Borilački sportovi

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Naletio sam sinoć na Hrgovićev meč. Ne znam ko je ovaj što se borio sa njim, ali ga je fino uspavao. I ne znam kakvi su sad mečevi od 8 rundi? Jeli to nešto zbog korone ili... Čini mi se da je i onaj Povetkinov meč bio na 8 rundi.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Imamo hrvata u ufc. Ante delija, dubrovcanin, super lik inace, za 20 dana ima debi u ufc. Upao je kao zamjena. Nazalost, protiv vrlo jakog borca koji je kao jedan od vecih talenata u teskoj kategoriji, mislim da je u top 15, znaci rankiran..

Ne znam jel ugovor na 3 borbe ili samo ta jedna. Bit ce mu tesko sigurno i totalni je outsider aki u slucaju da pobjedi, svima ce zapast za oko i odmah uci u rankig teske i u sam vrh kategorije.

Dobar je Delija lik i bit ce pravi gust gledat ga i navijat!!

Lec go champ

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Nisam prije vidio tu informaciju.

Dobar je Delija, ja sam ga dosta pratio prije 6-7 godina i tad je bio daleko najperspektivniji mladi borac iz Hrvatske.
Kako vidim, iste je visine i ima isto godina kao i protivnik mu, samo je on 7-8kg lakši, što bi trebalo biti garancija za dobru borbu, ali nemam pojma u kakvoj je formi Delija trenutno, a za ovo Gane-a vidim da slovi kao najveći potencijal teške kategorije.

Nek mu je sa srećom, ako pobjedi mogao bi dosta na popularnosti dobiti.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Vettel-Ferrari je napisao/la: 29.09.2020., 15:03 Nisam prije vidio tu informaciju.
Vjerojatno jer je tek jučer objavljeno :mrgreen:

Nijednog borca nisam pratio tako da ne mogu ništa pametno prognozirati, Deliju sam gledao uživo na KSW-u u Zagrebu i to je to. Za ovog kažu da je jedan od najopasnijih nadolazećih boraca, UFC je sam po sebi neka druga razina u odnosu na sve, tako da ne znam kolike su Deliji šanse. U svakom slučaju mi je drago da je napokon Hrvat stigao do UFC-a i jasno, navijat ću da Ante iskoristi tu priliku života maksimalno :thumbs:

Što se tiče zadnjeg UFC-a, čestitke starom i novom prvaku, Costa nije napravio ništa konkretno protiv Izzyja, a Blachowicz je nastavio taj svoj fenomenalni niz i zasluženo stigao do titule koju bi mu rijetki donedavno predvidjeli. Žao mi je što ga nećemo vidjeti protiv Jonesa, da vidimo bi li ga možda on uspio pobijediti, ali s druge strane želim vidjeti Jonesa u teškoj :) Dobra je bila borba one dvojice iz muhe, iako je poraženi jasno oštećen u prvoj rundi kad je primio ilegalno koljeno - to je mogao biti DSQ, a sudac uopće nije reagirao.

Hrgović nastavlja nabijati savršeni skor, upalio sam prijenos taman prije tog brutalnog nokauta :thumbs: Još jedan hrvatski boksač bit će u akciji ovog vikenda, Alen Babić ima petu profesionalnu borbu ove nedjelje.

zelot
Formula 1
Formula 1
Di ste ekipaaa da cujem prognoze i misljenja i predvidjanjaza mec Khabib vs Gaethje?

Jedan od najvecih meceva u ufc...

Ni sam ne znam sta da mislim..

Mislim ono.. khabib 28-0 pa je tesko ista reci protiv njega a jos i navijam za njega.

Justin po meni moze dobit samo ako uspije pogodit jedan ONAJ udarac da ga zestoko uzdrma ili odmah k.o. a ako ne k.o. da khabib bude tesko uzdrman 0a da ga zavrsi. Ono sto je radio tonyu sigurno necemo vidjet.. ima cak i sansu za gusenje kao sto je poirier imao jer znamo kako khabib ulazi a justin je bolji hrvacod poiriera... I ono sto jos vidim je da bi justin mogao khabiba docekat koljenom kad krene u rusenje kao sto je masvidal askrena..

Ali to je sve ako ovo ako ono... Khabib je u stojci vrlo dobar jedino mu malo brada previsoko i ako justin uspije svoje krosee pustiti tj produziti, mogao bi ga zahvatiti bas u spic brade..

Sa druge strane, puno je lakse i manje nepoznanica i manje je ako ako... Khabib ce ga sigurno rusiti kad tad.. ne vjerujem da ce obranit sva rusenja justin...

Ako vec u prvoj rundi bude na podu onda mu sanse opako padaju jer ce ga izmoriti. Ako i u drugoj zavrsi donji ili uz zicu, mislim da nece vise imat snage za ostale runde i da ce ga samljeti khabi .

Justin, kao i svi protiv khabiba, mora trazit prekid u prve dvije runde bez da mu dozvoli rusenje i hrvanje a to u biti nitko nije uspio...

Ne znam kad sam zadnji put bio ivako nabrijan na neki sportski dogadjaj.. tresem se od adrenalina na samu pomisao meca

Nadam se dominaciji khabiba. Dobar ie justin ali neka khabiba jos malo, zasluzio je. Volio bih da ga zavrsi gnp ili gusenjem nakon sto ga izmori posteno

F1 2020
Karting
Karting
S nama već: 5 god 1 mj
e jesi nasao mec na koji ces biti nabrijan :zubo:
ustvari jesam i ja nabrijan samo zato jer cu vidjeti khabiba opet u akciji, a sto se tice ishoda meca stvarno nevidim neku veliku neizvjesnost

zelot
Formula 1
Formula 1
Toliko si siguran?

Mislim, i ja sam siguran u khabiba ali tucnjava je to. Najvise me strah da ne padne od jednog udarca a to je u mma uvijek moguce

A i napeto je sto je justin vjerojatno najbolji hrvac sa kojim ce se khabib boriti do sada.

Justin udara stvarno jako, ima odlicne low kickove..

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
zelot je napisao/la: 23.10.2020., 10:39 Jedan od najvecih meceva u ufc...
Ovo mi najvise ide na zivce u UFCu. Apsolutno svaki mec za titulu je najveci mec svih vremena , za njih.
Ne obracam se osobno tebi , nego organizaciji UFC. :D
Dosadili su vec sa uvijek te istim najavama prije apsolutno svakog meca.
Mec za titulu je , veliki mec je , ali zar je i ovaj mec stoljeca ? :rofl:
slikaslika slika

zelot
Formula 1
Formula 1
Dobro to isto stima sta kazes. Mislim, je jedan od najvecih. Covjek razvalio tonya koji je po svima bio najveca prijetnja khabibu inikao 12 pobjeda u nizu. A ovaj pak ima 28 pobjeda u nizu i jedan je od najvecih u ufc-u..

Eventualno jos jj u teskoj protiv miocica trenutno moze dobit takav pridjev, najveceg meca.. ili jj ngannou...

Ali nema bas puno ovakvih rivala.. tako da ovo je ufc-u opravdano ajmo reci

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Više me zanima hoće li Whittaker dobiti Cannoniera. Što se tiče glavne borbe, nadam se da će Gaethje nokautirati Khabiba.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Čini se da su muljali na Habibovom vaganju, očito se mučio sa skidanjem kila čim se morao skinuti do kraja, a UFC-u ne bi dobro sjelo otkazivanje ovakve borbe :chill:
https://fightsite.hr/ufc/video-skandal- ... /10501066/

Inače jako dobar card, osim glavne su mi zanimljive prve dvije ispod i Ankalaev-Cutelaba. Ne znam je li UFC uopće "hajpao" ovo kao najveći meč u povijesti, ali daleko je to od toga.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Zvijer.
To je bila samo još jedan borba za Khabiba.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Jel ovo kraj?

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Kraj karijere? Da.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Pa jel bilo najavljeno?

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Prelagano, jednostavno gusenje i kraj karijere, Gaethje bez imalo herza uso u borbu nakon 2 minute je ispuho, Khabib kvalitetniji jednostavno.
Jos bi samo volio vidjeti Khabiba sa GSPom jer je njegov otac to zelio vidjeti ali ipak mislim da do toga nece nikad doci.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Čim se zalijepi za leđa možeš se slikati, stvarno je zvijer. Karijera kakva se samo može poželjeti. Bobby Knuckles sve bolji i bolji nakon poraza od Adesanye :thumbs:

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Har Kl je napisao/la: 24.10.2020., 23:03 Pa jel bilo najavljeno?
Ne znam, čitam da je obećao majci da mu je ovo posljednja borba...

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Sarma je napisao/la: 24.10.2020., 23:07
Har Kl je napisao/la: 24.10.2020., 23:03 Pa jel bilo najavljeno?
Ne znam, čitam da je obećao majci da mu je ovo posljednja borba...
Kao da sam čitao o nekoj slijedećoj borbi. Slabo inače pratim UFC, samo finala s vremena na vrijeme.
Svaka mu čast. Zaista je bio mašina svoje vrste :thumbs:

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Zanimljivo da je Gaethje dobio prvu rundu :chill:

slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡