F1 Vijesti

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
F12000 je napisao/la: 12.03.2020., 12:59 Izgleda da utrka ipak ide dalje, samo bez McLarena.

https://www.formula1.com/en/latest/arti ... 1RFJ3.html
:facepalm: :facepalm:
Znači za mjesec dana neće samo bolide okretati iiznositi iz paddocka? Koje je njima k? Tko zna koliko ljudi u paddocku već ima koronu?

Ovo mi je bezveze, McLaren mora imati tu privilegiju da se zbog njih otkaže utrka.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Navija za: Ferrari
Osobno bi sve otkazo do pocetka petog mjeseca..
Pa onda ponovno procjena stanja..
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
DaveGilmour je napisao/la: 12.03.2020., 12:57 Ma nema šanse da se cijela sezona otkaže. Previše je novca tu u igri.

Sezona će vjerojatno krenuti negdje oko lipnja i onda će se probati nadoknaditi par utrka s početka sezone. Po pitanju sezone se neće ništa strašno desiti.
Nemoj 2x reći....
F12000 je napisao/la: 12.03.2020., 12:59 Izgleda da utrka ipak ide dalje, samo bez McLarena.

https://www.formula1.com/en/latest/arti ... 1RFJ3.html
Nije u redu. Pa neki dan Brawn je pričao nešto u tom fazonu (da sad ne tražim) da bi se trka u takvoj situaciji odgodila.
Jedino možda to što se Mclaren sam povukao.
Možemo očekivati da se još koja ekipa povuče.
A mogli bi se ostali i solidarisati.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Čak i ako se utrka održi, mislim da možemo očekivati puno otkazivanja i odgoda u F1, barem u sljedeća 2-4 mjeseca.... :?
Sisu (fin.)

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Ne znam gdje vi u ovom gornjem linku vidite da se utrka održava. Ja sam skoro 100% uvjeren da se otkazuje iako bih volio da se ipak odvozi pa makar i bez McLarena.

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Znam da sam sebičan, ali barem da u 2 ujutro vidim bolide pa neka se otkazuje... Ne mogu više čekati, brojim sekunde...
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Slažem se @Dave, i ja mislim da će se odgoditi, iako u zadnjoj rečenici piše
Our priority is the safety of the fans, the teams and all personnel at the race.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
DaveGilmour je napisao/la: 12.03.2020., 13:39 Ne znam gdje vi u ovom gornjem linku vidite da se utrka održava. Ja sam skoro 100% uvjeren da se otkazuje iako bih volio da se ipak odvozi pa makar i bez McLarena.
Da su se odlučili na otkazivanje to bi sigurno bilo uvršteno u članak.
https://twitter.com/F1/status/1238077844414255107
slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Ne nužno, ovo je samo prenošenje McLarenove vijesti. Da bi se utrka otkazala prvo se mora sastati malo više ljudi. Tako da def. postoji velika mogućnost za otkazivanjem, ali prvo moraju sastančiti.
Sisu (fin.)

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Ferrari Maniac je napisao/la: 12.03.2020., 13:46 Ne nužno, ovo je samo prenošenje McLarenove vijesti. Da bi se utrka otkazala prvo se mora sastati malo više ljudi. Tako da def. postoji velika mogućnost za otkazivanjem, ali prvo moraju sastančiti.
Hm..... znači ima još nade za ovaj GP vikend...... :misli:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

F12000
Formula 1
Formula 1
Nije gotovo, dok nije gotovo :gandalf:
slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Ma otkazat ce sigurno. Em nema smisla jer nema mclarena, em ce situacija sa virusom sljedecih nekoliko tjedana biti sve gora i gora pa tek onda ce krenuti na bolje, tamo oko svibnja tek...

Jbg, treba se samo nadati da nece cijelu godinu biti otkazivanja.. nadam se od svibnja pa na dalje da ce sve biti u normali.

Mene zivcira sto ce i mec khanin vs. tony gotovo sigurno biti otkazan, po peti fucking put

Jbg, kak9 je tako je.. nema se tu sta puno napraviti osim cekati toplije vrijeme i opcenito cekati da se sve smiri..

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Ima nade, ali nema smisla. Pogotovo ako se uzme u obzir globalna situacija. Puno važnije stvari se otkazuju i puno važniji poslovi su u opasnosti... kolko god mi je to teško reći kao F1 navijaču.
Sisu (fin.)

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
Govori se da ce u Europi najveci vrhunac corone biti u 6 i 7 mijesecu, tako da mislim da nista od sporta opcenito i okupljanja, zalosno al tako je, prvo zdravlje pa onda sve ostalo!!!
Engine mode 11!
Position 5!

F12000
Formula 1
Formula 1
Zaboravljate da drugi sportovi ne ovise toliko financijski o otkazanim događajima kao F1 o Australiji (prvoj utrci sezone) koja često bude i najgledanija, a za koju je već sve spremno. Momčadi su tu, navijači su kupili karte, hoteli su rezervirani, avionske karte su kupljene...
slika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Ne razumijem tu histeriju oko corone, zaista sve što vidim od medija i ljudi koji haraju po trgovinama jbt kao da nikad nisu koristili dezinfekcija sredstva. Dođe mi da se pitam kako su živjeli prije ove histerije.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
MrDoomroom je napisao/la: 12.03.2020., 15:14 Ne razumijem tu histeriju oko corone, zaista sve što vidim od medija i ljudi koji haraju po trgovinama jbt kao da nikad nisu koristili dezinfekcija sredstva. Dođe mi da se pitam kako su živjeli prije ove histerije.

Sent from my GM1913 using Tapatalk
Ljudi su za pocetak vrlo neodgovorni, da ne kazem i glupi..
Sve ostalo nakon toga dodje samo..

Sto se tice haranja trgovinama, ako ne budes jedan od njih, moga bi imat porblema :mrgreen:
Zadnja izmjena: CrashOverride Verified, dana/u 12.03.2020., 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
Fino Alla Fine

Kico
Formula 2
Formula 2
Navija za: Honda
Bome ce corona gospodarstvo dobro uzdrmat!
Engine mode 11!
Position 5!

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Upravo u tome je i stvar - histerija. Ne zdravstvene posljedice. Najveća dobit toga da 'sve pozatvaramo' je u tome što će donekle suzbiti ovaj strah ljudi. Nema smisla dalje omogućavati ovakve javne događaje još neko vrijeme i to ne samo zbog zdravstvenih nego i ekonomskih razloga. Moramo ipak malo racionalnije promisliti situaciju. Histerija je u konačnici puno veća šteta po nas nego sama bolest, a ako ćemo nastaviti u status quo, neće se niti to puno promijeniti i možda odgledamo AUS, al nećemo još puno drugih trka ove sezone.
Sisu (fin.)

barrell rider
Karting
Karting
nadam se da ce se otkazati citava sezona da hamilton ne osvoji jos jedan naslov
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡