VN Turske (Istanbul Park) 13.-15. studeni 2020.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Ferrari je napisao/la: 15.11.2020., 13:20 Šteta za RP. Platili danak neiskustvu, ali izvukli su Perezu podij. Odlično je vidjeti Seba nazad na postolju :thumbs:

Uglavnom ja sam zadovoljan :mrgreen:
Nisam siguran da je itko znao da će ćelave IM raditi dobro na crnim i rozim Mercedesima. Hamilton se kockao jer je to bio jedini način da pobijedi.
RP je mislio da vuku pametan potez, međutim RP je pregrijavao nove IM i to je bio užas, a to je učvrstilo Merc u odluci da idu što dulje s ćelavim IM.
Stroll je počeo raditi pristojna vremena tek kad je malo oćelavio njegov novi IM.... a onda je bilo kasno.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
FACS je napisao/la: 15.11.2020., 13:24 FACS
Fernando Alonso Carlos Sainz

:pivo:
Mogao si staviti svoj uobičajeni nickname pa ne bi bilo zabune :) U svakom slučaju, jasno je što znači FA nakon što se čitaju tvoje poruke, ali jbg danas je jedan od onih dana kad moraš progutati. :pivo:

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Albon danas iznenađujuće dobar, bio je u 2-3 desetinke za Maxom pa čak i brži
slikaslika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
MSC je napisao/la: 15.11.2020., 13:30 Zapravo jedino Lewis i Seb koliko sam vidio su danas pokazali kako se vozi po kiši. Jedini bez bitnih sinova, hladne glave, znajući da utrku treba dovesti do kraja. Razlika velikih prvaka i dobrih vozača.
Lewis po kiši nije pokazao ništa. Tempo mu je krenuo tek kad se dovoljno osušilo.

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
ISUSEEEEE, skočio sam od sreće zbog Vettelovog podija :aww: :aww: :aww: :aww: :aww: :aww:

WoW BRE JESS. HEBENI GRACI RAGACI, RINGDINDINDINDIN jeeessss ♪♫♪♫♪♫♪♫♪

Hamilton, vođen mojom politikom od ranije► :klanjam: :klanjam: :klanjam: :klanjam: :klanjam: :klanjam: :klanjam: 7 za 7 !!!!!!!

Perez je hebač i terpan koji zaslužuje mesto u F1, jedan Latifi ima mjesto a Sergio nema. Ovo P2 je tako dobro sjelo, povraćaj samopouzdanja nakon teškog perioda života nakon koronavirus zaraze. Bravo Čeko :cheer:

Sainz zamalo, a Leclerc pokazao da nema mesta greškama. Bio je vidno uzrujan. Verstappen je za mene negativno iznenađenje, još ja mojima kažem da je onaj Q3 bio anomalija zbog guma i da ipak u utrci može izvesti magiju a la Senna, bože urekao sam ga :bonk:

Albon ipak solidan nastup. Strollu je ono bilo kao recimo ono Perezovo iz Nurburgringa, šteta.

Bottas je pokazao da je ikebana, Gasly je zbog onog dobio otkaz u RB. A da stvar bude bolja prikazali su Vandoorna posle one sramote od preticanja za cjeli krug. Mislim da bi Vandoorne bio bolji od Bottasa trenutno. Treba mu pružiti šansu, ne Russellu nego Stofelu.

Wow, još uvek sam pod utiskom Sebovog podija.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
avetma je napisao/la: 15.11.2020., 13:34
MSC je napisao/la: 15.11.2020., 13:30 Zapravo jedino Lewis i Seb koliko sam vidio su danas pokazali kako se vozi po kiši. Jedini bez bitnih sinova, hladne glave, znajući da utrku treba dovesti do kraja. Razlika velikih prvaka i dobrih vozača.
Lewis po kiši nije pokazao ništa. Tempo mu je krenuo tek kad se dovoljno osušilo.
Baš to. Pao je u jednom trenutku 4 sekunde iza Vettela. Definitivno se mučio prije nego što se staza počela sušiti.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 4 god 11 mj
Navija za: Max Verstappen
Ferrari je napisao/la: 15.11.2020., 13:38
Baš to. Pao je u jednom trenutku 4 sekunde iza Vettela. Definitivno se mučio prije nego što se staza počela sušiti.
Dobio je prednost tek kad je mercedes dobio prednost kad je bilo izjednaceno nije ga bilo nigdje :gandalf:
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

FACS
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: F. Alonso & C. Sainz
Što je razlog Strollovom ponoru?

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Je, slažem se. Ali hladna glava, kalkulirana utrka. Trebali su mu iz boxa reći da su kočnice okej ali da po kiši malo više vremena treba da stane. Ipak, sačuvao je gume, s jednim pitom do kraja. Nije loše svakako, bio je malo van staze ali ništa strašno. Bio je brži od Seba i po mokrom ali nije mogao proći ispred. Vjerujem da je kalkulirao dobrano na sušenje staze i strategiju.

Vjerujem da je čuvanju guma doprinjeo i prema gumama nježan bolid jer to ga ide cijelu sezonu, no svejedno nije krenuo s polea, odradio je dobru utrku kad se sve na kraju zbroji.
Zadnja izmjena: MSC, dana/u 15.11.2020., 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
"What a little star." May 26, 2012.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
FACS je napisao/la: 15.11.2020., 13:41 Što je razlog Strollovom ponoru?
Neiskustvo. Brzinu je pokazao, ali u utrci brzina može biti i neprijatelj. Za pobjednika je potrebno biti kompletan vozač.
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Joj majko mila ... Sad ćemo još i promijeniti definiciju kišne utrke :facepalm:

Pao jer se povukao nakon što su mu rekli iz boxa da će trebati razvući ovaj stint na Interu.
Na kraju je i uradio šta šta je uradio :thumbs:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Har Kl je napisao/la: 15.11.2020., 13:45

Joj majko mila ... Sad ćemo još i promijeniti definiciju kišne utrke :facepalm:

Pao jer se povukao nakon što su mu rekli iz boxa da će trebati razvući ovaj stint na Interu.
Na kraju je i uradio šta šta je uradio :thumbs:
Ko IŠTA mijenja? Pa nije imao neki pace na MOKROJ stazi. Kada se staza počela sušiti, tako je i on i Mercedes došao na svoje.
Ne vidim što sam tu krivo rekao? Pratim ja komunikaciju i vremena cijelu utrku, neboj se.

Na kraju su vozili na slicku koji je dobro radio na stazi koja je imala očitu suhu liniju.
slika slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Čuj vozio se na slicku :rofl:
I onda vožnju na izlizanom interu prikazuješ kao prednost :facepalm:.

Staza se počela sušiti zadnjih nekoliko krugova.
Itekako je Lewis imao šta pokazati kako se pobjeđuje u ovakvim uslovima.
Zadnja izmjena: Har Kl, dana/u 15.11.2020., 13:52, ukupno mijenjano 1 put.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ne vidim problem s konstatacijom da Lewis i Mercedes nisu bili dobri po mokrome, mučio je se Lewis iza Seba još je i kočnice pregrijao pa je morao popustiti, ali kasnije je sve i više nego nadoknadio, mene je iznenadio sa onim tempom kad je prošao ispred Pereza i počeo nizat' krugove sekundu brže od njega i to na starim gumama, nisam mislio da će tek tako pobjeć Perezu.
slikaslika

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 4 god 11 mj
Navija za: Max Verstappen
Har Kl je napisao/la: 15.11.2020., 13:50 Čuj vozio se na slicku :rofl:
I onda vožnju na izlizanom interu prikazuješ kao prednost :facepalm:
Nemoj sad trolati tu iznosi cinjenice i dokaze ko svi normalni ;)
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Ti si izgubio kompas frende...aj bok.
slika slika

Dalmatinac007
Karting
Karting
S nama već: 5 god 10 mj
Cale od Lewisa je napisao/la: 15.11.2020., 13:51
Kako ljudi mogu upasti u navijačku iluziju to je nevjerovatno to bi trebalo izučavati (je da lewis bi bez guma pobjedio jer je svemirac) :rofl:
Zadnja izmjena: Dalmatinac007, dana/u 15.11.2020., 13:55, ukupno mijenjano 1 put.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
LH44 je napisao/la: 15.11.2020., 13:51 Ne vidim problem s konstatacijom da Lewis i Mercedes nisu bili dobri po mokrome, mučio je se Lewis iza Seba još je i kočnice pregrijao pa je morao popustiti...
Problem je što nije dovoljno glorifikacije. Predviđam još 10-15 poruka o ovome pa će se onda krenuti stavljati klipovi Lewisa kako izlijeće u prvom krugu i gubi pozicije. :kokice:

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Dalmatinac007 je napisao/la: 15.11.2020., 13:54
Cale od Lewisa je napisao/la: 15.11.2020., 13:51
Kako ljudi mogu upasti u navijačku iluziju to je nevjerovatno to bi trebalo izučavati :rofl:
Da, baš nevjerojatno ...
Baš ima dosta primjeraka za izučavanje.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Možemo reći i ovako: Hamilton je osvojio scoj sedmi naslov uz puno veću količinu sreće u odnosu na ostale jer mu se nije dogodilo niti jedno odustajanje koje nije pod njegovom kontrolom. Nije mu niti jednom motor otišao, niti jednom mehanički kvar, hidraulika, niti jednom nije pokupio krhotinu sa staze. Ne želim reći da svoj dio nije odradio vrhunski. Ali se ne smije se zaboraviti doprinos rekao bih relativno velike količine sreće u odnosu na konkurenciju ove godine. Ove godine još čovjek nije odustao.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡