Prejak mi je Nico odostraga trola hahhaha
https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=57ACCA40Ferrari1345 je napisao/la:U trenutku kontakta Kvyat nije otišao preširoko. Tako ako ga već krivite, krivite ga zbog konkretne stvari
Ne razumijem, šta pokušavaš reći? Da je?Ciki-F1 je napisao/la:https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=57ACCA40Ferrari1345 je napisao/la:U trenutku kontakta Kvyat nije otišao preširoko. Tako ako ga već krivite, krivite ga zbog konkretne stvari
ne razumijem stvarno, vjerovatno ni taktike vozaca ne znate, a sudite o Lewisovoj trci kao katastrofalnoj voznji... em su profulali strategiju em je imao ogromne probleme sa balansom i degradacijom, tome dodajte jos prednji desni ovjes, zbog kojeg smo tako cesto vidjeli lock up od Lewisa, a cak je govorio da je zbog ovjesa bilo malo zafrkano odrzavat bolid na pravcu, znaci gubio je i koji kmh na pravcu. Ne razumijem kako je bilo moguce da on sa takvim ostecenim bolidom i profulanom strategijom ista mogao. Mercdes si mislio ako Nico sa netaknutim bolidom u cistom zraku moze pravit razliku sa medium, da i Lewis sa ostecenim to isto moze radit, samo jos o u prljavom zraku... Massadakako je napisao/la:@ LadyLady je napisao/la:Jao, jao Heat! Pa stvarno! mislila sam da si ipak objektivniji, a ti stavljaš Hamiltonova vremena kad se nagutao ispušnih plinova Massinog bolida....HeatBlast44 je napisao/la: [ link do slike ]
[ link do slike ]
začuđen sam, mislio sam da je live timing prolupo...
Lijepo se moglo vidjeti Luju kako do 13. ili 14. kruga grize,a bolid spremno odgovara,ali nakon toga krenuo je propadati kao zeton. Ni nakon prelaska na nove setove,stvari se nisu popravile. Pa tko god je prisao Massi i Luji prelazio ih je kao od sale. Za Williams mi je jasno,u banani su,ali ovo drugo.....
Odjednom Mercedes koji inace snadbjeva Williams motorima ima losiji bolid i losijeg vozaca i to je kao objektivno stvarno stanje stvari.
Sa kolikim je hendikepom ovu utrku vozio 5s/krug?:) Da opravdamo tu njegovu brzinu da bolid vozi gotovo isto kao i Nico.HeatBlast44 je napisao/la:ne razumijem stvarno, vjerovatno ni taktike vozaca ne znate, a sudite o Lewisovoj trci kao katastrofalnoj voznji... em su profulali strategiju em je imao ogromne probleme sa balansom i degradacijom, tome dodajte jos prednji desni ovjes, zbog kojeg smo tako cesto vidjeli lock up od Lewisa, a cak je govorio da je zbog ovjesa bilo malo zafrkano odrzavat bolid na pravcu, znaci gubio je i koji kmh na pravcu. Ne razumijem kako je bilo moguce da on sa takvim ostecenim bolidom i profulanom strategijom ista mogao. Mercdes si mislio ako Nico sa netaknutim bolidom u cistom zraku moze pravit razliku sa medium, da i Lewis sa ostecenim to isto moze radit, samo jos o u prljavom zraku... Massadakako je napisao/la:@ LadyLady je napisao/la: Jao, jao Heat! Pa stvarno! mislila sam da si ipak objektivniji, a ti stavljaš Hamiltonova vremena kad se nagutao ispušnih plinova Massinog bolida....
Bitno da je live timing prolupao....![]()
Kolegice pa zar i ti stvarno mislis da je ovo na VN Kine stvarna forma Luje i njegovog bolida.
Lijepo se moglo vidjeti Luju kako do 13. ili 14. kruga grize,a bolid spremno odgovara,ali nakon toga krenuo je propadati kao zeton. Ni nakon prelaska na nove setove,stvari se nisu popravile. Pa tko god je prisao Massi i Luji prelazio ih je kao od sale. Za Williams mi je jasno,u banani su,ali ovo drugo.....
Odjednom Mercedes koji inace snadbjeva Williams motorima ima losiji bolid i losijeg vozaca i to je kao objektivno stvarno stanje stvari.
je rekao saje sa Hamiltonom bilo lako, ali Kimi i Daniel su bili prebrzi i preticali su ko iz sale.
za razliku od Riccija, Kimija i Lewisa, Vettel je bio 10 nakon sc, kada je presao onih 7 bolida do 3 pozicije, to su bili bolidi manora, mclarena haasa i williamsa, i njemu je posao bio prelak da pređe to sve, dok su ova 3 svaki stint morala prvo stignuti mid field pa tek onda preticanje... po tome bi za cjeli vikend Kimiju dao 8.5, Hamu i Vettelu 8, a Ricciju 10.
Poslano sa mog HUAWEI SCL-L21 koristeći Tapatalk
zjurina je napisao/la:Lol... definitivno imamo i mi ovdje D.Crofta ili M.Brundlea...
Pogledaj malo kakve je krugove/prednost imao prije nego šta je došao do samog Masse....dakako je napisao/la:Lady je napisao/la:
@ Lady
Kolegice pa zar i ti stvarno mislis da je ovo na VN Kine stvarna forma Luje i njegovog bolida.
Pogledaj malo kakve je krugove/prednost imao prije nego šta je došao do samog Masse....Lady je napisao/la:
@ Lady
Razlika je u tome sto je u boxu na zadnjoj promjeni guma Ricci popio Red Bull a Kimi Vodku. Jedan dobio krila drugi bio pod gasom. Cista logika. Dok je Hamilton okacio još jedan zlatni lanac*HeatBlast44 je napisao/la:ajde sad fino nađi razliku Riccija i Kimija u odnosu na Massu... bježi ba, ko da sam na forumu Sky Italia
MrDoomroom je napisao/la:Razlika je u tome sto je u boxu na zadnjoj promjeni guma Ricci popio Red Bull a Kimi Vodku. Jedan dobio krila drugi bio pod gasom. Cista logika. Dok je Hamilton okacio još jedan zlatni lanac*HeatBlast44 je napisao/la:ajde sad fino nađi razliku Riccija i Kimija u odnosu na Massu... bježi ba, ko da sam na forumu Sky Italia
*Zlatni lanac je bio potreban da bi se nadoknadio izgubljeni balans bolida nakon svih oštećenja. Jedini deficit je sto ometa koncentraciju vozača zbog blink-blink efekta.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk