Har Kl je napisao/la: 11.11.2018., 21:14
Želim prijaviti korisnika @sandalovina.
Već duže vrijeme me citira sa meni ne razumljivim pitanjem.
Inače nikad nisam nekoga prijavio, ne bih ni sada da mi ne dolaze notifikacije kad me citira.
Har Kl je napisao/la: 11.11.2018., 21:14
Želim prijaviti korisnika @sandalovina.
Već duže vrijeme me citira sa meni ne razumljivim pitanjem.
Inače nikad nisam nekoga prijavio, ne bih ni sada da mi ne dolaze notifikacije kad me citira.
Cijeli dan briljira...
Reprimand
nerazumijem u cemu je problem? pa jel sve u skladu sa pravilima, nisam nista prekrsio, lako se je urotiti protiv nekoga samo zato jer ste kao dvojica. mislim da ovo nije fer
Vetma možeš li vidjeti sto se događa sa ovim da me stalno izbacuje forum tj. svaki put se moram logirati, ili me odlogira nasumično kada izađem da vidim portal itd.?
Znalo se i prije dogoditi, ali ne ovako kao zadnjih desetak dana.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Ferrari je napisao/la: 01.03.2019., 13:22
Vetma možeš li vidjeti sto se događa sa ovim da me stalno izbacuje forum tj. svaki put se moram logirati, ili me odlogira nasumično kada izađem da vidim portal itd.?
Znalo se i prije dogoditi, ali ne ovako kao zadnjih desetak dana.
Znam za taj problem, ali ne mogu ništa napraviti oko njega. Preokrenuo sam sve naopako deset puta i ništa ne radi. Portal i forum jednostavno ne idu zajedno pod jedan login. Radilo je ponekad, a sad otkad sam napravio update na najnovije verzije jednog i drugog - kolju se više nego ikad.
Vidjet ću što s tim, nema puno opcija... Ili jednostavno izgasiti cijeli forum i napraviti neki sistem da na portalu možete otvoriti svoje teme i pisati u njima. To je ogroman posao, ne znam ni sam...
Zanimljivo da portal i forum nemaju isti log in. A nemozes komentirati na portalu ako nisi logiran na forumu. Cudna situacija jer povezani su a nisu povezani . Forum nemoj micat , ako uspijes rijesit bez toga ok , ako ne prezivit cemo hehe