Pa da,ali tko može dati takvu garanciju. Jedino Mercedes .. Čak ni Ferrari nije siguran za postolja ako budu morali koristiti samo legalan motor cijele sezone .AlkY je napisao/la: 14.05.2020., 08:52Vjerojatno garancije da ce se bolid jako brzo boriti za postolja.Wehrlein94 je napisao/la: 14.05.2020., 07:16Kakve garancije ? Misliš novac , ili garancija kvalitete ?Mr.Spaceguy je napisao/la: 14.05.2020., 06:37 Prema FUnoAnalisiTecnica . Navodno Renault već par tjedana pregovara sa Alonsom. Dogovor je teško ostvariv jer Alonso zahtjeva garancije koje mu Renault možda nije u stanju pružiti.
Jer Alonso ce se jako tesko , skoro nemoguce , vracati u F1 ako ce se boriti samo za 7-8 mjesto.
Renault F1 Team
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
- Testarossa
- Karting
- S nama već: 7 god
- Navija za: Ferrari
Kakva bi bila sprdnja da vrate Hulka 

"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Naravno da su takve garancije prakticki nemoguce. Pogotovo u Renaultu. Tako da ako Renault pokusa "prodati" nekakvu bajku Fernandu mislim da im nece proci jer ipak je Nando stari lisac i mudrac kojeg se tesko zajebeWehrlein94 je napisao/la: 14.05.2020., 13:12Pa da,ali tko može dati takvu garanciju. Jedino Mercedes .. Čak ni Ferrari nije siguran za postolja ako budu morali koristiti samo legalan motor cijele sezone .AlkY je napisao/la: 14.05.2020., 08:52Vjerojatno garancije da ce se bolid jako brzo boriti za postolja.Wehrlein94 je napisao/la: 14.05.2020., 07:16
Kakve garancije ? Misliš novac , ili garancija kvalitete ?
Jer Alonso ce se jako tesko , skoro nemoguce , vracati u F1 ako ce se boriti samo za 7-8 mjesto.

- Wehrlein94
- GP3
[/quote]
Naravno da su takve garancije prakticki nemoguce. Pogotovo u Renaultu. Tako da ako Renault pokusa "prodati" nekakvu bajku Fernandu mislim da im nece proci jer ipak je Nando stari lisac i mudrac kojeg se tesko zajebe
[/quote]
Ma gledaj, Alonso je star već,ali lisac sigurno nije. Možda je bio mudar u ranoj fazi karijere,ali kasnije nikako . Sam je sebe oštetio za barem 3 naslova . Nažalost .
Alonso neće vjerovati u bajke,vidi on gdje je Renault,ali možda ukoliko Renault pokaže ikakav napredak ove sezone,možda nekakva uzlazna putanja momčadi +0.6 po krugu koje Fernando donosi u svaku ekipu,možda bi to bilo dovoljno da se probiju ispred svih u sredini poretka.
Ali teško.
Stoga mislim da ipak ništa od povratka Alonsa u F1 iako bih ja to žarko želio.
Da je barem Flavio šef ekipe,to bi značilo puno...
Naravno da su takve garancije prakticki nemoguce. Pogotovo u Renaultu. Tako da ako Renault pokusa "prodati" nekakvu bajku Fernandu mislim da im nece proci jer ipak je Nando stari lisac i mudrac kojeg se tesko zajebe

[/quote]
Ma gledaj, Alonso je star već,ali lisac sigurno nije. Možda je bio mudar u ranoj fazi karijere,ali kasnije nikako . Sam je sebe oštetio za barem 3 naslova . Nažalost .
Alonso neće vjerovati u bajke,vidi on gdje je Renault,ali možda ukoliko Renault pokaže ikakav napredak ove sezone,možda nekakva uzlazna putanja momčadi +0.6 po krugu koje Fernando donosi u svaku ekipu,možda bi to bilo dovoljno da se probiju ispred svih u sredini poretka.
Ali teško.
Stoga mislim da ipak ništa od povratka Alonsa u F1 iako bih ja to žarko želio.
Da je barem Flavio šef ekipe,to bi značilo puno...
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: #93, #33
Onda još Nelsinja dovedu i bar par puta godišnje da se zabije slučajno u zid 

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Nikakva sprdnja, ne bi bila...... kao što ni' bila, kada su vratili Felipe Massu u Williams, nakon Bottasovog SUPER naglog prelaska u Mercedes. 2017.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- Wehrlein94
- GP3
Dobar će biti i Grosjean za takve situacijeGrah0 je napisao/la: 14.05.2020., 16:37 Onda još Nelsinja dovedu i bar par puta godišnje da se zabije slučajno u zid![]()

- Wehrlein94
- GP3
Ček ček,zašto bi to bila sprdnja ? Ako netko zna od smeća napraviti pobjedničku ekipu,to je upravo Flavio.wapi je napisao/la: 14.05.2020., 16:52 Bila bi kompletna sprdnja da dovedu Briatorea i Alonsa, sve ostalo je OK. Bilo bi mi drago da se Hulk vrati.
I to je dokazao u 2 različita desetljeća
- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Alonso puno zeza na društvenim mrežama s nostalgičnim slikama iz Renault dana, ili trola žešće Alonso Style ili je neš drugo posredi.
Iako smo svi svesni da je Alonso ovakav onakav i da je vozačka veličina opet preglumljava se previše i ide na živce s tim primadona stavom, Renault je ipak velika i ozbiljna kompanija cestovnih automobila a djeluje mi kao da Nando se ophodi prema celoj ovoj situaciji ko da su tamo neki Seat. Kao Renault ne može da mu pruži pobjednički bolid a ista ekipa se bori s VELIKIM Ferrarijem, Mercedesom i Red Bullom te vodi realnu borbu s McLarenom. To govori o jačini konkurencije a i o stanju Renaulta koje uopće nije loše. Sad kako imamo uzastopne godine s stagniranim promjenama pravila čak i F1.5 ima pucanj na podij u nekoj ludoj kombinaciji.
Renault je ovih godina proizvodio dobre bolide a pritom mislim na 2018 i 2019 i predosećam da se nisu baš usrećili s vozačima. Sainz, Niko i Daniel su možda malo lošije odigrali neke runde i generalno mislim da bi s recimo Alonsom pobedili McLaren 2019 godine i da bi podij u Njemačkoj bio gotova stvar. Sve u svemu Renault nije tako loš u odnosu na McLaren, samo recimo Niko i Sajnc nisu sve izvukli iz bolida. Niko pogotovo a Daniel se mučio cjelo vreme s kočnicama. Iako top vozač, imao je učinak osrednjega zbog tih problema jer mu bolid ne paše. Nemam ništa protiv Daniela nego je baš bilo mučno gledati kako nekad "divebomber" posrće na poljima gde briljira.
Renault može bolje i mislim da im baš fali Alonso za pucanj na veliko. Iste nade imam i u Ocona. Esteban je trenutno njihovo blago.
Ja bi čak išao malo dalje i iskoristio 2021 za pravljenje PJ koja ima Mečkinu konfiguraciju odvojenih turba. Ali to je domena SciFi.
Iako smo svi svesni da je Alonso ovakav onakav i da je vozačka veličina opet preglumljava se previše i ide na živce s tim primadona stavom, Renault je ipak velika i ozbiljna kompanija cestovnih automobila a djeluje mi kao da Nando se ophodi prema celoj ovoj situaciji ko da su tamo neki Seat. Kao Renault ne može da mu pruži pobjednički bolid a ista ekipa se bori s VELIKIM Ferrarijem, Mercedesom i Red Bullom te vodi realnu borbu s McLarenom. To govori o jačini konkurencije a i o stanju Renaulta koje uopće nije loše. Sad kako imamo uzastopne godine s stagniranim promjenama pravila čak i F1.5 ima pucanj na podij u nekoj ludoj kombinaciji.
Renault je ovih godina proizvodio dobre bolide a pritom mislim na 2018 i 2019 i predosećam da se nisu baš usrećili s vozačima. Sainz, Niko i Daniel su možda malo lošije odigrali neke runde i generalno mislim da bi s recimo Alonsom pobedili McLaren 2019 godine i da bi podij u Njemačkoj bio gotova stvar. Sve u svemu Renault nije tako loš u odnosu na McLaren, samo recimo Niko i Sajnc nisu sve izvukli iz bolida. Niko pogotovo a Daniel se mučio cjelo vreme s kočnicama. Iako top vozač, imao je učinak osrednjega zbog tih problema jer mu bolid ne paše. Nemam ništa protiv Daniela nego je baš bilo mučno gledati kako nekad "divebomber" posrće na poljima gde briljira.
Renault može bolje i mislim da im baš fali Alonso za pucanj na veliko. Iste nade imam i u Ocona. Esteban je trenutno njihovo blago.
Ja bi čak išao malo dalje i iskoristio 2021 za pravljenje PJ koja ima Mečkinu konfiguraciju odvojenih turba. Ali to je domena SciFi.

- Wehrlein94
- GP3
@Alen13ASC
Slažem se definitivno za Hockhenheim 2019. To bi Fernando ladno uzeo ,čak bi i Verstappena prešao ako ukalkuliramo 0.6 sec što Ferni donosi,a znamo da je Max imao čak i jednu vrtnju,dakle..Alonso bi to iskoristio da je bio u Hulkenbergovom bolidu.
E sad,za ostalo se ne slažem,mislim da je Renault totalna nepoznanica, mogu biti lošiji i od Racing Pointa ove sezone, tako da,Alonso bi puno riskirao da se vrati u Renault .

Slažem se definitivno za Hockhenheim 2019. To bi Fernando ladno uzeo ,čak bi i Verstappena prešao ako ukalkuliramo 0.6 sec što Ferni donosi,a znamo da je Max imao čak i jednu vrtnju,dakle..Alonso bi to iskoristio da je bio u Hulkenbergovom bolidu.
E sad,za ostalo se ne slažem,mislim da je Renault totalna nepoznanica, mogu biti lošiji i od Racing Pointa ove sezone, tako da,Alonso bi puno riskirao da se vrati u Renault .
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
E već sam ovo nekoliko puta vidio pa sam mislio da je šala. Sad već sumnjam, pa mi razjasni molimWehrlein94 je napisao/la: 14.05.2020., 20:23 To bi Fernando ladno uzeo ,čak bi i Verstappena prešao ako ukalkuliramo0.6 sec što Ferni donosi

"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:
Wehrelin94 u zadnje vreme ima diskutabilne stavove, do te mjere da ćemo ga još memeizirati 

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
A gle 0,6 je bilo mozda prije 2 godine. Kako je covjek postao stariji realnije je reci da ima 0,5 sek po krugu , zagarantiranihMulti 21 je napisao/la: 14.05.2020., 20:38E već sam ovo nekoliko puta vidio pa sam mislio da je šala. Sad već sumnjam, pa mi razjasni molimWehrlein94 je napisao/la: 14.05.2020., 20:23 To bi Fernando ladno uzeo ,čak bi i Verstappena prešao ako ukalkuliramo0.6 sec što Ferni donosi![]()

- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:
Pogrešio si imenjače, sad se on vraća u Michaelovu formu iz Mercedesa. Ima Ocon da opere pod s Alonsom

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Ipak je održavao formu, ako ništa sa WECom i ovim Dakarom.AlkY je napisao/la: 14.05.2020., 21:06A gle 0,6 je bilo mozda prije 2 godine. Kako je covjek postao stariji realnije je reci da ima 0,5 sek po krugu , zagarantiranihMulti 21 je napisao/la: 14.05.2020., 20:38E već sam ovo nekoliko puta vidio pa sam mislio da je šala. Sad već sumnjam, pa mi razjasni molimWehrlein94 je napisao/la: 14.05.2020., 20:23 To bi Fernando ladno uzeo ,čak bi i Verstappena prešao ako ukalkuliramo0.6 sec što Ferni donosi![]()
![]()
Biće prije da je 0,55
Ali nećemo cjepidlačit, tu je to negdje....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
Hulk natrag, mislim da je to najlogicnije. Mada logika i formula 1 cesto nisu u vinklu.

- Wehrlein94
- GP3
Pa čovječe,Fernando kad je prelazio iz Renaulta u McLaren prenio je u McLaren sve svoje talente,pa i tih 0.6 je odmah ugradio u bolid.Multi 21 je napisao/la: 14.05.2020., 20:38E već sam ovo nekoliko puta vidio pa sam mislio da je šala. Sad već sumnjam, pa mi razjasni molimWehrlein94 je napisao/la: 14.05.2020., 20:23 To bi Fernando ladno uzeo ,čak bi i Verstappena prešao ako ukalkuliramo0.6 sec što Ferni donosi![]()
A može bit to i istina,tada je Fernando vozio iznad granica mogućnosti bolida,to je svakako apsolutna istina ,to nema spora .
Šteta što je taština bila jača od sirovog talenta pa je počeo više zakulisne igrice izvodit (Singapore 2008., Hockhenheim 2010., Australija 2010. itd itd ) pa je htio van staze neke utrke dobiti.
Multi 21,zar ti stvarno ne znaš za Alonsove izjave kako je on donio u bolid 0.6 po krugu ?
Vidim ekipa se sprda sa Alonsom,ali ja mislim da je on još uvijek fit 100% ,pa trči ,vozi bicikl,vozi rally,vozi Indy,vozi Le Mans,rastura sve discipline.
Živi još uvijek kako je živio sve ove godine i možda je zbilja izgubio tek mizernih 0,05 od tih 0.6 ali to je mizerno

- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:
Kolega Wehrlein94, ovde ponekad imamo tendenciju da neke stvari šprdamo ali nekako prepoznamo šta je sprdnja ili sarkazam pa nastavimo istim tempom. Još nam i izolacija i ova beskrajna pauza od VN Abu Dhabija 2019 ne pomaže.
Je u pravu si, Alonso još uvek ima te brzine i pomogao bi Renaultu. Momčadi u kojoj je osvojio svoje dve titule. Baš bi bilo lepo da Alonso digne Renault kao vid zahvale za dve titule. Svi smo vidjeli kakva je čuda radio u stintovima 2008 i 2009. Ko zna možda opet vidimo istu čaroliju..
Je u pravu si, Alonso još uvek ima te brzine i pomogao bi Renaultu. Momčadi u kojoj je osvojio svoje dve titule. Baš bi bilo lepo da Alonso digne Renault kao vid zahvale za dve titule. Svi smo vidjeli kakva je čuda radio u stintovima 2008 i 2009. Ko zna možda opet vidimo istu čaroliju..

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
Piše Autobild da je dogovor praktički postignut. Izgleda da ćemo stvarno gledati Fernanda sljedeće sezone. Aj ako ništa biti će zabavno gledati Alonsa i Abiteboul.