Ferrari je napisao/la: 05.07.2020., 13:23 Ironično...Lewisov onboard ne radi na F1TV taman kada je započeo svoj drugi Q3 krug![]()

Haloo baaa nećemo tako sad odjednom ići u zavjere, just because he's blackFrantic je napisao/la:Ferrari je napisao/la: 05.07.2020., 13:23 Ironično...Lewisov onboard ne radi na F1TV taman kada je započeo svoj drugi Q3 krug![]()
![]()
Znači, dva puta žute zastave u razmaku par stotina metara, oblak dima ispred tebe i najbolja odluka je proći full brzinom. Interesting tacticsLH44 je napisao/la: 05.07.2020., 10:51 Jbte pa ovo bi baš bilo glupo da su ga kaznili, kroz nekih 100-150m su pokazali žuti panel, pa zelena zastava, pa idući panel zelenu zastavu, a maršal iza toga opet žutu zastavu![]()
Jasno, možda postoji neki video gdje se vidi dodatni panel kojeg ne vidimo na ovom videu, zato sam napisao ranije "sve ok što se mene tiče", samo bi bilo lijepo da je transparentno. Ne volimo neke škure presude iza zatvorenih vrata, zar ne?Har Kl je napisao/la: 05.07.2020., 13:38 Vjerojatno postoji drugi video. Ali ako se ne može dokazati suprotno mora se poštovati presumpcija nevinosti.
Zato je i pozvan kod sudija.
Ja mislim da sudije imaju uvid u sve signale koji su poslani i u kojem trenutku.
Aaaa dobro sad nije ćorav, vidio je da je Valtteri izletio, sam je i rekao kasnije na gridu kad ih je Di Resta intervjuisao, rekao je da je vidio, ali nije usporavao, jer nije vala ni bila neka opasnost još je i u prijenosu na onom tower grafiku na vrhu na sekund bila žuta, pa je onda nestala, pa onda opet na sekund žuta, to je premalo vremena za bilo kakve reakcije kad voziš dvjesta-trista na sat, još vidiš da nema opasnosti, realno preglupo bi bilo da se kazni... I know what you're thinking, ali samo kažem da je to bukvalno u 2-4 sekunde bilo, čak i ako mu je svjetlila lampica, mogao je misliti da je to samo bug, jer sudeći po prijenosu, ako mu je na isti način svjetlucala lampica, onda je apsurdno da se kažnjava... Opet, I know what you're thinkingavetma je napisao/la:Znači, dva puta žute zastave u razmaku par stotina metara, oblak dima ispred tebe i najbolja odluka je proći full brzinom. Interesting tacticsLH44 je napisao/la: 05.07.2020., 10:51 Jbte pa ovo bi baš bilo glupo da su ga kaznili, kroz nekih 100-150m su pokazali žuti panel, pa zelena zastava, pa idući panel zelenu zastavu, a maršal iza toga opet žutu zastavu![]()
Vidio je dovoljno da vozi svoj najbolji sektor, a već smo i rekli da to nije opravdanje ni za što. "Nisam vidio" može reći netko s foruma. Vozač ne bi smio moći reći "nisam vidio žute zastave" i da bude sve ok. 250km/h je impresivno nama u fotelji, ali teško da sucima može reći "vozim brzo i teško je vidjet žute zastave kraj staze".AlkY je napisao/la: 05.07.2020., 13:44 Ovaj zuti signal na snimci je jako tesko mogao vidjeti jer od prasine nije vidio nista prakticki. Lako je nama ispred kompa komentirati kako mi to vidimo. Treba sjest u bolid na 250 km/h u toj situaciji pa onda komentirati. Mi ovdje nemamo pravo govoriti sta vozaci u bolidu vide a sta ne.
Dakle , suci su u pravu dok se ne dokaze suprotno.
Baš i ja to kažem....Ferrari je napisao/la: 05.07.2020., 13:49 Sada pitanje, KADA je Ferrari DVA puta u istom vikendu radio prosvjede protiv Mercedesa? Pogotovo ovako sat prije utrke?
Nije da nije bilo razloga...
Pa imali ste onu žalbu kad ste donijeli video analizu sa SkyF1Ferrari je napisao/la: 05.07.2020., 13:49 Sada pitanje, KADA je Ferrari DVA puta u istom vikendu radio prosvjede protiv Mercedesa? Pogotovo ovako sat prije utrke?
Nije da nije bilo razloga...
Ne, ne...ja sam uvijek govorio da smo politički užasni. Trebali su stotinu puta raditi pritisak i prosvjedovati protiv Mercedesa i RBR-a pa nisu.Har Kl je napisao/la: 05.07.2020., 13:54Pa imali ste onu žalbu kad ste donijeli video analizu sa SkyF1Ferrari je napisao/la: 05.07.2020., 13:49 Sada pitanje, KADA je Ferrari DVA puta u istom vikendu radio prosvjede protiv Mercedesa? Pogotovo ovako sat prije utrke?
Nije da nije bilo razloga...![]()
To je već problem Ferrarija. Razlike u vođenju ekipa, evidentno postoje. Samo što se vi donedavno podržavali takvo vođenje.
Znam ste se hvalili kako Ferrari gleda svoja posla i rigali vatru na svaku strelicu upućenu od strane RB ili Mercedesa.![]()
Puno prije BLMa, FIA (suci,....) se svojski potrudila opravdati najvećeg borca za protiv rasima na svijetu, sa izvještajem telemetrije za ono u Bakuu, iako je milijardu ljudi moglo vidjeti kočenje na 51-52 km/h prema grafici sa onboard snimka, odmah nakon apexa zavoja (zanimljivo, nedugo potom i taj snimak se nigdje više nije mogao naći, ok možeš skinuti trku, pa to vidjeti). Dobro, ostavljam mogućnost da je grafika koja je prikazala kočenje bila "netačna i neispravna".LH44 je napisao/la: 05.07.2020., 13:34 Haloo baaa nećemo tako sad odjednom ići u zavjere, just because he's black
#blacklivesmatter #blm #blessed
Haloo baaa nećemo tako sad odjednom ići u zavjere, just because he's black
#blacklivesmatter #blm #blessed
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk