VN Velike Britanije (Silverstone Circuit) 14.-16. srpnja 2017.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Zeus
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, Alonso
hattrick je napisao/la: 16.07.2017., 16:18 Opis utrke :facepalm: :

slika

slika
Pozdrav Hattrick!
kad već postaš slike koje su odredile utrku, pukni i onu gdje Vettel blokira kočnice braneći se od Bottasa.
Tnx! :pivo:

Zeus
Formula 4
Formula 4
Navija za: Ferrari, Alonso
reso20 je napisao/la: 16.07.2017., 15:57
Zeus je napisao/la: 16.07.2017., 15:49
zjurina je napisao/la: 16.07.2017., 15:35 Opće svršavanje Sky.evaca :rofl: :zubo:
Bilježim se sa štovanjem... :pivo:

Svi fetiši im se složili, Lewis prvi, i Seb daleko od podija, nije moglo bolje za MAMG.
Ako ništa, Vettel ne puca zbog bedova. Sada je jako bitno da Sergio ne izgori na ekipu, nego stane iza njih.
I Brundle se odmah oporavio odjednom :mrgreen:
Pozdrav Reso, cijelu utrku ga nije bilo čut! Samo "not/particularly" Crofty i DiResta.
Zjuro, jesi još na grani? Ima li migrantskog prometa kod tebe? :mrgreen:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
f1zd je napisao/la: 16.07.2017., 16:31
MSC je napisao/la:Seb je poslije utrke rekao da je bolid bio jako dobro balansiran i dobar za vožnju. To je nekako i najbitnije od svega. Još uvijek je na prvom mjestu i siguran sam da će tamo ostati i poslije utrke u Mađarskoj.
Ja bih bio sretniji da je rekao da nije bio dobar...ovo znači da je to njihov maksimum što i nije baš dobroo
Pazi, u kvalama je napravljena greška, zato je startao treći, zatim loš start i gubitak od 10-ak sekundi iza Maxa.
Kimi se iza Lewisa motao, do puknuća gume oko 10-ak sekundi (+/-), što nije zabrinjavajuće.
Znači, mogao je i Seb. Možda i bolje.
Kimi mu je čak u jednom momentu i pomogao da se vrati ispred Maxa, par krivina nakon starta, međutim ovaj se provukao i zadržao Vettela iza sebe.
Da nije bilo pucanja guma, situacija bi bila Ham-Rai-Bot-Vet i izgledalo bi puno podnošljivije, nego ovako.
Nema veze, Mađarska je pred nama, valjda će im odgovarati, te se nadam da će Vettel na pauzu otići sa prednošću.
Samo naprijed, samo hrabro, ..... :mrgreen: :gandalf:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Osjecaj kada su popucale gume:
slika
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Frantic je napisao/la: 16.07.2017., 16:39
MSC je napisao/la:Seb je poslije utrke rekao da je bolid bio jako dobro balansiran i dobar za vožnju. To je nekako i najbitnije od svega. Još uvijek je na prvom mjestu i siguran sam da će tamo ostati i poslije utrke u Mađarskoj.
Ja bih bio sretniji da je rekao da nije bio dobar...ovo znači da je to njihov maksimum što i nije baš dobroo
Pazi, u kvalama je napravljena greška, zato je startao treći, zatim loš start i gubitak od 10-ak sekundi iza Maxa.
Kimi se iza Lewisa motao, do puknuća gume oko 10-ak sekundi (+/-), što nije zabrinjavajuće.
Kimi mu je čak u jednom momentu i pomogao da se vrati ispred Maxa, par krivina nakon starta, međutim ovaj se provukao i zadržao Vettela iza sebe.
Da nije bilo pucanja guma, situacija bi bila Ham-Rai-Bot-Vet i izgledalo bi puno podnošljivije, nego ovako.
Nema veze, Mađarska je pred nama, valjda će im odgovarati, te se nadam da će Vettel na pauzu otići sa prednošću.
Nadam se.....
Nakon utrke uopće nisam bio ljut, nego jako, jako razočaran...
Mene brine što oni nisu pobijedili od Monaka

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Ferrari
Kontakt:
Frantic je napisao/la:
Bilo je grešaka u vožnji i očito staza ne odgovara bolidu 100%.
"What a little star." May 26, 2012.

Brumica
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Sebastian Vettel
Ponavlja se da bi Mađarska trebala odgovarati Ferkanima, ali ne treba zaboraviti da je Hamsti jako leži Hungaroring. Tamo ima čak 5 pobjeda i sigurno će biti dodatno nabrijan nakon ovog vikenda.

Prvi put ove sezone ugasila sam prijenos utrke prije kraja, em zbog Wimbledona, em zbog same utrke koja je bila smor. I dobro da jesam jer mislim da bih razbila nešto kraj sebe da sam vidjela pucanje guma, ovako sam samo popratila preko twittera i slegnula ramenima. Nemam živaca gledati englesku feštu u Engleskoj, njihovog sexy boya i Sky ekipu u transu. Vjerojatno jesam hejter, al nakupilo mi se od Bakua. Dobro bi došla ljetna pauza pa da odgodimo Mađarsku za kolovoz :zubo:
They see me strollin', they hatin' :cool:

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Izgleda da su svi na ovome portalu mašinski inžinjeri ili taroti pa znaju da je Ferrari ispao iz borbe za titulu...

Послато са ZTE Blade V6 уз помоћ Тапатока

f1zd
Iako sam napisao to ipak ne mislim...
Sebastianu je uvijek više ležao drugi dio sezone, nadam se da će tako biti i ove sezone. Mislim da ima šanse
Ali moram reći da me pomalo brine forma Ferrarija..

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Lezao mu je drugi dio sezone kad je i RBR uvijek uspjesno razvijao bolid u odnosu na konkurenciju.

mika
Formula 4
Formula 4
Navija za: Renault, Hass
Mr.Spaceguy je napisao/la: 16.07.2017., 18:22 Lezao mu je drugi dio sezone kad je i RBR uvijek uspjesno razvijao bolid u odnosu na konkurenciju.
Amen.

f1zd
Mr.Spaceguy je napisao/la:Lezao mu je drugi dio sezone kad je i RBR uvijek uspjesno razvijao bolid u odnosu na konkurenciju.
Ne ubijaj mi nadu :mrgreen:
Donekle, ali ipak on ima najbolje rezultate u Singapuru i Japanu

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
sad sam u miru pogledao dvoboj seb/max i smatram da su dobro postupili, nikakve istrage, nikakve kazne. na prvu sam mislio da je max zaslužio nekakvu minimalnu kaznu,ali sad mi se čini da ga seb jednostavno izgurao. poslije mu je max vratio. :mrgreen:
dobar je clip jer ima i kameru iz helikoptera.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YLu7HOEFiEE[/youtube]
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Sve u svemu zadovoljan sam utrkom. Ne rezultatski nego prvenstveno mislim na broj zanimljivih situacija. Znamo da je staza brza pa je bilo za ocekivati dosta pretjecanja. Na startu osim losijeg kretanja Vettela , ukazao se opet ruski bombarder Kvyat i tako unistio utrku Torro Rossu po ko zna koji put i jos je zbog njega jadni Sainz u onoj rotaciji zakacio po mom McLarenu :thumbsd: .

Rezultatski isto nije toliko lose s obzirom da se nitko nije odvojio na vrhu sta nam daje i dalje optimizam za napetu sezonu.
Naravno da Ferrari nije gotov kako neki ovdje pisu , nakon jedne utrke je neozbiljno tako nesto opce spominjati.
Mozda i najzanimljivija stvar u utrci je bila pratiti kako se Ricciardo probija i to stvarno odlicno. Pola njih je "rijesio" na istom zavoju gdje je opet dosao do izrazaja njegov skill u kocenju , fenomenalno. Na kraju P6 , maximalno sta je mogao napraviti je napravio.

Ove "prednje" dvoboje necu spominjat ali moram spomenuti najveceg kralja na gridu. Velikog Kimia. Pa koliko taj lik kulira to nije normalno. Njega se nemoze ne voljeti , jednostavno tu hladnocu morate obozavati. Poslije utrke Bottas i Lewis , koji su toliko puta bili na postolju ove sezone se raspricali o utrci , s onim rucnikom se brisu kao ludaci i onda kraj njih KRALJ sjedi na kaucu , rucnik nije ni pogledao , usta nije ni otvorio pa na postolju digne onaj pehar sa facom kao da je sa prve pozicije pao na 14tu :rofl: :rofl: :rofl:

I na kraju moram spomenuti Maxa koji je napokon zavrsio utrku. Odlican start , odlican dvoboj sa Vettelom i nadam se da ce i ubuduce zavrsavati utrke jer je steta da takav potencijal ne gledamo malo duze na utrci :)
slikaslika slika

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
zekohonda je napisao/la:sad sam u miru pogledao dvoboj seb/max i smatram da su dobro postupili, nikakve istrage, nikakve kazne. na prvu sam mislio da je max zaslužio nekakvu minimalnu kaznu,ali sad mi se čini da ga seb jednostavno izgurao. poslije mu je max vratio. :mrgreen:
dobar je clip jer ima i kameru iz helikoptera.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YLu7HOEFiEE[/youtube]
Ovo je odlično utrkivanje, samo je problem što će FIA kad bude neki drugi vozač vjerovatno drugačije postupiti.

Послато са ZTE Blade V6 уз помоћ Тапатока

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Vettel
Kontakt:
Mr.Spaceguy je napisao/la: 16.07.2017., 18:22 Lezao mu je drugi dio sezone kad je i RBR uvijek uspjesno razvijao bolid u odnosu na konkurenciju.
Zato je i Webberu "ležao" bolid u drugom dijelu sezone.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Explorer je napisao/la: 16.07.2017., 19:25
Zato je i Webberu "ležao" bolid u drugom dijelu sezone.
Sada će ti baciti floskulu da je Webber bio užasan i spor vozač.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

andro
Baniran
Baniran
S nama već: 8 god
Navija za: Jaguar
Ma pustite ga, alonso mu je opet izvisio...

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Aaa Seb je danas pretjerivao, očajne prljave poteze je pravio, aa nije mu prvi put ove sezone. I Maxa i Valtterija na Stowe istjerao sa staze. Max mu je bukvalno vratio istom mjerom, a sa Valtterijem je opet izvukao deblji kraj, kad je izvadio dušu iz prednje lijeve sa onim blokiranjem, koje ga je na kraju koštalo dosta bodova. Uživao sam gledajući snimke tih borbi, ali brate mili ne razumijem kako do sada nijednom nije bilo priče na forumu o tim prljavštinama Vettela u duelima za poziciju. U Bahreinu, u Španiji, na ovoj trci 2x, ne znam dal je još jednom nekog istjerao sa staze, nmg sese sjetit, uglavnom, nisu iste reakcije kad to Vettel radi i kada toje recimo urade Max ili Lewis, ni približno.
slikaslika

andro
Baniran
Baniran
S nama već: 8 god
Navija za: Jaguar
HeatBlast44 je napisao/la: 16.07.2017., 19:32 Aaa Seb je danas pretjerivao, očajne prljave poteze je pravio, aa nije mu prvi put ove sezone. I Maxa i Valtterija na Stowe istjerao sa staze. Max mu je bukvalno vratio istom mjerom, a sa Valtterijem je opet izvukao deblji kraj, kad je izvadio dušu iz prednje lijeve sa onim blokiranjem, koje ga je na kraju koštalo dosta bodova. Uživao sam gledajući snimke tih borbi, ali brate mili ne razumijem kako do sada nijednom nije bilo priče na forumu o tim prljavštinama Vettela u duelima za poziciju. U Bahreinu, u Španiji, na ovoj trci 2x, ne znam dal je još jednom nekog istjerao sa staze, nmg sese sjetit, uglavnom, nisu iste reakcije kad to Vettel radi i kada toje recimo urade Max ili Lewis, ni približno.
Ja bi se ubio, allaha mi.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡