Scuderia Ferrari
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
- Testarossa
- Karting
- S nama već: 7 god
- Navija za: Ferrari
"I was the only one, I was the new guy in F1," Maldonado said in an interview with F1's Beyond The Grid podcast.
"It's like [Max] Verstappen at the moment. Like Robert Kubica at his time. I was the guy at the time.
Mislim da je ovdje stvarno u pravu
"It's like [Max] Verstappen at the moment. Like Robert Kubica at his time. I was the guy at the time.
Mislim da je ovdje stvarno u pravu
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Pa dobro, pokazao je da sa dobrim bolidom može obaviti posao i pobjediti. Ne vjerujem da laže da je imao kontakt sa Ferrarijem, Pastor je previše fin i iskren lik da bi lagao sad nešto po medijima. Barem sam ja taj dojam stekao iz njegovih intervjua.

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Ma neka su makar uzeli ove dvije staze gdje su mogli.
Trebala je biti i Kanada, i to je to što se tiče tih power staza.
Danas me iznenadila pobjeda iz prostog razloga što Vettel nije nikako mogao pomoći, plus što je Benz, s obzirom na konfiguraciju staze (sve je jedan brzi sektor) bio al pari Ferrariju, a smatrao sam da će na long runu pojesti Leclerca.
Ali eto, neka, prezadovoljan.
Naravno, u Singapuru slijedi "triježnjenje"....
Danas me iznenadila pobjeda iz prostog razloga što Vettel nije nikako mogao pomoći, plus što je Benz, s obzirom na konfiguraciju staze (sve je jedan brzi sektor) bio al pari Ferrariju, a smatrao sam da će na long runu pojesti Leclerca.
Naravno, u Singapuru slijedi "triježnjenje"....

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Bahrein je bio Ferrarijev također, pojeli su Mercedes taj vikend u svim sesijama!Frantic je napisao/la: 08.09.2019., 20:09 Ma neka su makar uzeli ove dvije staze gdje su mogli.
Naravno, u Singapuru slijedi "triježnjenje"....![]()

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
U pravu si, skroz zaboravio.F12000 je napisao/la: 08.09.2019., 21:31Bahrein je bio Ferrarijev također, pojeli su Mercedes taj vikend u svim sesijama!Frantic je napisao/la: 08.09.2019., 20:09 Ma neka su makar uzeli ove dvije staze gdje su mogli.
Naravno, u Singapuru slijedi "triježnjenje"....![]()

Tu je prednost bila i uvjerljivija nego u Kanadi.
Ustvari, to je jedini vikend ove godine za koji se može reći da je Ferrari čisto i očito bio najbrži bolid na stazi.
Ali, taj glupi kvar....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Kontakt:
Ferrari se drži one Enzove da je aerodinamika za one koji ne znaju složiti motor pa su, eto, napravili motorčinu radije nego bolid.
"What a little star." May 26, 2012.
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
Evo sta znaci voziti za Ferrari, pa nema tog tima, kao ni staze koja ima ovakve navijace!Sarma je napisao/la: 08.09.2019., 20:00 Bez obzira što je sezona za nas propala, ali nakon 9 godina kod kuće napokon pobijediti je sjajno. ❤
https://twitter.com/F1/status/1170756182652280832

🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
The best fans in the world 

Fino Alla Fine
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 3 mj
Ferrari će u Singapur donijeti malo veću nadogradnju, novo prednje i zadnje krilo, novi difuzor...
https://www.formulapassion.it/motorspor ... 55413.html
https://www.formulapassion.it/motorspor ... 55413.html
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
https://twitter.com/tgruener/status/1173494137724837888
Gdje nađu ove brojke. 

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
AMuS je navodno Red Bullov glasnik tako da im vjerojatno netko iz njihovog tabora daje info.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: Mercedes
Ne znam kolike su brojke ali znam da nisu male.
Hamilton sa bržim gumama, zavjetrinom i sa otvorenim DRS je u bio sporiji na pravcu od LeClerca. Tek poslije mu se približio, ali niti jednom ga nije uspio napasti prije zavoja br.1.
Na SPA još gora situacija gdje je Hamilton uz novije gume je jedva pretekao Vettela (također zavjetrina + DRS) iako je bio brži po krugu cca. 1sec. A tad je Ferrari vozio 2.spec. motora.
Vidjet ćemo, iz Mercedesa su rekli da otprilike znaju gdje je prednost Ferrarija. Nadam se da će to uspješno implementirati slijedeće godine.
Hamilton sa bržim gumama, zavjetrinom i sa otvorenim DRS je u bio sporiji na pravcu od LeClerca. Tek poslije mu se približio, ali niti jednom ga nije uspio napasti prije zavoja br.1.
Na SPA još gora situacija gdje je Hamilton uz novije gume je jedva pretekao Vettela (također zavjetrina + DRS) iako je bio brži po krugu cca. 1sec. A tad je Ferrari vozio 2.spec. motora.
Vidjet ćemo, iz Mercedesa su rekli da otprilike znaju gdje je prednost Ferrarija. Nadam se da će to uspješno implementirati slijedeće godine.