Meni su na TV-u bili dobri i 2014.

Štoviše, baš mi se svidio taj novi zvuk turbo motora i ni u jednom trenutku mi V8-ice nisu falile.
Iskreno mi uopće ne ide u glavu zašto je nekome zvuk motora koji čuje preko TV-a tako bitan. Meni je bitno jedino da ima nekakvog zvuka i da nije grobna tišina kao na Formuli E, a sad hoće li zvuk biti visokofrekventvno zavijanje ili nešto dublji zvuk V6 turbo motora, to mi je svejedno. Baš sam nedavno krenuo gledati 2010. da se malo prisjetim što se sve te godine događalo i ni u jednom trenutku mi nije kroz glavu prošlo "Joj, da se bar ovaj zvuk vrati nazad". Čak me nekad znao i zasmetati taj zvuk V8-ica

Drugi par rukava je live gledanje utrke. Tu potpuno razumijem ljude koji negoduju protiv trenutnih motora jer mi je jasno da trenutni zvuk nije tako impresivan kao onaj prijašnjih godina. Pa opet, prisutvovao sam na dvije F1 utrke u hibridnoj eri i meni se zvuk jako svidio. Nisam mu našao nijednu zamjerku. E sad, možda je tu stvar u tome da ne znam za bolje pa ne znam što propuštam, ali meni je zvuk V6 motora i uživo super.
Istina, mislim da je zvuk Mecachromovih V8-ica u GP2 bolidima bio nešto glasniji i generalno impresivniji, ali niti to nisam zamjerio trenutnim bolidima jer u mojoj glavi F1 nikada nije bila sinonim za dobar zvuk, nego isključivo za brzinu. I sve dok F1 bolidi kruže stazom brže od bilo čega drugoga na planeti, ja sam zadovoljan.
Ipak, nikada neću zaboraviti trenutak kada smo tek došli na Monzu i po prvi put uživo čuli neki bolid. Bila je riječ o GP2 bolidu. Baš sam bio očaran i "blown away" i cijelu utrku sam imao neki blesavi smiješak na licu svaki put kada bi bolidi projurili pored nas