VN AUSTRIJE 2020. | 03.-05. srpnja

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Ferrari je napisao/la: 05.07.2020., 13:23 Ironično...Lewisov onboard ne radi na F1TV taman kada je započeo svoj drugi Q3 krug :bonk:

:misli:
slika
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Frantic je napisao/la: 05.07.2020., 13:30
Ferrari je napisao/la: 05.07.2020., 13:23 Ironično...Lewisov onboard ne radi na F1TV taman kada je započeo svoj drugi Q3 krug :bonk:

slika
slika
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Frantic je napisao/la:

slika
Haloo baaa nećemo tako sad odjednom ići u zavjere, just because he's blackslika

#blacklivesmatter #blm #blessed

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
LH44 je napisao/la: 05.07.2020., 10:51 Jbte pa ovo bi baš bilo glupo da su ga kaznili, kroz nekih 100-150m su pokazali žuti panel, pa zelena zastava, pa idući panel zelenu zastavu, a maršal iza toga opet žutu zastavu :zubo:
Znači, dva puta žute zastave u razmaku par stotina metara, oblak dima ispred tebe i najbolja odluka je proći full brzinom. Interesting tactics :mrgreen:

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Vjerojatno postoji drugi video. Ali ako se ne može dokazati suprotno mora se poštovati presumpcija nevinosti.
Zato je i pozvan kod sudija.
Ja mislim da sudije imaju uvid u sve signale koji su poslani i u kojem trenutku.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Har Kl je napisao/la: 05.07.2020., 13:38 Vjerojatno postoji drugi video. Ali ako se ne može dokazati suprotno mora se poštovati presumpcija nevinosti.
Zato je i pozvan kod sudija.
Ja mislim da sudije imaju uvid u sve signale koji su poslani i u kojem trenutku.
Jasno, možda postoji neki video gdje se vidi dodatni panel kojeg ne vidimo na ovom videu, zato sam napisao ranije "sve ok što se mene tiče", samo bi bilo lijepo da je transparentno. Ne volimo neke škure presude iza zatvorenih vrata, zar ne? :)

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Opala https://twitter.com/ChrisMedlandF1/status/1279742487679164417
slika slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Ako su neki vjerovali da Ferrrarijev PU nije ilegalan dok se ne dokaze suprotno , onda se moze vjerovati i kod Lewisa da je tako dok se ne dokaze suprotno. I tu vrijede onda jednaki kriteriji.
Ovaj zuti signal na snimci je jako tesko mogao vidjeti jer od prasine nije vidio nista prakticki. Lako je nama ispred kompa komentirati kako mi to vidimo. Treba sjest u bolid na 250 km/h u toj situaciji pa onda komentirati. Mi ovdje nemamo pravo govoriti sta vozaci u bolidu vide a sta ne.
Dakle , suci su u pravu dok se ne dokaze suprotno.
Zadnja izmjena: AlkY, dana/u 05.07.2020., 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
slikaslika slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Sve pet, drago mi je da smo se usaglasili :thumbs:
I slažem se da treba biti transparentno.

Edit: RB radi stvari na ispravan način. Ukoliko imaju opravdanu sumnju, imaju pravo na žalbu.
Možda ovo ipak nije gotova odluka :?
Zadnja izmjena: Har Kl, dana/u 05.07.2020., 13:46, ukupno mijenjano 1 put.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ajd, barem su se ove godine naklatili na Benz, izgleda.... :kokice:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
https://twitter.com/ChrisMedlandF1/status/1279742487679164417 Bravo za RB, bar nešto pokušavaju.
Edit: @Ferrari brži od mene, pardon
Zadnja izmjena: f1zd, dana/u 05.07.2020., 13:47, ukupno mijenjano 1 put.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
avetma je napisao/la:
LH44 je napisao/la: 05.07.2020., 10:51 Jbte pa ovo bi baš bilo glupo da su ga kaznili, kroz nekih 100-150m su pokazali žuti panel, pa zelena zastava, pa idući panel zelenu zastavu, a maršal iza toga opet žutu zastavu :zubo:
Znači, dva puta žute zastave u razmaku par stotina metara, oblak dima ispred tebe i najbolja odluka je proći full brzinom. Interesting tactics :mrgreen:
Aaaa dobro sad nije ćorav, vidio je da je Valtteri izletio, sam je i rekao kasnije na gridu kad ih je Di Resta intervjuisao, rekao je da je vidio, ali nije usporavao, jer nije vala ni bila neka opasnost još je i u prijenosu na onom tower grafiku na vrhu na sekund bila žuta, pa je onda nestala, pa onda opet na sekund žuta, to je premalo vremena za bilo kakve reakcije kad voziš dvjesta-trista na sat, još vidiš da nema opasnosti, realno preglupo bi bilo da se kazni... I know what you're thinking, ali samo kažem da je to bukvalno u 2-4 sekunde bilo, čak i ako mu je svjetlila lampica, mogao je misliti da je to samo bug, jer sudeći po prijenosu, ako mu je na isti način svjetlucala lampica, onda je apsurdno da se kažnjava... Opet, I know what you're thinkingslika

slikaslika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Sada pitanje, KADA je Ferrari DVA puta u istom vikendu radio prosvjede protiv Mercedesa? Pogotovo ovako sat prije utrke?
Nije da nije bilo razloga...
slika slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
AlkY je napisao/la: 05.07.2020., 13:44 Ovaj zuti signal na snimci je jako tesko mogao vidjeti jer od prasine nije vidio nista prakticki. Lako je nama ispred kompa komentirati kako mi to vidimo. Treba sjest u bolid na 250 km/h u toj situaciji pa onda komentirati. Mi ovdje nemamo pravo govoriti sta vozaci u bolidu vide a sta ne.
Dakle , suci su u pravu dok se ne dokaze suprotno.
Vidio je dovoljno da vozi svoj najbolji sektor, a već smo i rekli da to nije opravdanje ni za što. "Nisam vidio" može reći netko s foruma. Vozač ne bi smio moći reći "nisam vidio žute zastave" i da bude sve ok. 250km/h je impresivno nama u fotelji, ali teško da sucima može reći "vozim brzo i teško je vidjet žute zastave kraj staze". :bonk:

Ovo na kraju je točno. Slažem se da su suci u pravu, ali i oni trebaju to dokazati. Očito Red Bull isto vjeruje svojim očima nego sudačkoj prepisci. :kokice:

f1zd
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Ferrari je napisao/la: 05.07.2020., 13:49 Sada pitanje, KADA je Ferrari DVA puta u istom vikendu radio prosvjede protiv Mercedesa? Pogotovo ovako sat prije utrke?
Baš i ja to kažem....

Max kaže da neće kleknuti danas prije utrke. Ima moj respekt :thumbs:

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 05.07.2020., 13:49 Sada pitanje, KADA je Ferrari DVA puta u istom vikendu radio prosvjede protiv Mercedesa? Pogotovo ovako sat prije utrke?
Pa imali ste onu žalbu kad ste donijeli video analizu sa SkyF1 :prcnjau:

To je već problem Ferrarija. Razlike u vođenju ekipa, evidentno postoje. Samo što se vi donedavno podržavali takvo vođenje.
Znam ste se hvalili kako Ferrari gleda svoja posla i rigali vatru na svaku strelicu upućenu od strane RB ili Mercedesa. ;)

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Har Kl je napisao/la: 05.07.2020., 13:54
Pa imali ste onu žalbu kad ste donijeli video analizu sa SkyF1 :prcnjau:

To je već problem Ferrarija. Razlike u vođenju ekipa, evidentno postoje. Samo što se vi donedavno podržavali takvo vođenje.
Znam ste se hvalili kako Ferrari gleda svoja posla i rigali vatru na svaku strelicu upućenu od strane RB ili Mercedesa. ;)
Ne, ne...ja sam uvijek govorio da smo politički užasni. Trebali su stotinu puta raditi pritisak i prosvjedovati protiv Mercedesa i RBR-a pa nisu.
Pa makar i sa lažnim optužbama. Bitno da radiš buku, da oni malo misle na sve što rade, kako izvode i slično. Toga nije bilo.

Pogledaj RBR. Čim su namirisali šansu, eto ih s papirima.
slika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
LH44 je napisao/la: 05.07.2020., 13:34 Haloo baaa nećemo tako sad odjednom ići u zavjere, just because he's blackslika

Puno prije BLMa, FIA (suci,....) se svojski potrudila opravdati najvećeg borca za protiv rasima na svijetu, sa izvještajem telemetrije za ono u Bakuu, iako je milijardu ljudi moglo vidjeti kočenje na 51-52 km/h prema grafici sa onboard snimka, odmah nakon apexa zavoja (zanimljivo, nedugo potom i taj snimak se nigdje više nije mogao naći, ok možeš skinuti trku, pa to vidjeti). Dobro, ostavljam mogućnost da je grafika koja je prikazala kočenje bila "netačna i neispravna". :chill:
Druga situacija je opravdavanja od strane Charlieja (pokoj mu duši) za ono "zbunjvanje" oko (ne)ulaska u box u Njemačkoj.

Plus, mali milion drugih situacija, gdje je za iste prekršanje kakve je činio Lewis i nije bio kažnjen (ili za još banalnije), neko drugi kažnjavan.

Tako da, od 2016.-2017. (a tad nekako se pojavila i informacija o razvijanju PU još od 2007.) pa naovamo, im "ništa ne vjerujem".

To što dilberi iz Ferrarija naprave bolid sekundu sporiji od prošlogodišnjeg, naravno, je skroz drugi par opanaka. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 05.07.2020., 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Jer u RB nisu pi*kice.
Ferrari je popušio i promjene pravila koje im nisu pasale kamoli da bi ulagali protest na kazne ili bilo šta. A onda i kad ulože sucima pokazuju analize novinara sa sky sportsa kao dokaz :rofl:
slika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Haloo baaa nećemo tako sad odjednom ići u zavjere, just because he's blackslika

Ovakve rasprave i etikete nemaju mesta na ovom mestu, haloooo #WeRaceAsOne !!!

Širimo ljubav ne mržnju, joj jedva čekam utrku. Manje od sat vremena :party: :party: :party:

Idemo, klanje u F1.5 :cheer: :cheer: :cheer:
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡