F1 Vijesti

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Mercedes
Ima neka teorija, da hoće da odu kao apsolutni pobjednici. Nakon što su osvojili sve da ostanu zapisani u istoriji kao takvi.
Sumnjam da njih boli neka stvar šta će istorija pisati.
Priče o gubicima su prenapuhane. Vrijednost Mercedesa od 2014. pa do 2019. je skočila skoro 50%. OK nije samo zbog Formule 1, ali njihov ukupni gubitak u F1 je cca 100 mil. eura (u ovom periodu). Sa tim novcem ne bi mogli platiti ni reklamu u Williamsu.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Navija za: Ferrari
Ovaj put nisu dobili pravila ispod stola pa odose iz F1 :zubo: kao apsolutni pobjednici :mrgreen:
Fino Alla Fine

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Mercedes
To je priča za gubitnike :thumbs:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Vettel-Ferrari je napisao/la: 29.01.2020., 12:23 Složio bih se u većem dijelu s Alonsom. Nitko u zadnjih 3-4 godine nije na pravi način iskoristio njegove slabosti, koje su uglavnom izražene u početnim utrkama sezone. Samo uz neiskorištavanje tih njegovih slabosti od strane direktnim mu suparnika, postoje tu još dva bitna faktora, koja su Hamiltona učinila nedodirljivim ostalim u drugom dijelu sezone. Prvi je njegova ponekad nadrealna sreća da od prosječnog vikenda izvuče neočekivano dobar rezultat, pada mi na pamet Baku 2018., kad je uzeo pobjedu iako tog vikenda realno nije bio konkurent za pobjedu. Istina, Vettel mu je tad poklonio drugu poziciju, ali je onda ni kriv ni dužan naslijedio prvu poziciju nakon nesretnog puknuća gume timskog mu kolege. Drugi faktor je taj što se njegovo dizanje forme poklapa sa posrnućem u formi konkuretnih mu ekipa, prije svega Ferrarija.

Ne želim ovim umanjiti Hamiltonove rezultate prošlih sezona, čovjek je skoro na savršen način u kritičnim trenutcima iskoristio što mu se ponudilo i tu se nema šta prigovoriti. Ali uz faktor koji je Alonso naveo, mislim da su bitna i ova dva što sam naveo zbog kojih je on osvajao naslove 2-3 utrke prije kraja. Ne sumnjam da bih i u podjednakim bolidima tijekom cijele sezone uzeo te naslove protiv onakvih konkurenata, ali bi razlike na kraju bile bar upola manje. To opet ne ide nikako u prilog drugih, ali je važno za spomenuti :)
Prvi bold. Đeš` to napisat? :shock: :facepalm: ;) :rofl:
Ubijeđen sam da postoji savršeno razumno objašnjenje zašto se takve stvari dešavaju i koje, ubijeđen sam 100% ne uključuje sreću.
Drugi bold.
Čak možda i ne dolazi do "dizanja" njegove forme (možda mu je, s oproštenjem, na istom nivou, kao i na početku sezone), već do velikog pada forme kod konkurencije. Ali, to su samo moje insinuacije. :chill:
CrashOverride je napisao/la: 29.01.2020., 15:37 Ovaj put nisu dobili pravila ispod stola pa odose iz F1 :zubo: kao apsolutni pobjednici :mrgreen:
Čemu smileyi?
Ja ovaj tvoj post shvatam vrlo ozbiljno, jer možda uopšte nisi daleko od istine.
Napisah baš sad jedan komentar na ovu temu tamo na vijestima.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
@Frantic
To je vise onaj prc smajl.. Sasvim ozbiljno napisah komentar...
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 29.01.2020., 18:56 @Frantic
To je vise onaj prc smajl.. Sasvim ozbiljno napisah komentar...
Aha, oprosti onda. :thumbs:
Trebao si staviti ovoga >> :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Frantic je napisao/la: 29.01.2020., 18:36 Ubijeđen sam da postoji savršeno razumno objašnjenje zašto se takve stvari dešavaju i koje, ubijeđen sam 100% ne uključuje sreću.
Drugi bold.
Da nije slučajno riječ o tome da lik nikad ne odustaje?

Ja ba, ja zaboravio da je @avetma to porušio nakon jednog groznog vikenda u kojem je pametnije bilo parkirat u garažu nego nabijati kilometražu na motor :zubo:
slikaslika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
daimlerov šef uprave opovrgava glasine o napuštanju f1:
https://www.grandprix247.com/2020/01/30 ... -not-true/
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

f1_zg
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 10 mj
Navija za: Charles Leclerc
Ćaća se vraćaslika[ link do slike ]
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Gdje će se vratiti, baš me zanima, top 3 teško, McLaren ima predobru postavu, jedino možda Renault, ali i oni imaju vrhunsku postavu :mrgreen:
slikaslika

25_321
Karting
Karting
S nama već: 5 god 10 mj
Navija za: Red Bull Honda
zekohonda je napisao/la: 30.01.2020., 08:33 daimlerov šef uprave opovrgava glasine o napuštanju f1:
Korporacija. Opovrgavat ce do samoga kraja, dok ne donesu odluku i sluzbeno objave.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
25_321 je napisao/la: 30.01.2020., 17:17
zekohonda je napisao/la: 30.01.2020., 08:33 daimlerov šef uprave opovrgava glasine o napuštanju f1:
Korporacija. Opovrgavat ce do samoga kraja, dok ne donesu odluku i sluzbeno objave.
oporvgavat će dok ne donesu 'suprotnu' odluku? no shit, sherlock.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ma ne ide Mečka nigdje, pogotovo s budget capom koji dolazi, a da ne spomenem ulaganja u novi simulator kao i novi aero tunel kroz zadnjih godinu i nešto dana. Brackley je također obnovljen.
Nema baš opravdanja oko troškova jer će ekipe (ove velike) biti u poprilično lijepim profitima nakon ograničenja.

Ovo je (po običaju) neki novinar bubnuo da se ima po čemu klikati narednih mjesec dana do Australije.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 3 mj
https://twitter.com/Motorsport/status/1223159745525059584

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
bogu fala da rb dogodine miče ono 'aston martin'.
vrijeme je za rb honda., ništa drugo.

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Nadam se da ovo znači i povratak zelene boje na grid :)

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Bit će sivo/žuta :chill:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
zekohonda je napisao/la: 31.01.2020., 10:19 bogu fala da rb dogodine miče ono 'aston martin'.
vrijeme je za rb honda., ništa drugo.

Moze i Acura!!!
Engine mode 11!
Position 5!

smr201
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 3 mj
Frantic je napisao/la: 29.01.2020., 18:36
Vettel-Ferrari je napisao/la: 29.01.2020., 12:23 Složio bih se u većem dijelu s Alonsom. Nitko u zadnjih 3-4 godine nije na pravi način iskoristio njegove slabosti, koje su uglavnom izražene u početnim utrkama sezone. Samo uz neiskorištavanje tih njegovih slabosti od strane direktnim mu suparnika, postoje tu još dva bitna faktora, koja su Hamiltona učinila nedodirljivim ostalim u drugom dijelu sezone. Prvi je njegova ponekad nadrealna sreća da od prosječnog vikenda izvuče neočekivano dobar rezultat, pada mi na pamet Baku 2018., kad je uzeo pobjedu iako tog vikenda realno nije bio konkurent za pobjedu. Istina, Vettel mu je tad poklonio drugu poziciju, ali je onda ni kriv ni dužan naslijedio prvu poziciju nakon nesretnog puknuća gume timskog mu kolege. Drugi faktor je taj što se njegovo dizanje forme poklapa sa posrnućem u formi konkuretnih mu ekipa, prije svega Ferrarija.

Ne želim ovim umanjiti Hamiltonove rezultate prošlih sezona, čovjek je skoro na savršen način u kritičnim trenutcima iskoristio što mu se ponudilo i tu se nema šta prigovoriti. Ali uz faktor koji je Alonso naveo, mislim da su bitna i ova dva što sam naveo zbog kojih je on osvajao naslove 2-3 utrke prije kraja. Ne sumnjam da bih i u podjednakim bolidima tijekom cijele sezone uzeo te naslove protiv onakvih konkurenata, ali bi razlike na kraju bile bar upola manje. To opet ne ide nikako u prilog drugih, ali je važno za spomenuti :)
Prvi bold. Đeš` to napisat? :shock: :facepalm: ;) :rofl:
Ubijeđen sam da postoji savršeno razumno objašnjenje zašto se takve stvari dešavaju i koje, ubijeđen sam 100% ne uključuje sreću.
Drugi bold.
Čak možda i ne dolazi do "dizanja" njegove forme (možda mu je, s oproštenjem, na istom nivou, kao i na početku sezone), već do velikog pada forme kod konkurencije. Ali, to su samo moje insinuacije. :chill:
CrashOverride je napisao/la: 29.01.2020., 15:37 Ovaj put nisu dobili pravila ispod stola pa odose iz F1 :zubo: kao apsolutni pobjednici :mrgreen:
Čemu smileyi?
Ja ovaj tvoj post shvatam vrlo ozbiljno, jer možda uopšte nisi daleko od istine.
Napisah baš sad jedan komentar na ovu temu tamo na vijestima.
@Vettel-Ferrari
Naravno da ima tu faktor sreće, koji svjetski prvak nije imao sreće? Jel Rosberg imao sreće da je Hamu grunuo motor 2016? Jel MS imao sreće da je '94 Hill odustao nakon njihovog sudara? Jel Vettel imao sreće da Alonso nije mogao proći Petrova? Jel Hakkinen imao sreće da je MS slomio noge '99? Za skoro svakog prvaka bi se moglo reći da je imao sreće u sezoni kada je uzeo naslov.
@Frantic
Možda stavlja smajliće jer zna da za tu hipotezu nema nikakvih konkretnih dokaza. Dapače po meni ima više dokaza da je Ferrari prošle godine muljao s motorom nego da je MB dobio pravila godinama prije svih (a da se razumijemo smatram da ni za to nema dovoljno dokaza).
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡