Bome cirkus, ali u ovom slučaju užasno spor s obzirom koliko im treba da se donese odluka.
F1 Vijesti
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Štede gume za kraj utrke.Brumica je napisao/la: 12.03.2020., 23:41Bome cirkus, ali u ovom slučaju užasno spor s obzirom koliko im treba da se donese odluka.LH44 je napisao/la: 12.03.2020., 23:37Kako god, F1 opravdava svoj epitet...Ferrari je napisao/la: Neće, ali možda može Har KI![]()
Najbrži CIRKUS na svijetu!
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Čini se da je sve na timovima jer nikome nije u interesu otkazati utrku.
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Ne ideš u bolnicu kad imaš pandemiju bilo koje vrste. Doslovno se stavljaju ljudi u karantenu što dalje od bolesnih odnosno ukoliko su kritično i trebaš respirator to se u karantenu sve odrađuje. Problemi u Italiji je taj što su njima žarišta došla iz bolnice gdje su ljudi lošijeg imunološkog zdravlja i nastao je cirkus kolorado.f1zd je napisao/la:Inače naš zdravstveni sustav je poznat po svijetu kao jedan od boljih..Ferrari je napisao/la: 12.03.2020., 22:15 Činjenica je ta da općenito vlada prevelika panika iz nekog razloga...virus uopće nije toliko opasan.
Nama sad fali doktora, što će biti ako odjednom bolnice moraju primiti tisuće ljudi i moraju početi birati koga primaju, a koga ne, kao što je to u Italiji?
Ljudi misle, kao, vidite kako je u Kini prošlo, proći će i ovdje. Kina je doslovno betonirala ljude u stanove, milijunski grad je bio prazan mjesec dana..
A da ne govorim o ekonomskim posljedicama, nama je turizam koliko, 15, 20 ako ne i više posto BDP, ove godine ako ostane ovako imat ćemo nulu.
Ovo treba što prije zaustaviti..ne paničarim stvarno, ali kad sve sportske lige obustave natjecanje, Dow Jones padne za 10% u danu (a pao je za 8 nekidan), Talijani uvode najveću karantenu u povijesti Europe, škole zatvorene dosta država diljem svijeta - ne možeš reći kako virus nije toliko opasan...
Edit: vidim ovo kako su odletili doma, baš sam danas razmišljao da me čudi kako Seb nije više protestirao, imam osjećaj da je on baš takav lik.
Sve se može uljudno doslovno objasniti ljudima bez panike što i kako se ponašati, a ne mediji siju paniku, a u međuvremenu imaš budala kao neki lik koji ima Coronu (ne znam jel stranac) uleti u bolnicu sa sinom u ZGB bolnicu ili onoga što je bježao iz karantene za Crnu goru...
A za virus evo vidimo lik se oporavio kojeg su liječili i ide kući, ne vidim ili nisam pročitao da je bilo kritično u njegovom slučaju. Naravno postoje blaži i teži slučajevi, ali nije sad da imaš Coronu i odbrojani su ti sati.
Sent from my GM1913 using Tapatalk
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Mozda prankaju ljude kako bi oslobodili servere na F1 TV-u.
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 10 god
J* to zujanje testiranja uživaj bolje u ovomeLH44 je napisao/la:You gotta love this F1 2020Ferrari je napisao/la:Sav ovaj cirkus, a bolidi još nisu okrenuli krug na stazi
Nego gdje da nađem snimke testiranja, nešto zujati moraaa!
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
https://youtu.be/5SoZiTxdQyw
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Koji kompliciran biznis ("sport"). Sve normalne organizacije i vlade prate preporuke WHO, a neke i sam donose preventivne mjere, samo ovdje oni prebacuju lopticu s jednih na druge. Ovi koji su se pokupili i vec su u avionu za europu su jos najpametnijiHar Kl je napisao/la: 12.03.2020., 23:43 https://twitter.com/SportmphMark/status/1238233962708971528
- KrBoy93
- Formula 4
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Naša Vlada bi trebala zatvorit sve granice na neko vrijeme, škole isto tako, znači svesti sve na minimum , radilo bi samo ono najnužnije. Mi imamo samo "uvoznu" Coronu. Nismo žarište, a ako se ovako nastavi postati ćemo.MrDoomroom je napisao/la: 12.03.2020., 23:48Ne ideš u bolnicu kad imaš pandemiju bilo koje vrste. Doslovno se stavljaju ljudi u karantenu što dalje od bolesnih odnosno ukoliko su kritično i trebaš respirator to se u karantenu sve odrađuje. Problemi u Italiji je taj što su njima žarišta došla iz bolnice gdje su ljudi lošijeg imunološkog zdravlja i nastao je cirkus kolorado.f1zd je napisao/la:Inače naš zdravstveni sustav je poznat po svijetu kao jedan od boljih..Ferrari je napisao/la: 12.03.2020., 22:15 Činjenica je ta da općenito vlada prevelika panika iz nekog razloga...virus uopće nije toliko opasan.
Nama sad fali doktora, što će biti ako odjednom bolnice moraju primiti tisuće ljudi i moraju početi birati koga primaju, a koga ne, kao što je to u Italiji?
Ljudi misle, kao, vidite kako je u Kini prošlo, proći će i ovdje. Kina je doslovno betonirala ljude u stanove, milijunski grad je bio prazan mjesec dana..
A da ne govorim o ekonomskim posljedicama, nama je turizam koliko, 15, 20 ako ne i više posto BDP, ove godine ako ostane ovako imat ćemo nulu.
Ovo treba što prije zaustaviti..ne paničarim stvarno, ali kad sve sportske lige obustave natjecanje, Dow Jones padne za 10% u danu (a pao je za 8 nekidan), Talijani uvode najveću karantenu u povijesti Europe, škole zatvorene dosta država diljem svijeta - ne možeš reći kako virus nije toliko opasan...
Edit: vidim ovo kako su odletili doma, baš sam danas razmišljao da me čudi kako Seb nije više protestirao, imam osjećaj da je on baš takav lik.
Sve se može uljudno doslovno objasniti ljudima bez panike što i kako se ponašati, a ne mediji siju paniku, a u međuvremenu imaš budala kao neki lik koji ima Coronu (ne znam jel stranac) uleti u bolnicu sa sinom u ZGB bolnicu ili onoga što je bježao iz karantene za Crnu goru...
A za virus evo vidimo lik se oporavio kojeg su liječili i ide kući, ne vidim ili nisam pročitao da je bilo kritično u njegovom slučaju. Naravno postoje blaži i teži slučajevi, ali nije sad da imaš Coronu i odbrojani su ti sati.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: Mercedes
Ode Sky ... odoh i ja
https://twitter.com/benwaterworth62/status/1238236758321446912
A i Mercedes je službeno zatražio da se utrka otkaže
https://twitter.com/SportmphMark/status/1238239295732842496

https://twitter.com/SportmphMark/status/1238239295732842496
Zadnja izmjena: Har Kl, dana/u 13.03.2020., 00:08, ukupno mijenjano 2 puta.
-
Kico
- Formula 2
- S nama već: 5 god 5 mj
- Navija za: Honda
Kimi poveo u prvom zavoju! [ link do slike ]
Engine mode 11!
Position 5!
Position 5!