Borilački sportovi
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
U prvoj rundi Habib nije izgledao impresivno, bio mi je pomalo neprepoznatljiv i Justin se dobro držao, no već u pauzi smo vidjeli da je Justin za tu podjednaku rundu morao dati apsolutni maksimum. Habibov završetak u drugoj rundi bio je maestralan, to je bila ona zvijer koju smo svi očekivali. Za mnoge su govorili da će pošteno namučiti Habiba, no na kraju on izdominira bez većih problema. Žao mi je što se oprašta, ne samo jer 30-0 izgleda ljepše od 29-0, već je jednostavno užitak gledati takvog majstora. Jedan od najboljih, ako ne i najbolji ikad
Ostatak carda također sjajan, odlična borba Whittakera i Cannoniera, sjajni nokauti i gušenje u ženskoj borbi

Ostatak carda također sjajan, odlična borba Whittakera i Cannoniera, sjajni nokauti i gušenje u ženskoj borbi

- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Šef UFC-ja Dana White otkrio je na press konferenciji nakon borbe da se Nurmagomedov borio s ozljedom.
"Moram priznati da sam mislio da bi mogao izgubiti večeras. Nije mi djelovao kao stari Khabib, ni na vaganju ni dok je ulazio u ring. Disao je teško, nije bio svoj. Ali, wow, kakva borba. Nakon svega što je taj dečko prošao u zadnje vrijeme možemo biti sretni što smo ga imali prilike gledati večeras. Čuo sam da je prije tri tjedna slomio stopalo i to nikome nije rekao. Na stopalu ima slomljena dva prsta i jednu kost. On je jedan od najizdržljivijih ljudskih bića na planetu", rekao je Dana White i dodao:
"Pustimo ga da emocionalno ozdravi i da preboli gubitak oca. Ako se ne želi više boriti - ne želi se boriti".
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Pogledao borbu, iako ni jednom nisam vješt.
Prva runda odlična, ali sam se prepao da bi moglo biti gotovo u zadnjim sekundama prve runde, jer sam baš želio da potraje. Ali već se od druge polovine prve runde osjetilo da se kod Gaethje-a uvukla strah i da borba ide u jednom smjeru i da je može promjeniti eventuapno neki sretni udarac.
Znao je i poslije par puta opaliti Khabiba, ali je ovaj izlazio skoro neokrznut. I onda u situaciji kad je primio low kick u koljeno, u sekundi preokrenuo situaciju naglavačke i otvorio si put do pobede. Stvarno nevjerojatno nešto za vidjeti i dokazuje pravu klasu.
Sve u svemu, odlična demonstracija sile i dominacije od Khabiba, svaka čast. Ali volio sam da je borba još potrajala, taman se uživio bio...
Prva runda odlična, ali sam se prepao da bi moglo biti gotovo u zadnjim sekundama prve runde, jer sam baš želio da potraje. Ali već se od druge polovine prve runde osjetilo da se kod Gaethje-a uvukla strah i da borba ide u jednom smjeru i da je može promjeniti eventuapno neki sretni udarac.
Znao je i poslije par puta opaliti Khabiba, ali je ovaj izlazio skoro neokrznut. I onda u situaciji kad je primio low kick u koljeno, u sekundi preokrenuo situaciju naglavačke i otvorio si put do pobede. Stvarno nevjerojatno nešto za vidjeti i dokazuje pravu klasu.
Sve u svemu, odlična demonstracija sile i dominacije od Khabiba, svaka čast. Ali volio sam da je borba još potrajala, taman se uživio bio...
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Ovo je sramota od suđenja, za tu prvu rundu. Prvu rundu ga je gonjao po ringu cijelo vrijeme. Imao više udaraca, iako mu to kao nije jača strana. Imao rušenje na kraju runde gdje ga je umalo završio. Sekunda je falila da mu ubaci nogu ispod vrata, i da ga već tada završi.
Čovjek je udav. Kada je na podu skoro se nemoguće odbraniti od njega.
-
F1 2020
- Karting
- S nama već: 5 god
mislim da je gaethje dobio tu prvu rundu kod nekih sudaca jer je zadao dosta jakih udaraca (po meni jacih od khabibovih) pa je ocito tu dobio prednost u odnosu na khabibov konstantni pritisak, nije khabib to bas tako izdominirao kao sto se pise po novinama i clancima
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
https://fightsite.hr/regija/nezaustavlj ... /10508236/
Nije mi nešto ovaj Babić 3. runda oba borca umorna, mislim da bi ga Hrgović pomeo u ringu. https://twitter.com/croatian_pleter/status/1330412815698587653
Nije mi nešto ovaj Babić 3. runda oba borca umorna, mislim da bi ga Hrgović pomeo u ringu. https://twitter.com/croatian_pleter/status/1330412815698587653

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Ma klaun... Ja koji nikad rukavice nisam navuko vidim da lik nema pojma o boksu. Tehnika nula, kondicija nula... Hrga je za njega tata mata ovog zanata.
Zabav je ajde sa tim svojim savageom i malo tim trash talkom ali inace nista i zo je to. Box mu je strana materija.
Dat ce mu ovi menadzeri jos 3-4 ovakve kante za napucavanje da nabije skor jos malo i onda kad dodje netko tko ce znat prezivit 4 runde ce ga i dobit..
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Zabav je ajde sa tim svojim savageom i malo tim trash talkom ali inace nista i zo je to. Box mu je strana materija.
Dat ce mu ovi menadzeri jos 3-4 ovakve kante za napucavanje da nabije skor jos malo i onda kad dodje netko tko ce znat prezivit 4 runde ce ga i dobit..
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Babić mi je drag jer stvarno pokazuje srce za borbu i imam osjećaj da se ne bi libio potući s bilo kim u teškoj kategoriji, koja mu nije prirodna kategorija, zbog čega ima moj najveći respekt. Izvan ringa mi je po mnogo čemu draži i iskreniji od Hrgovića, samo je s njim previše iskompleksiran i spominje ga i gdje treba i gdje ne treba.
Ali budimo realni, protiv Hrgovića i bilo kojeg tehnički potkovanijeg borca, s boksom kakvim je dosad pokazao bi imao minimalne šanse. Pored oskudnih dimenzija za tešku kategoriju (što ne mora uvijek biti totalni hendikep, najbolji primjer je Mike Tyson) mislim da mu fali brzine i kondicije za stil borbe koji ima, a kao najveću manu mu vidim prenaglašeno "telefoniranje" udaraca, što bi nešto iskusniji i renomiraniji borac trebao brzo pročitati i iskoristiti u svoju korist. U sinoćnoj borbi je imao par sitauacija u kojim bi protiv iole ozbiljnijeg borca teško ostao na nogama.
Ali mu se jedno mora priznati, s 6 borbi iza sebe je digao jako prašinu iza sebe i na otoku je kako mogu primjetiti dobio simpatije publike, što borcima s ovih prostora vjerujem jako teško polazi za rukom.
Ali budimo realni, protiv Hrgovića i bilo kojeg tehnički potkovanijeg borca, s boksom kakvim je dosad pokazao bi imao minimalne šanse. Pored oskudnih dimenzija za tešku kategoriju (što ne mora uvijek biti totalni hendikep, najbolji primjer je Mike Tyson) mislim da mu fali brzine i kondicije za stil borbe koji ima, a kao najveću manu mu vidim prenaglašeno "telefoniranje" udaraca, što bi nešto iskusniji i renomiraniji borac trebao brzo pročitati i iskoristiti u svoju korist. U sinoćnoj borbi je imao par sitauacija u kojim bi protiv iole ozbiljnijeg borca teško ostao na nogama.
Ali mu se jedno mora priznati, s 6 borbi iza sebe je digao jako prašinu iza sebe i na otoku je kako mogu primjetiti dobio simpatije publike, što borcima s ovih prostora vjerujem jako teško polazi za rukom.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Koja borba Joyce vs Dubois. Mladost, snaga, eksplozivnost s jedne strane (Dubois) i iskustvo, mudrost i vještina boksanja s druge (Joyce). Na kraju je meni draže i pobjedilo 
Preporuke svakom da pogleda borbu, tko voli i uživa u dobrom boksu

Preporuke svakom da pogleda borbu, tko voli i uživa u dobrom boksu

- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Jel netko osjetio potres? Kako je Nate pao osjetio se skroz preko Atlantika
//cloud.tapatalk.com/s/5fc3280acc1 ... 480834.mp4
Sent from my GM1913 using Tapatalk

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Bezveze ovo sa rundama od 2 minute. Puno su pomogle mlađem Jonesu. Tyson je stalno napadao, Jones se hvatao u klinč. A udarci u tijelo su ga dobro iscrpili. I dosta nakon meča, kada su davali izjave, Jones je jedva disao. Tyson je bio dosta spremniji, i mogao je komotno odraditi i pravi meč. Šta sam još primjetio, kada završi runda Jonesa već čeka stolica da sjedne. Tysonu su iznosili stolicu negdje oko pola minute nakon gonga. I nisam vidio da je bio pretjerano zadihan. Ako ovako nastavi trenirati, i pronađe još malo brzine, mogao bi se boriti u ozbiljnim mečevima. 15 godina se ne boriti nije malo.
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Da Tyson je imao užasan korner. Takve stvari moraju biti spremne odmah, a to dodatno izbaci iz fokusa boksača. Viđenim Tyson je ostavio bolji dojam.
Još ne mogu doći sebi kako je Nate dobio po lampi, proveo se kao Apollo Creed protiv Ivana Drage

Još ne mogu doći sebi kako je Nate dobio po lampi, proveo se kao Apollo Creed protiv Ivana Drage

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Ja si sinoć navio alarm u 3 i 15h, koji me nije probudio. Sva sreća, jer je borba bila tek oko 6...
Jutros vratio program na SK1 i bacao oko i na druge borbe prije glavne i uglavnom, taman što je počela borba Tyson vs Jones, program se završi i morao tražiti snimku na iternetu. Našao neku na Dailymotion-u sa isječenim pauzama između rundu, tako da nisam upratio kakvi su bili borci na pauzama. Sve u svemu, iznenadio sam se tempom borbe, mislio sam da će to dosta revijalnije izgledati. Tyson je po meni bio bolji i trebao je uzeti ovo, ali se nisam ni draw-u na kraju iznenadio, jer su live bodovanja sudaca sugerirali na takav ishod.
Žao mi je što je sinoćna borba Joyce vs Dubois ostala u sjeni ove, jer je bila prava boksačka poslastica
Jutros vratio program na SK1 i bacao oko i na druge borbe prije glavne i uglavnom, taman što je počela borba Tyson vs Jones, program se završi i morao tražiti snimku na iternetu. Našao neku na Dailymotion-u sa isječenim pauzama između rundu, tako da nisam upratio kakvi su bili borci na pauzama. Sve u svemu, iznenadio sam se tempom borbe, mislio sam da će to dosta revijalnije izgledati. Tyson je po meni bio bolji i trebao je uzeti ovo, ali se nisam ni draw-u na kraju iznenadio, jer su live bodovanja sudaca sugerirali na takav ishod.
Žao mi je što je sinoćna borba Joyce vs Dubois ostala u sjeni ove, jer je bila prava boksačka poslastica

- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
https://twitter.com/BoxingBritain1/status/1337903419475042309

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Čovjek popije batine još se usudi provocirati nakon borbe.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Kakav završni PPV event UFC-a za 2020.
Hollandov ludi nokaut s leđa, sjajna borba Dern i Jandirobe, iako potpuno jednostrana, sjajna borba Oliveire i Fergusona te vrhunac večeri u svakom smislu, Figueredo-Moreno. Borba na kraju neriješena, ali to bi trebalo značiti da nas čeka revanš, što mislim da svi žele vidjeti 

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Odlican event. Tony kao sto je khabib rekao, izgubio opet nakon onih batina od justina. Mislim da je on svoje odplesao sto se tice ufc-a i pobjeda koje je nizao do sada. Mislim da ce u lagano svaki drugi mec gubiti. Justin ga je bas primjenio onim batinama. Nije vise isti lik a niti borac.
Finalna borba veceri oravi gust. Fora su te male kategorije. Nije im lako nokautirat a imaju kondicije pa se mogu posteno boriti 5 rundi...
Prvak je bio malo bolji.. po meni cak i uz kazneni bod je mogao dobiti pobjedu ali ni ovo nije pogresno... Revans mislim da ce lakse odraditi i pobjediti bez upitnika nekih..
Finalna borba veceri oravi gust. Fora su te male kategorije. Nije im lako nokautirat a imaju kondicije pa se mogu posteno boriti 5 rundi...
Prvak je bio malo bolji.. po meni cak i uz kazneni bod je mogao dobiti pobjedu ali ni ovo nije pogresno... Revans mislim da ce lakse odraditi i pobjediti bez upitnika nekih..