avetma je napisao/la:
* provjerite rezultate i javite ako ima nešto nepravilno, vjerujem da je sve u redu.
Prema mojoj računici meni si dao 3 boda više
Ali nebitno, ne mijenja stanje. Dobar, bolje nego prošli put. Napredujem
Pet bodova za Vettela, pet bodova za Rosberga u prvoj grupi. U drugoj grupi po tri boda za Verstappena, Bottasa, Raikkonena i Massu. U trećoj grupi po bod za Gutierreza, Grosjeana i Magnussena, s tim da si dobio 3 dodatna za Grosjeana i 3 dodatna za Magnussena jer si točnu poziciju. Od odustalih si pogodio Alonsa i Kvyata, znači po tri boda za svakog. Sve skupa 37
Kaj pak ovo, 7. sam! Nisam uopće očekivao da ću biti u gornjoj polovici poretka. Čestitke f1zd-u, Alonsu i opet Perici.
MFI Racing se još uvijek dobro drži - 2. smo , znači da još ne moramo okretati fokus na iduću sezonu i imamo se Ferrari i ja čime pohvaliti gazdi!
Ferrari Maniac je napisao/la: Kaj pak ovo, 7. sam! Nisam uopće očekivao da ću biti u gornjoj polovici poretka. Čestitke f1zd-u, Alonsu i opet Perici.
MFI Racing se još uvijek dobro drži - 2. smo , znači da još ne moramo okretati fokus na iduću sezonu i imamo se Ferrari i ja čime pohvaliti gazdi!
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Bravo kolega
Ti zasad nosiš ekipu.
Jbga, ja ko Mclaren, tu negdje blizu bodova, ali mi we još neda.
Prošli put imao 44 boda kao i 5 drugih igrača, ali sam zadnji poslao prognozu pa bio 13.
Danas, djelio 11-12 (naravno, ja sam bio 12.).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Iznenađen sam što sam se uopće našao u bodovima nakon što sam vidio kako je završila borba za pp. Samo mi malo drugi bolid šteka. Ajde Majki promijeni dobavljača guma i bolje podesi set up za sljedeću utrku i vrijeme je da iskoristiš sve tokene. Vidiš da nam Ferrariji odmiču.