Fernando Alonso
- D10S
- Karting
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: Alonso, Sainz, Ferrari
a sad se odjednom Honda slaze da puste Alonsa na Le Mans ... prije bih rekao da je stari prdonja ulozio veto. Ali ugl. hebo ga indianapolis i le mans, za mene je sve to nula bodova ... ili nek nadje momcad s kojom ce osvojiti 3. naslov ili nek se oprosti od F1 pa nek vozi gdje hoce.

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Logično.Mr.Spaceguy je napisao/la:Alonso u pregovorima s Renaultom
To je jedina momčad u koju može ići i koja će biti konkurentna u naredne 2-3 godine. I mogu ga platiti.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- D10S
- Karting
to vec neko vrijeme tvrdim ... to mu je jedini logican potez a i taman da ga ne mogu platiti mislim da mu je vaznije pokusat osvojiti jos jedan naslov ... love ionako ima na bacanjeFerrari je napisao/la:Logično.Mr.Spaceguy je napisao/la:Alonso u pregovorima s Renaultom
To je jedina momčad u koju može ići i koja će biti konkurentna u naredne 2-3 godine. I mogu ga platiti.

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Ferrari je napisao/la:Logično.Mr.Spaceguy je napisao/la:Alonso u pregovorima s Renaultom
Bio bi zanimljiv dvoboj Alonso-Hulkenberg
- senna66 Verified
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
To bi bio odličan izbor za njega i njegove navijače jer bi ostao u F1, na kraju svi sretni. Fernando sigurno neće ni u Ferrari ni u Mercedes, i da mu se ponudi tamo mjesto on bi odbio vrlo vjerojatno, zbog ponosa
. Renault je stabilna momčad, financije nisu problem, napreduju. Ako bi Alonso odnio 3. naslov u Renaultu za par godina, bila bi to senzacija. Siguran sam da napušta McLH, a Renault bi se vjerojatno bez razmišljanja riješio Palmera.

- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Alonso "Renault jee moja sudbinaaaaa, ona me je sebi uzelaaaa"

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Vrati dite majci!!!Mr.Spaceguy je napisao/la:Alonso u pregovorima s Renaultom
Iskreno, želim Renaultu otkad je ponovo ušao u F1 da što prije postane konkurent za sami vrh, pogotovo otkad su Hulkenberga sebi uzeli, a mislim da za Alonsa nema bolje prilike za iduću sezonu već da se vrati u momčad s kojom je i uzeo naslove, prvenstveno što je sve izglednije da će Renault biti puno prije bliži vrhu već McLaren, još ako budu 2019. u prilici u borbi za naslov to bi stvarno bila jedna lijepa priča sa možda i najsretnim krajem. A odmjeranja direktnih snaga između Hukenberga i Alonsa bi dalo mnoge odgovore koje će potpuno razotkriti neke stvari što iz sezone u sezonu sve više postaju mitovi vezano i za jedno i za drugog vozača.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
Nekome 0 bodova, meni jace i bolje od bilo koje f1 utrke.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Ferrari
- Formula 1
Uostalom mislim da Alonso ipak nije toliko star...35 godina ima. Može sigurno još odraditi 2-3 sezone.
Mansell je otišao iz F1 sa 41 godinom...

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Renault je nedvojbeno napravio veliki iskorak u odnosu na prošlu sezonu, ali pitanje je koliko brzo mogu do samog vrha i mogu li uopće do njega. Resursa im ne nedostaje, ali da su samo resursi bitni, McLaren Honda bi dosad već izdominirala. Svakako bi bio to lijep kraj priče, toliko dugo čekani treći naslov s momčadi s kojom je osvojio svoje jedine naslove, ali postoji ali u toj priči. Alonso nema strpljenja ni vremena za čekanje pravog bolida, a upitno je može li Renault toliko napredovati tako brzo i doći do samog vrha. Vidjet ćemo, ima još puno vremena do 2018., svašta se može izdogađati u međuvremenu i tko zna kako će se rasplesti ovaj silly season.
- Ferrari
- Formula 1
@Croatic
Ako želi ostati u F1 onda mislim da ne može baš previše birati. Ako mu se otvara mjesto u tvorničkoj momčadi koja može pucati na vrh onda to mora iskoristiti.
Ako želi ostati u F1 onda mislim da ne može baš previše birati. Ako mu se otvara mjesto u tvorničkoj momčadi koja može pucati na vrh onda to mora iskoristiti.

- Slavenowsky
- Formula 1
Ode u Renault, a 2018 McLH postane konkurentan i Alonso na aparatima 

🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
I McH je tvornička momčad koja puca na vrhFerrari je napisao/la:@Croatic

- D10S
- Karting
Prost je zadnji naslov osvojio sa 39g a Mansell je svoj jedini naslov osvojio takodjer sa 39 g tako da Alonso ima jos foreFerrari je napisao/la:Uostalom mislim da Alonso ipak nije toliko star...35 godina ima. Može sigurno još odraditi 2-3 sezone.

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
HeatBlast44 je napisao/la:Alonso "Renault jee moja sudbinaaaaa, ona me je sebi uzelaaaa"

Slažem se, ali ipak granice su malo pomjerene "na dole". Mansell je počeo sa F1 u 27., a Alonso sa 20.Ferrari je napisao/la:Uostalom mislim da Alonso ipak nije toliko star...35 godina ima. Može sigurno još odraditi 2-3 sezone.
Doduše, vjerujem da fizička sprema nije upitna.
Kad se djed vratio 2010. vidjeli smo da je u formi što se tiče fizičke spreme, sad da li su refleksi bili malo "usporili",...., ali on je imao pauzu od 3,5 godine. I Kimi mi nije bio onaj stari Kimi nakon dvogodišnjeg izbivanja, falila mu je (i fali i dan danas) ona nijansa brzine, iako je imao vožnji u Lotusu za

Ali, ako bi Ferdo bez pauze vozio i do 38-39 godine, ne vidim razlog zašto ne bi bio konkurentan, ukoliko bude imao materijal u rukama. Fizička sprema i motivacija valjda ne bi trebale biti problem.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
"Radite sta ocete" mislim da je sve jasno....cekam sad snimku intervjua (ako ne razbije i kamermana kolko je ljut)
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Alonso nema želju da završi utrku sa onakim kršom od bolida.
Ipak je obećana zemlja s onima kojima je pokorio svijet!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ipak je obećana zemlja s onima kojima je pokorio svijet!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj