VN Sakhira (Vanjski Krug) 4.-6. prosinca 2020.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

reso20
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Pa s ovim Lewisov bolidom bi i Saša Matić osvoji GP. :aww:
Bottasov je uklet def.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Dani je napisao/la: 06.12.2020., 19:47
CrashOverride je napisao/la: 06.12.2020., 19:45 Checo :party:
Ako jos veceras ne potpise za RB.....
Ako ga ne potpišu , zaslužuju da više nikada ne budu prvaci.
Lik je klasa za Albona... Samo ga politika drzi u ekipi..
Nije mi nesto drag Checo ali bi volio da ga potpisu i da vozi jak bolid..
Fino Alla Fine

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
CrashOverride je napisao/la: 06.12.2020., 19:48
blown diffuser je napisao/la: 06.12.2020., 19:46 Ovi iz RP kao slave što je Perez dobio, a otpisali boljeg vozača. Kakva prevara od momčadi :thumbsd: :thumbsd:
Pa nisu ga otpisali ovi sto slave.. Ti ljudi rade za RP i sretni su, opravdano. Otpisa ga je Lawerence.. Wtf..
Evo Stroll stariji mu je rekao well done checo haha koja patetika.
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
https://twitter.com/F1/status/1335660026715844609

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Wow, kakva utrka :klanjam:
Russell je zaslužio pobjedu, ali moram priznati da nikada nisam bio sretniji što je nekome pukla guma. Za Russella će biti još pregršt prilika u budućnosti, danas je pokazao da je prvoklasan vozač. Za Pereza je, s druge strane, ovo možda bila i jedina prilika u karijeri i čovjek ju je objeručke prihvatio. Znam da zvuči malo izlizano, ali ako je netko ''zaslužio'' pobijediti onda je to Checo.
Moram priznati da su mi se malo i oči zasuzile kad sam ga čuo na team radiu. BRAVO CHECO :party:

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
https://twitter.com/ChrisMedlandF1/status/1335671611488432129

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Zapamtite, Hamilton je vukao ovaj Mercedes do pobjeda svih ovih godina. Onako dobijati "Top 6 vozača" Bottasa ne bi mogao svatko.

Mit razbijen.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Ja sam izneverovao gore od onog u Monzi, onaj pitstop bre, 5 krugova nisam mogao doći sebi od izneverovštvine!!! Gušilo me, prvi put odkad pratim F1, ja se gušim i ne dobijam vazduha, pa se smejem, pa ne mogu verovati, pa sam besan, uff bre.

WOW PEREZ! Jao kako mi je drago, ali OCON P2!! Hebeni Ocon doneo Renaultu najbolji rezultat ekipi od povratka 2016! Ne Ricciardo, nego Ocon. Isuse.

Russell definitivno tragičar, ono je stvarno meh. Posle one zafrkancije dobio Bottasa koji greši i to spektakularno, ja iskreno nemam reči. Toliko je bila dobra utrka da ja bukvalno sam zanemeo. Ne mogu pisati...
slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
In a twisted way, jedna od zanimljivijih i zabavnijih sezona zadnjih nekoliko godina.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ferrari je napisao/la: 06.12.2020., 21:01 Zapamtite, Hamilton je vukao ovaj Mercedes do pobjeda svih ovih godina. Onako dobijati "Top 6 vozača" Bottasa ne bi mogao svatko.

Mit razbijen.
Odlično je razbijen devetim mjestom. Treba biti realan, Bottas je utrku izgubio na startu . Ostalo je bila procesija na ovoj mickey maus stazi. Rado bi vidio malog u Abu Dhabiju protiv Hamiltona. Potvrdile su se moje riječi: "dok mačke nema miševi kolo vode". No Lewis, no party. :thumbs: :kokice:
slika

The Simpsons
Karting
Karting
S nama već: 9 god 7 mj
Jbte puko server. Ne mogu na portal :party:
A nije mi krivo :klanjam:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Dani je napisao/la: 06.12.2020., 21:07
Ferrari je napisao/la: 06.12.2020., 21:01 Zapamtite, Hamilton je vukao ovaj Mercedes do pobjeda svih ovih godina. Onako dobijati "Top 6 vozača" Bottasa ne bi mogao svatko.

Mit razbijen.
Odlično je razbijen devetim mjestom. Treba biti realan, Bottas je utrku izgubio na startu . Ostalo je bila procesija na ovoj mickey maus stazi. Rado bi vidio malog u Abu Dhabiju protiv Hamiltona. Potvrdile su se moje riječi: "dok mačke nema miševi kolo vode". No Lewis, no party. :thumbs: :kokice:
Razbijen, razbijen. Da.

Cope.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
The Simpsons je napisao/la: 06.12.2020., 21:15 Jbte puko server. Ne mogu na portal :party:
Možda i bolje da je puko, čisto se bojim što je sva ta masa ljudi došla napisati nakon ovakve utrke... :mrgreen:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 06.12.2020., 21:48
The Simpsons je napisao/la: 06.12.2020., 21:15 Jbte puko server. Ne mogu na portal :party:
Možda i bolje da je puko, čisto se bojim što je sva ta masa ljudi došla napisati nakon ovakve utrke... :mrgreen:
Hahahhahahaha...
Optimizam ka u Bottasa....
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Dani je napisao/la: 06.12.2020., 21:07

Mit razbijen.
slika

:misli:
Fino Alla Fine

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Iako mislimo da je nefer i da je možda novčana kazna/grid kazna za Abu Dhabi apropo Russella zadovoljavajuća ja mislim da je to totalno pogrešno.

On je nelegalnim bolidom osvojio poene i lišio Gaslya istih, to nikako nije fer. Sve osim diskvalifikacije nije u redu. I onda se opet vraćamo na ono čuveno da Ferrari/Mercedes lobira i da drže F1 u šaci. I naravno vraća nas na odvratnu Monzu gde su Nazzija kaznili kao od šale a za Lewisa većali po sata. To su strašne bljuvotine i štete jako FIA.

Ja isto tako ne mogu verovati da su "FIA princezi" Leclecu pljunuli tri grid pozicije kazne.
slika

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
George razbio mit o Lewisovim naslovima. Sam Lulu je nekidan izjavio da ga Bottas tjera do granica, a to onda znači da bi ga George poslao u mirovinu. Ili neki drugi kompetitivan vozač. U svakom slučaju, George u broj malim cipelama, u bolidu koji ne pozna je danas pokazao svašta dobroga. Njemci očito ne trebaju plačati Lewisa koliko ga plačaju pa ako ugovor nije potpisan što ne vjerujem da nije, jasno je da i jeftiniji vozač bez greške ide do naslova u Mercedesovom bolidu.

Drago mi je radi Checa, zaslužio je čovjek u karijeri pobjediti utrku.

Šarl sivonja, bio je Seb u pravu za njegove startove.

Pohvale za Ferrarijevu box ekipu, vodstvo i Binotta koji je bio nazočan ovom nevjerojatnom performansu. Nadam se da se naklonio publici i da će preuzeti sve zasluge.
"What a little star." May 26, 2012.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Hoce bit sta za Russella? Pakiram se za put pa ne pratim sve..
Kasnije si na Sky rekli da je prekrsio pravilo gdje je propisana kazna DSQ...
Fino Alla Fine

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
CrashOverride je napisao/la: 06.12.2020., 22:06 Hoce bit sta za Russella? Pakiram se za put pa ne pratim sve..
Kasnije si na Sky rekli da je prekrsio pravilo gdje je propisana kazna DSQ...
Ostati će mu bodovi a Mercedes će biti novčano kažnjen.
Zadnja izmjena: Mr.Spaceguy Verified, dana/u 06.12.2020., 22:10, ukupno mijenjano 1 put.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
@Mr.Spaceguy
Tnx

Interesantno...
Fino Alla Fine
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡