Glup ti je komentar, u zadnjih 17 godina Njemačka je imala prvaka 10 puta.Dani je napisao/la:Pa činjenica je da je Nijemci vec dugo nisu imali prvaka. Vec je bilo vrijeme. Bravo mercedes. Kvaliteta koja traje.Frantic je napisao/la:Tvoj komentar zaslužuje samo jedan velikiDani je napisao/la:Čestitke Nijemcima na naslovu
Hejteru
Bravo Nico
To je isto kad mi kažeš, "Ti ne voliš Engleze." Ne nego ne volim to smeće u SKY-u i sudačku komisiju koja liže j**** Hamiltonu.
Jebote kao da živiš u drugom svjetskom ratu. Jesmo li team Churchill ili team Hitler????
I opet u tvom stilu. Hamiltona su sudci gurali prvih 10 utrka, doslovno gurali. Najavio je da će pravila zaobići mjesec dana ranije, pa nikome ništa. Flat spot gume u Bakuu, ma nema veze, eto ti nova. Meksiko, ma nema veze……HeatBlast44 je napisao/la:Nema veze, 10 pobjeda, 11 pol pozicija i titula koja je izmakla kvarom, spletom nesretnih okolnosti, ali i nekim greškama. Idemo dalje Lewis, 2017 po 4 titulu i mnogobrojne rekorde
Pokazao je opet Muda, pobjeđivao je zadnju bitku i svejedno je riskirao da dobije rat
Za razliku od Rosberga koji se nakupio kazni i izgubio bodova.
I sad je pokazao svoje dostojanstvo u zadnjoj utrci, protiv čovjeka koji ga je pustio u Monte Carlu.
Mislim da je Berni došao do Ros-a da ga upozori da ne napravi skandal pred kamerama. Gledao sam nešto ga je Berni gurao i pokazivao na kamere.reso20 je napisao/la:"Incident involving Nico and Bernie will be investigated after the race!"
Čestitke Rosbergu

Ironija je da je Rosberg izgubio titulu 2014 kad je bio brži, a pobijedio 2016. kad je bolid puno bolje odgovarao Hamiltonu.