Nije.
Ovo je baš Eau Rouge zavoj.
Nije.
Pa da.croatic f1 je napisao/la: 28.08.2019., 22:58 Nije li Eau Rouge lijevo skretanje, a Raidillon desno? Da se razumijemo, i meni fora ide na živce nakon godinu dana, ali mi je jednostavno uništen naziv tog zavoja do kraja života![]()
Properly speaking, the Eau Rouge corner is only the left-hander at the bottom. The following right-hander that leads steeply uphill, which was introduced in 1939 to shortcut the original Ancienne Douane hairpin, is called Raidillon.
The whole combination (Turns 2, 3, 4) is called “Raidillon de l’Eau Rouge” wich means “Climb of/near the Eau Rouge”
Slažem seLH44 je napisao/la: 29.08.2019., 13:32 @croaticf1 @Ferrari
samo ja tu krivinu lijevo-desno-lijevo kao cjelinu i dalje tretiram kao Eau Rouge,
...
Meni je to sve Eau Rouge![]()
Jako mi je drago zbog toga, ali dojam utrke mi je jako loš. Totalno sam izgubio volju za gledanjem nakon onoga jučer i pola utrke sam na mobitelu proveo....Ferrari je napisao/la: 01.09.2019., 17:55 Barem neće biti sezona bez pobjede![]()
Ajmo sada uzeti tu Monzu napokon...9 godina...
Ehhhhhh, volio bi i ja da budem "kalif na mjesto kalifa"Multi 21 je napisao/la: 01.09.2019., 23:29 Ovaj motor i šasija iz 2017.![]()
Zajebali su, išli su iz krajnosti u krajnost. Mercedes je taman na sredini.
Multi 21 je napisao/la: 01.09.2019., 23:29 Ovaj motor i šasija iz 2017.![]()
Zajebali su, išli su iz krajnosti u krajnost. Mercedes je taman na sredini.
Hehe. Još da uzmu treću pobjedu kod kuće da se digne samopouzdanje i ostatak sezone neka pametno odrade svaku trku, maksimalno moguće, uz grešku Merca možda dodamo i 4. pobjedu. Treba im samopouzdanja za 2020., nisu oni toliko loši i mutavi kao što znaju ispasti. Vjerojatno je jedan dio toga i zbog promašene filozofije koje su bili svjesni u ranom dijelu sezone. Dosta toga imaju za poboljšati pa evo im do kraja sezone prostor za vježbu.Ferrari je napisao/la:]
Maranello...druga zastava ove sezone!
Ma nisu to neke krivine na Monzi da sad tu aerodinamika ima nekakav uticaj, Ascari je jedina krivina gdje je aerodinamika presudna. Mene ne bi čudilo da imamo isti zaostatak u kvalama, pa čak i veći jer je tamo sve jedan sektor, pravciDani je napisao/la:@sarma mislim da će u kvalama u Monzi mercedes biti bliže ferrariju, ako ne i ispred. Drugi sektor bi mogao biti dobitan.