VN Austrije (Red Bull Ring) 1. - 3. srpnja 2016.

šŸ“° Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Lady
GP3
GP3
S nama već: 10 god 6 mj
Frantic je napisao/la:
Lady je napisao/la:Šta se tiče usporedbe Sainz vs Hulk i Hamilton vs Rosberg, evo par screenshotova pa usporedite......

slika 1,

[ link do slike ]

slika 2,

[ link do slike ]
Lady, opet ja.
LoÅ”e poređenje.
Sainz napada, Rosberg se brani.
Ove cm koje navodim uzeo sam cca., dakle odokativno.
Slike 1 i 2. Pozicija Sainza i Rosberga se razliku za nekih 50-60cm, u smjeru lijevo-desno. Rosberg je viÅ”e lijevo (njegovo lijevo), Å”to je i logično, brani se. Hulk već zaostaje (jer je pretican) za Sainzom cca. 30cm, Lewis je naprijed cca. 50cm.
Dalje, vidi se da je Sainz "ljepÅ”e" skrenuo od Rosberga (jer pretiče, tj. u principu već "pretkao"), Hulk je već iza i kao da pravi "blagi otklon" od Sainzovog bolida. Dok Lewis ide oÅ”tro desno (imao je pravo na to, kao i "mnogo puta do sada", iako sam ubijeđen da bi to uradilo puno manje od onih 99,9% vozača iz prethodnog posta). Ako u računicu uključimo taj "kvar" (jbga, i Lewis je Austinu rekao da mu je bolid "malo proklizao") = trkaći incident, kao Å”to rekoh.
Pogledaj malo bolje slike. Ne radi se o cm nego o cijelom metru. Ne da mi se sad crtat preko gimpa usporedne linije, ali se točno vidi na slici br 1 i slici br 2 po onim tragovima kočenja da je em Rosberg barem pola metra udaljen od one vanjske crte kočenja, dok je Sainz unutar tragova kočenja.
I kao Å”ta sam već stavila ovu novu sliku Rosbergove normalne putanje i one kad se sudario sa Hamiltonom, točno se vidi da je iÅ”ao s namjerom da izgura Hamiltona van.
Potpuno je kriv i sjebao se sam za ovu utrku. Ne želim branit Hamiltona, ali on barem kad izvodi svoje prljavÅ”tine nad Rosbergom, u tome i uspije. Nico je potpuno mlak i zato teÅ”ko da će bit prvak ako ne promjeni svoj stav. Ili nek izvede to kako treba ili nek se makne u stranu.....
slika

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
@f1zd ne umisljaj, slika koju ti je @Lady postavila ti govori sve, isao je sa namjerom istjerati Lewisa i nek ga je odvalio i otkino mu krilo, da mu je barem i prednji lijevi tocak odvalio da ne zavrsi ni u bodovima. Eto. Tako.
slikaslika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
HeatBlast44 je napisao/la:@f1zd ne umisljaj, slika koju ti je @Lady postavila ti govori sve, isao je sa namjerom istjerati Lewisa i nek ga je odvalio i otkino mu krilo, da mu je barem i prednji lijevi tocak odvalio da ne zavrsi ni u bodovima. Eto. Tako.
Sad i proklinjeÅ” Rosberga hehe. Toliko o Hamiltonovoj nemoći

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Ma Rosberg ima sreće sto Lewis ima probleme i manjak motora i to ti je tako.

Zaza car :rofl: :bonk:
slikaslika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

f1zd
Australija:LoÅ” start Hamiltona- Rosbergova sreća
Bahrein isto loÅ” start- Rosbergova sreća
Å panjolska loÅ” start- Rosbergova sreća
Rosbergov kvar u Monaku-Rosbergova sreća
LoÅ” start Hamiltona u Kanadi-Rosbergova sreća
Hamilton se razbio u Bakuu Rosbergova sreća
Rosberg ima kaznu u Austriji-Rosbergova sreća

Pa taj Rosberg stvarno ima sreće, Hamilton mu odvozio sve utrke a pobjeda pripisana njemu. Kakva nepravda!

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari
valjda ce jos biti ovakvih incidenata na stazi...bas vas je zanimljivo čitat :kokice:

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Lady je napisao/la:
Frantic je napisao/la:
Lady je napisao/la:Šta se tiče usporedbe Sainz vs Hulk i Hamilton vs Rosberg, evo par screenshotova pa usporedite......

slika 1,

[ link do slike ]

slika 2,

[ link do slike ]
Lady, opet ja.
LoÅ”e poređenje.
Sainz napada, Rosberg se brani.
Ove cm koje navodim uzeo sam cca., dakle odokativno.
Slike 1 i 2. Pozicija Sainza i Rosberga se razliku za nekih 50-60cm, u smjeru lijevo-desno. Rosberg je viÅ”e lijevo (njegovo lijevo), Å”to je i logično, brani se. Hulk već zaostaje (jer je pretican) za Sainzom cca. 30cm, Lewis je naprijed cca. 50cm.
Dalje, vidi se da je Sainz "ljepÅ”e" skrenuo od Rosberga (jer pretiče, tj. u principu već "pretkao"), Hulk je već iza i kao da pravi "blagi otklon" od Sainzovog bolida. Dok Lewis ide oÅ”tro desno (imao je pravo na to, kao i "mnogo puta do sada", iako sam ubijeđen da bi to uradilo puno manje od onih 99,9% vozača iz prethodnog posta). Ako u računicu uključimo taj "kvar" (jbga, i Lewis je Austinu rekao da mu je bolid "malo proklizao") = trkaći incident, kao Å”to rekoh.
Pogledaj malo bolje slike. Ne radi se o cm nego o cijelom metru. Ne da mi se sad crtat preko gimpa usporedne linije, ali se točno vidi na slici br 1 i slici br 2 po onim tragovima kočenja da je em Rosberg barem pola metra udaljen od one vanjske crte kočenja, dok je Sainz unutar tragova kočenja.
I kao Å”ta sam već stavila ovu novu sliku Rosbergove normalne putanje i one kad se sudario sa Hamiltonom, točno se vidi da je iÅ”ao s namjerom da izgura Hamiltona van.
Potpuno je kriv i sjebao se sam za ovu utrku. Ne želim branit Hamiltona, ali on barem kad izvodi svoje prljavÅ”tine nad Rosbergom, u tome i uspije. Nico je potpuno mlak i zato teÅ”ko da će bit prvak ako ne promjeni svoj stav. Ili nek izvede to kako treba ili nek se makne u stranu.....
A gdje je to zabranjno vozit do ruba staze ili očito se u svakoj situaciji Rosberg mora micati Hamiltonu? Kanada je fino pokazala kakav je Hamilton vozač i tu se SAD svrsavalo na njegov instink pravog racera, a Rosbrg ispao amater koseći travu. Sad obrnuta situacija i opet Rosberg na tapeti jer navodno je trebao skrenuti jer treba se ostavit mjesta za kralja i da je opet isto obrnuta situacija ovdije bilo bi bori se Hamilton protiv svih na stazi cak i svoga tima koji ga sabotira...

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Vettel
Pa stvarno, po kojoj logici spominete trkaću liniju u ovoj situaciji? Pa to je van svake pameti. Kao prvo ne može nikako biti na trkaćoj liniji kad su na čitavom pravcu prije krivine bila dva bolida jedan pored drugog. Jeli trebao skroz popustiti već na pravcu da bi uÅ”ao u trkaću liniju iza Hamiltona? Drugo, ima unutraÅ”nju stranu, ima pravo da se brani. Branio se propisno, i ostavio je dovoljno mjesta.
[ link do slike ]
Na ovoj slici je ključan ovaj detalj gdje su zaustavili. A i ne čudi me s obzirom ko je analizirao...
Rosberg nebi otiŔao ovoliko blizu kraja staze, da nije doŔlo do kontakta. Skrenuo bi sigurno za jednu Ŕirinu bolida prije. Prilikom kontakta, Hamilton ga je odvukao prema kraju staze. Što se jasno može vidjeti na snimku. A isto se može vidjeti i trenutak skretanja. Problem je u tome Ŕto je rosberg skretao taman dovoljno da odbrani poziciju, na Ŕta ima potpuno pravo. A Hamilton je skrenuo previŔe i zabio se u njega.
A ovaj video sa Montoyom i Schumacherom je pravi primjer kako se ide kad ne namjeravaŔ skrenuti nikako. A Rosberg nije bio ni blizu onome Ŕto je uradio Montoya. I ni tu nije bilo nikakve kazne. Možda baŔ Ŕto je to uradio Schumacheru? Nikakvo čudo kada britanci vode sport...

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Uf ima tu dvostrukih mjerila na kilometre, vidim da su nekima svi vozači jednaki dok su neki jednakiji. Dok za neke ne mogu vjerovati Ŕto piŔu, i joŔ se hvale kako gledaju f1 godinama........sreča pa nemam vremena čitati i raspravljati se, bolje za moje nerve. U najgorem slučaju, trkači incident, a ovi Ŕto su rekli da je 10000% Nico kriv, nemojte zatvarati oči kada Ham radi ista sranja, samo Ŕto tada Nico izbjegava kontakt da mogu oba nastaviti utrku.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
2015. je ovako komentirao Lewis borbu s Rosbergom na Suzuki kada je Rosberg steran van staze.
Ā "When you are on the outside you have to expect that. It's tough for sure, but this is not a friendly game of chess - and I didn't do anything dangerous to take us out of the race. I wanted to win the race."
Znaci on može klizati do ruba staze a Rosberg ne i svi u ovom slučaju i Rosberg mora paziti na njega jer on ima unutarnju putanju za T2. Iz svega se da zaključiti da Hamilton skrenuo u Rosberga uopće nije ni razmiÅ”ljao da je ovaj na unutarnjoj strani zavoja i opet kao beg svojata cijelu stazu a drugi neka paze na njega.

dakako
Formula 4
Formula 4
Navija za: Mercedes
Bas su vam jadne te uspordbe sa utrkom u Americi ili sta ja znam Japan tada i tada.Hipotetski znaci ako je netko konj i ponasa se tako sasvim je uredu da se i vi spustite na istu razinu. Ma bravo,svaka cast,veleumno,nema sta.
Jedino sta je ispravno za reci je da Rosberg umjesto sto je izbjegavao ovoga kad ga gura,trebao drzati svoje,pa bi se puno prije zavelo reda izmedju njih dvojice.
Naravno da ovo ide na mlin onima koji ce reci da je Rosberg mlak i da nije za prvaka ili da Merc protezira Hamiltona,ja cu samo reci decki za vas nije F1!!!!!!!!!!!!!
Timski igrac

f1zd
dakako je napisao/la:Bas su vam jadne te uspordbe sa utrkom u Americi ili sta ja znam Japan tada i tada.Hipotetski znaci ako je netko konj i ponasa se tako sasvim je uredu da se i vi spustite na istu razinu. Ma bravo,svaka cast,veleumno,nema sta.
Jedino sta je ispravno za reci je da Rosberg umjesto sto je izbjegavao ovoga kad ga gura,trebao drzati svoje,pa bi se puno prije zavelo reda izmedju njih dvojice.
Naravno da ovo ide na mlin onima koji ce reci da je Rosberg mlak i da nije za prvaka ili da Merc protezira Hamiltona,ja cu samo reci decki za vas nije F1!!!!!!!!!!!!!
Ti sebe nazivaŔ navijačem Mercedesa? Prije bih rekao di si navijač Hamiltona..

Lady
GP3
GP3
ovo pitanje je u prvom redu za članove @f1zd, @senju i @MrDoomroom-a: Tko bi po vama u ovoj situaciji bio kriv da na mjesto Rosberga stavite Hamiltona, a na mjesto Lewisa Vettela?

Ajde, budite objektivni i odgovorite.......
slika

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Lady je napisao/la:ovo pitanje je u prvom redu za članove @f1zd, @senju i @MrDoomroom-a: Tko bi po vama u ovoj situaciji bio kriv da na mjesto Rosberga stavite Hamiltona, a na mjesto Lewisa Vettela?

Trkači incident u najgorem slučaju. Samo smeta jako Ŕto se sada Rosberga razapinje na križ i kamenuje, dok Lujo radi istu stvar (izgurava konkurenta s staze) on je rejser, prvak.......

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Ciki-F1 je napisao/la: Trkači incident u najgorem slučaju. Samo smeta jako Ŕto se sada Rosberga razapinje na križ i kamenuje, dok Lujo radi istu stvar (izgurava konkurenta s staze) on je rejser, prvak.......
I to je to, sve si rekao kolega :D Makar sam siguran da ima jos puno koji tako misle. Ne kuzim zasto se jos uvijek toliko raspravlja o tome. Ocito previse Rosbergovih i Lujinih fanbojeva.
slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Navija za: Scuderia Ferrari
Lady je napisao/la:ovo pitanje je u prvom redu za članove @f1zd, @senju i @MrDoomroom-a: Tko bi po vama u ovoj situaciji bio kriv da na mjesto Rosberga stavite Hamiltona, a na mjesto Lewisa Vettela?

Kvyat.... :chill:
Sisu (fin.)

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Ferrari Maniac je napisao/la:

Kvyat.... :chill:
:rofl: :rofl: :rofl:

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1

Tesko za odgovoriti jer situacija bi se drugačije razvila. Recimo ovako mislim da bi Vettel pod svaku cijenu izbjegao sudar (Španjolska vs Ricciardo).
Žalosno je da Hamilton nije pretpostavio da Rosberg ide do kraja staze kod branjenja pozicije i umijesto da ga je pustio on ide tražiti neku svoju putanju kroz T2. Običan trkači incident samo sto bi ih ja kaznio taman toliko da da Max uzme pobjedu.

dakako
Formula 4
Formula 4
Navija za: Mercedes
f1zd je napisao/la:
dakako je napisao/la:Bas su vam jadne te uspordbe sa utrkom u Americi ili sta ja znam Japan tada i tada.Hipotetski znaci ako je netko konj i ponasa se tako sasvim je uredu da se i vi spustite na istu razinu. Ma bravo,svaka cast,veleumno,nema sta.
Ti sebe nazivaŔ navijačem Mercedesa? Prije bih rekao di si navijač Hamiltona..
Nazalost prosudjivanje ti nije jaca strana. E da to ti je od prevelikog hejtanja. Al drz se nista nije izgubljeno, za tebe ima jos nade, samo moras to jako zelit. :prcnjau:
Timski igrac
Odgovori
šŸ‘€ Registriraj se Prijavi se ⚔