I onda ja vrijeđam...dakako je napisao/la:Boze moj strasno. Ima ovdje onih koji su propustili uzeti terapiju.![]()
VN Austrije (Red Bull Ring) 1. - 3. srpnja 2016.
-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Vettel
Ovdje ima baš experata, koji traže trkaću liniju u odbranbenom potezu... Kao što nam je Hamilton više puta demonstrirao te trkaće linije izgurivajući mnoge sa staze. Evo da je samo Rosberga, pa da se još uvijek pravimo da smo ćoravi... I za šta nije nikad kažnjen - i onda se nađe neko da uzima u ovome slučaju dodjeljenu kaznu kao neoboriv dokaz da je Rosberg kriv. Jer, eto kazne su uvijek bile konzistentne i nediskutabilne. I dodjeljene i nedodjeljene.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Heheh baš to.Slavenowsky je napisao/la:Nije se taj todio, koji je narodu ugodio.
Da je Rosberg pustio Hamiltona, dobio bi epitet "pi*kica" koja nema muda da mu se suprostavi", kad je pokazao muda, onda ne valja jer je unistio utrku!? Pitam se sta li valja?
Normalno razmisljanje bi bilo da je pustio Hamiltona, bolje izgubit 5 bodova nego 10. Ali pod nenormalnom dozom adrenalina normalno razmisljat, je van pameti.
Tako isto za Ferrari-jevu taktiku. Da su usli ranije u box, bilo bi nisu rizikovali, kad su otegli malo sa ulaskom u box onda im puca guma, pa dobijaju razne epitete.
Dakle ko bi vam ugodio!!!
Mercedes je sam htio da ima ovakvu situaciju, no duboko u sebi se mole da ne dodje. Ovakva sranja mogu da trpe jer su najmocnija ekipa, pa ovakav si luksuz mogu dopustit. No da je situacija drugacija, da su Ferrari i RBR jos vise konkurentniji, Hamilton i Rosberg bi bili kao dva magneta, al suprotnih polova.
Kad Mercedes hoce da se ova dva ego manijaka makljaju na stazi, meni odgovara. Samo trazenje krivca izmedju afirmacije i negacije je nemoguce.
Kazete da volite utrke koje donose neizvjesnost, eto vam je, kad hocete extremni sport ne trazite krivce i tacka.
Napokon dobijemo utrku u kojoj se do zadnje kruga bore pa se na kraju sudare pa onda opet ne valja

We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Čemu toliko bezpotrebnih rasprava. Rosberg je kriv i gotovo. Dobio je kaznu koju je zaslužio. Trebao je i Hamilton dobiti kaznu u Americi no zbog nekog čudnog razloga nije dobio.
- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Rosberg ne bi vidio borbu za pobjedu da Lewisa nisu ostavili 21 krug na ULTRA SOFT, nepotrebno, samo je gubio sekunde zbog degradacije + sporije boxeve je imao + undercut mu nisu dali par krugova, nego su Nicu odmah u box da pokrije... svaka njemu cast za voznju i probijanje, ali realno da Lewisu nisu fulali sa prvim stintom, ne bi Nico vidio borbu za pobjedu...f1zd je napisao/la:Malo sam gledao Sky-eve ocjene vozača...Hamilton 9.5, Rosberg 7.5
Sto se Austina tice, to je ista stvar kao kanada 14 i 16, u kojima bolid sa vanjske strane nema sta traziti... Hamilton isto ne bi onde preteko niti je sta trazio onde, vec bi pustio Rosberga da prođe, sto je i ocito, ostavio je prostora za barem 3 bolida, eeee onda bi imao dobar izlaz za sljedeci pravac i tu bi ga pretekao... Ali Nico je ocito imao grčeve u rukama pa nije mogao okrenuti volan na vrijeme

- lajam nison
- Karting
- S nama već: 9 god 7 mj
Dali si ti to napisao da bolid sa vanjske strane nema što tražiti ili?HeatBlast44 je napisao/la:Rosberg ne bi vidio borbu za pobjedu da Lewisa nisu ostavili 21 krug na ULTRA SOFT, nepotrebno, samo je gubio sekunde zbog degradacije + sporije boxeve je imao + undercut mu nisu dali par krugova, nego su Nicu odmah u box da pokrije... svaka njemu cast za voznju i probijanje, ali realno da Lewisu nisu fulali sa prvim stintom, ne bi Nico vidio borbu za pobjedu...f1zd je napisao/la:Malo sam gledao Sky-eve ocjene vozača...Hamilton 9.5, Rosberg 7.5
Sto se Austina tice, to je ista stvar kao kanada 14 i 16, u kojima bolid sa vanjske strane nema sta traziti... Hamilton isto ne bi onde preteko niti je sta trazio onde, vec bi pustio Rosberga da prođe, sto je i ocito, ostavio je prostora za barem 3 bolida, eeee onda bi imao dobar izlaz za sljedeci pravac i tu bi ga pretekao... Ali Nico je ocito imao grčeve u rukama pa nije mogao okrenuti volan na vrijeme
- Jester
- Formula 4
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Merc (6)
@HeatBlast44
Sjećaš se ovog? Budi dosljedan svojm riječima.
Sjećaš se ovog? Budi dosljedan svojm riječima.
Ne znam za druge, ali sve što si napisao nakon ovog više ne shvaćam ozbiljno. Prije si lupetao kao otvoren prozor, sad si počeo lupat ko dvokrilna vrata.HeatBlast44 je napisao/la:ja doso da vidim na kojim ste tabletama dns![]()
razlog zasto napustam forum, cisti debilizam i hejt Ferrari bandwagon fanova... pozzz
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
To i ja gledam...lajam nison je napisao/la:Dali si ti to napisao da bolid sa vanjske strane nema što tražiti ili?HeatBlast44 je napisao/la:Rosberg ne bi vidio borbu za pobjedu da Lewisa nisu ostavili 21 krug na ULTRA SOFT, nepotrebno, samo je gubio sekunde zbog degradacije + sporije boxeve je imao + undercut mu nisu dali par krugova, nego su Nicu odmah u box da pokrije... svaka njemu cast za voznju i probijanje, ali realno da Lewisu nisu fulali sa prvim stintom, ne bi Nico vidio borbu za pobjedu...f1zd je napisao/la:Malo sam gledao Sky-eve ocjene vozača...Hamilton 9.5, Rosberg 7.5

We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- lajam nison
- Karting
Možda je mislio da svi bolidi OSIM hamiltona nemaju što tražiti na vanjskoj strani [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]Ferrari je napisao/la:To i ja gledam...lajam nison je napisao/la:Dali si ti to napisao da bolid sa vanjske strane nema što tražiti ili?HeatBlast44 je napisao/la: Rosberg ne bi vidio borbu za pobjedu da Lewisa nisu ostavili 21 krug na ULTRA SOFT, nepotrebno, samo je gubio sekunde zbog degradacije + sporije boxeve je imao + undercut mu nisu dali par krugova, nego su Nicu odmah u box da pokrije... svaka njemu cast za voznju i probijanje, ali realno da Lewisu nisu fulali sa prvim stintom, ne bi Nico vidio borbu za pobjedu...
- HeatBlast44
- Baniran
Da. Svi bolidi. Sem onog sa brojem 44.

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- Navija za: Vettel,Ferrari
Znači ti želiš reći da Hamilton nije htio prestići u drugom zavoju? Dragi moj Hamilton je bio dobrih po metra-metar ispred Rosberga na prilasku zavoju...HeatBlast44 je napisao/la:Rosberg ne bi vidio borbu za pobjedu da Lewisa nisu ostavili 21 krug na ULTRA SOFT, nepotrebno, samo je gubio sekunde zbog degradacije + sporije boxeve je imao + undercut mu nisu dali par krugova, nego su Nicu odmah u box da pokrije... svaka njemu cast za voznju i probijanje, ali realno da Lewisu nisu fulali sa prvim stintom, ne bi Nico vidio borbu za pobjedu...f1zd je napisao/la:Malo sam gledao Sky-eve ocjene vozača...Hamilton 9.5, Rosberg 7.5
Mijenjaš priču kako paše Hamiltonu..
- HeatBlast44
- Baniran
da ga je htio odmah preteći, ne bi zajedno sa Nicom išao nako duboko, nego bi skreno 5 metara prije, pa bi oba bolida otišla u 3 3.14cke materne... ovako je ostavio prostora za 2 šlepera da Nico prođe, pa onda bi fino uhvatio čist izlaz, dobru trakciju i na DRS zoni bi probo preteć... jbg kad je Nico zaboravio da ide krivina posle kočenja 

- Matek14
- GP3
- S nama već: 10 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
Fernando is faster than all of you 

- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Ma jednostavno ga je trebao zatvoriti kao Montoya Schumachera isto u Austriji samo sto su tada obojica osla van staze 
https://youtu.be/MSipCiyVucY
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
DobarSlavenowsky je napisao/la:Nije se taj todio, koji je narodu ugodio.
Da je Rosberg pustio Hamiltona, dobio bi epitet "pi*kica" koja nema muda da mu se suprostavi", kad je pokazao muda, onda ne valja jer je unistio utrku!? Pitam se sta li valja?
Normalno razmisljanje bi bilo da je pustio Hamiltona, bolje izgubit 5 bodova nego 10. Ali pod nenormalnom dozom adrenalina normalno razmisljat, je van pameti.
Tako isto za Ferrari-jevu taktiku. Da su usli ranije u box, bilo bi nisu rizikovali, kad su otegli malo sa ulaskom u box onda im puca guma, pa dobijaju razne epitete.
Dakle ko bi vam ugodio!!!
Mercedes je sam htio da ima ovakvu situaciju, no duboko u sebi se mole da ne dodje. Ovakva sranja mogu da trpe jer su najmocnija ekipa, pa ovakav si luksuz mogu dopustit. No da je situacija drugacija, da su Ferrari i RBR jos vise konkurentniji, Hamilton i Rosberg bi bili kao dva magneta, al suprotnih polova.
Kad Mercedes hoce da se ova dva ego manijaka makljaju na stazi, meni odgovara. Samo trazenje krivca izmedju afirmacije i negacije je nemoguce.
Kazete da volite utrke koje donose neizvjesnost, eto vam je, kad hocete extremni sport ne trazite krivce i tacka.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 6 mj
- Navija za: sve powered by honda
walker kaže 'michael scumacher tried to dive inside montoya'.MrDoomroom je napisao/la:Ma jednostavno ga je trebao zatvoriti kao Montoya Schumachera isto u Austriji samo sto su tada obojica osla van staze

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
A zavisi kako gledaš onaj blagi zavoj je inside a kasnije je outside hahahahhazekohonda je napisao/la:walker kaže 'michael scumacher tried to dive inside montoya'.MrDoomroom je napisao/la:Ma jednostavno ga je trebao zatvoriti kao Montoya Schumachera isto u Austriji samo sto su tada obojica osla van staze
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Kolega @dakako, hoćeš li biti ljubazan pa nam reći ko je to propustio uzeti terapiju?dakako je napisao/la:Boze moj strasno. Ima ovdje onih koji su propustili uzeti terapiju.![]()
Samo da te podsjetim

Evo @Heat nam se vratio i neka ga. l odmah je usro motku (sa ovom vanjskom stranomdakako je napisao/la:Ajde navedi te totalno neobjektivne likove na forumuFrantic je napisao/la:Lady, sve stoji za Lujine vozačke sposobnosti.
Međutim, svo ovo "hejtanje" Lewisa (mislim da smo se i na sam račun hejtanja Lewisa počeli šprdat), proizilazi iz:
- Totalno neobjektivnog Sky-a,
- Totalno neobjektivnih par likova na forumu i oko njega (ima takvih i Kimijevih, Sebovih, Alonsovih, .... fanova),
- Samog Lewisovog ponašanja i izjava na i oko staze,
- Pomalo i Rosbergovog ponašanja i postupaka,
- Šlag na tortu su Wolff i Lauda.

dakako je napisao/la:Nego sta je sa Vettelovom gumom,imali kakvih vijesti!?
Nisam nabasao na neko objašnjenje.
Ali mislim da je (neko već pomenu) kolega @hattrick kriv, jer je možda kao najveći Vettelov fan na forumu, bio prisutan na trci.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- Navija za: Vettel,Ferrari
Što bi htjela, da se izmakne Hamiltonu? Normalna putanja kod branjenja pozicije.
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Pa normalno da je drugačija putanja od prethodnih krugova kada se branio za svoju poziciju. Glupa slika
evo još jedan video. Svoje mišljenje sam dao ali s obzirom da je Hamilton ipak zericu prije skrenuo nemogu svu krivnju dat Rosbergu jer je Hamilton vidio da će Rosberg nastaviti naprijed a on sam nije izašao na krajnju vanjsku liniju nego je skrenuo znajući da će tamo biti Rosberg
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=q4LZK5Ko0OU[/youtube]
0.25 --> stavite brzinu
EDIT jbt zvuk je očajan. Da nema slike nebi ni skužio bolide
evo još jedan video. Svoje mišljenje sam dao ali s obzirom da je Hamilton ipak zericu prije skrenuo nemogu svu krivnju dat Rosbergu jer je Hamilton vidio da će Rosberg nastaviti naprijed a on sam nije izašao na krajnju vanjsku liniju nego je skrenuo znajući da će tamo biti Rosberg
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=q4LZK5Ko0OU[/youtube]
0.25 --> stavite brzinu
EDIT jbt zvuk je očajan. Da nema slike nebi ni skužio bolide

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"