VN Rusije (Sochi Autodrom) 27.-29. rujna 2019.

šŸ“° Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Sarma je napisao/la: 29.09.2019., 15:07 Ruganje... tako vam i treba :facepalm:
https://twitter.com/RacingPointF1/status/1178270283029008386
Prije da je bilo: "it's Todt, Nicolas Todt"...

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc

Naravno da nisu, nisam vidio ni jednog Leclercovog, niti sam vidio jednog od njih da piÅ”u ovdje kao Brumica proÅ”li ili pretproÅ”lu utrku tipa nek se Leclerc zabije, nek rikne motor, nek ga ham prestigne i slično. Evo danas ona neka tu black neÅ”to ženska tu piÅ”e daj bože da zabije u hamiltona, botasa itd... onda imas redovite tu sarmu, f2000, Vettela i najvećeg trola MSC koji se samo hrane i nadopunjuju.
?
slika

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
https://twitter.com/AlbertFabrega/status/1178288862893953024 Na Å”to je spao williams, moraju povući Kubicu da sačuvaju dijelove na sljedeću trku. Tragedija od momčadi.
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Mercedes ovaj put nije propustio uzeti 1-2 :chill: Dominacija se nastavlja :chill:
Čestitke svima, odlična utrka. Bottas također odličan :thumbs:
LeClerc mora malo viÅ”e vjerovati svojoj ekipi, ako hoće bilo da uspije u F1. Naravno mislim na stvari kao mutiple WDC. Mislim da će on to i ostvariti u svojoj karijeri.
Super je vozač, ekstremno je brz, mora malo poraditi na menadžmentu guma u utrci i puno poraditi na svom odnosu prema ekipi.
Ako su mu obećali da će se zamijeniti pozicije, treba pretpostaviti da to i hoće uraditi, ali u trenutku i mjestu gdje neće ugroziti drugog vozača.
Da su zamijenili mjesta kad je on tražio, LH bi doŔao jako blizu...

f1_zg
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Charles Leclerc
reso20 je napisao/la: 29.09.2019., 14:51
Vordas je napisao/la: 29.09.2019., 14:48
Grah0 je napisao/la: 29.09.2019., 14:42 hahahahahahah oj bože
Naravno da nije Seb spalio motor, možda ganjanje na potroŔenim gumama je iŔlo u prilog tome. Spominjala se karma u vezi toga. Ne razumijem nekoga tko navija za ekipu da to može izjaviti. Pratim ovaj sport, automoto, predugo da ovo ne mogu razumijeti.
Zato Ŕto je dobar dio ovih forumaŔa preŔao s jednog foruma gdje su bili "drkar***" na Vettela i sada su kakti "navijači" Ferraria :)
Jer većina ih je takva ovdje. ImaÅ” ih desetak aktivnih i to ti je to.
Spominjao sam karmu jer se nakon prosle utrke raspravljalo o to kako je tim iznad svega, nitko nije veći od Ferrarija, bla, bla. I sad Vettel ne poslusa tim i sve je ok, isti ljudi koji su do jucer tvrdili da je tim iznad svega sada brane Vettelovu odluku.

Nadalje napisao sam da je vjerojatno sprzio motor jer je nabijao potpuno nepotrebnu razliku, moguce, neznam, po meni vrlo vjerojatno. Sto bi bilo da nije to napravio, da je pustio Leclerca napred, isto ne znam, al ne bi ispao pizda pred cijelim svijetom.

I na kraju to navijanje za timove, jel mozete shvatiti da ovdje neki navijaju za vozace, radi stila voznje, karaktera, frizure... ne navijamo svi za timove, pa mozete imati malo razumijevanja i za neke koji ne misle isto kao i vi SF, RBR itd... fanovi.

Generalna konkluzija koja je samo moje misljenje nista vise od toga - jedan pohabani vozac je prvo igrao prljavo, pa vozio bolid iznad njegovih mogucnosti, pa ga parkirao krivo i sjebao utrku za tim koji se ne zna nositi s tom situacijom. Frustrirani brabonjak, koji po meni nikad nije bio dio prvih 6-7 najboljih svih vremena, nego pola klase losiji, koji kad vise nema mladenacke zari kao na pocetku karijere i odlican auto kao u zadnja tri naslova, ocajnicki pokusava izvesti nesto sto jebiga ne moze...

A vi i dalje velicajte tog dobrog, ali nikada ne odlicnog vozaca i smisljajte opravdanja za njegovu "formu". I molim, nemojte o onoj prednosti na pocetku utrke, ako je to LH mogao s losijim bolidom u vodecoj poziciji, pa i brabonjku je to poslo za rukom. Poklonio je utrku Mercu, mozda mu plate pivu. Pateticni papak...
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Navija za: McLaren
blown diffuser je napisao/la: 29.09.2019., 15:16 https://twitter.com/AlbertFabrega/status/1178288862893953024 Na Å”to je spao williams, moraju povući Kubicu da sačuvaju dijelove na sljedeću trku. Tragedija od momčadi.
Strasno. Svaki istinski ljubitelj Formule treba biti tuzan zbog ovoga :(

Meklaren se pomalo vraca, mada je smijesno da su iza Stjuarta/Jaguara, ondosno Tyrell/BAR-a, ali ko te pita.....ali Vilijamsu se bas ne nazire svjetlo na kraju tunela...
slika

Branimir
Karting
Karting
S nama već: 6 god 6 mj
Ajde bar nije piruetu napravio :cheer:

F12000
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Leclerc
blown diffuser je napisao/la: 29.09.2019., 15:16 https://twitter.com/AlbertFabrega/status/1178288862893953024 Na Å”to je spao williams, moraju povući Kubicu da sačuvaju dijelove na sljedeću trku. Tragedija od momčadi.
BaÅ” me boli vidjeti Williams, giganta Formule 1, da je pao na ovako niske grane.

Uopće ne znam je li oni mogu Å”to napraviti da se iz ovoga izvuću, business i kapital su neumoljivi, godine i godine loÅ”ih odluka i manjak rezultata ne mogu se nadoknaditi slavnom povijeŔću. :(
slika

f1_zg
Formula 4
Formula 4
Har Kl je napisao/la: 29.09.2019., 15:18 Mercedes ovaj put nije propustio uzeti 1-2 :chill: Dominacija se nastavlja :chill:
LeClerc mora malo viÅ”e vjerovati svojoj ekipi, ako hoće bilo da uspije u F1. Naravno mislim na stvari kao mutiple WDC. Mislim da će on to i ostvariti u svojoj karijeri.
Super je vozač, ekstremno je brz, mora malo poraditi na menadžmentu guma u utrci i puno poraditi na svom odnosu prema ekipi.
Ako su mu obećali da će se zamijeniti pozicije, treba pretpostaviti da to i hoće uraditi, ali u trenutku i mjestu gdje neće ugroziti drugog vozača.
Pa tim je rekao da zamijene mjesta na pocetku utrke, Vettel nije htio. Jesi slusao team radio?
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
A jesam vam rekao da bu Vettel danas najnaj. Nećete me sluÅ”ati.
slika

Man Edge
Karting
Karting
S nama već: 6 god
Sarma je napisao/la: 29.09.2019., 15:07 Ruganje... tako vam i treba :facepalm:
https://twitter.com/RacingPointF1/status/1178270283029008386
:)

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
f1_zg je napisao/la: 29.09.2019., 15:22 Pa tim je rekao da zamijene mjesta na pocetku utrke, Vettel nije htio. Jesi slusao team radio?
Slabo.

Gledao sam utrku i live timing. LeClerc je bio 2 sec ispred Hamiltona. Rano je bilo za zamjenu pozicija s obzirom da je Vettel bio brži na stazi u tom trenutku

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
f1_zg je napisao/la: 29.09.2019., 15:22
Har Kl je napisao/la: 29.09.2019., 15:18 Mercedes ovaj put nije propustio uzeti 1-2 :chill: Dominacija se nastavlja :chill:
Pa tim je rekao da zamijene mjesta na pocetku utrke, Vettel nije htio. Jesi slusao team radio?
Pa ovi na zidu su očito idioti jer je Hamilton bio na 2 sekunde od Leclerca...očito da Seb OPET mora kazati očito da NEMA prostora za pravu zamjenu...

I onda su im rekli da se nastave utrkivati kako ide...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
_bataziv_0809 je napisao/la: 29.09.2019., 15:20
Strasno. Svaki istinski ljubitelj Formule treba biti tuzan zbog ovoga :(

Meklaren se pomalo vraca, mada je smijesno da su iza Stjuarta/Jaguara, ondosno Tyrell/BAR-a, ali ko te pita.....ali Vilijamsu se bas ne nazire svjetlo na kraju tunela...
BAR je ekipa koja nije nasljednik Tyrella. Ona je osnovana od nule i tada je imala jedne od najmodernijih zračnih tunela i ostalih odjela.
slika

klikerbgd
Karting
Karting
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: Sebastian
Ovo danas je zvucalo i izgledalo jadna sa Ferr strane . Kada naprave korak napred u razvoju uvek nadju nacin da potezima strategijama i odlukama odu nazad dva . Oni se bave marketingom citaju ankete o popularnosti i tome sta marketinski prolazi i vredi i to im je apsolutbi prioritet. Vremena su se promenila i oni se prilagodjavaju trendovima i nikada nece viti sampioni u sportskom smislu vise . Neka se bave rezijom ali da se poprave malo stvarno jadno i sramotno .
Mali je pacov od pocetka sam to rekao karakter i stav ,talentovan vozac i nista vise .
Seb mira da nadje izlazno resenje i da se skloni kao gospodin ne treba da dozvoli sebi ovo ,proslo je vreme titula za njega ,nazalost je potrosio naj godine na promasen projekat...

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
f1_zg je napisao/la: 29.09.2019., 15:19
Vordas je napisao/la: 29.09.2019., 14:48

Naravno da nije Seb spalio motor, možda ganjanje na potroŔenim gumama je iŔlo u prilog tome. Spominjala se karma u vezi toga. Ne razumijem nekoga tko navija za ekipu da to može izjaviti. Pratim ovaj sport, automoto, predugo da ovo ne mogu razumijeti.
Zato Ŕto je dobar dio ovih forumaŔa preŔao s jednog foruma gdje su bili "drkar***" na Vettela i sada su kakti "navijači" Ferraria :)
Spominjao sam karmu jer se nakon prosle utrke raspravljalo o to kako je tim iznad svega, nitko nije veći od Ferrarija, bla, bla. I sad Vettel ne poslusa tim i sve je ok, isti ljudi koji su do jucer tvrdili da je tim iznad svega sada brane Vettelovu odluku.

Nadalje napisao sam da je vjerojatno sprzio motor jer je nabijao potpuno nepotrebnu razliku, moguce, neznam, po meni vrlo vjerojatno. Sto bi bilo da nije to napravio, da je pustio Leclerca napred, isto ne znam, al ne bi ispao pizda pred cijelim svijetom.

I na kraju to navijanje za timove, jel mozete shvatiti da ovdje neki navijaju za vozace, radi stila voznje, karaktera, frizure... ne navijamo svi za timove, pa mozete imati malo razumijevanja i za neke koji ne misle isto kao i vi SF, RBR itd... fanovi.

Generalna konkluzija koja je samo moje misljenje nista vise od toga - jedan pohabani vozac je prvo igrao prljavo, pa vozio bolid iznad njegovih mogucnosti, pa ga parkirao krivo i sjebao utrku za tim koji se ne zna nositi s tom situacijom. Frustrirani brabonjak, koji po meni nikad nije bio dio prvih 6-7 najboljih svih vremena, nego pola klase losiji, koji kad vise nema mladenacke zari kao na pocetku karijere i odlican auto kao u zadnja tri naslova, ocajnicki pokusava izvesti nesto sto jebiga ne moze...

A vi i dalje velicajte tog dobrog, ali nikada ne odlicnog vozaca i smisljajte opravdanja za njegovu "formu". I molim, nemojte o onoj prednosti na pocetku utrke, ako je to LH mogao s losijim bolidom u vodecoj poziciji, pa i brabonjku je to poslo za rukom. Poklonio je utrku Mercu, mozda mu plate pivu. Pateticni papak...
Normalno da ćemo branit Vettela u ovom slučaju, jer je bio u pravu, za razliku od cijelog tima Ferrarija. Nabijao nepotrebnu razliku? Nabijanje razlike je uvijek potrebno. A vidjeli smo i da su gume izdržale, pa kako je onda nepotrebno. Čak i kad su Leclercu rekli da pritisne, jer su ga planirali pozvati u boks, on je opet bio sporiji od Vettela...

Kakav odron od posta, kao i uvijek... :facepalm:

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Navija za: McLaren
Pao sam na djecacku plahovitost i zrelost Leclerca i mislio da je previse soft za F1. Prevario sam se. Lako je biti fin i razuman kad nema uloga ili je ulog mali. Sad pokazuje pravo lice.

Bice on sampion, uz brzinu i talent, dovoljno je karakterni supak za takvo nest :rofl:
slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Ajde se smirite malo jer ću zaključati temu ako nastavite ovim tonom. Ako netko ima 13 godina (ili je mentalno na tom nivou) i uživa u provokacijama, ne morate i vi biti jednako retardirani da odgovarate na to, pogotovo ne na osobnoj razini.

f1_zg
Formula 4
Formula 4
Pastor je napisao/la: 29.09.2019., 15:29
f1_zg je napisao/la: 29.09.2019., 15:19

Normalno da ćemo branit Vettela u ovom slučaju, jer je bio u pravu, za razliku od cijelog tima Ferrarija. Nabijao nepotrebnu razliku? Nabijanje razlike je uvijek potrebno. A vidjeli smo i da su gume izdržale, pa kako je onda nepotrebno. Čak i kad su Leclercu rekli da pritisne, jer su ga planirali pozvati u boks, on je opet bio sporiji od Vettela...

Kakav odron od posta, kao i uvijek... :facepalm:
Ok, znaci Vettel je pametniji i od SF tima, ma pardon, kako se toga nisam ranije sjetio. Ok, I rest my case. I ne, nabijanje razlike nije uvijek potrebno veliki znalce F1. U ovom slucaju isto nije bilo potrebno jer su odigrali na kraju s box strategijom kako su odigrali, a odigrali su fer jer je eto taj samozatajni, skromni vozac koji nema ni managera ispao supak.

Da je pustio Leclerca naprijed odmah mozda bi imao problem s Hamom, ali nebi Leclerc imao problem s Hamom. A cijela strategija je osmisljena da se neutralizira Ham, a ne da Vettel bude prvi.

f1_zg
Formula 4
Formula 4
avetma je napisao/la: 29.09.2019., 15:40 Ajde se smirite malo jer ću zaključati temu ako nastavite ovim tonom. Ako netko ima 13 godina (ili je mentalno na tom nivou) i uživa u provokacijama, ne morate i vi biti jednako retardirani da odgovarate na to, pogotovo ne na osobnoj razini.
Sto je nisi zakljucao prosli put kad su mene vrijedjali? Onda ti je bilo zabavno ako dobro pamtim.
Odgovori
šŸ‘€ Registriraj se Prijavi se ⚔