MotoGP sezona 2020.

🏍️ Sve teme vezane uz MotoGP.

josip123
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Nažalost, teško da će to biti pravi Marquez, ako se ikako uspije i vratit... Preteška je ovo ozljeda.
Ali nadati se najboljemu :thumbs:
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
josip123 je napisao/la: 04.12.2020., 09:48 Nažalost, teško da će to biti pravi Marquez, ako se ikako uspije i vratit... Preteška je ovo ozljeda.
Ali nadati se najboljemu :thumbs:
Je to ona ista ozljeda nakon koje je odmah htio vozit sljedecu utrku ili je ima jos nekakav udes?
Fino Alla Fine

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
To je ona ista ozljeda... samo koliko sam skuzio povreda je bas ozbiljna. U pitanju su cak zivci. Upitno je kakva ce to ruka biti kad se oporavi...
Mislim da je svoje sanse dosta umanjio nakon sto je odmah sljedecu utrku sjeo na motor... vidilo se tada u kakvom mu je stanju ruka nakon samo nekoliko krugova.
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Seb
Sarma je napisao/la: 04.12.2020., 05:50 Marquez treći put operiran, oporavak 6 mjeseci :O
Mogao bi Dovi uskočiti u Hondu prvi dio sezone :misli:
https://twitter.com/SkySportMotoGP/status/1334619013289218051
Zašto nebi Bradl. Čuo sam da su mu te zadnju utrku dali da se utrkuje. I bio je dobar. Sve ostalo je bilo testiranje.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ovo ne izgleda dobro za Marca. Tri operacije na istoj ruci radi iste ozljede je jako riskantno. Nadam se da će se vratiti jednako dobar, ali nekako sumnjam. Nije ni Rossi bio isti nakon ozljede, a nije niti Lorenzo nakon loma noge.
slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Nije dobro, kaže da se neće vraćati dok ne bude na 100%.
https://twitter.com/denkmit/status/1335253624625262594

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Seb
Jbt, jes se lik kockao sa onim preranim povratkom. Ozbiljno je ugrozio karijeru. A evo i izgubi 2 sezone u najboljim godinama, čak i da se oporavi. Mislim da ipak nebi trebao imati problema. Samo neka sačeka da potpuno ozdravi. Nadam se da će sve biti u redu.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Baš ružne vijesti, nadao sam se da će do nove sezone sve biti u redu, ali izgleda će ga jako skupo koštati taj ludi pokušaj povratka u Jerezu. Bila bi prava šteta da je ovo sve što smo vidjeli od takvog velemajstora na stazi. I dalje se nadam potpunom oporavku i njegovom povratku u punoj snazi :thumbs:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
produžili smo sudjelovanje do 2026.
https://www.hondaracingcorporation.com/ ... eyWkn_2aFg
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡