Klasika
Još će ih nafutrat jedno 3:0 do kraja.
Kako bi sad sjeo Lyonov gol
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Pravi njemački bubreg a'la "hajmo unijet loptu u gol".
E moj Lyon
To je to što se tiče ovog polufinala.
Taman da se prebacim na NBA u 22:00.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Nova sramotna pobjeda Dynama u lopovskoj močvari zvanoj HNL.
Sramota sramota!!
I naravno da će se opet ovo zaboraviti i za 10 kola će se pričati kako Dinamo ima sve pobjede, a neće se spominjati krađa u režiji Bela iz Pule.
Tko navija za ovo smeće od kluba koje je pogurano sa 12 bodova od Lokomotive plus 20 bodova tijekom sezone od Bebeka,Belova, mr. fair playeva i sličnih kanti za smeće.
Ogorčen sam više ovakvim suđenjem u korist GNK-a
Stvarno su ovi iz Seville specijalci za Ligu Evrope
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Kad sagledaš ovak realno,pogledajte koji drlog je taj HNL.
Možete ga vi lažno hvaliti,ali brate, Istra-Dinamo, sudac najbolji igrač utakmice, Šibenik-Varaždin , nije vrijedno spomena. Belupo-Gorica,pa zar to netko gleda !?
Lokomotiva-Rijeka.. ma meni se bljuje na sam spomen lokomotive. Cijelo kolo nema se šta pogledati. Tek danas eto Osijek-Hajduk a i to će biti tradicionalno loše
Wehrlein94 je napisao/la: 23.08.2020., 09:55
Kad sagledaš ovak realno,pogledajte koji drlog je taj HNL.
Možete ga vi lažno hvaliti,ali brate, Istra-Dinamo, sudac najbolji igrač utakmice, Šibenik-Varaždin , nije vrijedno spomena. Belupo-Gorica,pa zar to netko gleda !?
Lokomotiva-Rijeka.. ma meni se bljuje na sam spomen lokomotive. Cijelo kolo nema se šta pogledati. Tek danas eto Osijek-Hajduk a i to će biti tradicionalno loše
To ti je slika takva jer gledaš samo Hajduka, a Hajduk igra za kurac i tjera te na razmišljanje o smislu života...
Nogomet je solidan ali ne možete HNL uspoređivati sa ligama petice...
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
Ne znam za vas, ali meni je strašno čudno gledati današnji HNL s ovolikim brojem stranaca (igrača i trenera). U moje doba to su 98% bili hrvatski nogometaši. Većinom su Hajduk i Dinamo imali praksu dovođenja pokojeg stranca. S vremenom su se izgubili i bili tići i zagrebački dečki.
F12000 je napisao/la: 23.08.2020., 11:42
Ne znam za vas, ali meni je strašno čudno gledati današnji HNL s ovolikim brojem stranaca (igrača i trenera). U moje doba to su 98% bili hrvatski nogometaši. Većinom su Hajduk i Dinamo imali praksu dovođenja pokojeg stranca. S vremenom su se izgubili i bili tići i zagrebački dečki.
Ne kažem da je to nužno loše, samo mi je čudno
Ma loše je to, Hajduku igraju Bugarin,Kosovar, Zambijac, Mađar, Brazilac, Libanonac i Bosanac u prvih 11.. to je meni strašno, a pogledaš rezultate.. 5. !
Čemu, mislim.. čemu. mogla su djeca igrat i opet bi Hajduk bio peti.
A Dinamu isto tako svejedno tko igra,uvijek im sudac nabolji igrač bude,tako da, čemu stranci toliki !?
Ako je netko gledao nedavni intervju Bilića na Indexu ( odlican intervju , neka pogleda svatko koga zanima , nece pozaliti ) , osvrnuo se izmedu ostaloga na HNL i na Hajduk itd.
Pa je rekao , naravno , da je Dinamo liga za sebe. Da se taj klub jako postuje u ostatku Europe. Da su dosegnuli razinu Shahtara.
Da je HNL generalno dobar , i jako puno dobrih igraca proizvodi.
A kod Hajduka da je problem , izmedu brdo drugih problema , sta to sve igraju Hajdukova dica. Da kraj njih u sastavu mora biti par iskusnijih "točaka" , ali je problem sta su svi ti iskusni stranci. A to tako nemoze ici na dobro.