Har Kl je napisao/la: 10.07.2019., 17:43
@LH44 Jarno Trulli 2004 prešao iz Renaulta u Toyotu i zadržao sve bodove.
Tražeći ovo naletim na Vettela, on je u debiju za BMW osvojio 1 bod, kojeg je ponio sa sobom u Toro Rosso.
Ima ovih slučajeva više nego što sam mislio.
Sainz 2017. iz Toro Rossa u Renault je najrecentniji primjer, Fangio je 1954. s dvije različite momčadi osvojio naslov, a ima još hrpu primjera
Har Kl je napisao/la: 10.07.2019., 17:43
@LH44 Jarno Trulli 2004 prešao iz Renaulta u Toyotu i zadržao sve bodove.
Tražeći ovo naletim na Vettela, on je u debiju za BMW osvojio 1 bod, kojeg je ponio sa sobom u Toro Rosso.
Ima ovih slučajeva više nego što sam mislio.
Sainz 2017. iz Toro Rossa u Renault je najrecentniji primjer, Fangio je 1954. s dvije različite momčadi osvojio naslov, a ima još hrpu primjera
I ja sam išao na najskoriji slučaj, ali taj sam zaboravio, vjerovatno zato što je ovaj puno upečatljiviji i uticajniji.
Za Fangia sam znao
gjoko-mkd je napisao/la: 12.07.2019., 00:58
Bilo bi ludo da Ferarijev novi pod nije radio zbog malo uvijanja kod spojeva na ove zareze.....sada su ubacili metal.na spojevima
Sitnice koje puno znače..... vidjeti ćemo - aerodinamika je škakljiva materija i za inženjere.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Naravno, prije svega toga, nekada je bio i test vozač.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Mislim da neće Ferrari dugo davati "podršku" Vettelu. Jedna-dvije greške i to će biti početak kraja u crvenoj boji. Ako mogu, vjerujem da će vrebati Maxa. Osim ovdje, mogu ga samo zamisliti nazad u RB, a kakav bi tamo bio s obzirom na fail ovdje je isto upitno.
Dotukla ga je prošla sezona, onda nekonkurentnost ove godine dok Leclerc nema brige oko ičega i polako podiže razinu vožnje. Pitanje je vremena kad će konstantno biti brži.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
Multi 21 je napisao/la:Mislim da neće Ferrari dugo davati "podršku" Vettelu. Jedna-dvije greške i to će biti početak kraja u crvenoj boji. Ako mogu, vjerujem da će vrebati Maxa. Osim ovdje, mogu ga samo zamisliti nazad u RB, a kakav bi tamo bio s obzirom na fail ovdje je isto upitno.
Dotukla ga je prošla sezona, onda nekonkurentnost ove godine dok Leclerc nema brige oko ičega i polako podiže razinu vožnje. Pitanje je vremena kad će konstantno biti brži.
Motivacije sigurno da više nema, ovo su polako potezi iz očaja. Od rastanka Ferrarija i Vettela najvise bi profitirao upravo Vettel. Zaslužuje daleko ozbiljniju momčad. Nema smisla ovo više.
Ne znam...nadam se da će očistiti glavu preko ljeta i vratiti se na pravi put...treba mu pobjeda jer mislim da ga je ono u Kanadi baš ubilo...ONO mu je trebalo i on je znao to, ali nije se dogodilo...i još kakvi smo mi kao ekipa i bolid kao i naše ambicije...nije dobro.
Mislim da ga doslovno pobjeda u Monzi može ono baš dignuti...ili domaća u Hockenheimu gdje nikad nije pobjedio + osveta za 2018...uglavnom treba mu pobjeda, ali treba i Ferrariju.
Bilo bi mi EKSTREMNO žao da ovako sa ovakvim lošim okusom u ustima ode iz Ferrarija ove godine (u što i dalje ne vjerujem) ili na kraju 2020...mislim da jednostavno to ne zaslužuje ni kao vozač, ni kao čovjek jer po TOME će ga pamtiti, ako ode i ne osvoji ono što želi i što se očekivalo...
Ne znam gdje bi išao nakon Ferrarija jer po meni za njega je opcija Ferrari ili ništa...naravno da bi vjerojatno mogao u RBR ili npr Renault ili nešto treće...ali mislim da to zapravo ne želi.
Jebiga...njemu je glavni i jedini cilj nakon svega sa Red Bullom jedino titula sa Ferrarijem...ne titule ni nekakva luda dinastija već samo jedna...ali ne znam da li će se to ostvariti.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari