Scuderia Ferrari

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Har Kl je napisao/la: 10.07.2019., 17:43 @LH44 Jarno Trulli 2004 prešao iz Renaulta u Toyotu i zadržao sve bodove.
Tražeći ovo naletim na Vettela, on je u debiju za BMW osvojio 1 bod, kojeg je ponio sa sobom u Toro Rosso.
Ima ovih slučajeva više nego što sam mislio.
Sainz 2017. iz Toro Rossa u Renault je najrecentniji primjer, Fangio je 1954. s dvije različite momčadi osvojio naslov, a ima još hrpu primjera :)

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
croatic f1 je napisao/la:
Har Kl je napisao/la: 10.07.2019., 17:43 @LH44 Jarno Trulli 2004 prešao iz Renaulta u Toyotu i zadržao sve bodove.
Tražeći ovo naletim na Vettela, on je u debiju za BMW osvojio 1 bod, kojeg je ponio sa sobom u Toro Rosso.
Ima ovih slučajeva više nego što sam mislio.
Sainz 2017. iz Toro Rossa u Renault je najrecentniji primjer, Fangio je 1954. s dvije različite momčadi osvojio naslov, a ima još hrpu primjera :)
I ja sam išao na najskoriji slučaj, ali taj sam zaboravio, vjerovatno zato što je ovaj puno upečatljiviji i uticajniji.
Za Fangia sam znao slika

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Sarma je napisao/la: 10.07.2019., 14:25 slika
4-5
slika

Gilles
GP3
GP3
Navija za: Ferrari
Poster mi se ne dopada uopste. Tj bolji je od svih Renaultovih do sada ali u odnosu na prosle cist prosek. Tako da ocekujem 1-2 :chill:
slika

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 4 mj
Bilo bi ludo da Ferarijev novi pod nije radio zbog malo uvijanja kod spojeva na ove zareze.....sada su ubacili metal.na spojevima :prcnjau:

Ajmo videti šta će biti od ovoga....

[ link do slike ]

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
gjoko-mkd je napisao/la: 12.07.2019., 00:58 Bilo bi ludo da Ferarijev novi pod nije radio zbog malo uvijanja kod spojeva na ove zareze.....sada su ubacili metal.na spojevima :prcnjau:

Ajmo videti šta će biti od ovoga....

[ link do slike ]
Sitnice koje puno znače..... vidjeti ćemo - aerodinamika je škakljiva materija i za inženjere.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Metal je i prije bio. Samo je bio obojen, što se može vidjeti na starijim slikama...

Perica9
Formula 1
Formula 1

"You listen to this stuff?" :rofl:
Seb zna staro , a Charles samo ovo moderno :mrgreen:
I ovo +5s time penalty :rofl:
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Marc Gene under investigation for bad counting
Nek se sprdaju sa FIA...

Inače nisam znao da je Gene u Ferrariju, koja je funkcija u Maranellu?

slikaslika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
LH44 je napisao/la: 14.07.2019., 01:15 Marc Gene under investigation for bad countingslika
Nek se sprdaju sa FIA...

Inače nisam znao da je Gene u Ferrariju, koja je funkcija u Maranellu?

Gene je već dugo, dugo godina tamo.

Uglavnom on je ambasador Ferrarija (i to fantastičan, covjek govori 5 jezika) i uz to vozi bolide tu i tamo na posebnim eventovima (stari bolidi itd)

Uglavnom, odličan je i dobro dođe + kuži vozače pa zna i razgovarati sa njima itd. Top lik.

Sjećam se u Monzi kada sam bio na pit lane walku, čovjek je u onoj gužvi stalno bio sa fanovima, slikavao se, komunicirao itd.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Naravno, prije svega toga, nekada je bio i test vozač.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
https://www.youtube.com/watch?v=GSb_0HZV1zE
Genijalno :rofl: :mrgreen:
Najjače mi je da su i tu zajebali Leclerca :facepalm: :mrgreen:

Perica9
Formula 1
Formula 1
f1zd je napisao/la: 15.07.2019., 18:19 https://www.youtube.com/watch?v=GSb_0HZV1zE
Genijalno :rofl: :mrgreen:
Najjače mi je da su i tu zajebali Leclerca :facepalm: :mrgreen:
Kolega , kasniš :zubo:
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Nakon McLarenovih za*ebancija ovo mi dode kao neki vrlo ozbiljan video :D
slikaslika slika

f1zd
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
@Perica
Ne vidjeh, pardon :thumbs:

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Mislim da neće Ferrari dugo davati "podršku" Vettelu. Jedna-dvije greške i to će biti početak kraja u crvenoj boji. Ako mogu, vjerujem da će vrebati Maxa. Osim ovdje, mogu ga samo zamisliti nazad u RB, a kakav bi tamo bio s obzirom na fail ovdje je isto upitno.
Dotukla ga je prošla sezona, onda nekonkurentnost ove godine dok Leclerc nema brige oko ičega i polako podiže razinu vožnje. Pitanje je vremena kad će konstantno biti brži.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Ne vidim Maxa u Ferrariju s Leclercom. Mogao bih ga vidjeti u Mercedesu s malim Russellom kad Ham ode. Mislim da bi to bio dobar duo.
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Multi 21 je napisao/la:Mislim da neće Ferrari dugo davati "podršku" Vettelu. Jedna-dvije greške i to će biti početak kraja u crvenoj boji. Ako mogu, vjerujem da će vrebati Maxa. Osim ovdje, mogu ga samo zamisliti nazad u RB, a kakav bi tamo bio s obzirom na fail ovdje je isto upitno.
Dotukla ga je prošla sezona, onda nekonkurentnost ove godine dok Leclerc nema brige oko ičega i polako podiže razinu vožnje. Pitanje je vremena kad će konstantno biti brži.
Motivacije sigurno da više nema, ovo su polako potezi iz očaja. Od rastanka Ferrarija i Vettela najvise bi profitirao upravo Vettel. Zaslužuje daleko ozbiljniju momčad. Nema smisla ovo više.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ne znam...nadam se da će očistiti glavu preko ljeta i vratiti se na pravi put...treba mu pobjeda jer mislim da ga je ono u Kanadi baš ubilo...ONO mu je trebalo i on je znao to, ali nije se dogodilo...i još kakvi smo mi kao ekipa i bolid kao i naše ambicije...nije dobro.

Mislim da ga doslovno pobjeda u Monzi može ono baš dignuti...ili domaća u Hockenheimu gdje nikad nije pobjedio + osveta za 2018...uglavnom treba mu pobjeda, ali treba i Ferrariju.

Bilo bi mi EKSTREMNO žao da ovako sa ovakvim lošim okusom u ustima ode iz Ferrarija ove godine (u što i dalje ne vjerujem) ili na kraju 2020...mislim da jednostavno to ne zaslužuje ni kao vozač, ni kao čovjek jer po TOME će ga pamtiti, ako ode i ne osvoji ono što želi i što se očekivalo...
Ne znam gdje bi išao nakon Ferrarija jer po meni za njega je opcija Ferrari ili ništa...naravno da bi vjerojatno mogao u RBR ili npr Renault ili nešto treće...ali mislim da to zapravo ne želi.

Jebiga...njemu je glavni i jedini cilj nakon svega sa Red Bullom jedino titula sa Ferrarijem...ne titule ni nekakva luda dinastija već samo jedna...ali ne znam da li će se to ostvariti.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Ja mislim da će Vettel završit u Mercedesu 2021.

Evo Button upozorava Hamiltona da mu je bolje ostati u Mercedesu nego prijeći u Ferrari 2021.

https://www.motorsport-total.com/formel ... i-19071304
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡