Razne slike i video sadržaji vezani uz F1
- Vordas
- Formula 4
- S nama već: 9 god 11 mj
U stvari da je pukno nosač kamere iznad vozača prošao bi kroz ogradu i ne bi zapeo. Halo bi ga zaštitio i možda ne bi bilo toliko dramatično. Sve u svemu dosta sreće. Dobro je prošlo.
#DankeSeb
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Ja ne vjerujem da je nosač kamere uopšte izdržao udar. Ali ova konstrukcija iznad glave vozača (to gdje je usisnik i na čemu se montira kamera) je crash struktura koja se mora napraviti čvrsto, da bi izdržala veliki teret, isto kao i sve ostale crash strukture na bolidu. Štiti vozača od prevrtanja bolida, ili drugog bolida ako pada odozgo na bolid, kao što smo vidjeli već u nekoliko primjera.
-
lokolokoloko
- Karting
- S nama već: 4 god 6 mj
Kimijev epski start u Portugalu.
note: tu sam "umiksao" više traka, video je "službeni" sa f1.com, komentar je sa sky-a, a zvuk motora sam naknadno našao i pokušao sinkronizirat sa podacima na Kimijevom volanu.. Jedino pred kraj malo drifta al to je u biti to
note: tu sam "umiksao" više traka, video je "službeni" sa f1.com, komentar je sa sky-a, a zvuk motora sam naknadno našao i pokušao sinkronizirat sa podacima na Kimijevom volanu.. Jedino pred kraj malo drifta al to je u biti to

- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Po meni ulazi u uži izbor za najbolji prvi krug u povijesti F1. U kanti od Saubera se popesti sa 16. na 6. mjesto 

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Kako se nekad predstavljao bolid - Peter Gethin izvozi BRM P160B iz kutije Marlbora na Paul Ricardu 1972. godine

- croatic f1
- F1puls suradnik
Njihovih naljepnica je bilo svuda, ali ovo im je bilo prvo pojavljivanje u F1 

- Testarossa
- Karting
- S nama već: 6 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
https://youtu.be/4R8z5k4zMCE preporuka avima da pogledaju. Kako izgleda formula iznutra, kako doci do F1 i jos svasta nesta od momka koji je radio za Torro Rosso i Williams
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Ne znam je li netko stavio već ovaj video.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- croatic f1
- F1puls suradnik
Pa kažu u tvitu: "What would the 2006 F1 grid look like in 2021?" - danas bi morali imati ove zaobilazne verzije duhanskih marki