F1 Vijesti
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
https://twitter.com/AlbertFabrega/status/1238377690777845760
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Ja sam krenuo sa sezonom 2019. Zaboravljam ono što se događalo od prije godinu, dvije, tri,.... ali se sjećam onih.... od ranije.F12000 je napisao/la: 13.03.2020., 08:12Očekivanosenna66 je napisao/la: 13.03.2020., 07:19 Organizatori utrke nastavljaju sa događajima unatoč otkazivanju utrke.
![]()
![]()
Usput, užutak je bio prespavati ovu noć. Sad mi ostaju samo snimke prijašnjih utrka. Ne znam je li bi rađe krenuo sa sezonom 95. ili 00?![]()
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
A kruh te...pa što će sada ekipe i vozači raditi 3 mjeseca do Bakua?!
Neka im barem ubace test u Paul Ricardu ako je moguće...to je ionako staza usred ničega i imaju 167 konfiguracija da se igraju.
Neka im barem ubace test u Paul Ricardu ako je moguće...to je ionako staza usred ničega i imaju 167 konfiguracija da se igraju.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Čekat će kao i svi daljni razvoj situacije, s nadom da se pandemija što prije smiri i zaustavi, a njih što manje pogodi.
Možemo mi voljeti Formulu 1 koliko god hoćemo, ali u ovakvim vanrednim situacijama ona postaje nevažna i njeno daljnje održavanje može dovesti samo do pogoršanja situacije, što za same sudionike, što za masu ljudi koji ih uživo prate. Ako se ovi drugi i isključi, opet ostaje velika opasnost za prve, preko čega se ne smije prelaziti. Ne možemo očekivati da se Australija odgodi, a iduće utrke održe, a situacija u svijetu, osim Kine, je tek uzela zamah i nitko ne zna kad i kako će se završiti.
Možemo mi voljeti Formulu 1 koliko god hoćemo, ali u ovakvim vanrednim situacijama ona postaje nevažna i njeno daljnje održavanje može dovesti samo do pogoršanja situacije, što za same sudionike, što za masu ljudi koji ih uživo prate. Ako se ovi drugi i isključi, opet ostaje velika opasnost za prve, preko čega se ne smije prelaziti. Ne možemo očekivati da se Australija odgodi, a iduće utrke održe, a situacija u svijetu, osim Kine, je tek uzela zamah i nitko ne zna kad i kako će se završiti.
-
Kico
- Formula 2
- S nama već: 5 god 5 mj
- Navija za: Honda
Ovo je zeznuto za male timove koji su novce potrosili na auto za ovu godinu ako i bude utrka, nagrade nece biti velike koliko su trebale, a ovi s parama ce opet profitirat prije budget capa!! I 2021 bi imali opet F1. 5!!
Engine mode 11!
Position 5!
Position 5!
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Podrzavam odluku svakako. Kod nas u RH 31 zabiljezen slucaj pa se zatvaraju skole. Tko zna sto bi bilo da se utrka odrzala i koliko bi to zivota odnijelo.
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
Tobi Gruner na twatteru:
Teams agree to place race staff in quarantine until March 29. Cancelled GPs could be held during summer break. If necessary the season could be even extended to 2021. Next generation F1 cars might be postponed to 2022 in that case.
AMuS (in German): https://t.co/OkorAW713b
Teams agree to place race staff in quarantine until March 29. Cancelled GPs could be held during summer break. If necessary the season could be even extended to 2021. Next generation F1 cars might be postponed to 2022 in that case.
AMuS (in German): https://t.co/OkorAW713b
Sisu (fin.)
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Ferrari
Treba F1 i ovi top earneri dat neku pinku da se ekipi ublazi finacijski izdatak sto su dosli na utrku ..
Fino Alla Fine
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Dobio je sina prošle godineIceman je napisao/la: 13.03.2020., 22:39 Bit ce novih bebica u prvoj polovici sljedece godine.
Ajmo Seb, samo cure radis![]()

We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 4 mj
Kako ono beše kad je Mujo dobi blizance???? Pitali su ga dali su jednojajčani ili dvojajčani-na to će on: jedno je dvojajčano, a drugo je ženskoIceman je napisao/la: 13.03.2020., 22:39 Bit ce novih bebica u prvoj polovici sljedece godine.
Ajmo Seb, samo cure radis![]()

PS....nadam se da nema uvrede od ,,bosanaca,, na forumu...

- Ferrari Maniac
- Formula 1
Ova pauza bi mogla imati veliki utjecaj na odnos snaga kad se sezona nastavi. Ovaj komentar se odnosi na politiku timova o prisutnosti djelatnika u tvornicama. Ferrari je donio odluku o smanjenju broja djelatnika u tvornicama u Maranellu i Modeni na nužni minimum. Mislim da je zapravo sad cijela Italija u karanteni tako da nitko ni ne može raditi. S razvojem situacije će biti zanimljivo vidjeti (ako će biti poznato) kako će se ostali timovi nositi s ovim problemom. Naravno s 2-3 mjeseca ima mogućnosti za veliki napredak (de facto još jedna zimska pauza), ali naravno sve ovisi o situaciji u dotičnoj zemlji i politici tima...
Sisu (fin.)
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Pohvale na trudu Ferrari.
Čini mi se dosta optimistično, pogotovo ovi skokovi s kontinenta na kontinent sve u jednom tjednu. Netko je spominjao 15-ak utrka od 6. mjeseca, a i to mi se čini kao veliki logisitčki zalogaj i nisam siguran da bi ekipe uopće bile sretne s tim.
Treba vidjeti kad će uopće biti moguće nastaviti sezonu i koliko će se utrka moći ugurati i kojim stazama će onda još uopće odgovarati (vladama također - ovisno o epidemiološkoj situaciji).

Čini mi se dosta optimistično, pogotovo ovi skokovi s kontinenta na kontinent sve u jednom tjednu. Netko je spominjao 15-ak utrka od 6. mjeseca, a i to mi se čini kao veliki logisitčki zalogaj i nisam siguran da bi ekipe uopće bile sretne s tim.
Treba vidjeti kad će uopće biti moguće nastaviti sezonu i koliko će se utrka moći ugurati i kojim stazama će onda još uopće odgovarati (vladama također - ovisno o epidemiološkoj situaciji).
Sisu (fin.)
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
Napet raspored ali mi nekako premala vremenska razlika Baku - Montreal - Le Castellet pa onda 2 tjedna do `susjednog` Spielberga 

Fino Alla Fine