Danas procitah da je Masa izjavio da je Raikonen potpisao ugovor za Ferari 2 godine prije nego sto je poceo zapravo voziti za njih. Ne znam da li je neko upoznat s ovom cinjenicom, mene je bas iznenadila, jer prvi put to cujem/citam danas.
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.
za alonsa i npr. montoyu je bilo javno objavljeno da prelaze u mcl. guglam: alonso je objavio u prosincu 2005. da prelazi u mcl 2007. montoya je objavio u studenom 2003. da prelazi u mcl. 2005.
za kimija to nije bilo slučaj. što se tiče objave. ona je došla nakon objave o schumijevom (prvom) umirovljenju nakon monze 2006.
ali vjerojatno ste u pravu, vjerojatno je sve već davno prije bilo dogovoreno.
ja se samo sjećam transparenta u monzi 2006. nešto u stilu 'kimi, red doesn't suit you'.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
zeko hvala puno na ovom clanku. Nekako se ne mogu oteti dojmu da je LdM kriv za pad Ferarija, jer ipak Todt je znao posao, a ovaj je sve radio da on bude frontmen. Stekao sam dojam da je LdM bio takoreci ljubomoran na slavu Todta, Brona, Sumahera i Birna. Mada, ipak s druge strane da je bio poguban po Ferari sigurno se ne bi toliko dugo zadrzao u istom. Bilo kako bilo, mnogo kompleksna situacija i odnosi. Ovo je bas u nijansama sive, a ne crno - bijelo.
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.
Ima ispod jedan komentar koji baca neko svjetlo na taj tekst. Kraj mi je posebno sumnjiv, jer ništa u predhodnim događajima ne doprinosi dojmu da je Todt zlobnik.....
So Luca Montezemolo rang Michael Schumacher at home in Oct 99 and daughter Gina-Marie answered the phone and was able to explain to Luca that herself and her brother (Mick) had been enjoying a rough game of football in the garden with their father? Sounds wonderful, except Gina-Marie would only have been 2yrs old at the time and, wait for it, Mick was a mere 7 months old. Cute story Tom.
Testarossa je napisao/la: 03.04.2019., 12:46
zeko hvala puno na ovom clanku. Nekako se ne mogu oteti dojmu da je LdM kriv za pad Ferarija, jer ipak Todt je znao posao, a ovaj je sve radio da on bude frontmen. Stekao sam dojam da je LdM bio takoreci ljubomoran na slavu Todta, Brona, Sumahera i Birna. Mada, ipak s druge strane da je bio poguban po Ferari sigurno se ne bi toliko dugo zadrzao u istom. Bilo kako bilo, mnogo kompleksna situacija i odnosi. Ovo je bas u nijansama sive, a ne crno - bijelo.
Ima u tom članku svakakvih budalaština osim one dolje.... Na primjer sponzor dogovori sastanak s MOntezemolom, a onda završi na sastanku s Todtom pa ga Montezemolo zaskoči iz neke kancelarije. Pa to niti moja kćer od 9 godina ne bi povjerovala.
senna66 je napisao/la: 15.04.2019., 16:54
Kimi prebijen od alkohola
UbiVen
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.