Wow, kakva utrka
Russell je zaslužio pobjedu, ali moram priznati da nikada nisam bio sretniji što je nekome pukla guma. Za Russella će biti još pregršt prilika u budućnosti, danas je pokazao da je prvoklasan vozač. Za Pereza je, s druge strane, ovo možda bila i jedina prilika u karijeri i čovjek ju je objeručke prihvatio. Znam da zvuči malo izlizano, ali ako je netko ''zaslužio'' pobijediti onda je to Checo.
Moram priznati da su mi se malo i oči zasuzile kad sam ga čuo na team radiu. BRAVO CHECO
Ja sam izneverovao gore od onog u Monzi, onaj pitstop bre, 5 krugova nisam mogao doći sebi od izneverovštvine!!! Gušilo me, prvi put odkad pratim F1, ja se gušim i ne dobijam vazduha, pa se smejem, pa ne mogu verovati, pa sam besan, uff bre.
WOW PEREZ! Jao kako mi je drago, ali OCON P2!! Hebeni Ocon doneo Renaultu najbolji rezultat ekipi od povratka 2016! Ne Ricciardo, nego Ocon. Isuse.
Russell definitivno tragičar, ono je stvarno meh. Posle one zafrkancije dobio Bottasa koji greši i to spektakularno, ja iskreno nemam reči. Toliko je bila dobra utrka da ja bukvalno sam zanemeo. Ne mogu pisati...
Ferrari je napisao/la: 06.12.2020., 21:01
Zapamtite, Hamilton je vukao ovaj Mercedes do pobjeda svih ovih godina. Onako dobijati "Top 6 vozača" Bottasa ne bi mogao svatko.
Mit razbijen.
Odlično je razbijen devetim mjestom. Treba biti realan, Bottas je utrku izgubio na startu . Ostalo je bila procesija na ovoj mickey maus stazi. Rado bi vidio malog u Abu Dhabiju protiv Hamiltona. Potvrdile su se moje riječi: "dok mačke nema miševi kolo vode". No Lewis, no party.
Zapamtite, Hamilton je vukao ovaj Mercedes do pobjeda svih ovih godina. Onako dobijati "Top 6 vozača" Bottasa ne bi mogao svatko.
Mit razbijen.
Odlično je razbijen devetim mjestom. Treba biti realan, Bottas je utrku izgubio na startu . Ostalo je bila procesija na ovoj mickey maus stazi. Rado bi vidio malog u Abu Dhabiju protiv Hamiltona. Potvrdile su se moje riječi: "dok mačke nema miševi kolo vode". No Lewis, no party.
Razbijen, razbijen. Da.
Cope.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Mit razbijen.
Iako mislimo da je nefer i da je možda novčana kazna/grid kazna za Abu Dhabi apropo Russella zadovoljavajuća ja mislim da je to totalno pogrešno.
On je nelegalnim bolidom osvojio poene i lišio Gaslya istih, to nikako nije fer. Sve osim diskvalifikacije nije u redu. I onda se opet vraćamo na ono čuveno da Ferrari/Mercedes lobira i da drže F1 u šaci. I naravno vraća nas na odvratnu Monzu gde su Nazzija kaznili kao od šale a za Lewisa većali po sata. To su strašne bljuvotine i štete jako FIA.
Ja isto tako ne mogu verovati da su "FIA princezi" Leclecu pljunuli tri grid pozicije kazne.
George razbio mit o Lewisovim naslovima. Sam Lulu je nekidan izjavio da ga Bottas tjera do granica, a to onda znači da bi ga George poslao u mirovinu. Ili neki drugi kompetitivan vozač. U svakom slučaju, George u broj malim cipelama, u bolidu koji ne pozna je danas pokazao svašta dobroga. Njemci očito ne trebaju plačati Lewisa koliko ga plačaju pa ako ugovor nije potpisan što ne vjerujem da nije, jasno je da i jeftiniji vozač bez greške ide do naslova u Mercedesovom bolidu.
Drago mi je radi Checa, zaslužio je čovjek u karijeri pobjediti utrku.
Šarl sivonja, bio je Seb u pravu za njegove startove.
Pohvale za Ferrarijevu box ekipu, vodstvo i Binotta koji je bio nazočan ovom nevjerojatnom performansu. Nadam se da se naklonio publici i da će preuzeti sve zasluge.
CrashOverride je napisao/la: 06.12.2020., 22:06
Hoce bit sta za Russella? Pakiram se za put pa ne pratim sve..
Kasnije si na Sky rekli da je prekrsio pravilo gdje je propisana kazna DSQ...
Ostati će mu bodovi a Mercedes će biti novčano kažnjen.
Zadnja izmjena: Mr.SpaceguyVerified, dana/u 06.12.2020., 22:10, ukupno mijenjano 1 put.