Ferrari je napisao/la: 31.05.2020., 12:20
Baš to...ako je ovo eksperiment sezona i sezona za otpis, kako će onda prvak izgledati? Eksperimentno i za otpis?
Smiješno. Neka netko pojasni što je trenutno to što ne valja s trenutnim formatom od ovih glavešina?
Smiješno je onako najbolji izraz za ovaj prijedlog.
Nadam se da ova glupost neće zaživjeti.
Što se tiče prvaka ... svaki prvak je legitiman ako je osvojio najviše bodova po unaprijed zadanom pravilniku. Ja nikako nisam za otpis sezone.
Želim da sezona počne pa makar bila i sa reverse grid i ostalim glupostima!
Ferrari je napisao/la: 31.05.2020., 12:20
Baš to...ako je ovo eksperiment sezona i sezona za otpis, kako će onda prvak izgledati? Eksperimentno i za otpis?
Smiješno. Neka netko pojasni što je trenutno to što ne valja s trenutnim formatom od ovih glavešina?
Smiješno je onako najbolji izraz za ovaj prijedlog.
Nadam se da ova glupost neće zaživjeti.
Što se tiče prvaka ... svaki prvak je legitiman ako je osvojio najviše bodova po unaprijed zadanom pravilniku. Ja nikako nisam za otpis sezone.
Želim da sezona počne pa makar bila i sa reverse grid i ostalim glupostima!
Pa ne, zamisli eto da Max ili Charles osvoje...pa već bi bilo u medijima za par dana natpisi tipa: "Da li bi Charles/Max osvojili naslov da se ovo i ovo nije dogodilo u onoj reverse grid utrci?"
Već vidim te natpise, sumnje i slično. Daj ti meni normalnu sezonu makar izdominirao Merc i Hamilton.
Zaslužili su jer su najbrži. Sve ostalo je pogrešno.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Nema veze. Takmiče se u istim uslovima. Dok god su pravila ista za sve meni odgovara.
Za mene nema nikakve sumnje u legitimnost titule 1988.
Prvak je onaj koji je osvojio najviše bodova prema pravilniku, koji je bio važeći prije starta same sezone.
Što se tiče naslova u novinama, bit će ih u svakom slučaju.. Nadam se da taj reverse grid neće biti odlučujući.
Samo nek ona počne ... Lako ćemo se dogovoriti za detalje
EDIT: Rekao sam da se slažem sa tobom, nisam ni ja za ovo sranje. I ja želim normalnu sezonu.
moram da se nadovezem za ove stvari oko budget capa... to meni nema smisla, pa nezelim ja gledati lutriju i tko pobjedi nego da pobjedi onaj ko bude najbolji, mora se znati red, najbolji, srednji i oni zadnji pa makar imali neznam kakvu dominaciju nekih momcadi, nikako da svi budu jednaki ipak je ovo formula 1, a ne zajednica za socijalnu jednakost
F1 2020 je napisao/la: 31.05.2020., 20:32
moram da se nadovezem za ove stvari oko budget capa... to meni nema smisla, pa nezelim ja gledati lutriju i tko pobjedi nego da pobjedi onaj ko bude najbolji, mora se znati red, najbolji, srednji i oni zadnji pa makar imali neznam kakvu dominaciju nekih momcadi, nikako da svi budu jednaki ipak je ovo formula 1, a ne zajednica za socijalnu jednakost
Pobijediti će najbolji, samo će šansu da budu najbolji imat svi. (Ili barem veći dio)
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
Žalosno je što postoje ljudi koji aktivno podržavaju obrnuti grid u F1. Mora da su to neki novi fanovi i da će mene kao strogog protivnika tog predloga obasuti komentarima Bumeru i slično. Ja jesam za promene, ali ne promene koje umjetno začine prvenstvo. Problem je što sve više i više imamo mlade gledaoce koje generalno bole ona stvar za načela F1 i za ono za šta se ona borila 70 (i više) godina.
Tužno je što sada skoro sve F1 momčadi žele obrnuti grid jer bi tako mogli imati neke šanse za pobede i podije. Alo bre kakav je to podij osvojen tako što što si se borio da izboriš obrnuti grid i da tako osvajaš podije ili pobede. A pritom imamo mlade gledaoce koji su totalno OK i nije ih briga te im je OK imati obrnuti grid. Oni vole dramu i udese i tako to.
Sve ovo je jako pogrešno i pokazuje koliko je F1 generalno otišla u zaleđe. Možda čak prekinem sa gledanjem F1 ako uvedu obrnuti grid, 22 godine praćenja ću baciti u vetar.
F1 polako gubi svoj stav i olako prihvaća sve da bi umjetno začinila utrke. Apsolutno odvratno!!! Gde je hebena kočnica u svem ovom ludilu?!
E pa meni nije, odvratan predlog. A vi jos podrzavate Gore od onih kvala u 2016, malo promislite o svemu ovome. Molim vas. Zbog takvih prolaze glupi preldozi u F1. Je ajmo zacini f1 je uvedimo drs preticanje je uvedimo drukciji format kvala je ajmo obrnuti grid je ajmo Pireli muciti 9 godina da proizvede papirne gume.... bljuv bre, to mora stati!
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.