Kimi Räikkönen
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Kimi je imao vanserijski talent čak i u kontekstu nekolicine najboljih u njegovoj generaciji.
Nema potrebe ni naglašavati koliko ga je manjak discipline i radne etike stavio u podređenu poziciju te ga koštao plodonosnije karijere.
Nema potrebe ni naglašavati koliko ga je manjak discipline i radne etike stavio u podređenu poziciju te ga koštao plodonosnije karijere.

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
To je dio talenta. Talent nije samo upravljanje volanom i papučama gasa i kočnice.F12000 je napisao/la: 20.09.2020., 11:05 Kimi je imao vanserijski talent čak i u kontekstu nekolicine najboljih u njegovoj generaciji.
Mislim da je to već dokazano toliko puno puta da nema smisla govoriti o tome vise.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Sa talentom bez rada nećeš mnogo postići u F1, jedan naslov možda, ali te drugi brzo pregaze.
Kao da bi Hamilton bio to što jest da nije radio i trudio se u mladosti. Baš se sjećam nekog članka iz novina o Hamiltonu kad je tek ušao u F1, u kontekstu koliko je potrebno odricanja i dnevnog rada da bude to što je tad bio.
Kimi je prepoznatljiv i još uvijek opstaje zbog te svoje flegmatičnosti, ali vjerujem da je ta osobina uveliko utjecala na njegova postignuća u karijeri, zbog čega će uvijek biti prepoznatljiviji po karakteru, a ne rezultatima.
Kao da bi Hamilton bio to što jest da nije radio i trudio se u mladosti. Baš se sjećam nekog članka iz novina o Hamiltonu kad je tek ušao u F1, u kontekstu koliko je potrebno odricanja i dnevnog rada da bude to što je tad bio.
Kimi je prepoznatljiv i još uvijek opstaje zbog te svoje flegmatičnosti, ali vjerujem da je ta osobina uveliko utjecala na njegova postignuća u karijeri, zbog čega će uvijek biti prepoznatljiviji po karakteru, a ne rezultatima.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Cuj to jedan naslov uzmes ko na placu i odes na pivu sa pelinom .. Kad je to samo tako sta ti nisi nabrzaka jednog uzel pa u penziju msm stvarno sta covjek nece procitat tu..Vettel-Ferrari je napisao/la: 20.09.2020., 12:40 Sa talentom bez rada nećeš mnogo postići u F1, jedan naslov možda, ali te drugi brzo pregaze.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
@Cale od Lewisa
Ne moras tako nastupati..
Vjerojatno nije treba napisat da neces postic mnogo u F1 jer jedan naslov je jako mnogo, sve ostalo je okay.
Ne moras tako nastupati..
Vjerojatno nije treba napisat da neces postic mnogo u F1 jer jedan naslov je jako mnogo, sve ostalo je okay.
Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Sve je ralativno, pa i mnogo rezultatski u F1. Ja mnogo ravnam po vozačima sa najvećim dostignućima, ako pričamo o vozačima s naslovima jel. Tako da Kimijev jedan nije mnogo spram Alonsovih, Vettelovih ili Hamiltonovih, pogotovo u kontekstu kad se on spominje kao uber talentiran, ali eto nije mu se baš više dalo.
Voziti u F1 je za nas većinu nedostižan san, uzeti podij u F1 je većini F1 vozača nedostižan san, a vozačima sa pobjedama bez naslov taj jedan naslov je možda još nedostižniji san. Tako da daljinu mene i tog jednog naslova mislim da prethodno napisano najbolje predočava. No, to ne mijenja činjenicu da Kimijev naslov nije mnogo kraj Vettelovih 4 i Hamiltonovih (skoro) sigurnih 8.
Prvu rečenicu sam možda nespretno napisao, ali nadovezao sam se na kontekst u kojem se spominjao Kimi. Uspoređivao se sa uspješnijim vozačima od sebe, koji su ga nakon jednog njegovog naslova pregazili. Alonso nije osvojio doduše ni jedan naslov, ali je dobio vjerojatno i veću slavu zbog vožnji i sezona kakve je pokazivao, dok je Kimi imidž nakon tog gradio uglavnom na karakteru i anegdotama koji uglavnom nisu direktno vezane s njegovom vožnjom.
Voziti u F1 je za nas većinu nedostižan san, uzeti podij u F1 je većini F1 vozača nedostižan san, a vozačima sa pobjedama bez naslov taj jedan naslov je možda još nedostižniji san. Tako da daljinu mene i tog jednog naslova mislim da prethodno napisano najbolje predočava. No, to ne mijenja činjenicu da Kimijev naslov nije mnogo kraj Vettelovih 4 i Hamiltonovih (skoro) sigurnih 8.
Prvu rečenicu sam možda nespretno napisao, ali nadovezao sam se na kontekst u kojem se spominjao Kimi. Uspoređivao se sa uspješnijim vozačima od sebe, koji su ga nakon jednog njegovog naslova pregazili. Alonso nije osvojio doduše ni jedan naslov, ali je dobio vjerojatno i veću slavu zbog vožnji i sezona kakve je pokazivao, dok je Kimi imidž nakon tog gradio uglavnom na karakteru i anegdotama koji uglavnom nisu direktno vezane s njegovom vožnjom.
- Cale od Lewisa
- GP3
Ako cemo o tome dali mislis da kimi nebi uzeo 5 naslova u mercedesu od 2014 ?Vettel-Ferrari je napisao/la: 20.09.2020., 14:03 Sve je ralativno, pa i mnogo rezultatski u F1. Ja mnogo ravnam po vozačima sa najvećim dostignućima, ako pričamo o vozačima s naslovima jel. Tako da Kimijev jedan nije mnogo spram Alonsovih, Vettelovih ili Hamiltonovih, pogotovo u kontekstu kad se on spominje kao uber talentiran, ali eto nije mu se baš više dalo.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Apsolutno ne bi 

Fino Alla Fine
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Protiv Rosberga ne bi, s Bottasom bi možda uzeo koji.
Zapravo povlačim, ne bi ni protiv Bottasa po meni.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Cale od Lewisa
- GP3
Navijaci f1 haha dok je bio rosberg svi su srali sad kad je bottas bi dali lijevo jaje da se vrati al znam od kuda vjetar puse omalovazavanjem kimija spustate vettela i tu je cijeli paradoks jer vettel je bio bolji od sporog kimija za penziju

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Isto ka i Rosberg protiv Lewisa..
A i taj jedan mi je upitan..
Nema on cijelu sezonu u glavi..
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Protiv Rosberga bi bila cista borba, zanimljiva i neizvjesna..Vjerujem da bi Rosberg bio uspjesniji..Multi 21 je napisao/la: 20.09.2020., 16:43Protiv Rosberga ne bi, s Bottasom bi možda uzeo koji.
Zapravo povlačim, ne bi ni protiv Bottasa po meni.
Protiv Bottasa ima prednost.. Oba su kilava za punu sezonu, vjerujem da bi Kimi bio uspjesniji..
Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Protiv Hamiltona ne.Cale od Lewisa je napisao/la: 20.09.2020., 15:55Ako cemo o tome dali mislis da kimi nebi uzeo 5 naslova u mercedesu od 2014 ?Vettel-Ferrari je napisao/la: 20.09.2020., 14:03 Sve je ralativno, pa i mnogo rezultatski u F1. Ja mnogo ravnam po vozačima sa najvećim dostignućima, ako pričamo o vozačima s naslovima jel. Tako da Kimijev jedan nije mnogo spram Alonsovih, Vettelovih ili Hamiltonovih, pogotovo u kontekstu kad se on spominje kao uber talentiran, ali eto nije mu se baš više dalo.
Protiv Rosberga možda 1, a protiv Bottasa eventualno 2-3, ali nisam siguran ni to.
- Ciki-F1
- Formula 2
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
U Mercedesu od 2014 Kimu vs:
Rosberg-2-3
Bottas 3-2
Lewis-1-4 (2-3 moguce jer Kimija ne bi jebale ta medijska kenjanja pd Lewisa)
Vettel i Alonso isto ko lewis
Rosberg-2-3
Bottas 3-2
Lewis-1-4 (2-3 moguce jer Kimija ne bi jebale ta medijska kenjanja pd Lewisa)
Vettel i Alonso isto ko lewis
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
-
Har Kl
- Formula 1
- Navija za: Mercedes
Zamišljao sam da vozi umjesto Lewisa. Uzeo bi možda jedan onako na guzove, ali protiv Bottasa.CrashOverride je napisao/la: 20.09.2020., 17:15Isto ka i Rosberg protiv Lewisa..
Protiv Rosberga ne bi imao šanse.
Mislim wtf. sad ćemo svi zaboraviti da on odavno vozi debelo ispod svojih mogućnosti?
Simpatičan jeste. Zanimljiv ne baš.
Vidimo da je i jako duhovit ... ali tako se ne osvaja naslov. Mislim osvojio je on njega, treba to poštovati, ali IMO porediti njega sa Vettelom je smijeh.
-
Har Kl
- Formula 1
- Navija za: Mercedes
Protiv Bottasa bi mogao osvojiti max 2 naslova. 2019. I 2020. Nikako 3Vettel-Ferrari je napisao/la: 20.09.2020., 18:14Protiv Hamiltona ne.Cale od Lewisa je napisao/la: 20.09.2020., 15:55Ako cemo o tome dali mislis da kimi nebi uzeo 5 naslova u mercedesu od 2014 ?Vettel-Ferrari je napisao/la: 20.09.2020., 14:03 Sve je ralativno, pa i mnogo rezultatski u F1. Ja mnogo ravnam po vozačima sa najvećim dostignućima, ako pričamo o vozačima s naslovima jel. Tako da Kimijev jedan nije mnogo spram Alonsovih, Vettelovih ili Hamiltonovih, pogotovo u kontekstu kad se on spominje kao uber talentiran, ali eto nije mu se baš više dalo.
Protiv Rosberga možda 1, a protiv Bottasa eventualno 2-3, ali nisam siguran ni to.

Da je Kimi vozio umjesto Lewisa, sad bi Vettel bio 6x WDC
- kimi-f1
- Karting
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Raikkonen, Mclaren
Navijač lewisa će naravno podizati mogućnosti vozača koje je lewis pobjedio zadnjih par sezona. Mislim da bi Kimi Bottasa uništio jer taj Bottas jednostavno nije na razini top vozača. Lewis sada izgleda dominantno jer nema konkurencije ali treba pogledati Lewisa iz sezona 2010-2013. E taj lewis sada lakoćom ubija Bottasa.Har Kl je napisao/la: 20.09.2020., 18:57Zamišljao sam da vozi umjesto Lewisa. Uzeo bi možda jedan onako na guzove, ali protiv Bottasa.CrashOverride je napisao/la: 20.09.2020., 17:15Isto ka i Rosberg protiv Lewisa..
Protiv Rosberga ne bi imao šanse.
Mislim wtf. sad ćemo svi zaboraviti da on odavno vozi debelo ispod svojih mogućnosti?
Simpatičan jeste. Zanimljiv ne baš.
Vidimo da je i jako duhovit ... ali tako se ne osvaja naslov. Mislim osvojio je on njega, treba to poštovati, ali IMO porediti njega sa Vettelom je smijeh.
Sa Rosbergom bi bilo li-la
Sa Lewisom slično kao Rosberg protiv Lewisa.
Ukinite DRS, VSC i bod za FL.