blown diffuser je napisao/la: 14.08.2020., 18:12
Obrazi od blata
https://twitter.com/joesaward/status/1294242812679147521
bravo joe, tako treba!
Malo se previse kenjka a nitko nema ama bas nikakvog pojma sta se dogadjalo pod poklopcem motora, zasto je nagodba bila potrebna, sto se nalazi u samoj nagodbi.....
Ne podrzavam takav tip nagodbi gdje ostali akteri nemaju veze ali kako svi pisu, ka da su neki sveci..
Lijepo je danas Karun Chandhok sa Sky rekao - sve se češće osjeća kao da treba zašutjeti jer ima dojam da zna 30% onog što se stvarno događa. Rekao je da oni kao novinari imaju mali dio informacija, a pokušavaju imati stav i prenijeti ga do gledatelja, te da to nije u redu.
Naravno, nije to rekao za Ferrarijev slučaj, nego na RP/Merc slučaj.
avetma je napisao/la: 14.08.2020., 22:40
Lijepo je danas Karun Chandhok sa Sky rekao - sve se češće osjeća kao da treba zašutjeti jer ima dojam da zna 30% onog što se stvarno događa. Rekao je da oni kao novinari imaju mali dio informacija, a pokušavaju imati stav i prenijeti ga do gledatelja, te da to nije u redu.
Naravno, nije to rekao za Ferrarijev slučaj, nego na RP/Merc slučaj.
Ali često im to neznanje ne smeta da kreiraju teorije, kad im to odgovara...
Kakvo god mišljenje o britanskim novinarima ili nedavnim kontroverzama imali, Sawardova konstatacija svakako stoji. Ferrari se zalaže za transparentnost, a kao što kaže @Crash:
nitko nema ama bas nikakvog pojma sta se dogadjalo pod poklopcem motora, zasto je nagodba bila potrebna, sto se nalazi u samoj nagodbi
U toj priči nema ni t od transparentnosti. Teorija o tome da je to samo radi zaštite intelektualnog vlasništva je i dalje samo teorija.
Na tragu smo...
Kolko sam skužio s pomočnim ožičenjem izvlače još snage.
I to je razlog više za (nažalost) standardizirani MGU-K i MGU-H. Plus na svaki injektor senzor pa onda nek kemijaju varke.
ja shvatam nekako kao da pomoću neki trikovi vrše uticaj na kablove za senzore. znate ono....elektromagnetna indukcija...gde u sve šta prolazi struja prouzrokuje elektromagnetne valove, koj mogu praviti smetnje u plusu ili minusu u druge kablove
recimo...ja bih oko kablova koje vode do senzora , postavio visokonaposnke kablove za MGU