Scuderia Ferrari
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Kako su stavili Sebastiana na poster znajući da ga je ta njemačka ubila 

- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 3 mj
Da znam da će npr. sljedeće sezone napravit strašan bolid i sredit sve u momčadi da napokon funkcionira sve kako treba odmah bih potpisao ovakav debakl i sramotu cijelu sezonu, ma ne moraju ni pobjede uzeti ove sezone, samo da nagodinu budu pravi, a to je tako 10 godina.
Zar netko misli da s ovakvim ljudima može biti bolje nagodinu, mislim da im nitko više ne vjeruje, ni najžešči tifosi...
SRAMOTA I DEBAKL za jednu ekipu poput Ferrarija.
Zar netko misli da s ovakvim ljudima može biti bolje nagodinu, mislim da im nitko više ne vjeruje, ni najžešči tifosi...
SRAMOTA I DEBAKL za jednu ekipu poput Ferrarija.
- Testarossa
- Karting
- S nama već: 7 god
Pisao sam na sajtu vec, ovaj debakl je sansa za Binota. Ili ce poskidati glave svim nesposobnim, ili ce sam ostati bez nje.
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Već je trebao Binoto reagirati!
Krenuvši od stratega tokom ove sezone!
Ništa neće biti, ljepo je rekao sada Karun Chandhok - nije tu stvar "neamju sreće" - te djelove netko radi, sve je do pripreme i rada!
Ovo je smiješno!
Krenuvši od stratega tokom ove sezone!
Ništa neće biti, ljepo je rekao sada Karun Chandhok - nije tu stvar "neamju sreće" - te djelove netko radi, sve je do pripreme i rada!
Ovo je smiješno!
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: #93, #33
Trebao je sam sebe otpustit.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Nije ovo nikakva sreća ili nesreća...ovo nije prvi put (a vjerojatno ni zadnji) da se ovakve stvari događaju.
Od sve one halabuke prošle godine oko MA i Binotta tj nekakvog "sukoba" u ekipi pa do ovoga danas. Slaba priprema, kontrola i sve ostalo.
Trebaju odgovori i to trebaju doći odmah.
Jebote vozači voze sa starim bolidom, odrade svoj posao korektno kroz sve treninge, pripreme i onda ih ekipa na ovaj ili onaj način sjebe.
Strašno.
Od sve one halabuke prošle godine oko MA i Binotta tj nekakvog "sukoba" u ekipi pa do ovoga danas. Slaba priprema, kontrola i sve ostalo.
Trebaju odgovori i to trebaju doći odmah.
Jebote vozači voze sa starim bolidom, odrade svoj posao korektno kroz sve treninge, pripreme i onda ih ekipa na ovaj ili onaj način sjebe.
Strašno.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: #93, #33
Da su kojom srećom brzi kao taj McL...Dani je napisao/la:Pouzdani su kao mclaren 2005.
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Vratili se u vrijeme Alesija i Bergera.

- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ovaj me podsjeća na ferrarijeve mehaničare:
[ link do slike ]
[ link do slike ]

- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
Ni u snu protjerati Binotta, samo ga prekomsndovati u TD-a. Ako otjeramo MB-a, Mercedes ce ga uzeti k sebi i onda smo tek jebali jeza.
MB je razlog zašto smo iole konkurentni, a sada i uzrok zasto nismo. Pa onda bolje ici u provjerenu formulu (prethodnu), nego experimentalnu u kojoj smo vec sada.
MB je razlog zašto smo iole konkurentni, a sada i uzrok zasto nismo. Pa onda bolje ici u provjerenu formulu (prethodnu), nego experimentalnu u kojoj smo vec sada.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Da je to napisao fan Ferrarija, ti bi rekao da je pretjerano dramatičan ili sarkastičan i sl., šta si već ovih dana napisao (ne mogu sada tražiti taj komentar) za Ferrarijeve navijače (ili barem veći dio njih).

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”