Pogledaj malo bolje slike. Ne radi se o cm nego o cijelom metru. Ne da mi se sad crtat preko gimpa usporedne linije, ali se toÄno vidi na slici br 1 i slici br 2 po onim tragovima koÄenja da je em Rosberg barem pola metra udaljen od one vanjske crte koÄenja, dok je Sainz unutar tragova koÄenja.Frantic je napisao/la:Lady, opet ja.Lady je napisao/la:Å ta se tiÄe usporedbe Sainz vs Hulk i Hamilton vs Rosberg, evo par screenshotova pa usporedite......
slika 1,
[ link do slike ]
slika 2,
[ link do slike ]
LoÅ”e poreÄenje.
Sainz napada, Rosberg se brani.
Ove cm koje navodim uzeo sam cca., dakle odokativno.
Slike 1 i 2. Pozicija Sainza i Rosberga se razliku za nekih 50-60cm, u smjeru lijevo-desno. Rosberg je viÅ”e lijevo (njegovo lijevo), Å”to je i logiÄno, brani se. Hulk veÄ zaostaje (jer je pretican) za Sainzom cca. 30cm, Lewis je naprijed cca. 50cm.
Dalje, vidi se da je Sainz "ljepÅ”e" skrenuo od Rosberga (jer pretiÄe, tj. u principu veÄ "pretkao"), Hulk je veÄ iza i kao da pravi "blagi otklon" od Sainzovog bolida. Dok Lewis ide oÅ”tro desno (imao je pravo na to, kao i "mnogo puta do sada", iako sam ubijeÄen da bi to uradilo puno manje od onih 99,9% vozaÄa iz prethodnog posta). Ako u raÄunicu ukljuÄimo taj "kvar" (jbga, i Lewis je Austinu rekao da mu je bolid "malo proklizao") = trkaÄi incident, kao Å”to rekoh.
I kao Å”ta sam veÄ stavila ovu novu sliku Rosbergove normalne putanje i one kad se sudario sa Hamiltonom, toÄno se vidi da je iÅ”ao s namjerom da izgura Hamiltona van.
Potpuno je kriv i sjebao se sam za ovu utrku. Ne želim branit Hamiltona, ali on barem kad izvodi svoje prljavÅ”tine nad Rosbergom, u tome i uspije. Nico je potpuno mlak i zato teÅ”ko da Äe bit prvak ako ne promjeni svoj stav. Ili nek izvede to kako treba ili nek se makne u stranu.....