Scuderia Ferrari
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Ferrari
Nadam se da je to promasenog setupa.. Neki cak govore da fale Gio i Kvyat u simulatoru .. Sta god da je, nadam se da cemo u Bahreinu vidit bolji Ferrari..
Fino Alla Fine
- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 8 mj
E ako on kaže da je setup onda je definitivno motor u pitanju. Možda je i do podnice. Videli smo u slučaju Hama... Mislim imaš li ti svoju ekipu nesrećoF12000 je napisao/la:Oglasio se Vuko
https://in.motorsport.com/f1/news/wolff ... a/4355088/
Wolff: Heavy Ferrari defeat likely down to wrong set-up

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Do podnice jeCrashOverride je napisao/la: 19.03.2019., 17:48 Nadam se da je to promasenog setupa.. Neki cak govore da fale Gio i Kvyat u simulatoru .. Sta god da je, nadam se da cemo u Bahreinu vidit bolji Ferrari..

Ali su im možda više stradale nego Hamdina.
A možda i nisu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 4 mj
Zadnje što se priča je da su složili bolid puno uskije nego što bi trebalo sobzirom na temperature u Australiju. Bilo je prekasno da se bolid prepakuje, pa su odlučili ići sa detjuniranom motorom, a to indirekno utiče na set up bolida
Terbalo je više ,,otvoriti, bolid
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
senna66 je napisao/la: 19.03.2019., 19:08nisiLH44 je napisao/la:Jesam ja jedini koji Totove izjave čita njegovim akcentom?![]()

Fino Alla Fine
-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
Nema mi to smisla. Kaj onda misle u Bahreinu?gjoko-mkd je napisao/la: 19.03.2019., 19:33 Zadnje što se priča je da su složili bolid puno uskije nego što bi trebalo sobzirom na temperature u Australiju. Bilo je prekasno da se bolid prepakuje, pa su odlučili ići sa detjuniranom motorom, a to indirekno utiče na set up bolida
-
Anonimus4138
- GP3
- S nama već: 7 god 5 mj
- Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Meni je to cudno da Ferrari ima probleme s PU,nezz sta su radili neki novi koncept motora,probali napravit jacu bateriju ili ERS sustav nego prosle godine pa ih je FIA uhvatila,nezz cudno mi je da Vettel pita zasto su spori,pa zar ne bi mu trebali rec da ce motori bit slabiji za 20 posto ajmo rec,pa ne bi pito onako preko prijenosa uzivo,nezz stvarno mi je cudno,i to sto je motor iza usko pakiran ili malo otvoren nema veze tu je negdje s Mercom,samo mi je onaj usis iznad kacige nekako premal,stvarno cudno s time da su prosle godine u Aus bili jako brzi..
Poslano sa mog SM-G928F koristeći Tapatalk
“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Na fulali su i u aero konceptu.
Ne vjerujem da bi Vettel pitao, zašto smo ovako spori, da je samo do motora. Jer on bi sigurno znao da je to razlog. Pretpostavljam da je upućen bio za safe mode koji su koristili.
E sad odgovor je bio: "ne znamo".
Sumnjam da nisu znali, možda samo nisu htjeli objašnjavati u eteru, jer ionako nisu mogli popraviti situaciju.
Ne vjerujem da bi Vettel pitao, zašto smo ovako spori, da je samo do motora. Jer on bi sigurno znao da je to razlog. Pretpostavljam da je upućen bio za safe mode koji su koristili.
E sad odgovor je bio: "ne znamo".
Sumnjam da nisu znali, možda samo nisu htjeli objašnjavati u eteru, jer ionako nisu mogli popraviti situaciju.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
R intensifiesCrashOverride je napisao/la: 19.03.2019., 19:47senna66 je napisao/la: 19.03.2019., 19:08nisiLH44 je napisao/la:Jesam ja jedini koji Totove izjave čita njegovim akcentom?![]()
![]()

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Zato što je ima problem na PU u utrci, uz to što je morao voziti već u nižim postavkama motora.Kic je napisao/la: 19.03.2019., 20:26 Meni je to cudno da Ferrari ima probleme s PU,nezz sta su radili neki novi koncept motora,probali napravit jacu bateriju ili ERS sustav nego prosle godine pa ih je FIA uhvatila,nezz cudno mi je da Vettel pita zasto su spori,pa zar ne bi mu trebali rec da ce motori bit slabiji za 20 posto ajmo rec,pa ne bi pito onako preko prijenosa uzivo,nezz stvarno mi je cudno,i to sto je motor iza usko pakiran ili malo otvoren nema veze tu je negdje s Mercom,samo mi je onaj usis iznad kacige nekako premal,stvarno cudno s time da su prosle godine u Aus bili jako brzi..
Navodno sa isporukom hibridnog dijela + turbo je nešto štekao, što utječe na skupljanje energije u bateriju kao i potrošnju goriva.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 8 mj
Ne. Ja ne pusim tu pricu koja se servira zadnje dve godine. Na nekim trkama smo bili za mrvicu ispred, na nekim izjednaceni a na ostalim Merc je izdominirao. Ferrari nije imao ni jednu trku prosle godine da je bila DOMINANTNA.F12000 je napisao/la: 20.03.2019., 12:40 Uz sve te probleme s PU i promašenim setupom čini se kao čudo da su i ovaj rezultat ostvarili. Pod uvjetom da otklone ove smetnje možda stvarno imaju najbrži bolid.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
https://tuttomotorsport.com/formula1/fe ... ourne.html
Navodno su u subotu i Grosjean i Kimi imali probleme sa turbom.
Navodno su u subotu i Grosjean i Kimi imali probleme sa turbom.
- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 4 mj
Svako ima svoje mišlenje...pa i ja svoje
Od tabelama iz Australije možemo vidjeti da na mernom mestu na S-C crte, brzina Ferarija je na nivou ostalih. Znači od izlaska iz zadnje krivine pa do S-C bolid ubrzava dobro. To znači da ne turbo a i sam PU do te tačke dobar. Ali od S-C ravnine pa do mesta gde se mjeri top speed, bolid Ferari ne ubrzava kao ostali bolidi.
Po mome mišlenju......to je zbog nedostatka hibridne energije. Nešto nije bilo Ok .....pa ovako da nema el.struje do kraja S-C ravnine.

Od tabelama iz Australije možemo vidjeti da na mernom mestu na S-C crte, brzina Ferarija je na nivou ostalih. Znači od izlaska iz zadnje krivine pa do S-C bolid ubrzava dobro. To znači da ne turbo a i sam PU do te tačke dobar. Ali od S-C ravnine pa do mesta gde se mjeri top speed, bolid Ferari ne ubrzava kao ostali bolidi.
Po mome mišlenju......to je zbog nedostatka hibridne energije. Nešto nije bilo Ok .....pa ovako da nema el.struje do kraja S-C ravnine.