F1 Vijesti
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Utrka bez McLarena nece imati smisla.
A ovi sta govore da se nemoze nesto otkazati sam zato jer puno kosta neka dobro razmisle sta pricaju.
Neka je u Formulu1 utuceno milijon milijona dolara , svi ti novci nisu niti blizu vrijednosti samo jednog ljudskog zivota.
Da netko opce moze spomenuti da ce se neciji zivot riskirati samo da se pare ne izgube.
Samo nazalost previse je ljudi na svijetu kojima je bitniji 1 dolar od necijeg zivota , tako da se nebi ni cudio nekim "maloumnim" odlukama vodstva pa nastave s necim samo iz razloga da im dolari ne propadnu.
A ovi sta govore da se nemoze nesto otkazati sam zato jer puno kosta neka dobro razmisle sta pricaju.
Neka je u Formulu1 utuceno milijon milijona dolara , svi ti novci nisu niti blizu vrijednosti samo jednog ljudskog zivota.
Da netko opce moze spomenuti da ce se neciji zivot riskirati samo da se pare ne izgube.
Samo nazalost previse je ljudi na svijetu kojima je bitniji 1 dolar od necijeg zivota , tako da se nebi ni cudio nekim "maloumnim" odlukama vodstva pa nastave s necim samo iz razloga da im dolari ne propadnu.

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Da. Ljudsko ponašanje je gotovo NEzrelo - vidi se koliko smo kao civilizacija u low profile mode..... i u ovakvim "ratnim" situacijama dolazi do.... svega.CrashOverride je napisao/la: 12.03.2020., 15:19Ljudi su za pocetak vrlo neodgovorni, da ne kazem i glupi..MrDoomroom je napisao/la: 12.03.2020., 15:14 Ne razumijem tu histeriju oko corone, zaista sve što vidim od medija i ljudi koji haraju po trgovinama jbt kao da nikad nisu koristili dezinfekcija sredstva. Dođe mi da se pitam kako su živjeli prije ove histerije.
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Sve ostalo nakon toga dodje samo..
Sto se tice haranja trgovinama, ako ne budes jedan od njih, moga bi imat porblema![]()
Ja sam prije svega SEBIČAN, hoću gledati ovaj vikend F1, sa McLarenom ili bez Mclarena......

Što se tiče love / novca u F1, to me ne zanima..... ali utrkivanje trebamo gledati.

Zadnja izmjena: pigmalion, dana/u 12.03.2020., 15:52, ukupno mijenjano 2 puta.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Hrana je najmanji problem, za ostalo... U pozadini svira soundtrack od The Last of UsCrashOverride je napisao/la:Ljudi su za pocetak vrlo neodgovorni, da ne kazem i glupi..MrDoomroom je napisao/la: 12.03.2020., 15:14 Ne razumijem tu histeriju oko corone, zaista sve što vidim od medija i ljudi koji haraju po trgovinama jbt kao da nikad nisu koristili dezinfekcija sredstva. Dođe mi da se pitam kako su živjeli prije ove histerije.
Sve ostalo nakon toga dodje samo..
Sto se tice haranja trgovinama, ako ne budes jedan od njih, moga bi imat porblema

- pigmalion
- Formula 1
Najbolje da CIJELI svijet ne izlazi iz kuća do kraja ljeta - neka sve bude on-line, i posao i škole..... nakupovati hrane, i COVID-19 će otići.....
Treba se paziti i biti oprezan,.... ali sve otkazati, odmah i sad - to je..... sucks.

Treba se paziti i biti oprezan,.... ali sve otkazati, odmah i sad - to je..... sucks.
.....biti po svome,.....

- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Ne kažem ba ne treba biti na oprezu zbog Coronavirus kao i svih bolesti koje su harale i haraju, ali nije sad da se umire 100% inače bi mogli svaku virusnu bolest prezentirati kao Coronu i živjeti doslovno u izolaciji. //cloud.tapatalk.com/s/5e6a4df5179 ... yet-OC.mp4AlkY je napisao/la:Utrka bez McLarena nece imati smisla.
- DaveGilmour
- Formula 2
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Ne znam koliko blagonaklono Ante gleda na ovakav tip komentara, ali neka ga obriše ako ovome tu nije mjesto.
Slažem se s @Maniacom da je trenutno puno veći problem ljudska histerija nego sam virus.
Što se tiče drastičnih preventivnih mjera (kao što su zatvaranje cijelih država, otkazivanje svih događaja...), treba se zapitati kakve su njihove dalekosežne posljedice i opravda li njihov kratkotrajni benefit njihovu primjenu. Po meni je globalna gospodarska kriza, koja će potencijalno uslijediti nakon korone, puno veći problem od same pandemije koronavirusom. Stoga se protivim bilo kakvim mjerama koje bi stavile svijet u zimski san. No kako sada stvari stoje, krenulo se u tom smjeru paničnog uspavljivanja svijeta, prije svega zbog pritiska histerične mase.
Slažem se s @Maniacom da je trenutno puno veći problem ljudska histerija nego sam virus.
Što se tiče drastičnih preventivnih mjera (kao što su zatvaranje cijelih država, otkazivanje svih događaja...), treba se zapitati kakve su njihove dalekosežne posljedice i opravda li njihov kratkotrajni benefit njihovu primjenu. Po meni je globalna gospodarska kriza, koja će potencijalno uslijediti nakon korone, puno veći problem od same pandemije koronavirusom. Stoga se protivim bilo kakvim mjerama koje bi stavile svijet u zimski san. No kako sada stvari stoje, krenulo se u tom smjeru paničnog uspavljivanja svijeta, prije svega zbog pritiska histerične mase.
- pigmalion
- Formula 1
To nije samo "panično uspavljivanje svijeta"..... to je već kao neka.... hm, pasivna prisila.DaveGilmour je napisao/la: 12.03.2020., 16:10 Ne znam koliko blagonaklono Ante gleda na ovakav tip komentara, ali neka ga obriše ako ovome tu nije mjesto.
.....biti po svome,.....

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Ma nisam niti ja mislio nikoga prozivati.F12000 je napisao/la: 12.03.2020., 15:43 Alky ne zastupam ja takav stav, jednostavno tvrdim da je takav sentiment većine koji donose odluke.
Nego se pisalo masu takvih komentara. I meni je jasno da je prevelika lova u pitanju i zato sam napisao da puno ljudi koji donose odluke imaju vecu ljubav prema tom "papiru" nego prema ljudima.

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Dobro ne bih se ja složio da je tolika histerija, po meni je više zajebancija, pogotovo kod nas, nego bilo kakva histerija, ipak se radi o virusu koji ostavlja trag na bilo čemu što neko zaražen dotakne ili još gore disanjem izdahne, što pokreće domino efekt. U Kini je policija i vojska zatvorila jednu regiju, možeš mrtav jedino da izađeš odatle, na ulicu nema izlaziti osim u određenim terminima... Da nije bilo histerije Kineza, virus bi se raširio na ostale regije i opet bi domino efekat imali...
Mislim ima histeričnih ljudi koji pretjeranom podmjerom po tržnim centrima dižu paniku van svih proporcija i time više o sebi govore, ali sad da nije ozbiljno i da se radi o najsmješnijem virusu, ne bih se složio!
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
Mislim ima histeričnih ljudi koji pretjeranom podmjerom po tržnim centrima dižu paniku van svih proporcija i time više o sebi govore, ali sad da nije ozbiljno i da se radi o najsmješnijem virusu, ne bih se složio!
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

-
alonso05espana
- Karting
- S nama već: 7 god 7 mj
- Navija za: Alonsa i Norrisa
Sad je opet Hamsta ispao "Narodni heroj" 

- pigmalion
- Formula 1
To mu je smisao života: da bude "narodni heroj"......
Da mu se dive i obožavaju ga, 25h na dan......

.....biti po svome,.....