VN Kine (Shanghai circuit), 07.-09. travnja 2017.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Općenito odlična utrka kao takva, Ferrari je imao najbolju namjeru sa strategijom na početku za Vettela ali jbga dogodio se onaj sc za kojeg sam ja čak mislio da bi mogao pomoći,a li eto nisam dobro pormislio to... Hamilton odradio sve što je trebao da pobjedi, uključujući pametno odgovaranje na zadnju Sebovu promjenu. Da nije bilo bi još bliže na kraju, to je 100% sigurno.
Red Bullovi svemirska strategija, svaka im čast. Max kako god da je došao do vrha svaka mu čast.
Totalni flop Ferrarija kod zadržavanja Seba iza Kimija ali dobro vjerojatno su sad nešto naučili za ne tako veliku cijenu po Seba.
Kimi se definitivno treba sabrati, Ferrari je djelomično i zbog njegove loše izvedbe danas pao na 2. mjesto konstruktora - jedan bod iza Benza.
Bottas totalno nevidljiv danas, nakon izvrtanja nije više mogao sustići ove naprijed.
Sainz odvažna utrka - bravo za plasman.
Haas mi se čini brži od Force Indie u utrci, ali ih je pogodilo tolko gluposti na početku da to nije istina.
Šteta za Alonsa imao je dobru poziciju ali opet pljuska od bolida.
Hulk sve bacio u vodu - prava šteta.
Preticanja su bila prva liga. Bolje mi je manje preticanja ali ovakvih nego 150 s DRS-om. Najbolja su mi bila Grosjeanovo i Vettelovo. Onaj dodir između Seba i Riccija je izgledalo kao ona scena iz Rusha... :kokice:
Ništa idemo u Bahrein, nadam se da ćemo na pravoj stazi vidjeti normalne uvjete i čisto utrkivanje bez ovakvih mješanja poretka u kaosu. Držim fige da Ferrari uzvrati udarac.
Sisu (fin.)

JFK
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: No.7
Frantic je napisao/la:
CrashOverride je napisao/la:Ferrari si dns 2 puta puca u nogu.. Prvo ne pustanjem Vettela ( vjerojatno bi oept bio drugi al bi mozda vidjeli koji dvoboj na vrhu ) i ne pozivanjem Kimija u box.: Mogo je i on bit na postolju nakon svega :facepalm:
Nije.
Sa onakvom vožnjom.
A nadam se da se ferrari neće vratiti starim navikama.
Pa da su ga poslušali možda i bi:

"I have no front end and 20 laps to go" tad je već bilo kasno za podij. Da su ga pozvali 23-25 krugova prije kraja, a definitivno prije Ricciarda i napravili undercut na soft gumama možda bi i uhvatio podij!
Pa ako se vidi ispred TV-a, ne znam kako oni tamo na piwallu ne vide koju strategiju odabrati (i ostave ga debelo poslije Seb-a na stazi koji je imao manje problema s gumama), a još im se vozač žali konstantno na gume i imaju uvid koliko vremena gubi po krugu.
U zadnjim krugovima na softu gubio je po 3 sekunde po krugu u odnosu na Max-a.

Svaka čast Max-u na odličnoj vožnji, a Red Bull-u na odličnoj strategiji.

mika
Formula 4
Formula 4
Navija za: Renault, Hass
JFK je napisao/la:
Frantic je napisao/la:
CrashOverride je napisao/la:Ferrari si dns 2 puta puca u nogu.. Prvo ne pustanjem Vettela ( vjerojatno bi oept bio drugi al bi mozda vidjeli koji dvoboj na vrhu ) i ne pozivanjem Kimija u box.: Mogo je i on bit na postolju nakon svega :facepalm:
Nije.
Sa onakvom vožnjom.
A nadam se da se ferrari neće vratiti starim navikama.
Pa da su ga poslušali možda i bi:

"I have no front end and 20 laps to go" tad je već bilo kasno za podij. Da su ga pozvali 23-25 krugova prije kraja, a definitivno prije Ricciarda i napravili undercut na soft gumama možda bi i uhvatio podij!
Pa ako se vidi ispred TV-a, ne znam kako oni tamo na piwallu ne vide koju strategiju odabrati (i ostave ga debelo poslije Seb-a na stazi koji je imao manje problema s gumama), a još im se vozač žali konstantno na gume i imaju uvid koliko vremena gubi po krugu.
U zadnjim krugovima na softu gubio je po 3 sekunde po krugu u odnosu na Max-a.

Svaka čast Max-u na odličnoj vožnji, a Red Bull-u na odličnoj strategiji.
Apsolutno se slažem, držati ga vani da gubi tri sec. po krugu.... stvarno ne kužim.

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
[ link do slike ]

Ja ne mogu vjerovat...Kakvi sve idioti gledaju ovaj sport...
Što je najgore, ljudi lajkaju taj komentar.. :facepalm:
Zadnja izmjena: f1zd, dana/u 09.04.2017., 10:38, ukupno mijenjano 1 put.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Definitivno mi nije jasno kakav su oni blackout imali tad.. Da je uso na vrijeme bila bi borba za podij.. Premda kako je dns vozio, tesko ali bi bar bilo neke borbe..
Fino Alla Fine

PAJO
Karting
Karting
Navija za: Fernando Alonso
Prijenos utrke je bio jako loš, 30 krugova samo prva četri bolida :facepalm:

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
f1zd je napisao/la:[ link do slike ]

Ja ne mogu vjerovat...Kakvi sve idioti gledaju ovaj sport...
Što je najgore, ljudi lajkaju taj komentar.. :facepalm:
Ne treba se uopće obazirati na komentare s društvenih mreža. Takve gluposti je bolje ne čitati :chill:

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Max just said in a dutch interview that Hamilton told him he was thinking: What the hell is Vergne doing behind me? I thought he wasnt racing anymore.

Hahaha Lewis.
Evo jos jednog bisera iz Mercedesa.

https://my.mixtape.moe/irqnra.mp4

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Navija za: Scuderia Ferrari
Zaboravio sam napisati i da Ferrari mora popraviti startove - nije bilo katastrofalno, ali nije bilo ni probližno zadovoljavajuće.
Sisu (fin.)

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
CrashOverride je napisao/la:Definitivno mi nije jasno kakav su oni blackout imali tad.. Da je uso na vrijeme bila bi borba za podij.. Premda kako je dns vozio, tesko ali bi bar bilo neke borbe..
Ja se pitam kakav je Kimi blackout imao.
Uostalom Vettel nije imao takvih problema, a vozio se u njegovom prljavom zraku, blokirao kočnice dosta puta i uspio ga preći i uteći skoro 10 sekundi u 10 krugova.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
PAJO je napisao/la:Prijenos utrke je bio jako loš, 30 krugova samo prva četri bolida :facepalm:
Pa svi su bili blizu? Zašto bi pokazivali pretjecanja za 12. mjesto, ako možeš pokazivati borbu za prva tri mjesta?
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la:
CrashOverride je napisao/la:Definitivno mi nije jasno kakav su oni blackout imali tad.. Da je uso na vrijeme bila bi borba za podij.. Premda kako je dns vozio, tesko ali bi bar bilo neke borbe..
Uostalom Vettel nije imao takvih problema, a vozio se u njegovom prljavom zraku, blokirao kočnice dosta puta i uspio ga preći i uteći skoro 10 sekundi u 10 krugova.
A ne zna ni on.. Na toplo hladno vozi.. 5 za zaborav pa jedna odlicna i tak.. To za Ferrari nije dovoljno.. Ja bi Sainza , heheh
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Rekoh na Ferrarijevoj temi, pa da ponovim i ovdje.
Sa onakvom vožnjom, ne znam kakvu strategiju da su mu napravili, Kimi bi završio 5.
I to samo zbog činjenice da mu se zemljak izvrtio (a završio je na kraju sekundu iza Kimija).
Na žalost, ja bi volio da mogu drugačije reći.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

PAJO
Karting
Karting
Ferrari je napisao/la:
Bilo je pretjecanja i zanimljivijih situacija 5.-10. pozicije i niže, pračenje 10 krugova bez prekida, a nije nije jako napeto je nepotrebno,F1 se sastoji od 10 momčadi a ne 3.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
PAJO je napisao/la:
Ferrari je napisao/la:
Bilo je pretjecanja i zanimljivijih situacija 5.-10. pozicije i niže, pračenje 10 krugova bez prekida, a nije nije jako napeto je nepotrebno,F1 se sastoji od 10 momčadi a ne 3.
Aj nek je jos neko falio quote :)
Fino Alla Fine

Brumica
GP3
GP3
Navija za: Sebastian Vettel
https://twitter.com/PurePitWall/status/850990846786891777
They see me strollin', they hatin' :cool:

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Hahahhaa Tonija Rossa, dvije trke i vec mu fali Nico :bonk: :rofl:
54 preticanja bez DRS :jupije:
slikaslika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Viper je napisao/la:Ali Alonso je odvozio najbolju utrku. U životu !
Hehehehe to Alonso trola sve živo.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Vettel
Sebovo prestizanje Ricciarda i ono laktanje kako Brundle reče, me podsjetilo na onaj incident sa Webberom. Ono ima potpuno pravo da radi. Obavio je prestizanje i vraća se na trkaću liniju. Pa neće voziti po rubu staze. I to je još uradio Ricciardu dok je bio skroz uz njega. I Ricciardo se morao maknuti. Webberu je to uradio nakon što ga je prošao sa pola bolida, ali se Webber nije maknuo. Onda mi likovi počnu govoriti da je Vettel kriv. :facepalm: Čista mržnja prema Vettelu je kreirala takvo mišljenje većine. Isto kao danas za Verstappena, iako nije uvijek kriv... Oduvijek sam govorio da je velika većina "navijača" zalutala u ovaj sport. Vidim da neki to tek sad počinju primjećivati...

Hulk i Vettel su imali odlične taktike, da nije bilo SC-a. Ali jbg, loša sreća. Inače bi Vettel bio taj koji bi odgovarao na Hamiltonove pokušaje.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Pitanje za sve one koji su tvrdili da je Seb u Australiji pobijedio zbog Maxa.
Da li (valjda po nekoj sličnoj/istoj logici), možemo reći da je Lewis pobijedio zbog Giovinazzija i SCa, pa posljdično i Kimija, nakon toga?
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡