Haas F1 Team

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Testarossa
Karting
Karting
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Ne mogu vam opisti koliko mi je drago sto je otisao steiner. Rijedak pajac na gridu.
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: #93, #33
Prelijepa vijest.

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 3 mj
Koliko god mislio da ne zna posao, mislim da je otišao iz krivih razloga. Čekamo focking interview....

Tudum
GP3
GP3
S nama već: 4 god 4 mj
Navija za: Sainz
wapi je napisao/la: 10.01.2024., 18:56 Koliko god mislio da ne zna posao, mislim da je otišao iz krivih razloga. Čekamo focking interview....
Koji su razlozi?

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Fernando Alonso
Neviden hype se stvorio oko Steinera nakon “fucking wankers” epizode. Covjek koji nakon toliko iskustva i nekoliko godina suradnje nije uspio ukrotiti Grosjeana i Magnussena i pri tome bio vodeci u Haasu za vrijeme mozda najveceg cirkusa (u pravom smislu te rijeci) u F1 - Rich Energy saga…E bas tada, u to vrijeme, prizeljkivali su ga mnogi u Ferrariju gdje bi napravio cudo. Tada sam mislio da je to najveca piz*arija i dalje sam pri tome misljenju.

Nemam protiv Guenthera nista ovako, vise sam negativnog misljenja oko Haasa kao ekipe koja mi ne bi falila taman da sutra izadu iz sporta. Nikada mi nisu bili pretjrano dragi i ne vidim da bi se to moglo uskoro promijeniti. Kaos je kod njih vec godinama i ne nazire se kraj. Vidit cemo sto ove promjene nose sa sobom, ali misljanja sam da nije bilo Netflixa, ova vijest bi bila aktualna samo kod fanova Haas tima.

wapi Verified
GP3
GP3
Tudum je napisao/la: 10.01.2024., 19:01
wapi je napisao/la: 10.01.2024., 18:56 Koliko god mislio da ne zna posao, mislim da je otišao iz krivih razloga. Čekamo focking interview....
Koji su razlozi?
Koliko se može shvatiti iz drugih izvora prvo je otišao Resta, a onda koji dan kasnije i Steiner jer je Haas stavio veto na dodatne investicije tvrdeći da oprema koju momčadi ima uopće nije loša i da se svi skupa moraju samo malo bolje potruditi jer je njemu neprihvatljivo da nakon x milijuna investicije još nije osvojio podij u F1.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: sve powered by honda
malo o stanju o haas-u, guentherovom odlasku i tako to....
https://www.planetf1.com/news/haas-lobb ... einer-show
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 9 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
2. februara otkrivanje VF24[ link do slike ]

Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

slikaslika

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 4 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda

Od drugih vijesti, Bearman se (osim obavljanja sličnih obveza u Ferrariju) pridružuje Fittipaldiju na poziciji rezervnog vozača Haasa.

Uz to, ove sezone će za Haas odraditi čak 6 slobodnih treninga.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

Osella
GP3
GP3

Evo nam Haasove livreje za ovu sezonu. Gotovo identična prošlogodišnjoj.
Lasciatemi guidare...

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Fernando Alonso
Nije mi skroz jasan ovaj narativ oko predstavljanja bolida posljednjih nekoliko sezona. Opet se naglasava rijec “livery” iako gledajuci sliku vidim i promjene u dizajnu bolida, pogotovo na straznjem dijelu bolida i na bocnim stranicama. Jesam li ja tu rijec poistovijetio iskljucivo s bojom bolida pa krivo shvatio ili ne, to je ostalo za provjeriti.

Bilo kako bilo, izgleda mi ljepse nego prethodnik, ali ne vjerujem da ce performanse biti razlicite od proslogodisnjih. Nadam se da ove godine necemo gledat navalu casual komentara kako su svi bolidi jednaki proslogodisnjima iako nisu bili.

jenson
GP3
GP3
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Alpine, Gasly
Obično kad se naglasi riječ 'livreja', znači da se ne radi o pravom bolidu, već onom bazičnom modelu za pokazivanje

reso20
GP3
GP3
jenson je napisao/la: 02.02.2024., 18:09 Obično kad se naglasi riječ 'livreja', znači da se ne radi o pravom bolidu, već onom bazičnom modelu za pokazivanje
True ali kod haasa je ovo gotovo pravi bolid vise manje. Tako vise manje uvijek bude

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 9 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ja to više ništa ne vjerujem dok ne dođu na prvu trku, ee onda nema skrivanja

Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

slikaslika

Osella
GP3
GP3
https://formu1a.uno/en/steiner-on-haas- ... -he-didnt/

Pogled iz Steinerovog kuta u vezi raskida suradnje s Haasom.
Lasciatemi guidare...

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
spominjalo se bilo na portalu da je guenter tražio dionice.
prvi put sam sad pročito na tu temu citat s planetf1:

“Guenther found a $20 million sponsor, but he told Gene Haas that he wanted shares in the team to stay and continue the relationship. Haas, however, did not accept, and so Steiner himself left the team.”
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

majic13
Karting
Karting
S nama već: 7 god
zekohonda je napisao/la: 27.02.2024., 13:36 spominjalo se bilo na portalu da je guenter tražio dionice.
prvi put sam sad pročito na tu temu citat s planetf1:

“Guenther found a $20 million sponsor, but he told Gene Haas that he wanted shares in the team to stay and continue the relationship. Haas, however, did not accept, and so Steiner himself left the team.”
Godinama ih je čupao iz govana i donosio lovu. Nek je dao otkaz i otisao.
Haasu zelim sve najgore jer su sve ono sta jedna F1 ekipa ne bi trebala biti.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Oba bolida u bodovima.. Neocekivano svakako.. Prilika se pokazala i uzeli su ponudjeno :party:
Fino Alla Fine

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
https://twitter.com/tgruener/status/1778722991955681508

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1