F1 Vijesti

šŸ“° Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Slažem se sa Har Kl, previŔe toga oko čega se vrte ogromni novci je otkazano. Slažem se da je panika prevelika, ali nije ni zajebancija.

Najjači mi ovi naÅ”i portali Å”to objavljuju slike praznih polica u dućanima i neke gužve, niÅ”ta od navedenog nisam danas niti ovih dana vidio. Sve normalno.
slika

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
Engine mode 11!
Position 5!

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Seb i Kimi odletili doma :klanjam: https://twitter.com/JBenito0043/status/1238217672896192516
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Ferrari je napisao/la: 12.03.2020., 22:15 Činjenica je ta da općenito vlada prevelika panika iz nekog razloga...virus uopće nije toliko opasan.
Inače naŔ zdravstveni sustav je poznat po svijetu kao jedan od boljih..
Nama sad fali doktora, Å”to će biti ako odjednom bolnice moraju primiti tisuće ljudi i moraju početi birati koga primaju, a koga ne, kao Å”to je to u Italiji?

Ljudi misle, kao, vidite kako je u Kini proÅ”lo, proći će i ovdje. Kina je doslovno betonirala ljude u stanove, milijunski grad je bio prazan mjesec dana..

A da ne govorim o ekonomskim posljedicama, nama je turizam koliko, 15, 20 ako ne i viÅ”e posto BDP, ove godine ako ostane ovako imat ćemo nulu.
Ovo treba Å”to prije zaustaviti..ne paničarim stvarno, ali kad sve sportske lige obustave natjecanje, Dow Jones padne za 10% u danu (a pao je za 8 nekidan), Talijani uvode najveću karantenu u povijesti Europe, Å”kole zatvorene dosta država diljem svijeta - ne možeÅ” reći kako virus nije toliko opasan...

Edit: vidim ovo kako su odletili doma, baÅ” sam danas razmiÅ”ljao da me čudi kako Seb nije viÅ”e protestirao, imam osjećaj da je on baÅ” takav lik.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Edit: vidim ovo kako su odletili doma, baÅ” sam danas razmiÅ”ljao da me čudi kako Seb nije viÅ”e protestirao, imam osjećaj da je on baÅ” takav lik.
Ako si vidio Ŕto je Klopp prije nekoliko dana rekao...pa nema smisla da ni Seb niti netko drugi govori o tome. Postoje stručnjaci.
slika slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Seb
Ferrari je napisao/la: 12.03.2020., 22:41 Seb i Kimi odletili doma :klanjam: https://twitter.com/JBenito0043/status/1238217672896192516
E jbg, sad sam i ja za odgodu.
f1zd je napisao/la: 12.03.2020., 22:42
Ferrari je napisao/la: 12.03.2020., 22:15 Činjenica je ta da općenito vlada prevelika panika iz nekog razloga...virus uopće nije toliko opasan.
Inače naŔ zdravstveni sustav je poznat po svijetu kao jedan od boljih..
Nama sad fali doktora, Å”to će biti ako odjednom bolnice moraju primiti tisuće ljudi i moraju početi birati koga primaju, a koga ne, kao Å”to je to u Italiji?

Ljudi misle, kao, vidite kako je u Kini proÅ”lo, proći će i ovdje. Kina je doslovno betonirala ljude u stanove, milijunski grad je bio prazan mjesec dana..

A da ne govorim o ekonomskim posljedicama, nama je turizam koliko, 15, 20 ako ne i viÅ”e posto BDP, ove godine ako ostane ovako imat ćemo nulu.
Ovo treba Å”to prije zaustaviti..ne paničarim stvarno, ali kad sve sportske lige obustave natjecanje, Dow Jones padne za 10% u danu (a pao je za 8 nekidan), Talijani uvode najveću karantenu u povijesti Europe, Å”kole zatvorene dosta država diljem svijeta - ne možeÅ” reći kako virus nije toliko opasan...
Nije toliko opasan...

Kico
Formula 2
Formula 2
Govori se da je pet timova za utrku a pet protiv, znaci mogli bi gledat Merc i Hondu samo na FP1
Engine mode 11!
Position 5!

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Indianapolis 2005 2.0 :chill: :kokice:
slika slika

Kico
Formula 2
Formula 2
Ferrari je napisao/la:Indianapolis 2005 2.0 :chill: :kokice:
Da al zar nije neko pravilo uvedeno nakon toga, da barem 16 vozaca mora nastupat ili sam krivo nesto procito!
Engine mode 11!
Position 5!

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Kico je napisao/la: 12.03.2020., 22:50
Da al zar nije neko pravilo uvedeno nakon toga, da barem 16 vozaca mora nastupat ili sam krivo nesto procito!
12
slika slika

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Kakav shitshow :kokice:

Kico
Formula 2
Formula 2
Ferrari je napisao/la:
Kico je napisao/la: 12.03.2020., 22:50
12
A ok, tnx na info!
Engine mode 11!
Position 5!

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Lewis navodno također otiÅ”ao.
slika slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
One ekipe koje su glasale protiv ni dragi Bog nemoze natjerati da sudjeluju u vikendu. A ako nema njih nece biti niti ekipa koje su glasale za.
Tako da , samo lude su mogucnosti da se ista odrzi ovog vikenda.
Tj realne mogucnosti niti ne postoje prakticki
slikaslika slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Yes: Mercedes, Red Bull, Alpha Tauri Rosso, Racing Point, Williams

No: McLaren, Ferrari, Renault, Alfa Romeo, Haas

f1zd
Ferrari je napisao/la: 12.03.2020., 22:44
Ako si vidio Ŕto je Klopp prije nekoliko dana rekao...pa nema smisla da ni Seb niti netko drugi govori o tome. Postoje stručnjaci.
Ma naravno, ali on mi djeluje kao lik koji bi sebe, ženu i djecu stavio u bunker, nakupovao hrane za dva mjeseca i odjebao sve žive :fakjea: :fakjea:

U isto vrijeme i želim i ne želim da se održi utrka..
Ovaj dan je bio baÅ” lud, definitivno će ostati upamćen u povijesti. A u F1 joÅ” luđe :aww:

Kico
Formula 2
Formula 2

Valjda vikend ide normalno, nece mozda utrke bit, al netko ce testirat nesto!!
Zadnja izmjena: Kico, dana/u 12.03.2020., 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
Engine mode 11!
Position 5!

Ferrari
Formula 1
Formula 1
https://twitter.com/AlbertFabrega/status/1238221603428659201
slika slika

f1zd
Pastor je napisao/la: Nije toliko opasan...
Za tebe možda nije, jbg. Duročno vjerojatno je, ali neda mi se sad o tome, možda i jesam u krivu, vidjet ćemo za koji mjesec.

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Fernando Alonso
Nema smisla da se odrzi utrka. Do neki dan se vrtio film kako nije u redu odrzati utrku ako netko iz odredenog tima ne moze doci, a evo danas 5 timova nece vozi, vozaci odlaze kuci, a utrka se jos mozda i odrzi. FIA sto se ceka? Zdravlje i vrijeme je u pitanju. Svi bismo mi htjeli da se VN Australije odrzi, ali ovo vise nema smisla.
Odgovori
šŸ‘€ Registriraj se Prijavi se ⚔