F1 Vijesti
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Slažem se sa Har Kl, previÅ”e toga oko Äega se vrte ogromni novci je otkazano. Slažem se da je panika prevelika, ali nije ni zajebancija.
NajjaÄi mi ovi naÅ”i portali Å”to objavljuju slike praznih polica u duÄanima i neke gužve, niÅ”ta od navedenog nisam danas niti ovih dana vidio. Sve normalno.
NajjaÄi mi ovi naÅ”i portali Å”to objavljuju slike praznih polica u duÄanima i neke gužve, niÅ”ta od navedenog nisam danas niti ovih dana vidio. Sve normalno.

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama veÄ: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
InaÄe naÅ” zdravstveni sustav je poznat po svijetu kao jedan od boljih..Ferrari je napisao/la: 12.03.2020., 22:15 Äinjenica je ta da opÄenito vlada prevelika panika iz nekog razloga...virus uopÄe nije toliko opasan.
Nama sad fali doktora, Å”to Äe biti ako odjednom bolnice moraju primiti tisuÄe ljudi i moraju poÄeti birati koga primaju, a koga ne, kao Å”to je to u Italiji?
Ljudi misle, kao, vidite kako je u Kini proÅ”lo, proÄi Äe i ovdje. Kina je doslovno betonirala ljude u stanove, milijunski grad je bio prazan mjesec dana..
A da ne govorim o ekonomskim posljedicama, nama je turizam koliko, 15, 20 ako ne i viÅ”e posto BDP, ove godine ako ostane ovako imat Äemo nulu.
Ovo treba Å”to prije zaustaviti..ne paniÄarim stvarno, ali kad sve sportske lige obustave natjecanje, Dow Jones padne za 10% u danu (a pao je za 8 nekidan), Talijani uvode najveÄu karantenu u povijesti Europe, Å”kole zatvorene dosta država diljem svijeta - ne možeÅ” reÄi kako virus nije toliko opasan...
Edit: vidim ovo kako su odletili doma, baÅ” sam danas razmiÅ”ljao da me Äudi kako Seb nije viÅ”e protestirao, imam osjeÄaj da je on baÅ” takav lik.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ako si vidio Å”to je Klopp prije nekoliko dana rekao...pa nema smisla da ni Seb niti netko drugi govori o tome. Postoje struÄnjaci.Edit: vidim ovo kako su odletili doma, baÅ” sam danas razmiÅ”ljao da me Äudi kako Seb nije viÅ”e protestirao, imam osjeÄaj da je on baÅ” takav lik.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Pastor
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 3 mj
- Navija za: Seb
E jbg, sad sam i ja za odgodu.Ferrari je napisao/la: 12.03.2020., 22:41 Seb i Kimi odletili domahttps://twitter.com/JBenito0043/status/1238217672896192516
Nije toliko opasan...f1zd je napisao/la: 12.03.2020., 22:42InaÄe naÅ” zdravstveni sustav je poznat po svijetu kao jedan od boljih..Ferrari je napisao/la: 12.03.2020., 22:15 Äinjenica je ta da opÄenito vlada prevelika panika iz nekog razloga...virus uopÄe nije toliko opasan.
Nama sad fali doktora, Å”to Äe biti ako odjednom bolnice moraju primiti tisuÄe ljudi i moraju poÄeti birati koga primaju, a koga ne, kao Å”to je to u Italiji?
Ljudi misle, kao, vidite kako je u Kini proÅ”lo, proÄi Äe i ovdje. Kina je doslovno betonirala ljude u stanove, milijunski grad je bio prazan mjesec dana..
A da ne govorim o ekonomskim posljedicama, nama je turizam koliko, 15, 20 ako ne i viÅ”e posto BDP, ove godine ako ostane ovako imat Äemo nulu.
Ovo treba Å”to prije zaustaviti..ne paniÄarim stvarno, ali kad sve sportske lige obustave natjecanje, Dow Jones padne za 10% u danu (a pao je za 8 nekidan), Talijani uvode najveÄu karantenu u povijesti Europe, Å”kole zatvorene dosta država diljem svijeta - ne možeÅ” reÄi kako virus nije toliko opasan...
- Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
12Kico je napisao/la: 12.03.2020., 22:50Da al zar nije neko pravilo uvedeno nakon toga, da barem 16 vozaca mora nastupat ili sam krivo nesto procito!Ferrari je napisao/la:Indianapolis 2005 2.0![]()
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama veÄ: 9 god 4 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Kakav shitshow 

-
Kico
- Formula 2
- S nama veÄ: 5 god 5 mj
- Navija za: Honda
A ok, tnx na info!Ferrari je napisao/la:12Kico je napisao/la: 12.03.2020., 22:50Da al zar nije neko pravilo uvedeno nakon toga, da barem 16 vozaca mora nastupat ili sam krivo nesto procito!Ferrari je napisao/la:Indianapolis 2005 2.0![]()
Engine mode 11!
Position 5!
Position 5!
- AlkY
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
One ekipe koje su glasale protiv ni dragi Bog nemoze natjerati da sudjeluju u vikendu. A ako nema njih nece biti niti ekipa koje su glasale za.
Tako da , samo lude su mogucnosti da se ista odrzi ovog vikenda.
Tj realne mogucnosti niti ne postoje prakticki
Tako da , samo lude su mogucnosti da se ista odrzi ovog vikenda.
Tj realne mogucnosti niti ne postoje prakticki

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama veÄ: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Ma naravno, ali on mi djeluje kao lik koji bi sebe, ženu i djecu stavio u bunker, nakupovao hrane za dva mjeseca i odjebao sve živeFerrari je napisao/la: 12.03.2020., 22:44Ako si vidio Å”to je Klopp prije nekoliko dana rekao...pa nema smisla da ni Seb niti netko drugi govori o tome. Postoje struÄnjaci.Edit: vidim ovo kako su odletili doma, baÅ” sam danas razmiÅ”ljao da me Äudi kako Seb nije viÅ”e protestirao, imam osjeÄaj da je on baÅ” takav lik.

U isto vrijeme i želim i ne želim da se održi utrka..
Ovaj dan je bio baÅ” lud, definitivno Äe ostati upamÄen u povijesti. A u F1 joÅ” luÄe

-
Alonso king
- GP3
- S nama veÄ: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Nema smisla da se odrzi utrka. Do neki dan se vrtio film kako nije u redu odrzati utrku ako netko iz odredenog tima ne moze doci, a evo danas 5 timova nece vozi, vozaci odlaze kuci, a utrka se jos mozda i odrzi. FIA sto se ceka? Zdravlje i vrijeme je u pitanju. Svi bismo mi htjeli da se VN Australije odrzi, ali ovo vise nema smisla.