PulsManager - igra za sezonu 2017.

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

D10S
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: Alonso, Sainz, Ferrari
Ma jel? Sad kad sam ja prodao renaulta sad bi neki htjeli da renault bude tag hauer, nema beda al onda mi koji smo imali renaulta dobivamo extra bodove i pare za tag hauer u Australiji :) .
slika slika slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Pravila se sigurno neće mijenjati u pola sezone, pa nismo FIA :)

Sent from my PRO 5 using Tapatalk

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
:rofl:
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
avetma je napisao/la:Pravila se sigurno neće mijenjati u pola sezone, pa nismo FIA :)

Sent from my PRO 5 using Tapatalk
Haha, dobar. :rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Kuštelaar je napisao/la:Ja osobno sam ekipu slozio dosta rano, i nisam cito, priznajem, kliko sam svasta, dok nisam skuzio da nemogu kupit to kaj sam htio, pa sam to nekak iskombiniro da lici na nesto. Nakon toga sam skuzio da se gubi 10% na prodaji (reko sam vec, to mi ima smisla, ali da pocne od pocetka sezone, a ne od trenutka registracije), tak da nisam nis diro do par dana prije utrke, onda sam ztrvovo 10% od hulka i uzeo massu, koji mi je sad done bodove. Igra je koncipirana na nacin kao sto su ljudi vec rekli ranije, tko je u pocetku pogodio s Mercom/Ferrarijem, taj je miran do kraja, ostali mogu pozdravit doma. Izjave tipa "imas bonus igru" granice s mentalnom retardacijom jer treba cca 40 bonus igara (koje moras jebacki pogodit, a oni s Mercom i Ferrarijem jebacki fulat) da bi doso na neku razinu izjednacenosti.
ALI!!!! ALI!!!!!! Moj je problem sto sam svoje odradio tako kako jesam, super za ostale koji su tako kako jesu! Ponovit cu jos jednom, moja je jedina greska sto nisam plako za resetom kad su plakali ostali koju su kupili Merc i Hamiltona pa nisu imali za germu, rasplakali se i dobili reset od Vetme. Tad se nije kao sad kurcilo s izjavama "e jebiga stari, trebo si citat", tad se plakalo!
Ja sigurno necu proucavat vremena na treninzima do mjere Neweya i Binotta da bi na poleu dobio 250 000, a one placipicke s pocetka registracija mogu prespavat sve jer imaju Merc/Ferrari i bas ih briga!
Svim momcima i djevojkama zelim srecu u nastavku igre! #ForzaFerrari
Isti problem i sa mnom, šta da ti kažem, poletio sam odmah u prvi par sati kad je Vetma objavio igricu složiti ekipu, ne skontavši to za 10% i kupio tad prvog vozača (mislim Hulka) kontavši da su Sauberovi vozači dosta jeftiniji, pa bi složio finu ekipu, a ono bili je razlika u par miliona. Onda sam uspio rasprodati dotad kupljeno i složiti ekipu s jebenom Hondom i Sauberom, umjesto da sam tražio reset.

Hoćemo mi biti fini i pošteni, gotovo je sad, neki su izgubili obraz, a zauzvrat dobili Mercedesov motor :P Sad možemo pjevati borbene...

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Moj je acc resetiran. Napravio sam ga među prvima, zaletio se i sjebao. Ne sjecam se sto sam uzeo, mislim da sam uzeo TAG Heuer motor. Za ostalo se ne sjecam, nisam uzeo nista od top vozaca, ali je stvar da sam non stop prodavao nesto i nisam kuzio da gubim po 10%.

Nisam pratio kome je sve resetirano, a kome nije. Eto meni je. Ako nekoga to smeta necu igrati... nit sam "placipicka" nit cu se ljutit/durit ili ne znam kaj....
Bolje mi je sad znat ima li neko protiv toga nego da na kraju sezone ako zavrsim prvi, drugi, peti, osmi ...bude povika da nisam trebao biti tu gdje sam zavrsio jer mi je acc resetiran. Mozda je Vetma trebao staviti neke penale za resetiranje. Npr. određeni broj mjesta dolje u ukupnom poretku. Da je tako bilo prihvatio bi to ili bilo koji drugi penal koji Vetma smisli.
slika

Kuštelaar
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
senna66 je napisao/la:Moj je acc resetiran. Napravio sam ga među prvima, zaletio se i sjebao. Ne sjecam se sto sam uzeo, mislim da sam uzeo TAG Heuer motor. Za ostalo se ne sjecam, nisam uzeo nista od top vozaca, ali je stvar da sam non stop prodavao nesto i nisam kuzio da gubim po 10%.

Nisam pratio kome je sve resetirano, a kome nije. Eto meni je. Ako nekoga to smeta necu igrati... nit sam "placipicka" nit cu se ljutit/durit ili ne znam kaj....
Bolje mi je sad znat ima li neko protiv toga nego da na kraju sezone ako zavrsim prvi, drugi, peti, osmi ...bude povika da nisam trebao biti tu gdje sam zavrsio jer mi je acc resetiran. Mozda je Vetma trebao staviti neke penale za resetiranje. Npr. određeni broj mjesta dolje u ukupnom poretku. Da je tako bilo prihvatio bi to ili bilo koji drugi penal koji Vetma smisli.

Ma nemoj ti lose shvatit to "placipicka", pa to je ispala dobra stvar. :) Vidis da sam napisao da je moja greska sto i ja nisam bio takav :)

D10S
Karting
Karting
senna66 je napisao/la:Moj je acc resetiran. Napravio sam ga među prvima, zaletio se i sjebao. Ne sjecam se sto sam uzeo, mislim da sam uzeo TAG Heuer motor. Za ostalo se ne sjecam, nisam uzeo nista od top vozaca, ali je stvar da sam non stop prodavao nesto i nisam kuzio da gubim po 10%.

e vidis to ti je dobra ideja ... za resetiranje kazneni bodovi (y)
slika slika slika

Kuštelaar
Baniran
Baniran
D10S je napisao/la:
e vidis to ti je dobra ideja ... za resetiranje kazneni bodovi (y)
Ma ne to, ja nisam za to. Proslo je to odavno, glupo je da se sad retroaktivno kaznjava. Ak se vec trebalo kaznit, onda se trebalo odmah, a ne sad. To je tad odrađeno od strane Vetme tako kako je, i gotovo. Ja se nisam tad zalio na to, niti se sad zalim na to. Samo zalim sto ja nisam to napravio. :) Nek ljudi igraju, boze moj. Mi ostali cekamo sljedecu sezonu :)

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Trebao si da, sada bi imao Mercov motor slika :D
Sljedece sezone će Vetma sve to postroziti, a mi necemo ko muhe bez glave pomahnitalo kupovati/prodavati.
slika

Kuštelaar
Baniran
Baniran
senna66 je napisao/la:Trebao si da, sada bi imao Mercov motor slika :D
Sljedece sezone će Vetma sve to postroziti, a mi necemo ko muhe bez glave pomahnitalo kupovati/prodavati.
E pa sljedece sezone cu kupit Ferkana jer ce bit najbolji :klopa:

D10S
Karting
Karting
Kuštelaar je napisao/la:
Mozda bas iduce sezone Honda bude najbolja :P
slika slika slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Šta je tu je, kao što @Kuštelaar kaže sam sebe krivim sad što nisam napravio isto, ali jbg dok neko moralizira drugi koriste rupe i profitiraju. Tek sam sad vidio koliko ima ljudi sa 95 bodova, sama situacija u prvenstvu s motorima nam ne dozvoljava da borba za vrh bude toliko napeta, bar u prvim utrkama dok vi sa kešom ne počnete kupovati konkurentnije šasije i vozače. Ja konkretno imam dva jako dobra vozača iz sredine poretka, zbog koje će mi biti užitak pratiti tko će mi više bodova donositi, koji su mi uz to najomiljeniji na gridu poslije Vettela. Nekad će se valjda skupiti keša i za bolji motor. Moj ovosezonski cilj je biti u top100, pa vidjet ćemo :D

Kuštelaar
Baniran
Baniran
D10S je napisao/la:
Kuštelaar je napisao/la:
Mozda bas iduce sezone Honda bude najbolja :P
E ak Honda bude iduce sezone najbolja, ja pocinjem igricu s -500 bodova! Vetma, zapisi ovo! :cheer:

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj

Doživotni ban imho :D

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
MrDoomroom je napisao/la:

Ma 3 godine robije :D

Da da da to je zato sto jos uvijek mislis da je momcad bila na mojoj strani prosle sezone kada smo bili timski kolege u predictoru. Hehe :D
slika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
senna66 je napisao/la:
MrDoomroom je napisao/la:

Ma 3 godine robije :D

Da da da to je zato sto jos uvijek mislis da je momcad bila na mojoj strani prosle sezone kada smo bili timski kolege u predictoru. Hehe :D
Ham/Ros mind games prošla sezona :). Dobro pa ove nema pogađanja tko će biti gdje jer meni sve kontra bilo, a naravno kad sam na kladi stavio to kontra pogodio na igrici koji maler.

F12013
Karting
Karting
S nama već: 9 god 3 mj
Ja isto očajavam, teško mi je gledat one s 95 bodova, a ja 24 samo. Moja originalna momčad je bila Sainz, Wehrlein, Renault, Renault. Sainz i Kvyat su me spasili ovu prvu utrku, fala bogu.
Ove bonus igre i pole prognoza su me spasili, na njima sam zaradio dosta. Prodo sam REN motor, REN šasiju, Wehrleina. Kupio Sauberovu šasiju, Strolla i Ferrarijev motor. Hvatam priključak sad, trenutno sam 102. Cilj mi je bit u top 50 do kraja sezone. Bit će teško, ali možda i nije nemoguće...
Tako da što više bonus igara pozdravljam, daju priliku za neki priključak. Da nije bilo toga još bi bio na REN motoru...
Sad slijedi teška igra priključka, iako je vama Hondašima jako teško i suosjećam. :pivo:

Nemam velika očekivanja, top 50 bi bilo ostvarenje snova. I što više bonus igara. To je jedina nada nama backmarkerima i midfieldašima...

Forza Brianza F1 Team! :mrgreen:

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
a da mozda ovi koji imaju Hondu i nisu imali reset dobe priliku u obliku neke bonus igre s nekim vecim iznosom cisto da se koliko toliko vrate u igru. ?
slika

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Malo gledam nove cijene koje su stupile na snagu nakon Australije i čini mi se da ima nekoliko nelogičnosti od kojih jedna pogotovo bode oči. Hulkenbergu, koji je završio 11., je cijena skočila s 22 na 25m €, dok je Sainzu, koji je završio 8., cijena bila i ostala 24m €.
Mišljenja sam da bi Sainzu zbog njegove vožnje u Australiji cijena trebala skočiti minimalno na 27m € :gandalf:
Zaključano
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡