Ufff.. nama se kaj reči... prelijepa akcija Engleza i gol... sve čisto ko suza.
Strašno su opasni po toj desnoj strani Englezi & Talijani uopče nemaju odgovora...
& sad već više nego par puta...
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 11.07.2021., 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
@zjuro
Bukvalno ga uguraše.
Daj samo da ne bude produžetaka.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Veliko razocaranje Barella... Zadnje 3 tekme koma lik...
Ciro ko Ciro, uglavnom beskoristan...
Kad ti ulazi Berna, znas da ti je to zadnja karta... Taj nije odigro dobru tekmu 2 godine..
Engleska onako, nikako... Na pocetku bili dobri, kasnije nula..
Sterling bas onako, padavicar... Ono sto inace ne vole tamo ali eto njihov je... Pa moze...
Idemo na jos 3 minuta... Vjerojatno jos opreznije nego do sad...
zelot je napisao/la: 11.07.2021., 23:02
Jel ono povlacenje trebalo bit za crveni? Ovaj talijan mo nekako izgledao prezadovoljno kad je vidio samo zuti.
Iskreno ne znam... Nesportski jako pa mozda sa te strane ali fkt ne znam..
Mislim da ne..
Kako je Maguire prezivio ovaj udarac kopackom u glavu
Hoce Pickford gestikulirat rukama... Ili mozda bolje Dickford...
Neka im...
Sta volim kad se ovako uvode " specijalci" za penale... Nezagrijani..Van atmosfere.... Svega... I fale...
A ovaj malac da puca peti penal... Strasno...