VN Španjolske (Circuit de Barcelona-Catalunya) 10.-12. svibnja 2019.
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Sve do sad ukazuje na to da Marchionne bio ključna osoba čiji se nedostatak najviše osjeti.senna66 je napisao/la: 12.05.2019., 16:56 pitam se kako bi izgledao danasnji Ferrari kao momčad da je Sergio živ.
Ovo da se pod njime događa mislim da bi do Monaca dao otkaze svima od Binotta do čistaćice.
Ferrari treba komplet mijenjati. Ovo se viđalo i pod Mauriziom. Dakle nesto dublje ne valja. Nema autoriteta, nema mentaliteta pobjednika, nema ničega.

- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Htjeli ste Kimija vani - Done
Htjeli ste mladog lavića Done
Podrzavali ste Binottovu odluku gdje Vettel ima pravo prednosti u prvenstvu s pram buducnosti Ferrarija (iako gledajuci performanse koje pruza to nikako ne zasluzuje) Done
Koprcate se u izjavama iz utrke u utrku kao Ferrari u prvenstvu Done
Čestitam uživajte u nastavku prvenstva

Htjeli ste mladog lavića Done

Podrzavali ste Binottovu odluku gdje Vettel ima pravo prednosti u prvenstvu s pram buducnosti Ferrarija (iako gledajuci performanse koje pruza to nikako ne zasluzuje) Done

Koprcate se u izjavama iz utrke u utrku kao Ferrari u prvenstvu Done

Čestitam uživajte u nastavku prvenstva

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Bravo za Hamiltona, dokazao je Bottasu da se ne može igrati s njim baš tako odmah na startu, kasnije je jednostavno kontrolirao tempo
Bravo i za Maxa, koji ove sezone stvarno vozi zrelo i na visokoj razini, iskoristio je odlično prilike koje su mu se otvorile i uzeo treće mjesto Ferrariju.
Za Ferrarijevu organizaciju i stratege se nema šta više reč, par puta u utrci su pokazali na kakvoj je to niskoj razini. Vettel je rekao bih izvukao maksimum iz bolida, ali jbg nije moglo, na startu je probao, nije uspjelo, zbog čega je kompromitirao i sebe i igrom slučaja kolegu Leclerca u prva dva zavoja, ali šta se može. Bolje da je probao, jer je s tim jedini danas bio u mogućnosti bilo šta pokušati protiv Mercedesovih vozača, jednostavno je Mercedes u ostatku utrke bio za razinu bolji od svih drugi. Leclerc još uvijek muči čini mi se konstantnost i sigurnost u pojedinim situacijama, nekad pokazuje stvarno zavidnu brzinu, za Vettela možda i neuhvatljivu, a onda najednom padne i ne može pratiti Seba ni druge konkurente, što uglavnom bude Max. Od SC npr. Leclerc nije mogao pratiti Sebov i Maxov tempo i završio je iza Seba 4sec, što nije malo u istom bolidu i na svježijim gumama, ako se ne varam.
Što se tiče ostalih, čestitke Magnussenu i Sainzu, pogotov potonjem, zbog kojeg mi je jako drago da je pred domaćom publiko imao jako dobru utrku i uzeo nemale bodove

Bravo i za Maxa, koji ove sezone stvarno vozi zrelo i na visokoj razini, iskoristio je odlično prilike koje su mu se otvorile i uzeo treće mjesto Ferrariju.
Za Ferrarijevu organizaciju i stratege se nema šta više reč, par puta u utrci su pokazali na kakvoj je to niskoj razini. Vettel je rekao bih izvukao maksimum iz bolida, ali jbg nije moglo, na startu je probao, nije uspjelo, zbog čega je kompromitirao i sebe i igrom slučaja kolegu Leclerca u prva dva zavoja, ali šta se može. Bolje da je probao, jer je s tim jedini danas bio u mogućnosti bilo šta pokušati protiv Mercedesovih vozača, jednostavno je Mercedes u ostatku utrke bio za razinu bolji od svih drugi. Leclerc još uvijek muči čini mi se konstantnost i sigurnost u pojedinim situacijama, nekad pokazuje stvarno zavidnu brzinu, za Vettela možda i neuhvatljivu, a onda najednom padne i ne može pratiti Seba ni druge konkurente, što uglavnom bude Max. Od SC npr. Leclerc nije mogao pratiti Sebov i Maxov tempo i završio je iza Seba 4sec, što nije malo u istom bolidu i na svježijim gumama, ako se ne varam.
Što se tiče ostalih, čestitke Magnussenu i Sainzu, pogotov potonjem, zbog kojeg mi je jako drago da je pred domaćom publiko imao jako dobru utrku i uzeo nemale bodove

- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Pa sigurno jesam za razliku od vas (a to vam je najčešća izjava kad se netko ne ukopi u vaš modus operandi, da propitkujete nečiju potporu prema nekome).
Inace na kraju tunela postoji svijetlo, tako da potpora gospodinu Binottu i ekipi.

-
Facooo
- Karting
- S nama već: 6 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Sta vam je bre ljudi... ako je stalo do te p3 nek ni je i to.... jel nekome ista nije jasnoo zbog cega su ove godina novi pravila i gume... ovi ce da naprave 21 trku 1-2 vi raspravljate za treto mesto.... navodno preticanje ...ma kakvo preticanje... ovo je losije nego 2016
- Frantic
- Formula 1
ZamaF1 je napisao/la: 12.05.2019., 16:57Hehe veliki fan...pogotovo ga volim poslusat poslje utrke...![]()
Pjesma liježe za Ferrarijevce, hehe.
Odlično se uklapa nakon današnje trke.
Inače, dok sam imao dužu kosu, govorili su mi da ličim na Trenta
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Pa da....lako je biti general poslije bitke.Iceman je napisao/la: 12.05.2019., 17:06Pa sigurno jesam za razliku od vas (a to vam je najčešća izjava kad se netko ne ukopi u vaš modus operandi, da propitkujete nečiju potporu prema nekome).
Inace na kraju tunela postoji svijetlo, tako da potpora gospodinu Binottu i ekipi.![]()
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Mislim kolega da se previše ufuravaš u priču oko sabotaže Leclerca, da već postaje bizarno.
Mislim da u tim trenutcima kad su se odlučivali o Leclercovoj strategiji nisu ni imali Seba na umu (a kamoli da smišljaju način kako da Leclercu smjeste da izgubi protiv Vettela), već kako odgovoriti na jako čudan potez Red Bulla u tom trenutku. Taj potez ih je vjerojatno iznenadio, pa su se po običaju zbunili i trebalo je par krugova da skontaju kako odgovoriti na to, već je prošlo par krugova i nije imalo smisla slijediti Maxovu strategiju, a Max je u međuvremenu nadoknadio ozbiljno vrijeme u odnosu na Leclerca, tako da su se odlučili vjerojatno pokušati ostati s Leclercom do kraja, a to je jedino bilo moguće tad ako ode na H gume, jer mu je trebalo barem još 4-5 krugova na S gumama da M komponenta u drugom stintu izdrži do kraja utrke, a tad bi mu Max u najboljem slučaju već bio na mjenjaču. Čudna jest odluka obzirom da H gume od TOP3 momčadi dosad ni na jednoj utrci nije koristio, ako se ne varam, ali ih je isto tako čudna odluka Red Bulla natjerala da tako s jednim stajanjem pokušaju završiti utrku ispred Maxa, s dva stajanja nije bilo nikakve šanse to danas.
No, nikako mi nije jasno zašto je nemalom broju ljudi (dobro za one koji ne vole ili pak mrze Vettela je to posve jasno), Ferrarijevih navijača, bitnije da se Leclerc dokaže protiv Vettela i završi ispred njega, već da Ferrari se izbori ili bar pokuša se izboriti protiv drugih ekipa, s bilo kojim vozačem.
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Pa kao što rekoh, nije zavjera ali Seb opet završava ispred zahvaljujući strategiji Ferrarija, čak i nakon flat spottanja prednje gume i onog blokiranja Leclerca na startu.Vettel-Ferrari je napisao/la: 12.05.2019., 17:35Mislim kolega da se previše ufuravaš u priču oko sabotaže Leclerca, da već postaje bizarno.
Mislim da u tim trenutcima kad su se odlučivali o Leclercovoj strategiji nisu ni imali Seba na umu (a kamoli da smišljaju način kako da Leclercu smjeste da izgubi protiv Vettela), već kako odgovoriti na jako čudan potez Red Bulla u tom trenutku. Taj potez ih je vjerojatno iznenadio, pa su se po običaju zbunili i trebalo je par krugova da skontaju kako odgovoriti na to, već je prošlo par krugova i nije imalo smisla slijediti Maxovu strategiju, a Max je u međuvremenu nadoknadio ozbiljno vrijeme u odnosu na Leclerca, tako da su se odlučili vjerojatno pokušati ostati s Leclercom do kraja, a to je jedino bilo moguće tad ako ode na H gume, jer mu je trebalo barem još 4-5 krugova na S gumama da M komponenta u drugom stintu izdrži do kraja utrke, a tad bi mu Max u najboljem slučaju već bio na mjenjaču. Čudna jest odluka obzirom da H gume od TOP3 momčadi dosad ni na jednoj utrci nije koristio, ako se ne varam, ali ih je isto tako čudna odluka Red Bulla natjerala da tako s jednim stajanjem pokušaju završiti utrku ispred Maxa, s dva stajanja nije bilo nikakve šanse to danas.
No, nikako mi nije jasno zašto je nemalom broju ljudi (dobro za one koji ne vole ili pak mrze Vettela je to posve jasno), Ferrarijevih navijača, bitnije da se Leclerc dokaže protiv Vettela i završi ispred njega, već da Ferrari se izbori ili bar pokuša se izboriti protiv drugih ekipa, s bilo kojim vozačem.
Na tvoj prethodni post samo da odgovorim, stint iza SC-a nije reprezantitvan jer sigurno Charles neće ići u napad i riskirati sigurne pozicije 6 krugova prije kraja. Jedina greška mu je što je imao sporiju reakciju na reset.
Za zadnji paragraf se ne osjećam prozvan.

- Michael Schumacher
- Karting
- S nama već: 8 god 3 mj
Objasnio čovjek sve

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Zbog flat spottanja je Vettel izgubio kasnije poziciju od Leclerca, tj. prepustio je nakon što mu je ekipa to rekla, jer je imao evidentno sporiji tempo. Blokiranje je bilo je igrom slučaja jer se tu Leclerc našao, Vettel u toj situaciji nije mogao imati bolju putanju, a da u idućem zavoju ne bude kontakta između njega, Maxa vjv i Leclerca. Leclerc nikako tu ne bi mogao proći Vettela, a da se ovaj ne pomakne barem za pola širine bolida udesno, gdje je Max već krenuo, a idući zavoj nema šanse da bi tako sve trojica mogli proći.F12000 je napisao/la: 12.05.2019., 17:43 Pa kao što rekoh, nije zavjera ali Seb opet završava ispred zahvaljujući strategiji Ferrarija, čak i nakon flat spottanja prednje gume i onog blokiranja Leclerca na startu.
Na tvoj prethodni post samo da odgovorim, stint iza SC-a nije reprezantitvan jer sigurno Charles neće ići u napad i riskirati sigurne pozicije 6 krugova prije kraja. Jedina greška mu je što je imao sporiju reakciju na reset.
Za zadnji paragraf se ne osjećam prozvan.
Što se tiče krugova iza SC, Leclerc bi trebao da je mogao držati ostojanje za Vettelom do 2sec, kao što je Vettel držao za Maxom i tako bio u mogućnosti iskoristiti grešk/greške njih dvojice. Ali dobro, slabijim restartom je već izgubio priključak za njima.
Spašavanje situacije protiv Gaslya je izveo odlično, kad se već činilo da gubi poziciju

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Mi koji smo srcem mazohistički uz Ferrari najbolju stvar za sebe možemo napraviti time da se pomirimo s još jednom lošom sezonom. Postati ćemo realniji, ne očekivati puno i razveseliti se pokojem dobrom rezultatu koji će, nadam se doći.
"What a little star." May 26, 2012.
-
klikerbgd
- Karting
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: Sebastian
Kada citam komentare ,posebno ovih Leklerovih imam utisak da su to mladji ljudi do 20 god max,bez uvreda,neverovatno je sta oni pisu i stvarno nemam komentar na te izjave vise.
Ferrari je izgubljen skroz i to je to,nema tu pomoci .
Sada citam Sebovu izjavu gdr opravdava tim pa brani Leklera i opravdava uvek sve i svakoga,previse fin i normalan momak,to mi je utisak odavno,mislim da treba da bude drugaciji mnogo pre jos ,iako to sustinski ne bi promenilo nista vezano za rezultate koje je postigao i koji su mogli da se postignu,to vise iz razloga sto mi je neprihvatljivo toliko nepostovanje njega i rezultata i svega sto je postigao i odnosa prema timu svom a i svima ostalima.
Sada citam Sebovu izjavu gdr opravdava tim pa brani Leklera i opravdava uvek sve i svakoga,previse fin i normalan momak,to mi je utisak odavno,mislim da treba da bude drugaciji mnogo pre jos ,iako to sustinski ne bi promenilo nista vezano za rezultate koje je postigao i koji su mogli da se postignu,to vise iz razloga sto mi je neprihvatljivo toliko nepostovanje njega i rezultata i svega sto je postigao i odnosa prema timu svom a i svima ostalima.
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
A gledaj što bi sada vozači trebali kazati? Da je ekipa loša i nesposobna donijeti prave odluke u pravo vrijeme?klikerbgd je napisao/la: 12.05.2019., 18:54 Kada citam komentare ,posebno ovih Leklerovih imam utisak da su to mladji ljudi do 20 god max,bez uvreda,neverovatno je sta oni pisu i stvarno nemam komentar na te izjave vise.
Neće to kazati...ni jedan ni drugi, niti su takvi karakteri.
Ne bi dobili ništa s tim, osim loše medijske reakcije i još većeg pritiska prema ekipi.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Lux14
- Formula 4
- S nama već: 7 god 7 mj
- Navija za: Alonso
Ja sam siguran tko bi..Ferrari je napisao/la: 12.05.2019., 19:02A gledaj što bi sada vozači trebali kazati? Da je ekipa loša i nesposobna donijeti prave odluke u pravo vrijeme?klikerbgd je napisao/la: 12.05.2019., 18:54 Sada citam Sebovu izjavu gdr opravdava tim pa brani Leklera i opravdava uvek sve i svakoga,previse fin i normalan momak,to mi je utisak odavno,mislim da treba da bude drugaciji mnogo pre jos ,iako to sustinski ne bi promenilo nista vezano za...
Neće to kazati...ni jedan ni drugi, niti su takvi karakteri.
Ne bi dobili ništa s tim, osim loše medijske reakcije i još većeg pritiska prema ekipi.

Uglavnom, mislim da Ferrariju neće pomoći ni pljuvanje ni pravdanje vozača. Pričom se ne postižu rezultati. Rebuilding!
You should never underestimate the predictability of stupidity
-
klikerbgd
- Karting
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: Sebastian
@Ferrari
Sta kaze Lujo kada ne pobedi,koji god da je razlog ? Kako mali Lekler komentarise,tipa moram da pogledam podatke pa cu da kazem? Kako svi ostali komentarisu svoje greske ili greske tima ?
Niko nikada ne radi sto Seb radi,odmah stane iza tima i odmah preuzima krivicu na sebe i trazi opravdanje za druge . I to mu ja kao njegov navijac pisem kao minus,treba drugacije.
Evo ga Bottas se zali na kvacilo danas za start, Maxa da ne pominjem kada je imao trenutke sta je sve radio i svi su dr krivi,za Luja isto,poceo je ovaj vikend da proziva da Bott pomaze sto mu je uzeo inzinjera.
Ponavljam,krivo mi je sto ga ne postuju dovoljni,niko ,ni navijaci ni komentatori zato sto ima takav stav,koji je prokonentarisao Montezemolo u onom intervju s pocetka sezone...
Sta kaze Lujo kada ne pobedi,koji god da je razlog ? Kako mali Lekler komentarise,tipa moram da pogledam podatke pa cu da kazem? Kako svi ostali komentarisu svoje greske ili greske tima ?
Niko nikada ne radi sto Seb radi,odmah stane iza tima i odmah preuzima krivicu na sebe i trazi opravdanje za druge . I to mu ja kao njegov navijac pisem kao minus,treba drugacije.
Evo ga Bottas se zali na kvacilo danas za start, Maxa da ne pominjem kada je imao trenutke sta je sve radio i svi su dr krivi,za Luja isto,poceo je ovaj vikend da proziva da Bott pomaze sto mu je uzeo inzinjera.
Ponavljam,krivo mi je sto ga ne postuju dovoljni,niko ,ni navijaci ni komentatori zato sto ima takav stav,koji je prokonentarisao Montezemolo u onom intervju s pocetka sezone...