Tolika mu je prednost jer Rosberg nije forsirao. Ali da je imao lak posao, definitivno nije jer i da sam voziš po stazi natoljenoj kišom treba znat održat bolid na stazi. Da ne zaboravimo pritisak pod kojim vozi jer nema pravo na pogrešku. Well done Lewis!HeatBlast44 je napisao/la:uradio koliko je trebalo ? imao najlaksi posao ? jbt ostavio je kolegu u istom bolidu 11 sekundi nakon svih safety cara, sta da je cjelu trku kisa bila, onda bi bila mozda i minuta, a da ne pricam o tome da nije imao nijedne greske kroz trku, dok su se ostali izvrtali i ljubili zidove... nemojte zajebavat' ljudiMSC je napisao/la:Lewis je danas imao najlaksi posao na gridu. Odradio koliko je trebalo. Rosberg takodjer mada nesto manje uvjerljivo. Nista specijalno ni od jednog od njih. Red Bullovim deckima svaka cast. Max vozac dana za mene.![]()
VN BRAZILA (Interlagos) 11.-13.11. studenog 2016.
- Blackhawk
- Karting
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Jordan
- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Zašto je tamo bila minuta....?HeatBlast44 je napisao/la:pa i Max i Rosberg su uzbrdo pravili greske kada nisu imali sprej vode i to oba puta dok su bili drugi na stazi, daleko iza Lewisa Hamiltona![]()
da nije bilo Safeta i svih dogodovstina, Lewis bi ga ostavio za minutu kao i u Monaku
Nađi drugu trku za poređenje.
Eh što se tiče same trke.
Lewis koliko je trebalo. Nico koliko je trebalo (i koliko je mogao). Max DOTD.
Ostali - Perez opet srećković (što ne umanjuje 4. mjesto), Vettel solidan, nakon svega, Sainz takođe.
Hulk opet kontra od Pereza, dobro je još i uhvatio 7. mjesto. Ricci onako, nije bio ni blizu Maxa, nakon promjene guma. Nasr, uz malo sreće do bodova. Alonso, srednja žalost.
Čestitke svima, pobjedniku malo više, a najviše Maxu na odličnoj vožnji (da ne bude da samo serem protiv njega).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 10 mj
- Navija za: Diversity
Šta je to bilo u boxu sa Gutierezom i Steinerom? Nešto se mali bahati. Prvo je odjebo sponzora naočala zbog reklame protiv Meksika, a sad?
Bude li tjerao neku svoju politiku mislim da su mu se vrata zatvorila kod svih timova, a i nije da je baš neki poželjan vozač.
Bude li tjerao neku svoju politiku mislim da su mu se vrata zatvorila kod svih timova, a i nije da je baš neki poželjan vozač.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ljudi nemojte umanjivati pobjedu Lewisu, on je vjerojatno jedini vozač na gridu koji nije napravio grešku. Jest da je bio prvi, svejedno je valjalo održati tri sata koncentraciju, poslije svih prekida i SC. A i jedini je koji je forsirao da se utrka vozi i na zadnjem SC kad je mogla utrka stati na 55. krugu, a on bi uzeo pobjedu isto ko i nakon 71. kruga.
- Blackhawk
- Karting
- Navija za: Jordan
Perez je otkantao sponzora ne Esteban ;-)monkeyseat je napisao/la:Šta je to bilo u boxu sa Gutierezom i Steinerom? Nešto se mali bahati. Prvo je odjebo sponzora naočala zbog reklame protiv Meksika, a sad?
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 10 mj
- Navija za: Diversity
Da da :-) Mozak mi je danas u safe modu :-(Blackhawk je napisao/la:
Perez je otkantao sponzora ne Esteban ;-)
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
-
raca
- GP3
- S nama već: 10 god 6 mj
- Navija za: McLaren
a to sto je Max na stazi prešao Rosberga? jel i to bilo konzervativno ? Zašto se onda nije tako Lewisu olako približio, a da ne govorim, pretekao?senja je napisao/la:Nije ispred sebe imao sprej. A Rosberg je vozio konzervativno, koliko mu treba.HeatBlast44 je napisao/la:uradio koliko je trebalo ? imao najlaksi posao ? jbt ostavio je kolegu u istom bolidu 11 sekundi nakon svih safety cara, sta da je cjelu trku kisa bila, onda bi bila mozda i minuta, a da ne pricam o tome da nije imao nijedne greske kroz trku, dok su se ostali izvrtali i ljubili zidove... nemojte zajebavat' ljudiMSC je napisao/la:Lewis je danas imao najlaksi posao na gridu. Odradio koliko je trebalo. Rosberg takodjer mada nesto manje uvjerljivo. Nista specijalno ni od jednog od njih. Red Bullovim deckima svaka cast. Max vozac dana za mene.![]()
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
Odlicna utrka. Max nevjerojatan... Decko je uber talent i boga pitaj do mu je kraj...
Ham sve sto treba. Rosberg lose. Max ga gurnuo na p3 i pobjegao mu sekundama a da nije bilo zadnjeg safeta ne bi se cudio ni da ga je ricci uzeo i bio bi i gabuli ali na kraju dobio je ono sto bi pred utrku odmah potpisao...
Svaka cast svim vizacima. Uvjeti su bili na granici i vidljivost nula. Samo iskusnjare uspjeli sacuvati bolid kad im je proklizao prema ciljnoj.. Alonso. Seb. Rosberg. I max
Odlicni su bili dvoboji i utrka savrsenstvo. Jbg vecinu prekida su izazvali vozaci pa je dugo trajalo al neka. Ubilo mi nedjelju fino
Steta sto se u abu d. Za naslov nece boriti tako da ga pobjednik samo moze odnjeti ali sta je tu je.
Rosbergu je bilo klimavo danas. Greska ga je mogla jako kostati ali uspio je uhvatiti bolid. Bidici da ce abudabi biti suh ne samo ga veliki kvar ili sudar moze odvuci od naslova. 4 moze bit makar startao zadnji tako da ce vjerojatno osvojiti iako bih volio da ne osvoji ali neka ajde. Ok je decko zapravo...
Ham sve sto treba. Rosberg lose. Max ga gurnuo na p3 i pobjegao mu sekundama a da nije bilo zadnjeg safeta ne bi se cudio ni da ga je ricci uzeo i bio bi i gabuli ali na kraju dobio je ono sto bi pred utrku odmah potpisao...
Svaka cast svim vizacima. Uvjeti su bili na granici i vidljivost nula. Samo iskusnjare uspjeli sacuvati bolid kad im je proklizao prema ciljnoj.. Alonso. Seb. Rosberg. I max

Odlicni su bili dvoboji i utrka savrsenstvo. Jbg vecinu prekida su izazvali vozaci pa je dugo trajalo al neka. Ubilo mi nedjelju fino

Steta sto se u abu d. Za naslov nece boriti tako da ga pobjednik samo moze odnjeti ali sta je tu je.
Rosbergu je bilo klimavo danas. Greska ga je mogla jako kostati ali uspio je uhvatiti bolid. Bidici da ce abudabi biti suh ne samo ga veliki kvar ili sudar moze odvuci od naslova. 4 moze bit makar startao zadnji tako da ce vjerojatno osvojiti iako bih volio da ne osvoji ali neka ajde. Ok je decko zapravo...
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Dani Verified
- Formula 1
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ostavio je i maxa 21 i pol sekundu. Nije baš malo, a nije baš Max bio blizu ni prilikom odlaska u boks.HeatBlast44 je napisao/la:uradio koliko je trebalo ? imao najlaksi posao ? jbt ostavio je kolegu u istom bolidu 11 sekundi nakon svih safety cara, sta da je cjelu trku kisa bila, onda bi bila mozda i minuta, a da ne pricam o tome da nije imao nijedne greske kroz trku, dok su se ostali izvrtali i ljubili zidove... nemojte zajebavat' ljudiMSC je napisao/la:Lewis je danas imao najlaksi posao na gridu. Odradio koliko je trebalo. Rosberg takodjer mada nesto manje uvjerljivo. Nista specijalno ni od jednog od njih. Red Bullovim deckima svaka cast. Max vozac dana za mene.![]()

- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Max se probijao kroz grid. Poslje micanja zadnjeg SC, bio je debelo van bodova.
"What a little star." May 26, 2012.
- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Serem se ja na komentare, "Lewis kolko mu je trebalo"Frantic je napisao/la:Zašto je tamo bila minuta....?HeatBlast44 je napisao/la:pa i Max i Rosberg su uzbrdo pravili greske kada nisu imali sprej vode i to oba puta dok su bili drugi na stazi, daleko iza Lewisa Hamiltona![]()
da nije bilo Safeta i svih dogodovstina, Lewis bi ga ostavio za minutu kao i u Monaku
Nađi drugu trku za poređenje.
Eh što se tiče same trke.
Lewis koliko je trebalo. Nico koliko je trebalo (i koliko je mogao). Max DOTD.
Ostali - Perez opet srećković (što ne umanjuje 4. mjesto), Vettel solidan, nakon svega, Sainz takođe.
Hulk opet kontra od Pereza, dobro je još i uhvatio 7. mjesto. Ricci onako, nije bio ni blizu Maxa, nakon promjene guma. Nasr, uz malo sreće do bodova. Alonso, srednja žalost.
Čestitke svima, pobjedniku malo više, a najviše Maxu na odličnoj vožnji (da ne bude da samo serem protiv njega).

- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Ma da, odovzio je herojski poput Maxa, prokisnile mu obadvije kacige, utrku završio u ronilačkom odjelu koliko su mu ostali bolidi na stazi smetali.
Opusti se malo. Jučerašnja Hamiltonova vožnja je bila ništa specijalno. Čudo je napravio Max.
Opusti se malo. Jučerašnja Hamiltonova vožnja je bila ništa specijalno. Čudo je napravio Max.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ne želim osporiti Maxovu vožnju jučer zadnjih 10-ak krugova, ali šteta da vozači poput Sainza ostanu u sjeni, a koje razlike u bolidu između RBRa i TRa.
Isto tako mora se kazati da je Max imao i duplo mlađe gume od svih u Top10 (on i Ricci) pa mu je i to olakšalo posao.
Ostatak ekipe je odvozio skoro 50 krugova na istim gumama. A znamo da su Wet gume govno i kad su nove, a kamoli kada su prešle koliko jesu.
A Seb mu je jedini dao pravu borbu od svih koji su se odmah predali. Naravno ne može jedan Manor ili Sauber parirati RBR-u.
Svejedno odlična vožnja, ali svi smo znali da je RBR odličan po kiši zbog downforcea kojeg imaju.
Merc u svojoj ligi doduše.
Isto tako mora se kazati da je Max imao i duplo mlađe gume od svih u Top10 (on i Ricci) pa mu je i to olakšalo posao.
Ostatak ekipe je odvozio skoro 50 krugova na istim gumama. A znamo da su Wet gume govno i kad su nove, a kamoli kada su prešle koliko jesu.
A Seb mu je jedini dao pravu borbu od svih koji su se odmah predali. Naravno ne može jedan Manor ili Sauber parirati RBR-u.
Svejedno odlična vožnja, ali svi smo znali da je RBR odličan po kiši zbog downforcea kojeg imaju.
Merc u svojoj ligi doduše.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Dani Verified
- Formula 1
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Kakvo čudo? Hamilton je vozio u modu krstarenja. Ali kakvo to čudo? Mislim odvozio je max super, ali ništa više od toga.MSC je napisao/la:Ma da, odovzio je herojski poput Maxa, prokisnile mu obadvije kacige, utrku završio u ronilačkom odjelu koliko su mu ostali bolidi na stazi smetali.
Rank Driver Car Fastest lap Gap On lap
1 Max Verstappen Red Bull-TAG Heuer 1’25.305 67
2 Daniel Ricciardo Red Bull-TAG Heuer 1’25.532 0.227 42
3 Lewis Hamilton Mercedes 1’25.639 0.334 44
4 Valtteri Bottas Williams-Mercedes 1’26.062 0.757 70
5 Sebastian Vettel Ferrari 1’26.195 0.890 70
6 Nico Rosberg Mercedes 1’26.222 0.917 47
I kakva sa to fama oko toga da bi možda pobijedio? Pogledaj krugove u kojima su to odvozili, i sa koliko starim gumama.
http://www.f1fanatic.co.uk/2016/11/13/2 ... test-laps/
Zadnja izmjena: Dani Verified, dana/u 14.11.2016., 11:19, ukupno mijenjano 1 put.

- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kMdZe8PpgZw[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FNlbekkcf5A[/youtube]

- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Dani je napisao/la:Kakvo čudo? Hamilton je vozio u modu krstarenja. Ali kakvo to čudo? Mislim odvozio je max super, ali ništa više od toga.MSC je napisao/la:Ma da, odovzio je herojski poput Maxa, prokisnile mu obadvije kacige, utrku završio u ronilačkom odjelu koliko su mu ostali bolidi na stazi smetali.
Rank Driver Car Fastest lap Gap On lap
1 Max Verstappen Red Bull-TAG Heuer 1’25.305 67
2 Daniel Ricciardo Red Bull-TAG Heuer 1’25.532 0.227 42
3 Lewis Hamilton Mercedes 1’25.639 0.334 44
4 Valtteri Bottas Williams-Mercedes 1’26.062 0.757 70
5 Sebastian Vettel Ferrari 1’26.195 0.890 70
6 Nico Rosberg Mercedes 1’26.222 0.917 47
I kakva sa to fama oko toga da bi možda pobijedio? Pogledaj krugove u kojima su to odvozili, i sa koliko starim gumama.
http://www.f1fanatic.co.uk/2016/11/13/2 ... test-laps/
Zar je takav problem reći da su jedan i drugi odlično odvozili jučerašnju utrku? Jedina konkurencija Hamiltonu je jučer bio Max V, ali i to je kratko trajalo. Max mi je vozač utrke, jer ne sjećam se kada je netko ovakvu vožnju prezentirao po kiši. Doslovno je silovao sve oko sebe. Mnogi top vozači su ispali smješni u usporedbi sa Max-om.
Evo to se otprilike tako kaže kada maknete trolerske/obuzete podjebavanjem naočale. Možete/možemo ne voljeti određene vozače, kao npr. ja ovu dvojicu, ali jbt jučer su bili na jednoj višoj razini u odnosu na ostale.
- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Koliko sam ja pročitao, nitko nije napisao da je Lewis odvozio lošu utrku. Nije nigdje pogriješio i to je bilo dovoljno za pobjedu s polea.
- Frantic
- Formula 1
MSC je napisao/la:Koliko sam ja pročitao, nitko nije napisao da je Lewis odvozio lošu utrku. Nije nigdje pogriješio i to je bilo dovoljno za pobjedu s polea.

@Heat, opet, dakle, tačno onoliko koliko je trebalo, bez greške, što reče kolega @MSC. S obzirom da je imao PP, da je bio naprijed, bez water spraya, s obzirom da je iza njega bio njegov timski (koji je lošiji po kiši od Lewisa i koji pogotovo nije htio ništa rizikovati) i s obzirom da je jedina prava opasnost, Max, u kasnijoj fazi trke zapeo daleko iza zbog dodatne promjene guma.
Mislim, šta treba reći, da je Lewisova vožnja bila nenadjebiva.
E pa nije.
Nije možda ništa bila bolja od Nasrove, npr., samo jedan vozi najbolju mašinu na gridu, a drugi jednu od dvije najgore mašine na gridu.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”