Pa činjenica je da se sve može pokvariti i što sada?Dani je napisao/la:No daj odgovori. Nemoj "molim te". To su činjenice.Ferrari je napisao/la:Daj dani molim te....
VN Monaka (Circuit de Monaco) 26. - 29. svibnja 2016.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Ciki-F1
- Formula 2
- S nama već: 10 god 6 mj
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Pa i ti omalovažavaš Nicu direktno nazivajući ga panjem, i di si ti tu bolji???Dani je napisao/la:Ne. Ali se bas ni ne trude da mu olaksaju. Kakva je situacija sa dijelovima motora?Ferrari je napisao/la:Dani da li Merc sabotira Hamiltona?
@zjurina
Da je pobjiedio Vettel onda bi spremio jel? Zanimljivo. Ovime omalovazavas i Riccija i Pereza i Alonsa kad j3 vec to normalno za Lewisa.
Čestitke Hamiltonu ali ova mu je na poklon.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Samo na jednom bolidu od 8 pogonjenih mercedesom?Ferrari je napisao/la:Pa činjenica je da se sve može pokvariti i što sada?Dani je napisao/la:No daj odgovori. Nemoj "molim te". To su činjenice.Ferrari je napisao/la:Daj dani molim te....
@ciki
Poklonjena? J3l mozda zato jer je jos 1 krug falio da iberunda Rosberga? Kako su neki nerealni cudo Bozje.
Zadnja izmjena: Dani Verified, dana/u 29.05.2016., 16:23, ukupno mijenjano 1 put.

-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Vettel
Jebem ti Pirelli i njihove gume. Čovjek se ne može više ni kiši veseliti.
Kakav vam je US na kojoj se 50 krugova lagano odradi. Žabari glupi...
Perez se ponovo pokazao kao nevjerovatan srećković. Već vidim kako mu u ocjenjivanju bubaju desetku. E pa možete komotno pola od toga dodati Massi. U čemu je to Hulkenberg pogriješio? Čovjek vozio u sekundi iza Rosberga i Vettela. Kasnije zajedno sa Vettelom zaglavio iza Masse. Pa kasnije iza Rosberga. Šta tu čovjek da uradi?
A šta tek treba da se desi da se riješimo ovog Pirellijevog sranja od guma?

Perez se ponovo pokazao kao nevjerovatan srećković. Već vidim kako mu u ocjenjivanju bubaju desetku. E pa možete komotno pola od toga dodati Massi. U čemu je to Hulkenberg pogriješio? Čovjek vozio u sekundi iza Rosberga i Vettela. Kasnije zajedno sa Vettelom zaglavio iza Masse. Pa kasnije iza Rosberga. Šta tu čovjek da uradi?
A šta tek treba da se desi da se riješimo ovog Pirellijevog sranja od guma?

- Ferrari
- Formula 1
Kvyat opet radi show...mislim da je ovo zadnja godina u kojoj će se utrkivati...ono je grozno.
Nego mora se kazati da se Perez profilirao u totalno drugačijeg vozača u ovoj turbo eri. Nema se što kazati...redovno dobije Hulka i imao je 5 postolja do sada?
Svaka čast.
Alonso i Mcclaren odradili dobru utrku uz malo sreće, ali to je Monaco.
Očekujem ih u Kanadi poprilično nisko.
Nego mora se kazati da se Perez profilirao u totalno drugačijeg vozača u ovoj turbo eri. Nema se što kazati...redovno dobije Hulka i imao je 5 postolja do sada?
Svaka čast.
Alonso i Mcclaren odradili dobru utrku uz malo sreće, ali to je Monaco.
Očekujem ih u Kanadi poprilično nisko.

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
ma perez je vozacina. mclaren mu je trebao dati jos jednu ili dvije sezone.
decko je jako jako dobar i kozistentan. u monacu je uvijek dobar a to ima svoje znacenje...
ima onaj killer click i agresivnost. meni je bas drago zbog njega i mislim kako definitvno neka od vodecih momcadi ne bi fulala da ga uzne...
decko je jako jako dobar i kozistentan. u monacu je uvijek dobar a to ima svoje znacenje...
ima onaj killer click i agresivnost. meni je bas drago zbog njega i mislim kako definitvno neka od vodecih momcadi ne bi fulala da ga uzne...
- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Ma gdje sam ja tu spomenuo ikoga, a ponajmanje tvog ljubimca.Dani je napisao/la:Ne. Ali se bas ni ne trude da mu olaksaju. Kakva je situacija sa dijelovima motora?Ferrari je napisao/la:Dani da li Merc sabotira Hamiltona?
@zjurina
Da je pobjiedio Vettel onda bi spremio jel? Zanimljivo. Ovime omalovazavas i Riccija i Pereza i Alonsa kad j3 vec to normalno za Lewisa.
Drago mi je što je Alonso treči, zaslužio je, kad si ga već spomenuo.
Čestitke svakako Perezu koji je dobro iskoristio situaciju, Ricciju koji je zaslužio više.
& btw tvom ljubimcu koji je isto tako dobro iskoristio ponuđeno mu, no to je to.
&btw-2 : možda sam ljubomoran što je Lewis ponudio"Biberu" šampanjac

Zadnja izmjena: zjurina, dana/u 29.05.2016., 17:02, ukupno mijenjano 1 put.

- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Čestitke Lewisu. Iskoristio ponuđeno, kontrolisao to do kraja.
Šteta za Riccia, njegov komentar sve govori.
Perez opet podij, u jednoj haotičnoj trci. Što reče @senja, Hulk ništa pogrešno nije uradio, a završio je "daleko iza" Pereza.
Vettel, malo loš timing, mogao je poslije u box, šteta.
Alonso, slična priča kao i Perez.
Rosberg, generalno loša trka, kiša, problemi i na kraju gubljenje pozicije od Hulka.
Od ostalih bi izdvojio Kimija (nikad nije bio nešto na kiši) kao i Maxa (svaka čast, ali treba on još dosta mlijeka popiti).
A što se tiče vozqča Saubera, Renaulta i Rusa, no comment.
Sky - kolektivni orgazam.
Šteta za Riccia, njegov komentar sve govori.
Perez opet podij, u jednoj haotičnoj trci. Što reče @senja, Hulk ništa pogrešno nije uradio, a završio je "daleko iza" Pereza.
Vettel, malo loš timing, mogao je poslije u box, šteta.
Alonso, slična priča kao i Perez.
Rosberg, generalno loša trka, kiša, problemi i na kraju gubljenje pozicije od Hulka.
Od ostalih bi izdvojio Kimija (nikad nije bio nešto na kiši) kao i Maxa (svaka čast, ali treba on još dosta mlijeka popiti).
A što se tiče vozqča Saubera, Renaulta i Rusa, no comment.
Sky - kolektivni orgazam.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ptak
- Karting
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Grosjean, Magnussen
Ericsson dobio kaznu od tri mjesta na gridu za VN Kanade, te 2 kaznena boda. Wehrlein i Bottas su dobili, svaki po 4 kaznena boda.
http://www.motorsport.com/f1/news/grid- ... as-741774/
http://www.motorsport.com/f1/news/grid- ... as-741774/
- Dani Verified
- Formula 1
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Lewis Hamilton od koji dan prije:
“Za mene, ultra mekane gume nisu mekane. Mi trebamo ultra, ultra, ultra, ultra mekane gume, četiri puta mekanije od trenutnih kako bi mogli imati više zaustavljanja u boksu. To bi moglo pomiješati stvari ovdje. U mojim prvim godinama smo imali više zaustavljanja, pa je bilo i zanimljivije. Ove godine ćemo biti dvije sekunde brži nego prošle, ali po pitanju pretjecanja će i dalje biti isto.”
“Zadnje tri ili četiri godine smo imali utrku sa samo jednim zaustavljanjem u boksu, što je ustvari najdosadnije. Svi znaju da ako osvoje pole position da će i pobijediti, to je najdosadniji mogući scenarij. Svi koji očekuju uzbudljivu utrku ovdje bi trebali znati da je ovo staza na kojoj stvarno ne možete pretjecati, stoga će kvalifikacije biti utrka. Neće vidjeti da se borimo, vidjet ćete kako se bolidi slijede.”
sena66 i grmoj su dali zanimljive komentare:
senna66
Jučer u 10:05
Fascinira me to što žele još mekanije gume a onda kad im na TR-u tokom trke kažu da ih štede onda pi*de i govore da se previše mora paziti na gume i gorivo i da takva F1 nema smisla…
Domagoj Grmoja
Jučer u 10:33
dobro si reka
“Za mene, ultra mekane gume nisu mekane. Mi trebamo ultra, ultra, ultra, ultra mekane gume, četiri puta mekanije od trenutnih kako bi mogli imati više zaustavljanja u boksu. To bi moglo pomiješati stvari ovdje. U mojim prvim godinama smo imali više zaustavljanja, pa je bilo i zanimljivije. Ove godine ćemo biti dvije sekunde brži nego prošle, ali po pitanju pretjecanja će i dalje biti isto.”
“Zadnje tri ili četiri godine smo imali utrku sa samo jednim zaustavljanjem u boksu, što je ustvari najdosadnije. Svi znaju da ako osvoje pole position da će i pobijediti, to je najdosadniji mogući scenarij. Svi koji očekuju uzbudljivu utrku ovdje bi trebali znati da je ovo staza na kojoj stvarno ne možete pretjecati, stoga će kvalifikacije biti utrka. Neće vidjeti da se borimo, vidjet ćete kako se bolidi slijede.”
sena66 i grmoj su dali zanimljive komentare:
senna66
Jučer u 10:05
Fascinira me to što žele još mekanije gume a onda kad im na TR-u tokom trke kažu da ih štede onda pi*de i govore da se previše mora paziti na gume i gorivo i da takva F1 nema smisla…
Domagoj Grmoja
Jučer u 10:33
dobro si reka
Zadnja izmjena: Dani Verified, dana/u 29.05.2016., 18:10, ukupno mijenjano 1 put.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Iza nas je jedna urnebesna utrka, sa puno prevrata i puno sreće za jedne, a tuge za druge. Čestitke Hamiltonu, jako dobro odvožena utrka, ali je pobjedu dobio na poklon od RBR. Ovo je bio Ricciardov vikend do onog trenutka kad mu je momčad u boksu priredila jedno onakvo sranje i u 5sec uništila čitav trud koji je pružio do tada
Svaka čast Perezu, po meni definitivno vozač utrke, pobjeđuje Hulka još jednu utrku i to na podiju
Što se Seba tiče, nažalost izlazak iz boksa u gužvu iza Masse ga je na kraju koštao podija, a možda i borbe za pobjedu, bolje od ovoga nakon toga nije mogao.
Alonso i dalje pokazuje klasu, ali sa njegovim i Mclarenovim najavama prije utrke sami sebi su "popolovili" značaj ovog 5. mjesta. Hulk vrlo dobar, a Rosberg najveći gubitnik utrke (svojom krivicom), ono propuštanje Hamitlona mu nikako nije trebalo, to od njega neće sigurno nikad doživjeti.
@Frantic što se Maxa tiče, istina je da treba još učiti jer je 2x ovog vikenda spuco se u zid u trenutcima kad je zbog pretjerane agresivnosti gubio kontrolu nad bolidom, u utrci danas je imao čistu stazu pred sobom, ako se ne varam. Ali on nam je opet priredio najbolja preticanja danas. Za razliku od njega Kvyat i Ericsson su pokušali preticati u nemogućim situacijama i uništili utrke sebi i drugima, Ericsson je to uradio dvaput.

Svaka čast Perezu, po meni definitivno vozač utrke, pobjeđuje Hulka još jednu utrku i to na podiju

Što se Seba tiče, nažalost izlazak iz boksa u gužvu iza Masse ga je na kraju koštao podija, a možda i borbe za pobjedu, bolje od ovoga nakon toga nije mogao.
Alonso i dalje pokazuje klasu, ali sa njegovim i Mclarenovim najavama prije utrke sami sebi su "popolovili" značaj ovog 5. mjesta. Hulk vrlo dobar, a Rosberg najveći gubitnik utrke (svojom krivicom), ono propuštanje Hamitlona mu nikako nije trebalo, to od njega neće sigurno nikad doživjeti.
@Frantic što se Maxa tiče, istina je da treba još učiti jer je 2x ovog vikenda spuco se u zid u trenutcima kad je zbog pretjerane agresivnosti gubio kontrolu nad bolidom, u utrci danas je imao čistu stazu pred sobom, ako se ne varam. Ali on nam je opet priredio najbolja preticanja danas. Za razliku od njega Kvyat i Ericsson su pokušali preticati u nemogućim situacijama i uništili utrke sebi i drugima, Ericsson je to uradio dvaput.
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Da je bilo koji drugi vozač onako sjekao šikanu i zatvarao drugog vozača dobio bi kaznu. No u Hamiltona se ne smije ni taknuti. Još je sjekao šikanu prvi krug na US gumama i tu je nešto dobio vremena taman dovoljno da izade prije Riccia. Jedno je sigurno sudci uopće nisu dosljedni u kažnjavanju nekad puste nekad kazne sto je jadno, a od svega najgore je bio onaj početak iza Safeta jer kisne gume očito ne funkcioniraju.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
- Ferrari
- Formula 1
A imali testiranja prije sezone baš za Wet gume...MrDoomroom je napisao/la:Da je bilo koji drugi vozač onako sjekao šikanu i zatvarao drugog vozača dobio bi kaznu. No u Hamiltona se ne smije ni taknuti. Još je sjekao šikanu prvi krug na US gumama i tu je nešto dobio vremena taman dovoljno da izade prije Riccia. Jedno je sigurno sudci uopće nisu dosljedni u kažnjavanju nekad puste nekad kazne sto je jadno, a od svega najgore je bio onaj početak iza Safeta jer kisne gume očito ne funkcioniraju.

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Odlična utrka danas u Monacu, ovo se nikako ne može nazvati procesijom. Ova sezona je zbilja jako dobra, dosad su sve utrke bile jako dobre, daleko zanimljivije od prošle sezone.
Čestitke pobjedniku Lewisu, odlična strategija i odlična vožnja, ne može mu se ništa zamjeriti.
Ricciardo je drugi, ali nedvojbeno najveći gubitnik dana, ne kažem da je Lewisova pobjeda nezaslužena, ali Ricciardo je taj koji je danas trebao pobijediti. Nevjerojatno je kakvu su glupost uspjeli napraviti u Red Bullu, ovo nedopustivo za bilo koju momčad, a pogotovo za jednu top momčad.
Perez je također bio sjajan danas, tko bi njega očekivao na podiju nakon kvala. Zanimljivo je da mu je ovo već treći podij za Force Indiju, dok toliko razvikani Hulk i dalje nema nijedan...
Meni je naravno najljepši dio rezultata peto mjesto Fernanda Alonsa, momčad je imala odličnu strategiju, koliko sam primijetio, on je među zadnjima prešao na slickove, mislio sam da će to biti loše, ali ispostavilo se da su odradili boks u pravo vrijeme. Fernando je izašao ispred Rosberga i cijelu utrku ga je uspio zadržati iza sebe. Monaco je staza na kojoj je pretjecanje iznimno teško, ali zadržati Mercedes iza sebe tijekom cijele utrke u McLarenu je definitivno veliki uspjeh.
A sad malo o onim lošima:
Palmer je prvi među njima, cijeli vikend smo ga često viđali u ogradi, danas opet...Iskreno, očekivao sam da će on biti jedna od zvijezda budućnosti F1, ali baš i ne obećava nakon prvih par utrka.
Što se tiče Kimija, već je netko ranije napisao u temi, samo je ponovo pokazao da je preloš po kiši.
Kvjat u svom stilu, oderi protivnika nekoliko puta i skucaj ga u zid.
Verstappen - from hero to zero, nakon senzacije u Španjolskoj, dvostruko prizemljenje u Monacu, prvo u kvalama, a onda i opet u utrci.
Sauberovi dečki imaju poprilično zaoštrene odnose, već su se u Španjolskoj skoro sudarili, a ovaj put nije bilo skoro. Blaž je sjajno opisao Ericssonov potez, kretensko-idiotski potez ili tako nešto
I za kraj, da ne nabrajam samo odustale, među loše svrstavam i Nicu Rosberga. Ne znam je li bilo kakvih kvarova, ali danas nije bio na pravom nivou, ni blizu Nici Rosbergu koji je lovio rekord po broju uzastopnih pobjeda.
Također, dodao bih da su ovi komentari o izdržljivosti guma zbilja fascinantni, sad svi jebu mater Pirelliju (ponajprije Ferraristi
)jer im gume mogu držati 40+ krugova, a kad se ide u boks po 3-4 puta onda svi govore kako su njihove gume smeće i kako umjetno pokušavaju stvoriti show... 
Čestitke pobjedniku Lewisu, odlična strategija i odlična vožnja, ne može mu se ništa zamjeriti.
Ricciardo je drugi, ali nedvojbeno najveći gubitnik dana, ne kažem da je Lewisova pobjeda nezaslužena, ali Ricciardo je taj koji je danas trebao pobijediti. Nevjerojatno je kakvu su glupost uspjeli napraviti u Red Bullu, ovo nedopustivo za bilo koju momčad, a pogotovo za jednu top momčad.
Perez je također bio sjajan danas, tko bi njega očekivao na podiju nakon kvala. Zanimljivo je da mu je ovo već treći podij za Force Indiju, dok toliko razvikani Hulk i dalje nema nijedan...
Meni je naravno najljepši dio rezultata peto mjesto Fernanda Alonsa, momčad je imala odličnu strategiju, koliko sam primijetio, on je među zadnjima prešao na slickove, mislio sam da će to biti loše, ali ispostavilo se da su odradili boks u pravo vrijeme. Fernando je izašao ispred Rosberga i cijelu utrku ga je uspio zadržati iza sebe. Monaco je staza na kojoj je pretjecanje iznimno teško, ali zadržati Mercedes iza sebe tijekom cijele utrke u McLarenu je definitivno veliki uspjeh.
A sad malo o onim lošima:
Palmer je prvi među njima, cijeli vikend smo ga često viđali u ogradi, danas opet...Iskreno, očekivao sam da će on biti jedna od zvijezda budućnosti F1, ali baš i ne obećava nakon prvih par utrka.
Što se tiče Kimija, već je netko ranije napisao u temi, samo je ponovo pokazao da je preloš po kiši.
Kvjat u svom stilu, oderi protivnika nekoliko puta i skucaj ga u zid.
Verstappen - from hero to zero, nakon senzacije u Španjolskoj, dvostruko prizemljenje u Monacu, prvo u kvalama, a onda i opet u utrci.
Sauberovi dečki imaju poprilično zaoštrene odnose, već su se u Španjolskoj skoro sudarili, a ovaj put nije bilo skoro. Blaž je sjajno opisao Ericssonov potez, kretensko-idiotski potez ili tako nešto

I za kraj, da ne nabrajam samo odustale, među loše svrstavam i Nicu Rosberga. Ne znam je li bilo kakvih kvarova, ali danas nije bio na pravom nivou, ni blizu Nici Rosbergu koji je lovio rekord po broju uzastopnih pobjeda.
Također, dodao bih da su ovi komentari o izdržljivosti guma zbilja fascinantni, sad svi jebu mater Pirelliju (ponajprije Ferraristi

- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Ma testirali su oni moj (beep) a ne gume. Uzmimo u obzir da nije kiša padala i opet se startalo pod Safetom zapravo nije se startalo nego se vozalo za njim par krugova. Dovoljno da se prede na Interice lol WTF, a očito ce tako biti svaki put kad se malo orosi staza.Ferrari je napisao/la:A imali testiranja prije sezone baš za Wet gume...MrDoomroom je napisao/la:Da je bilo koji drugi vozač onako sjekao šikanu i zatvarao drugog vozača dobio bi kaznu. No u Hamiltona se ne smije ni taknuti. Još je sjekao šikanu prvi krug na US gumama i tu je nešto dobio vremena taman dovoljno da izade prije Riccia. Jedno je sigurno sudci uopće nisu dosljedni u kažnjavanju nekad puste nekad kazne sto je jadno, a od svega najgore je bio onaj početak iza Safeta jer kisne gume očito ne funkcioniraju.