a Vettel u McLaren Mercedesu bi bilo sjajno za promet, imam neki dojam

- Ferrari
- Formula 1
A što je s Alonsovim povratkom?

Na to zaboravljaš? Jel' tako Fettelovcu?!

- senna66 Verified
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Ne vjerujem da su ponudili ugovor na jednu godinu, zapravo o čemu ja. Pa to je Ferrari...ne znam zašto me to čudi kad su Leclercu ekspresno dali ugovor do 2024., ista momčad koja je bila protiv njegovog dolaska. Da se njih pitalo tada Kimi bi valjda vozio jos 3 godine
Uglavnom za Vettela je najbolje da napusti Ferrari i potraži ozbiljniju momčad koja ne okreće leđa vozaču takvog kalibra. Ne vidim smisao ostajanja u Ferrariju jer ne vidim u njima prvake x godina. Ako Vettel prihvati ugovor od jedne godine onda je stvarno naivčina.

Uglavnom za Vettela je najbolje da napusti Ferrari i potraži ozbiljniju momčad koja ne okreće leđa vozaču takvog kalibra. Ne vidim smisao ostajanja u Ferrariju jer ne vidim u njima prvake x godina. Ako Vettel prihvati ugovor od jedne godine onda je stvarno naivčina.

- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
Sainz kvalitetno koristi kaos i metež na stazi , ali on nije vozač za Ferrari ni po čemu. On nije vozač koji ide kada vidi "prostor". Ne,on se suzdržava i samo kruži.
To je vožnja za skupljanje bodova , ali nikako nije vožnja za podijume i pobjede
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Drag mi je Sainz, ali definitivno ima istine u tom što si rekao, nema tu dozu agresivnosti i vožnje na nož kao što neki vozači imaju, uglavnom bolji. Ali se ne bih složio da takav ne treba Ferrariju poslije Vettela uz Leclerca, u Red Bullu ne voze dva Verstappena, niti Verstappen vozi u Mercedesu pored Hamiltona, tako da bi po osobinama kojim si opisao Sainza odlično pasao Ferrariju da se bori protiv drugih vozača u top momčadima.Wehrlein94 je napisao/la: 10.05.2020., 20:19Sainz kvalitetno koristi kaos i metež na stazi , ali on nije vozač za Ferrari ni po čemu. On nije vozač koji ide kada vidi "prostor". Ne,on se suzdržava i samo kruži.
To je vožnja za skupljanje bodova , ali nikako nije vožnja za podijume i pobjede
E sad, skeptičan sam po pitanju istinitosti ovih gore navode, ali ako je istina slažem se definitivno da je ponižavajuće Vettelu ponuditi samo jednogodišnji ugovor, barem bez neke mogućnosti za produženje.
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Ne treba dramatizirati kakav god ugovor bio i da li će na kraju ove sezone ostati u Ferrariju.
Za Ferrari su vozili veliki vozači u prošlosti, a tako će biti i u budućnosti. Ferrari je uvijek držao do svojih vozača i kroz izdašne ugovore i kroz davanje prilika do besvjesti (hint usporedite to sa RB i njihovom politikom). Helmut Marko je rekao da mu ne može ponuditi ono što ima u Ferrariju (a nije da nemaju novaca) a gotovo sigurno ni status kakav je Vettel imao sve do dolaska Leclerca.
Ferrari je zadnji naslov osvojio 2008, vozački 2007 tako da nema panike. Sve će biti dobro.
Za Ferrari su vozili veliki vozači u prošlosti, a tako će biti i u budućnosti. Ferrari je uvijek držao do svojih vozača i kroz izdašne ugovore i kroz davanje prilika do besvjesti (hint usporedite to sa RB i njihovom politikom). Helmut Marko je rekao da mu ne može ponuditi ono što ima u Ferrariju (a nije da nemaju novaca) a gotovo sigurno ni status kakav je Vettel imao sve do dolaska Leclerca.
Ferrari je zadnji naslov osvojio 2008, vozački 2007 tako da nema panike. Sve će biti dobro.
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Izgleda da odlazi, kaže Grüner.....neeeeeee.
Nadam se da će u Red Bull, jer ako ode u McLaren ili Renault......kopija Alonsove patnje..
Ako dovedu Alonsa, nek se jebu realno...po meni je Sainz jedini izbor, ili Ricciardo.
Nadam se da će u Red Bull, jer ako ode u McLaren ili Renault......kopija Alonsove patnje..
Ako dovedu Alonsa, nek se jebu realno...po meni je Sainz jedini izbor, ili Ricciardo.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Prvi dio je izgleda gotov, još samo da se oglasi Seidl pa će biti i drugi 

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
Another one bites the dust!?
Ako ništa biti će zanimljivo što se tiče prelazaka uskoro...
Čini mi se Sainz/Ricci, iako tko sad to može znati... Zamislite Alonsa da uleti na dvije sezone. Ajme koji bi to cirkus bio tek onda, mislim da bi svi ispaštali...
Ako ništa biti će zanimljivo što se tiče prelazaka uskoro...
Čini mi se Sainz/Ricci, iako tko sad to može znati... Zamislite Alonsa da uleti na dvije sezone. Ajme koji bi to cirkus bio tek onda, mislim da bi svi ispaštali...

Sisu (fin.)
- senna66 Verified
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
ako uzmu Alonsa uz Lecerca,onda neka ugase momčad i odu iz F1.
Sainz mi se čini kao dobar vozač za Ferrari. Ricciardo možda...
Uglavnom bit ce zanimljivo.
Na žalost ovo sam predviđao pred neko vrijeme, do nedavno sam mislio da će ipak ostati.
Ne vjerujem da je odbio Ferrari bez da ima neke razgovore sa strane.
Više od svega bi volio da zamijeni Bottasa.
Sainz mi se čini kao dobar vozač za Ferrari. Ricciardo možda...
Uglavnom bit ce zanimljivo.
Na žalost ovo sam predviđao pred neko vrijeme, do nedavno sam mislio da će ipak ostati.
Ne vjerujem da je odbio Ferrari bez da ima neke razgovore sa strane.
Više od svega bi volio da zamijeni Bottasa.

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Kao sta je vjerojatno Seb imao razgovore sa strane , ili vec ima B opciju. Mozda mu je ta B opcija mirovina i uzivanje s obitelji.
Tako vjerujem da je i Ferrari imao razgovore sa strane ili vec ima B opciju.
Samo se nadam da Ferrari stvarno vec ima , skoro pa dogovorenu , zamjenu za Seba. ( samo ne Carlos )
Jer koliko god su mi mrski ipak ih postujem i nebih volio da nam pokazu skroz novu razinu nesposobnosti.
Nadam se da nisu isli putem kao " Dat cemo kantu Vettelu pa cemo vec nekoga naci , ipak smo mi Ferrari koji se ne odbija". Jer bi im se moglo obit o glavu da ih odbiju sve "opcije" koje su imali na umu pa ce morati uzeti nekog tko je 2-3 klase ispod Ferrarija.
Tako vjerujem da je i Ferrari imao razgovore sa strane ili vec ima B opciju.
Samo se nadam da Ferrari stvarno vec ima , skoro pa dogovorenu , zamjenu za Seba. ( samo ne Carlos )
Jer koliko god su mi mrski ipak ih postujem i nebih volio da nam pokazu skroz novu razinu nesposobnosti.
Nadam se da nisu isli putem kao " Dat cemo kantu Vettelu pa cemo vec nekoga naci , ipak smo mi Ferrari koji se ne odbija". Jer bi im se moglo obit o glavu da ih odbiju sve "opcije" koje su imali na umu pa ce morati uzeti nekog tko je 2-3 klase ispod Ferrarija.

- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Nisam očekivao ovu vijest baš danas. U svakom slučaju nema tu ljutnje ili žalovanja. Nije išlo i to je to. Bilo je lijepih trenutaka, ali bilo je i manje lijepih.
Što se tiče Seba ne računajući Mercedes ili RB, McLaren mi se čini kao opcija koja bi mu najviše odgovarala. McLaren ako i želi iskorak treba im vozač takvog kalibra. Sretno mu bilo.
Moj favorit broj 1 za novog (ali ne i drugog) vozača Ferrarija je Ricciardo. Nešto je mlađi od Seba, dovoljno je iskusan i odličan je vozač u wheel to wheel borbi. Sainz? Nit sim nit mimo. Drugih favorita baš i nemam tak da svi osim RIccijarda bi mi bili razočaranje.
Što se tiče Seba ne računajući Mercedes ili RB, McLaren mi se čini kao opcija koja bi mu najviše odgovarala. McLaren ako i želi iskorak treba im vozač takvog kalibra. Sretno mu bilo.

Moj favorit broj 1 za novog (ali ne i drugog) vozača Ferrarija je Ricciardo. Nešto je mlađi od Seba, dovoljno je iskusan i odličan je vozač u wheel to wheel borbi. Sainz? Nit sim nit mimo. Drugih favorita baš i nemam tak da svi osim RIccijarda bi mi bili razočaranje.