Sauber
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Šarmantna, ko i skoro svaka Alfa.
Ono važnije će, nadam se, biti na razini.
Ono važnije će, nadam se, biti na razini.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 2 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Ako auto bude vozio, kao što izgleda, eto Alfe naprijed, na čelo grida. 

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Također, od sljedeće godine će biti rezervni vozač Alfe.
Moram priznati da sam očekivao više od Pourchairea ove sezone u F2. Istina, još je dosta mlad, ali nakon dobrog prošlogodišnjeg rezultata i uspjeha u nižim kategorijama, očekivao sam ili titulu ili barem borbu do zadnjeg trenutka.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Seb
Kako se otvaraju opcije za Audi. Seidl već bio obavijestio McLaren da će ih napustiti po isteku ugovora, ali je to trebalo biti na kraju 2025 godine. Malo je Ferrari ubrzao to.
Treba vidjeti šta će biti sa ovom dvojicom što su napustili Williams. Kažu da je Capito odgodio penziju kada je došao u Williams, pa bi on mogao sada u penziju. Ali ovaj drugi, tehničar bi mogao nazad u VW grupu.
Sad može i Binotto sačekati dok odradi vrtlarenje.
Možda su ovi iz VW grupe planski i došli u F1 da steknu iskustvo na visokim pozicijama prije ulaska Audija/Porschea, pa onda nazad.
Treba vidjeti šta će biti sa ovom dvojicom što su napustili Williams. Kažu da je Capito odgodio penziju kada je došao u Williams, pa bi on mogao sada u penziju. Ali ovaj drugi, tehničar bi mogao nazad u VW grupu.
Sad može i Binotto sačekati dok odradi vrtlarenje.
Možda su ovi iz VW grupe planski i došli u F1 da steknu iskustvo na visokim pozicijama prije ulaska Audija/Porschea, pa onda nazad.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Znači, nova dominacija na vidiku, možda čak i od 2026.?wapi je napisao/la: 13.12.2022., 21:38 Inače, sve dok nije postao CEO vascele F1, Stefano Domenicali je bio voditelj projekta F1 u Audiju.

Ja sam plakao od smijeha kad su pojednici pisali da su pravila za 2022. "šteljena" Ferrariju (ili nešto u tom fazonu, uglavnom nešto se riktalo Ferrariju, to je bila tema priče) jer je Stjepan nekada bio šef Ferrarija.

I onda kad kažeš da je lik 6 godina bio u Audiju, a-a, džaba pričat, lupaju minuse....

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Ljudi su površni, a većina modernih medija slijedi taj isti stil ponašanja, pa onda kreiraju istu takvu intelektualno lijenu publiku.Frantic je napisao/la: 13.12.2022., 21:50
Ja sam plakao od smijeha kad su pojednici pisali da su pravila za 2022. "šteljena" Ferrariju (ili nešto u tom fazonu, uglavnom nešto se riktalo Ferrariju, to je bila tema priče) jer je Stjepan nekada bio šef Ferrarija.![]()
I onda kad kažeš da je lik 6 godina bio u Audiju, a-a, džaba pričat, lupaju minuse....![]()