Razne slike i video sadržaji vezani uz F1
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade

Olivier Panis, Monaco 1996 u bolidu iz 2020

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Nekada teški Schumacheromrzac, a sada me vata nostalgija za Michaelom. Pogledao sam dosta intervjua na YT ali ovaj me baš lepo nasmejao i pružio neke uvide u neke stvari iz prošlosti:
Top moment mi je priča o VN Belgije 1998, Michael priča o razlozima što je hteo prebiti Davida a Eddie se nonšalantno zahvalio obojici na pobedi. Zlato, čisto zlato od intervjua.
Stvarno nekada davno mrzeo sam Schumachera, čak i bacao igračke na TV kad je pobeđivao ali to su bila vremena kad sam bio dete i čisti Alonsovac. Sada kada se osvrnem na taj period samo nabacim smešak jer tada nisam cenio Michaelov talenat zbog fanbojštine prema Alonsu. Isto tako i u Hamiltonovom slučaju, 2007. sam pizdio no eto sad poštujem njegov talent.
Nakon odlaska Alonsa, otišla je ona fanbojština. Ne znam za koga da navijam u F1, sa strane posmatram šta rade Vettel, Leclerc, Verstappen i naravno Hamilton. Cenim i poštujem sve nabrojane vozače, svaki ima ono svoje.
Top moment mi je priča o VN Belgije 1998, Michael priča o razlozima što je hteo prebiti Davida a Eddie se nonšalantno zahvalio obojici na pobedi. Zlato, čisto zlato od intervjua.
Stvarno nekada davno mrzeo sam Schumachera, čak i bacao igračke na TV kad je pobeđivao ali to su bila vremena kad sam bio dete i čisti Alonsovac. Sada kada se osvrnem na taj period samo nabacim smešak jer tada nisam cenio Michaelov talenat zbog fanbojštine prema Alonsu. Isto tako i u Hamiltonovom slučaju, 2007. sam pizdio no eto sad poštujem njegov talent.
Nakon odlaska Alonsa, otišla je ona fanbojština. Ne znam za koga da navijam u F1, sa strane posmatram šta rade Vettel, Leclerc, Verstappen i naravno Hamilton. Cenim i poštujem sve nabrojane vozače, svaki ima ono svoje.

- FACS
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: F. Alonso & C. Sainz
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari

Sisu (fin.)
- Majki2111
- Formula 2
- Navija za: Red Bull, Alonso
Ma meni je baš loše kaj vidim kako se na internetu sprdaju s vozačima, a i sam Lando Max I Leclerc nadolijevaju vatru pričajući gluposti , oblačući banane. A on stranica WTF1, ne razumijem koja im je svrha. Baš mi se nekako to zgadilo.
Imam osjećaj da mali Lando je tu vodeći. Jedva čeka nešto reći ili izrzgati nekog/nešto da postane to meme i da bude vrialno. A ekipa ga prati i samo se uzbuđuje na takav sadržaj. WTF1 samo nadolijeva benzin u vatru.
Imam osjećaj da mali Lando je tu vodeći. Jedva čeka nešto reći ili izrzgati nekog/nešto da postane to meme i da bude vrialno. A ekipa ga prati i samo se uzbuđuje na takav sadržaj. WTF1 samo nadolijeva benzin u vatru.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24
22.03.2020. 6:24
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Jbg, tako je to. Sta ocekivat drugo kad ti sport cini 80% vozaca mladjih od 25, djeca, klinci..
To je sve djecurlija i zato sport izgleda trenutno kao igrica za djecu do 8 godina.
Fali ozbiljnosti i to jako puno...
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
To je sve djecurlija i zato sport izgleda trenutno kao igrica za djecu do 8 godina.
Fali ozbiljnosti i to jako puno...
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
I meni taj Lando ide na živce i nadam se da neće potrajati u F1 .
Previše se glupira i djetinjast je .
Previše se glupira i djetinjast je .
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Može li me netko pomoći oko ovoga, tražim ovaj poster po netu u visokoj rezoluciji i nisam ga našao, pa ako je netko vještiji u tome ili ju ima negdje na lageru. Zamislio sam da izradim nekoliko takvih starih GP postera pa okačim na prazne zidove novog stana, a ovaj 250 GTO u ovoj boji mi liježe samo tako

Obrigado Felipe
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
Top 10 Moments of Fernando Alono brilliance , video od službene F1 stranice .
Predobar video i nevjerojatna je razina talenta grande Fernanda .
https://www.youtube.com/watch?v=gcx1bcSfPlw
Predobar video i nevjerojatna je razina talenta grande Fernanda .
https://www.youtube.com/watch?v=gcx1bcSfPlw
- Clark
- F1puls suradnik
Nadam se će biti OK.Felipe je napisao/la: 04.05.2020., 16:52 Može li me netko pomoći oko ovoga, tražim ovaj poster po netu u visokoj rezoluciji i nisam ga našao, pa ako je netko vještiji u tome ili ju ima negdje na lageru. Zamislio sam da izradim nekoliko takvih starih GP postera pa okačim na prazne zidove novog stana, a ovaj 250 GTO u ovoj boji mi liježe samo tako![]()
Desni klik i open.

- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Oh Clark, toliko ti hvalaClark je napisao/la: 07.05.2020., 21:08Nadam se će biti OK.Felipe je napisao/la: 04.05.2020., 16:52 Može li me netko pomoći oko ovoga, tražim ovaj poster po netu u visokoj rezoluciji i nisam ga našao, pa ako je netko vještiji u tome ili ju ima negdje na lageru. Zamislio sam da izradim nekoliko takvih starih GP postera pa okačim na prazne zidove novog stana, a ovaj 250 GTO u ovoj boji mi liježe samo tako![]()
Desni klik i open.
![]()

Obrigado Felipe
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
ovaj žuti krug me zaintrigirao pa guglam, uspoređujem...
oznaka gt klase.
enivej, pohvale za ideju!
meni slični posteri svako malo izliježu po faceu.
oznaka gt klase.
enivej, pohvale za ideju!
meni slični posteri svako malo izliježu po faceu.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari

Sisu (fin.)