VN Velike Britanije 16.-18. srpnja 2021
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Drugim rijecima-dupli standardi.

- _bataziv_0809
- Formula 1
Zasto je batler? Zato sto ga ekipa moli da iz drugog ugla pogleda ostecenja na bolidu momcadskog kolege?

- F12000
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Dijelim ovo stajaliÅ”te. Mislim da ni Hamilton, ni Mercedes nisu viÅ”e ono Å”to su bili u proÅ”lom desetljeÄu. JoÅ” k tome je imao dovoljno sreÄe za 3 sezone. Do kraja uzima to Max.MSC je napisao/la: 19.07.2021., 11:13 Lewis je naletio na mlaÄeg, bržeg. I kraj priÄe. Zna on jako dobro Å”to je napravio, Å”to je mogao napraviti. FIA koja ima sve podatke, proglasila ga neupitno krivim. Zato se i poslje trke pravio blesav. Ne vjerujem da je imao baÅ” takvu namejru, ali od takvog hipokrita niÅ”ta nije nemoguÄe, a popuÅ”iti kao u subotu pred domaÄom publikom je takvima gadan udarac po egu.
Kako god, sezona nije gotova. Razvalit Äe ga Max. Brži je, bolji i napokon ima jednak bolid. U ostalom, Lewis godinama laprda kako želi konkurenciju. Eto mu je.

-
dmj
- GP3
- S nama veÄ: 5 god 3 mj
Pa... obzirom na to da je do Silverstonea vodio u 70% krugova ove sezone, a u zadnjih Å”est utrka dobio Äetiri, a dvaput ne svojom krivnjom odustajao iz vodstva, uistinu bi bilo bizarno ne smatrati Maxa i dalje velikim favoritom sezone...
Obzirom na koliÄinu podignute praÅ”ine, uÄinio sam ono Å”to vrlo rijetko radim, odnosno napisao komentar na utrku, odnosno Äitav trkaÄi vikend...
https://telesport.telegram.hr/analize/o ... verstoneu/
Obzirom na koliÄinu podignute praÅ”ine, uÄinio sam ono Å”to vrlo rijetko radim, odnosno napisao komentar na utrku, odnosno Äitav trkaÄi vikend...
https://telesport.telegram.hr/analize/o ... verstoneu/
-
lukarak
- Karting
- S nama veÄ: 6 god 7 mj
- Navija za: Hamilton
Predominanty kriv. Dakle, ne iskljucivo.MSC je napisao/la: 19.07.2021., 11:13 Lewis je naletio na mlaÄeg, bržeg. I kraj priÄe. Zna on jako dobro Å”to je napravio, Å”to je mogao napraviti. FIA koja ima sve podatke, proglasila ga neupitno krivim. Zato se i poslje trke pravio blesav. Ne vjerujem da je imao baÅ” takvu namejru, ali od takvog hipokrita niÅ”ta nije nemoguÄe, a popuÅ”iti kao u subotu pred domaÄom publikom je takvima gadan udarac po egu.
Kako god, sezona nije gotova. Razvalit Äe ga Max. Brži je, bolji i napokon ima jednak bolid. U ostalom, Lewis godinama laprda kako želi konkurenciju. Eto mu je.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ne bih ja tek tako otpisao Lewisa, Mercedes pogotovo, tempo na H gumama juÄer pitanje je kako bi i Max ispratio. Ono je fakat bilo brutalno, stoga mislim da Mercedes itekako ima Äim da se bori.
Å to se tiÄe psiholoÅ”ke prekretnice kod dvojice glavnih aktera, ne bih niÅ”ta proicirao dok ne vidimo Maxa ponovo na stazi. JuÄeraÅ”nji incident može ostaviti posljedice po vozaÄa, bez obzira kako je do njega doÅ”lo. Iskreno se nadam da Maxu osveta neÄe biti glavni motiv u iduÄim utrkama, jer to fakat ne bih volio gledati i mislim da bi moglo otiÄi predaleko. Jedino osveta u vidu forme kao u prethodnih 5 utrka, kad je bio nedodirljiv za Lewisa, je poželjna. Ali saÄekao bih prvo da vidim kako Äe Max izgledati ponovo na stazi, drago mi je Å”to ima vikend pauze da se pshiÄki i fiziÄki oporavi od incidenta
Å to se tiÄe psiholoÅ”ke prekretnice kod dvojice glavnih aktera, ne bih niÅ”ta proicirao dok ne vidimo Maxa ponovo na stazi. JuÄeraÅ”nji incident može ostaviti posljedice po vozaÄa, bez obzira kako je do njega doÅ”lo. Iskreno se nadam da Maxu osveta neÄe biti glavni motiv u iduÄim utrkama, jer to fakat ne bih volio gledati i mislim da bi moglo otiÄi predaleko. Jedino osveta u vidu forme kao u prethodnih 5 utrka, kad je bio nedodirljiv za Lewisa, je poželjna. Ali saÄekao bih prvo da vidim kako Äe Max izgledati ponovo na stazi, drago mi je Å”to ima vikend pauze da se pshiÄki i fiziÄki oporavi od incidenta

- LH44
- Formula 1
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ovo je psiholoska prekretnica za Maxa jer sada zna da Lewis nece popustati kada ga postavi u situaciju 'popusti ili se sudaramo'. Mislim na Wellington pravcu je Lewis bio skoro cijelim bolidom ispred i Max je vjerovatno trebao popustiti, ali ne on je uletio ko junac i da Hamilton nije gledao i izbjegao vec tu bi bio sudar, a onda kasnije u Copse kad Lewis uleti ko junac ovaj ne mari i zatvara ga, a da ne pricamo opet o guranju u zid 50 metara prije Copse krivine, do sad nevidjena stvar da neko nekoga lijepi uza zid, bukvalno svi se odmah sklone jer znaju da nema poente nekog tjerat uz sami zid pri toj brzini dok se ide u Copse jer je preopasno. Max ipak nema mozga za to, ali barem je konacno pobrao zube za svoj nacin voznje, za koji je Kimi davno rekao ako ne prestane desice se veliki sudar i tada ste se svi slagali jer je bilo protiv Ferrarija. Desio je se sudar zbog toga, srecom bez ozbiljnih posljedica.

- MSC
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Nisu dupli standardi. Zna i FIA donijeti pravu odluku. Problem je u kazni jer je Kimi za sudar sa Sebom, zadnji krug, obojica van bodova dobio 20 sekundi. Ovdje je svakome tko razumije utrkivanje Lewis kriv, a kazna duplo manja za neusporedivo goru nesreÄu. Istog stava oko krivnje je i Jenson Button pa eto... Nazivajte duplim standardima ili kako hoÄete, odluka tko je kriv je donesena prema pravilniku. Ja se vodim Äinjenicama, za uzvrat dobijem demagogiju, laprdanje i gluposti. Nema frke, to ne mijenja Äinjenicu da je Lewis kriv. U svakom trenu iza, van trkaÄe putanje, fulao apex za metar najmanje, udario prednjim kotaÄem u Maxov zadnji. Tko to ne vidi, ne razumije utrkivanje i vadi neke Maxove prijaÅ”nje poteze s kojima se i sam nisam slagao. Ovaj sluÄaj, kriv je daleko viÅ”e Lewis.
Ja oÄekujem joÅ” jaÄeg Maxa. A vjerojatno i Lewisa van staze u duelima jer ne vjerujem da je Max joÅ” 100% zrel u glavi makar ovu sezonu vozi daleko ozbiljnije.
Å to se tiÄe sreÄe, uz red flag kad ga trebaÅ”, ne sjeÄam se da je ikad vozaÄu pukla felga, a ne i guma na toj felgi.
Ja oÄekujem joÅ” jaÄeg Maxa. A vjerojatno i Lewisa van staze u duelima jer ne vjerujem da je Max joÅ” 100% zrel u glavi makar ovu sezonu vozi daleko ozbiljnije.
Å to se tiÄe sreÄe, uz red flag kad ga trebaÅ”, ne sjeÄam se da je ikad vozaÄu pukla felga, a ne i guma na toj felgi.
"What a little star." May 26, 2012.
- pero iz bukureŔta
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
- LH44
- Formula 1
Naravno da su dupli standardi kada se ignorise voznja od starta do ulaza u Copse i gleda se samo cinjenica da Lewis nije pogodio apex iako mu je Max ostavio prostora, a kao sto sam rekao, jedini razlog zasto Lewis nije pogodio apex i isao sire je zato sto ga je Max zalijepio uza zid cime mu je kompromitovao normalan prolaz kroz krivinu koja se u punoj brzini prolazi samo sirom linijom. Mislim dovoljno je da na videoigri upalis i probas proci Copse tako sto se zalijepis uza zid, proci ces, ali van staze ili presporo i odatle pocinje problem, Max nije morao Lewisa toliko lijepiti i gurati uza zid nego kad je Lewis usao unutra odmah je trebao ici skroz lijevo da obojica imaju optimalnu liniju da mogu normalno proci kroz krivinu. Medjutim Max je po 3x ove sezone igrao igru "digni gas da prodjem ili cemo se sudariti" i Lewis ovaj puta nije digao gas i obilo mu se o glavu. Iskreno steta sto Lewis vec u Imoli nije htio popustiti, tada su bili poravnati cijelo vrijeme pa se niko nije bunio sto mu Max nije ostavio prostora pa je Lewis otisao preko rubnika i ostetio bolid, tad je sve bilo ok, pa to je utrkivanjeMSC je napisao/la: 19.07.2021., 17:37 Nisu dupli standardi. Zna i FIA donijeti pravu odluku. Problem je u kazni jer je Kimi za sudar sa Sebom, zadnji krug, obojica van bodova dobio 20 sekundi. Ovdje je svakome tko razumije utrkivanje Lewis kriv, a kazna duplo manja za neusporedivo goru nesreÄu. Istog stava oko krivnje je i Jenson Button pa eto... Nazivajte duplim standardima ili kako hoÄete, odluka tko je kriv je donesena prema pravilniku. Ja se vodim Äinjenicama, za uzvrat dobijem demagogiju, laprdanje i gluposti. Nema frke, to ne mijenja Äinjenicu da je Lewis kriv. U svakom trenu iza, van trkaÄe putanje, fulao apex za metar najmanje, udario prednjim kotaÄem u Maxov zadnji. Tko to ne vidi, ne razumije utrkivanje i vadi neke Maxove prijaÅ”nje poteze s kojima se i sam nisam slagao. Ovaj sluÄaj, kriv je daleko viÅ”e Lewis.

Mislim najlakse je uslikati momenat u kom se desio kontakt i reci "eee vidis Lewis je bio iza" niko ne gleda par sekundi prije Lewisa koji se provlaci izmedju Maxa i zida niti se pita sta je tu Max mogao drugacije uraditi, nego Lewis je kriv i kraj rasprave, ko se ne slaze glup je

- pero iz bukureŔta
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
Ajme viŔe sa tim zidom...
Stani, rekao si svima veÄ 100000x za zid, veÄ i Hamilton zna Å”ta piÅ”eÅ”

Stani, rekao si svima veÄ 100000x za zid, veÄ i Hamilton zna Å”ta piÅ”eÅ”
- LH44
- Formula 1
Poenta je u Maxovom pristupu digni gas ili se sudaramo. Eto ako si pogledao press konferenciju Lewis je rekao da je u proslim trkama Max isto ovako agresivno vozio a ja morao da popustim da ne bi doslo do sudara. To je sva prica, ali ne dopire od dvostrukih arsina #odjava 

- avetma
- Administrator
- S nama veÄ: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Ako se ovo uzme u obzir, bi li ti rekao da je Lewis onda oÄekivao sudar kad je krenuo iznutra u Copse?LH44 je napisao/la: 19.07.2021., 21:06 Poenta je u Maxovom pristupu digni gas ili se sudaramo. Eto ako si pogledao press konferenciju Lewis je rekao da je u proslim trkama Max isto ovako agresivno vozio a ja morao da popustim da ne bi doslo do sudara. To je sva prica, ali ne dopire od dvostrukih arsina #odjava![]()
- Gilles
- GP3
- S nama veÄ: 9 god 7 mj
Opet ponavljam, ne možete izjednaÄiti lakiranje u zoni koÄenja koja onda vodi u kombinaciju oÅ”trih i sporih krivina i sudar u Corpsu koji se vozi pod punim gasom. A sada i neÅ”to oko tog guranja u zid. Da li je Hamilton imao prostora izmeÄu Maxa i zida jeste, da li je ostavljeno viÅ”e od Å”irine bolida jeste, ajde manite se viÅ”e tog zida. Max je uÅ”ao pod kožu Hamiltonu i naterao ga na oÄajniÄki potez dostojan nekog žutokljunca a ne 7xwdc. Da se razumemo, Max je vrlo zajeban igraÄ, bio je vrlo agresivan, ali niti jednom nije uradio niÅ”ta Å”to nije u granicama pravila.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
- _bataziv_0809
- Formula 1
Copse, pobogu, Copse...Corpse je truplo 

- LH44
- Formula 1
Kako si me pitao bas ovo pitanje odmah mi je palo na pamet sljedece pitanje:avetma je napisao/la: 19.07.2021., 21:36Ako se ovo uzme u obzir, bi li ti rekao da je Lewis onda oÄekivao sudar kad je krenuo iznutra u Copse?LH44 je napisao/la: 19.07.2021., 21:06 Poenta je u Maxovom pristupu digni gas ili se sudaramo. Eto ako si pogledao press konferenciju Lewis je rekao da je u proslim trkama Max isto ovako agresivno vozio a ja morao da popustim da ne bi doslo do sudara. To je sva prica, ali ne dopire od dvostrukih arsina #odjava![]()
U situaciji u kojoj ja tebi dam izbor da dignes gas ili se sudaramo, ti bi svaki puta digao gas i pustio me da prodjem ispred tebe?