VN Abu Dhabija (Yas Marina) 25.-27.studenog 2016.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

khar
Karting
Karting
S nama već: 9 god 1 mj
Navija za: Michael Schumacher
Dani je napisao/la:
Frantic je napisao/la:
Dani je napisao/la:Čestitke Nijemcima na naslovu
Tvoj komentar zaslužuje samo jedan veliki
Hejteru
Bravo Nico
Pa činjenica je da je Nijemci vec dugo nisu imali prvaka. Vec je bilo vrijeme. Bravo mercedes. Kvaliteta koja traje. :pivo:
Glup ti je komentar, u zadnjih 17 godina Njemačka je imala prvaka 10 puta.
To je isto kad mi kažeš, "Ti ne voliš Engleze." Ne nego ne volim to smeće u SKY-u i sudačku komisiju koja liže j**** Hamiltonu.
Jebote kao da živiš u drugom svjetskom ratu. Jesmo li team Churchill ili team Hitler????
HeatBlast44 je napisao/la:Nema veze, 10 pobjeda, 11 pol pozicija i titula koja je izmakla kvarom, spletom nesretnih okolnosti, ali i nekim greškama. Idemo dalje Lewis, 2017 po 4 titulu i mnogobrojne rekorde
Pokazao je opet Muda, pobjeđivao je zadnju bitku i svejedno je riskirao da dobije rat
I opet u tvom stilu. Hamiltona su sudci gurali prvih 10 utrka, doslovno gurali. Najavio je da će pravila zaobići mjesec dana ranije, pa nikome ništa. Flat spot gume u Bakuu, ma nema veze, eto ti nova. Meksiko, ma nema veze……

Za razliku od Rosberga koji se nakupio kazni i izgubio bodova.

I sad je pokazao svoje dostojanstvo u zadnjoj utrci, protiv čovjeka koji ga je pustio u Monte Carlu.
reso20 je napisao/la:"Incident involving Nico and Bernie will be investigated after the race!"

slika
Mislim da je Berni došao do Ros-a da ga upozori da ne napravi skandal pred kamerama. Gledao sam nešto ga je Berni gurao i pokazivao na kamere.

Čestitke Rosbergu :kokice: :pivo: :klanjam:

Ironija je da je Rosberg izgubio titulu 2014 kad je bio brži, a pobijedio 2016. kad je bolid puno bolje odgovarao Hamiltonu.

raca
GP3
GP3
S nama već: 10 god 6 mj
Navija za: McLaren
Mr.Spaceguy je napisao/la:Sta mislite kroz koje emocije on sad prolazi. Vjerujem da je svima vozacima prvi naslov najdrazi.
Sve prvo se pamti i najdraže je. Mani je, naprimjer, najdraži moj prvi zarađeni milijun :zubo:

Brumica
GP3
GP3
Navija za: Sebastian Vettel
slika
They see me strollin', they hatin' :cool:

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 10 mj
Navija za: Diversity
raca je napisao/la:
Mr.Spaceguy je napisao/la:Sta mislite kroz koje emocije on sad prolazi. Vjerujem da je svima vozacima prvi naslov najdrazi.
Sve prvo se pamti i najdraže je. Mani je, naprimjer, najdraži moj prvi zarađeni milijun :zubo:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RCbjg_GIKiU[/youtube]
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

cavallina
Karting
Karting
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Ferrari, Sainz, Ocon, Vet
Brumica je napisao/la:slika
:klanjam: <3
#KeepFightingMichael

cavallina
Karting
Karting
Brumica je napisao/la:slika
:klanjam: <3
#KeepFightingMichael

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 7 mj
Kontakt:
F1.com ekipa objavila da je Vettel najbolji Verstappen dana:

slika

:rofl:

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari
eh...da mi je znati kako je Rosbergu sada. Najsretniji covjek na svijetu trenutno.
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Fernando Alonso
Rosbergov komican komentar o Maxu.

Rosberg: 'Critical to pass Max, I mean critical...and Max. Jesus'
Interviewer: 'You couldnt even let Seb pass?'
Rosberg: 'No coz crazy Max is back there'.

Lagano Verstappen tjera strah u kosti hahaha.

cavallina
Karting
Karting
Max bi mogao vec iduce godine biti u borbi za naslov :gandalf:
ima brzinu na stazi,ali njegove izjave i (vecina) poteza.... :facepalm:
vidjet cemo,mozda mu samo fali iskustva i zrelosti..
ali da je materijal za prvaka,jest..osim ako on sam svojim nacinom to ne unisti
#KeepFightingMichael

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
cavallina je napisao/la:Max bi mogao vec iduce godine biti u borbi za naslov :gandalf:
Sudeci po zadnjim trkama malo se popravio...s obzirom na godine nije ni cudo da se onako ponasao. Decko tek mora odrasti ni pubertet jos nije dobro proso a vec se nasao u F1. Definitivno prvak ako se ostvari ovo sto si rekla
slika

JFK
Formula 4
Formula 4
Navija za: No.7
senna66 je napisao/la:
cavallina je napisao/la:Max bi mogao vec iduce godine biti u borbi za naslov :gandalf:
Sudeci po zadnjim trkama malo se popravio...s obzirom na godine nije ni cudo da se onako ponasao. Decko tek mora odrasti ni pubertet jos nije dobro proso a vec se nasao u F1. Definitivno prvak ako se ostvari ovo sto si rekla
Kako se popravio kad se defakto zabio u Hulka u prvom zavoju - ponaša se kao da je sam na stazi.
A netom prije utrke je izjavio da u 1. krugu neće riskirat već da će se kasnije u utrci ukazat prilika.

Čestitke Rosbergu na osvojenom naslovu; u ovoj utrci je odradio onošto se od njega tražilo - prestizanje Max-a i obrana od Vettela. (y)

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
ajmo @exp @ante mjenjajte naslovnicu, stavljajte Nicinu krofnu :D
slikaslika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Izgleda da je Hamilton bio opasno blizu napustanja Mercedesa nakon Barcelone.

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Nico svaka cast kapa da poda,apsolutno zasluzeno.
Isto tako i Lewis je bio sjajan cijele sezone i da je on osvojio i to bi bilo zasluzeno.
Malo prije sam pogledao video koji je Rosberg objavio na fb,kad je imao cca5,6 godina kako vozi karting i kako mu Keke mjeri vremena i toci gorivo.Sjajan snimak vrijedi ga pogledat traje 4-5 minuta.

Sto se tice utrke jako je bila dobra pogotovo pred sami kraj.Opravdavam Hamovo stopanje Nike jel je bio u igri za titulu i svak bi normalan to radio samo da se dokopa titule tako da tu ne vidim nista lose.

Nekako mi je drago sto je zavrsila sezona ali isto tako mi je zao sto odlaze velikani sporta Button i Massa,volio bi da su ostali i 2017 jer dolaze brzi i mnogo teze upravljivi bolidi i mislim da su se mogli jako dobro snaci ali tko te pita dolaze nove mlade snage a meni osobno ce biti tesko preci preko svega kad jos odu Kimi,Alonso,Hamilton i ostali a vec mi je sad zao jer necemo vise gledati Jensona i Felipea.

A sad zimska pauza….
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Tedova iliti Jensonova bilježnica. :rofl:
[youtube] https://www.youtube.com/watch?v=bmHLB2GHWoc [/youtube]

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Evo tko nije vidio što je Nico objavio: https://twitter.com/nico_rosberg/status/802903611000770560 :thumbs: :thumbs:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

reso20
GP3
GP3
Zeus je napisao/la:
reso20 je napisao/la:
Eh, da, di je Hattrick? Nestao sa radara skupa sa Allisonom. Ostali su nam samo talijani i Jock, vjerovatno ga to užasno poradovalo, pa čovjek ne može naći riječi od euforije...Idk?? :mrgreen:
Ne znam što se s njim dogodilo. Čovjek se okrenuo za 360 i nestao :( A samo radi njega sam došao ovdje bio i na kraju ostao :zubo: Sam naravno xd. Iako nekako mi se čini da on u pozadini radi ili da ima još koji account :mrgreen:

reso20
GP3
GP3
avetma je napisao/la:F1.com ekipa objavila da je Vettel najbolji Verstappen dana:

slika

:rofl:
Ovo mora biti neka zajebancija..Ja sam možda 10 minuta nakon pobjede išao tražiti DOT i slike su bile Vettela... sad ga hebi...
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡