Sta nam govori da ako od tada do sada Max nije sazrio mentalno niti 1 gram , onda sumnjam da ce ikad.
Verstappen then added to Ziggo Sport: “They screw up your entire run-up, even though it’s an unwritten rule that you just follow each other.
“But it doesn’t matter, I’ll screw up their qualifying from now on as well.”
Red Bull boss Christian Horner echoed Verstappen’s thoughts, saying Ferrari were there for the taking throughout qualifying.
“A bit of jockeying for position at the start of the lap [cost us],” Horner told Sky Sports F1.
“Max was in a good position but then Sebastian passed him around the outside, so he’s then hung back not to get into Sebastian’s dirty air, then the Renaults passed him and he’s hung back again and unfortunately the clock ticking down the way it was, he didn’t make it to the line in time.
“It’s a shame because it would have been a good opportunity to try and improve. I think we could have made the second row today.
“We managed it in the previous two sessions and in the first run [of Q3]. Just means we’ll have to race harder tomorrow.”alna raina z
Definitivno, bez pritiska kolege, uz dobar pitwall, bolid i motor ne vidim razlog da ne nastavi ovako, u Monaku očekujem pol, samo da ga opet ne skršiDaveGilmour je napisao/la: 12.05.2019., 17:22 Po meni se Max pokazao kao najbolji vozač prve četvrtine sezone, a nadam se da će tako i nastaviti.
I Ferrarijeve poklone, što vozača, što pit walla.LH44 je napisao/la: 12.05.2019., 17:24Definitivno, bez pritiska kolege, uz dobar pitwall, bolid i motor ne vidim razlog da ne nastavi ovako, u Monaku očekujem pol, samo da ga opet ne skršiDaveGilmour je napisao/la: 12.05.2019., 17:22 Po meni se Max pokazao kao najbolji vozač prve četvrtine sezone, a nadam se da će tako i nastaviti.![]()
Ne vjerujem da je ove godine RB dovoljno brz za uzimanje PP-a u Monacu.LH44 je napisao/la: 12.05.2019., 17:24 Definitivno, bez pritiska kolege, uz dobar pitwall, bolid i motor ne vidim razlog da ne nastavi ovako, u Monaku očekujem pol, samo da ga opet ne skrši![]()
Imaju gume koje im rade savršeno, dok se drugi hrvaju. Šteta zbog promjene pravila za prednje krilo inače bi bio Max u napadu za naslov ove sezone. Ovako moramo gledat nedodirljiv Merc i dvoboj Ferkana sa Maxom.Ferrari je napisao/la: 12.05.2019., 17:45 Ma Mercedes će uzeti Monaco.
Bili su 3-4 desetinke brži od RBR-a u trećem sektoru...ja ne znam što taj Mercedes ima da je tako brz u sporim zavojima, ali nešto imaju.
Teško je biti toliko brži od Limenke u sporim zavojima.